Skoči na vsebino

Zavarovalnice (vse o zavarovanju, odškodninah, AO+, kasku, AXA asistenci),

Priporočene objave

Objavljeno

Danes pelal ''zverino'' na teh. pregled, uredil zavarovanje (ZM), plačal AO,in AO+, reci in piši

222 €.

ZM :worship:

Objavljeno

Hojla

Vidim, da se še vedno prepirate o oslovi senci :grim

pred tremi dnevi sem sporočil tole:

27 Feb 2007 @ 13:19

Spoštovani

Brez ugibanja.

Bil na ZTriglav

Imam 50% bonusa na avtu zavarovan pri njih.

Pri registraciji motocikla se prenese 50% bonifikacija tudi na motocikel

Poleg tega dobiš še 50% popusta

Nikakršnih motoklubov in podobnega sranja

Za 86 KS motocikel plačam 113 € za celo leto

Če bi šel naslednje leto zavaroval pri drugi zavarovalnici se 50 % bonusa prav tako prenese.

Registriral sem motocikel pred tremi dnevi po tem sistemu :OK:

Sedaj pa vem še za dodatno možnost popusta :kva2:

Vendar se tukaj ne splača več razglabljati o tem, saj mi tako ali tako ne boste verjeli :lol1:

Objavljeno

Hojla

Vidim, da se še vedno prepirate o oslovi senci :grim

pred tremi dnevi sem sporočil tole:

27 Feb 2007 @ 13:19

Spoštovani

Brez ugibanja.

Bil na ZTriglav

Imam 50% bonusa na avtu zavarovan pri njih.

Pri registraciji motocikla se prenese 50% bonifikacija tudi na motocikel

Poleg tega dobiš še 50% popusta

Nikakršnih motoklubov in podobnega sranja

Za 86 KS motocikel plačam 113 € za celo leto

Če bi šel naslednje leto zavaroval pri drugi zavarovalnici se 50 % bonusa prav tako prenese.

Registriral sem motocikel pred tremi dnevi po tem sistemu :OK:

Sedaj pa vem še za dodatno možnost popusta :kva2:

Vendar se tukaj ne splača več razglabljati o tem, saj mi tako ali tako ne boste verjeli :lol1:

Veš kaj stari kar povej, zdej že vse verjamem, vidim, da je res "svašta" možno... :eek:

Objavljeno

Neki me zanima:

Kakšen je postopek , če želim zamenjat zavarovanje motorja/avta med letom ( minilo je komaj 3 mesce od začetka)?Kam grem najprej? Kje to uredim?

Objavljeno

Pred tremi dnevi smo te, mi butci v oslovi senci, tudi vprašali, pri katerem agentu si to registriral. Namreč, na ZT vsak pove drugače in za "tvojo" kombinacijo sta dva agenta rekla, da ni možna. Terminator je dobil 75% popusta, nekdo drug pa "le" 50, spet tretjemu so rekli da mora "prenesti" bonus, četrtemu pa, da bonus ostane na obeh vozilih.

Krneki.

Neki me zanima:

Kakšen je postopek , če želim zamenjat zavarovanje motorja/avta med letom ( minilo je komaj 3 mesce od začetka)?Kam grem najprej? Kje to uredim?

Odjavit moraš motor (neseš nazaj tablice). Nato greš s papirji od "odjave" na zavarovalnico. Rečeš, da si ga odjavila in da želiš nazaj denar. Izračunajo, podpišeš, dobiš čez kak mesec ali dva na TR.

Objavljeno (popravljeno)

Odjavit moraš motor (neseš nazaj tablice). Nato greš s papirji od "odjave" na zavarovalnico. Rečeš, da si ga odjavila in da želiš nazaj denar. Izračunajo, podpišeš, dobiš čez kak mesec ali dva na TR.

Ampak nočem odjavit...hočem zamenjat zavarovalnico.Zakaj tablice nest nazaj?!

Popravljeno . Popravil frfljot
Objavljeno (popravljeno)

To sem tudi jaz tako mislil, vendar so mi sedaj na ZM in tudi nekdo je "500 strani" nazaj že omenil, povedali, da ni potrebno odjaviti. :?

Torej greš na novo zavarovalnico in skleneš novo polico. Z novo polico greš na staro zavarovalnico pokažeš novo polico kjer ta staro skenslajo in ti vrnejo denar.

Če je pa to res tako pa pitaj boga - it's any-body's guess? :?

Popravljeno . Popravil Terminator
Objavljeno

Pred tremi dnevi smo te, mi butci v oslovi senci, tudi vprašali, pri katerem agentu si to registriral. Namreč, na ZT vsak pove drugače in za "tvojo" kombinacijo sta dva agenta rekla, da ni možna. Terminator je dobil 75% popusta, nekdo drug pa "le" 50, spet tretjemu so rekli da mora "prenesti" bonus, četrtemu pa, da bonus ostane na obeh vozilih.

Danes registrila pri triglavu 1100 ccm plačal 106 eur na šalterju. Nimam skenerja pridite pogledat polico domov ali jutri na primskovo.

Objavljeno

Torej greš na novo zavarovalnico in skleneš novo polico. Z novo polico greš na staro zavarovalnico pokažeš novo polico kjer ta staro skenslajo in ti vrnejo denar.

Če je pa to res tako pa pitaj boga - it's any-body's guess? :?

Res je tako, na UE ali amzs-ju ti morejo naredit popravek v računalniku (zamenjava zavarovalnice) ki ne stane nič.

Več časa ti vzame in cca. 25€ če greš varjanto odjava/prijava

Objavljeno

ZT ima v vsaki poslovlanici in pri vsakem agentu drugačne info.

ZAto sem danes osedlal svojega konjiča ga zapeljal na tehničnega in pri ZM uredil zavarovanje (za 69kW) sem plačal 150EUR kar vključuje tudi znižanje premijskega razreda za 30%.

Glede na to da bi po rednih poteh plačal 430EUR sem hudičevo zadovoljen in tistega denarja niti ni bilo tako težko dati od sebe.

BAje bo vikend lep :OK:

Objavljeno

ZT ima v vsaki poslovlanici in pri vsakem agentu drugačne info.

ZAto sem danes osedlal svojega konjiča ga zapeljal na tehničnega in pri ZM uredil zavarovanje (za 69kW) sem plačal 150EUR kar vključuje tudi znižanje premijskega razreda za 30%.

Glede na to da bi po rednih poteh plačal 430EUR sem hudičevo zadovoljen in tistega denarja niti ni bilo tako težko dati od sebe.

Napovedan je dež... ampak verjamem da tebi sije sonce. .)

Objavljeno

cisto tako za info...

danes sem poklical nekaj poslovalnic ZT in 6 agentov v bliznji in daljni okolici. Od vsakega sem dobil cisto drugacne informacije. Nobene tako ugodne ponudbe kot tukaj pisete. Organizacija pa taka :headbang:

Ena zenska je celo izjavila, da je nekaj slisala o tem, ampak da nic tocno ne ve in naj jo poklicem drugi teden. HAAALOOO???

Dajte pripisat poslovalnico oz. agenta, pri katerem sklepate zavarovanja.

Objavljeno (popravljeno)

Res je tako, na UE ali amzs-ju ti morejo naredit popravek v računalniku (zamenjava zavarovalnice) ki ne stane nič.

Več časa ti vzame in cca. 25€ če greš varjanto odjava/prijava

Kot sem že rekel..nekatere zavarovalnice zahtevajo za povračilo premije odjavljeno prometno oz. potrdilo, da je bilo vozilo odjavljeno iz prometa.

Pred zamenjavo se je potrebno pozanimati pri obstoječi zavarovalnici, kaj zahteva za povračilo premije, da ne bo potem dolgih nosov.

Pri novi zavarovalnici ne pozabit omenit, da zavarujete od "danes" do dneva, ko imate plačan cestni sklad, oz. ste imeli zavarovano pri stari zavarovalnici. Ni potrebe delati polico za celo leto!

PS.: BTW vreme za 7 dni, sicer za ZG, ampak tu smo nekje.

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno

Majhe popravek, če dovoliš; dokumenti za prekinitev zavarovanja in povračilo neizkoriščenega dela premije so povsod enaki! Odjavljena prometna ali fotokopija nove police za isto vozilo.

Odjavljena prometna pride v poštev kadar vozilo odjavite, kopija nove police pa, kadar prodate registriran avto in vam mora novi lastnik dati kopijo svoje police.

V tem primeru o katerem se pogovarjate ni prenosa lastništva, je pa kopija nove police za isto vozilo dovolj za prekinitev prejšnjega zavarovanja.

Objavljeno

Issi seveda lahko....se pardoniram

Objavljeno

Ja pa saj to je 62%? :?

Popusti se ne seštevajo 100*0,3*0,12*0,2 in ne 100*(0,3+0,12+0,2)...

:yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

Popusti se ne seštevajo 100*0,3*0,12*0,2 in ne 100*(0,3+0,12+0,2)...

:yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

To dobro vem to sem osebno prvi pojasnil "300 postov" nazaj - torej; 605 - 50% = 302.5 - 30% = 211.75 - 12% = 186.34 - 20% = 149.72

Kje sem pa dobil 114 prej me pa ne vprašat... sem se malce zatipkal :slap:

No ja mojemu izračunu od ZT to sploh ne štima. :headbang:

Popravljeno . Popravil Terminator
Objavljeno

Zna se zgodit, da bodo ZM prijavili, ker neupraviceno tala bonitete.

Baje lahko talajo komercialni popust, bonitet pa ne, ker so ob prehodu oskodovane druge zavarovalnice.

Zato kdor se nima zavarovano gas na ZM.

Objavljeno

This is getting better and better. Pa ne mi rečt, da se bodo zadeve celo normalizirale pri nas na tem področju? Je pa zanimivo, kako smo vsi skeptični. Se vidi, da so nas terorizirali dolga leta... :doze:

hja ... kaj na jrečem ... dobro poznam direktorja mariborske zvarovalnce ... mogoče sem mu pa jaz kaj rekel, naj zrihta :devil: :devil:

Objavljeno

Ja saj to me skrbi. Toliko časa bom mečkal s triglavom, da bom vse zamudil. :hmm:

Objavljeno

Kaj ces meckat. Pogoji so jasni. Izberes najugodnejso.

Objavljeno (popravljeno)

No če kdo prodaja zavarovalne police naj prosim odgovori.

Imam fond polico vezano na vzajemne sklade. Za nezgodno zavarovanje plačujem 6,99 eur mesečno.

Ker sem bla ob sklenitvi še mlada in nisem najbolje poslušala oz. me niti ni preveč zanimalo me bega naslednje:

piše takole:

Zavarovalna vsota za primer smrti je 10.800 eur

bla bla bla...

....

....

Zavarovalna vsota za nezgodno zavarovanje:

za smrt 21.000 eur

za invalidnost 42.000 eur.

Sedaj me zanima: v čem je fora prvo 10.800 potem pa 21.000 eur???

In sedaj še vprašanje iz mnogih debat in prerekanj:

Kja če se ponesrečim in imam v krvi več kot 0,5 promil alkohola...recimo se zaletim? Še vedno dobi upravičenec izplačano vsoto? Kaj če me ta upravičenec pijan vozi z avtom in se zaleti, jaz škripnem ...ali dobi premijo? Ga nato zavarovalnica toži? Ista situacija jaz preživim, sem 100% invalid, dobim izplačano premijo....ga zavarovalnica toži?

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno

Kaj ces meckat. Pogoji so jasni. Izberes najugodnejso.

ubistvu jst ne štekam teh pogojev

vem da je pač pr ZM ju...dobiš 50% bonifikcaije pol pa še 50% na motoklub al pa 40% na ostale pa da je za celo leto vezano...to štekam...kaj pa za triglav?tega ne štekam najbolš

pa če me lahko kdo popravi glede ZMja če sm se zmotu...tnx :OK:

Objavljeno

ponudba enaka stem da ti na ZT dajo 50% popust neglede si ali nisi član kluba

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!