manjak Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Sami umetniki so med nami... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 beno, kam boš pa števc pa ostale stvari dau :hmm: :hmm: Števc bom kupu kolesarskga in ga bom dav na belanco ... un šoltar za luči bom kr zvezov tko da luči skos svetjo, sej je itak tak zakon... drgač bom pa pol hupo pa štarter pa šoltar za dolgokratko luč dav tm spodej na plastiko bom lukne zvrtov pa tm naštimov ... upam da mi bo dobr ratal :hmm: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/motornakolesa2002/ogla...asp?og=&id=5308 Tole si pogejte ! (koliko konj ma ta 49ccm skuter :) Jst sm mislil, da bom crknil od smeha :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 tale motorček mi zgleda odlično, pa tut cena je sumljivo ugodna :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 tale motorček mi zgleda odlično, pa tut cena je sumljivo ugodna :hmm: pa se dost mocn je... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 pa se dost mocn je... :lol1: Sj zato ga pa nebom kupu, je to čist preveč zame :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 je to čist preveč zame :cry: moci ni nikol prevec!! vprasi benota!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 moci ni nikol prevec!! vprasi benota!! :OK: točn tko :OK: :OK: :OK: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 pa se dost mocn je... :lol1: Tega pa bi se jaz mel :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 leta 2000 se ni blo tega modela:) slika itak ni prava, podatki pa cist adijo:> ma, ko kr eni nekaj brezveze pisejo:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 leta 2000 se ni blo tega modela:) slika itak ni prava, podatki pa cist adijo:> ma, ko kr eni nekaj brezveze pisejo:) Doma nimajo kaj za delat pa devajo oglase gor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 25KM z original auspuhom pri 4000rpm :lol1: :lol1: :lol1: vse original...garancijsko prenovljen :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 matr...25km...nej kr dopiše k oglasu: -primeren tudi kot freza :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 enaga sem nasel, ko mu je pisalo mislim da 32km in to lepo ohrenjen, 49 ccm, nepredelan LOOOOOOOLLLL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 32km :) Mogoče je mislu, da je samo 32 kilometrov prevozo, pa je bil preveč posran za nadaljno vožnjo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 32km :) Mogoče je mislu, da je samo 32 kilometrov prevozo, pa je bil preveč posran za nadaljno vožnjo :D verjetn je pozabu pr 23KM napisat /h, tko da bi naj to zgledal tko: 32KM/h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 (popravljeno) evo kaj je z mojga deklca nastalo :BUA: lak je zatemnu krom pa še tm pr robu ce dobr pogledas je bla ena kemična reakcija pa je kr neki use skp ratal! idi sraufki so dobri :) no ja men je ql :D bol tak deklc kokr pa un od prej kje biu vs popraskan, deklc bom pa čez zimo se 1x urihtov če bo volja :D aja BY THE WAY slika je mal slaba, zato k sm na mtkinmum compu, moj neki steka :BUA: pa bojo drugic velik bolše slikce, ta je samo za silo! :D Popravljeno November 10, 2003. Popravil bOnZy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Ja pa je res skor tko nazaj pšlo k je blo original <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 bolše slikce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Sravbki bi bol z rdečo zgledal :hmm: rmeni ne pase glih no ... no nvm :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Sravbki bi bol z rdečo zgledal :hmm: rmeni ne pase glih no ... no nvm :doze: Js tud tko mislm! Spljoh ne paše k motorju! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Js tud tko mislm! Spljoh ne paše k motorju! :) Men je pa lih to dobr :fight2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 evo kaj je z mojga deklca nastalo :BUA: lak je zatemnu krom Kaj si mel mat lak slucajno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 sam moj deklc je pa da best hehe :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 sam moj deklc je pa da best hehe :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Tkole nared bonzi :yea2: ... tale je bol ja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se