Tomozuki Objavljeno December 24, 2003 Deli Objavljeno December 24, 2003 speedrunner ... ce ze na grobnik ne upas pa nkamr iz lublane vn bi pa loh na kksnmu lj. meetingu stunt competition nrdil :naughty: Jes sm biv ze na 2h meetingih v lj. pa ce bo to 99% pridem :devil: (+en moj frend k tut neki zna na zanem in sprednem pokazat) Mene pa nekaj druga zanima :) Sej ne, da bi se delal norca, ampak resnično me zanima, kje je on uspel naredit (mislim, da) preko 200.000km s skuterji in to po LJ. Jas se z avtom dosti vozim pa preko 30.000km letno ne uspem noter spravit. Ampak to so relacije MB-LJ, ne pa LJ-LJ :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 24, 2003 Deli Objavljeno December 24, 2003 Mene pa nekaj druga zanima :) Sej ne, da bi se delal norca, ampak resnično me zanima, kje je on uspel naredit (mislim, da) preko 200.000km s skuterji in to po LJ. Jas se z avtom dosti vozim pa preko 30.000km letno ne uspem noter spravit. Ampak to so relacije MB-LJ, ne pa LJ-LJ :) 200.000 :? Pomoje je dve nule prevec napisov :hmm: (sej ena nula gor al pa dol :lol1: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno December 24, 2003 Deli Objavljeno December 24, 2003 Ja sj tok k skutrski števc preveč kaže pr km/h se to pozna pol tud na kilometrih :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 24, 2003 Deli Objavljeno December 24, 2003 200.000 :? Pomoje je dve nule prevec napisov :hmm: (sej ena nula gor al pa dol :lol1: ) nul je čist dovolj, sam vejico je narobe napisal...mogel bi jo prestaviti dve mesti bolj v levo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 24, 2003 Deli Objavljeno December 24, 2003 speedrunner ... ce ze na grobnik ne upas pa nkamr iz lublane vn bi pa loh na kksnmu lj. meetingu stunt competition nrdil :naughty: Jes sm biv ze na 2h meetingih v lj. pa ce bo to 99% pridem :devil: (+en moj frend k tut neki zna na zanem in sprednem pokazat) Ni blema! :P Kaj nebi upu!????????? Na to še pomislu nebi da nebi upu! 20000km sm mislu!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 Ni blema! :P Kaj nebi upu!????????? Na to še pomislu nebi da nebi upu! 20000km sm mislu!!!! Aaaaa, to pa že :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 beno jih je mel mal nazaj 40k km... kolk jih mas zj, beno ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 (popravljeno) 41.713 jih mam zej ... Popravljeno December 25, 2003. Popravil beno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 Ni blema! :P Kaj nebi upu!????????? Na to še pomislu nebi da nebi upu! 20000km sm mislu!!!! Ja iz dirke dvomm da bo kdaj kej edin če jes pridem u Lj. pa greva po Lj. dirkat kr mi pa tut slucajn ne pride na pamet. Tko pa da je saj neki zanimivga bi loh na enmu od Lj. meetingov stunt competition nrdil ... tko bl u izi an, da neb kej polcaji pa se nav kdo ubu ... na unmu parkirisu k smo bli se zmeri (ce bo frej) Speedrunner je reku da vela :) torej dva sva ze :) (oz. 3je ... se en moj frend sam ni za 100% da bo mu cajt pa da bo prsu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 Ja iz dirke dvomm da bo kdaj kej edin če jes pridem u Lj. pa greva po Lj. dirkat kr mi pa tut slucajn ne pride na pamet. Tko pa da je saj neki zanimivga bi loh na enmu od Lj. meetingov stunt competition nrdil ... tko bl u izi an, da neb kej polcaji pa se nav kdo ubu ... na unmu parkirisu k smo bli se zmeri (ce bo frej) Speedrunner je reku da vela :) torej dva sva ze :) (oz. 3je ... se en moj frend sam ni za 100% da bo mu cajt pa da bo prsu) stunt competišn.....sliši se vredu, pol če, bo res se to izvedlo, ziher ta scooter meeting posnemajte s kamero pa posnetek na net, tko da bomo tud mi štajerci vidli kaj tam uštimavate v lj :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 Ja iz dirke dvomm da bo kdaj kej edin če jes pridem u Lj. pa greva po Lj. dirkat kr mi pa tut slucajn ne pride na pamet. Tko pa da je saj neki zanimivga bi loh na enmu od Lj. meetingov stunt competition nrdil ... tko bl u izi an, da neb kej polcaji pa se nav kdo ubu ... na unmu parkirisu k smo bli se zmeri (ce bo frej) Speedrunner je reku da vela :) torej dva sva ze :) (oz. 3je ... se en moj frend sam ni za 100% da bo mu cajt pa da bo prsu) To zna bit hudo, ogled obvezen :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 zlo močno dvomim da bo kšn stunt kompetišn, ker že za drag race ni blo dost kandidatov, tko da za stunt kjer lahko še motor razbiješ, najbrž ne bo nobenga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 če pa je reko da so že 3!! ;) ;) pa tak se jih bo še par najdlo!!(to se tak ve kdo je the best :OK: :OK: :OK: ) benolipnikpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 zlo močno dvomim da bo kšn stunt kompetišn, ker že za drag race ni blo dost kandidatov, tko da za stunt kjer lahko še motor razbiješ, najbrž ne bo nobenga. verjemi mi da lohk na benota računamo, k on je zadost nor (če sam pogledaš slike v temi Utrinki izd. voženj ti bo vse jasno :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 Jas vstopnino pobiram :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 Ja sej za benota nč ne rečm, ampak to je sam en kar pa ne mormo reč da je kompetišn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 Pa Speedrunner (mende). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 Ja sej za benota nč ne rečm, ampak to je sam en kar pa ne mormo reč da je kompetišn. Loh je pa tut kej drugga ... ni treba da glih rečemo da je "kompetišn" če ti ne paše ... loh rečemo da "se bomo nenormalno vozil" Jes bi predvsem speedrunnerja izzvav ... k to da ga bom na grobnik spravu je skor nemogoce :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 Kaj pa kaki Race po obvoznicah tam al pa avtocesti? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 Jas vstopnino pobiram :) jst bom pa hrenovke peku :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 pol se bo pa bl za en kurc jedl ogle prodajajo tut na petrolu :D beno kako bi to naredu speedrunner bi verjetn rd tko da zacnemo ne vem pr koloseju pa da se konca na vicu kdo je prvi tko bi se jst sel pa pravil da ni sam dor je prvi je prvi a tko bi ti hotu jet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 pol se bo pa bl za en kurc jedl ogle prodajajo tut na petrolu :D beno kako bi to naredu speedrunner bi verjetn rd tko da zacnemo ne vem pr koloseju pa da se konca na vicu kdo je prvi tko bi se jst sel pa pravil da ni sam dor je prvi je prvi a tko bi ti hotu jet jes sm reku da bi sli stunt ... a neves kva je to ... po tazadnmu pa te fore na unmu parkirisu ... po mestu pa nemislm dirkat k bi rd se neki let živu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 41.713 jih mam zej ... Jzd pa csak motor, ko dopolnim normo 30000km prodam in si kupim drugega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 Ja iz dirke dvomm da bo kdaj kej edin če jes pridem u Lj. pa greva po Lj. dirkat kr mi pa tut slucajn ne pride na pamet. Tko pa da je saj neki zanimivga bi loh na enmu od Lj. meetingov stunt competition nrdil ... tko bl u izi an, da neb kej polcaji pa se nav kdo ubu ... na unmu parkirisu k smo bli se zmeri (ce bo frej) Speedrunner je reku da vela :) torej dva sva ze :) (oz. 3je ... se en moj frend sam ni za 100% da bo mu cajt pa da bo prsu) Do jaja! Itak da bi šli lahk tekomvt! Ampak od place1 do place2!!! No ja, pa po tazadni tud lahk! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno December 26, 2003 Deli Objavljeno December 26, 2003 Jzd pa csak motor, ko dopolnim normo 30000km prodam in si kupim drugega. Kupš al ukradš? to je sedaj vprašanje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se