tomazinjo Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Kakšne izkušnje ste imeli s servisom(serviserjem) Samo Oven(pooblaščen serviser za Suzuki v Ljubljani)?
Jernej125ccm Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Mene pa zanima za še kakšnega pametnega serviserja na Goriškem razen Mrčelota, ki je res super Vendar pa me zanima še za kakšnega drugega saj je Mrčelo precej zaseden
mamkabozja Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Kakšne izkušnje ste imeli s servisom(serviserjem) Samo Oven(pooblaščen serviser za Suzuki v Ljubljani)? Pred desetimi leti ko sem imel suzukija je Samo dobro opravil svoj edelo. Edina slaba stran je cena. Takrat je bil približno dvakrat dražji od ostalih serviserjev.
BIZIXXX Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 (popravljeno) Kakšne izkušnje ste imeli s servisom(serviserjem) Samo Oven(pooblaščen serviser za Suzuki v Ljubljani)? A Samo sploh še servisira? Kolikor jaz vem, že ene 3 leta dela samo še karbonske dele za motorje. Popravljeno Oktober 21, 2009. Popravil BIZIXXX
tomazinjo Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 A Samo sploh še servisira? Kolikor jaz vem, že ene 3 leta dela samo še karbonske dele za motorje. Imaš prau -samo še s karbonom se ukvarja.
dunkl Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Pred desetimi leti ko sem imel suzukija je Samo dobro opravil svoj edelo. Edina slaba stran je cena. Takrat je bil približno dvakrat dražji od ostalih serviserjev. Mogoče pa s Čarmanom sodelujeta, veš zlatarstvo in draguljarstvo je donosna obrt!
trebor Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Ko sem šel danes menjati zadnjo gumo na moji lubici sem pri Juretu na Dolgem mostu dobil še valjčke za dvigovanje zadnjega dela motorja:yea1:. Namontiral mi jih je za tisto ceno, za katero sva se zmenila, to je guma s premontažo . Sicer sem jih imel namen kupiti že prej, pa ni bilo potrebe, ker sta dva M 6 vijaka prav tako dobro opravljala svojo nalogo. Najbrž bom imel sedaj motor več na stojalu kot na gumah (upam, da ne, :grrr). LP Robert svobodnaptica01 1
axilon Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Mene pa zanima za še kakšnega pametnega serviserja na Goriškem razen Mrčelota, ki je res super Vendar pa me zanima še za kakšnega drugega saj je Mrčelo precej zaseden na vogrskem imaš še enga majstra...po mojem mnenju vsaj tko dobrga kor marčelo...pooblaščen serviser za hondo, kawasaki...Mehanika Robert Gregorič sp
dlicen Objavljeno December 4, 2009 Opozori Objavljeno December 4, 2009 Pohvalijo Mirota (Motosprint-cesta proti Šmarjam,pri Mercatorju v Kp.)Je tudi pooblaščen za Kawe. Le odnos do strank ni ravno prisrčen... Jaz tudi pohvalim Mirota. Ni ravno človek, ki bi stranki lezel v... ampak delo opravi OK in po zelo ugodni ceni. Če se malo pobliže spoznaš pa rata tudi zgovoren in se nasmehne :grim. Zadnjič pa sem tudi ugotovil, da ima zelo v redu cene gum, ki ti jih dobavi in zmontira. V glavnem priporočam.
special749 Objavljeno December 6, 2009 Opozori Objavljeno December 6, 2009 najboljši-> Tomaž v Elisi Najslabši-> Živc na kajuhovi
domi46 Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 zame je najbolši Barborič servis honda yamaha suzuki:worship: najslabši je pa kuker slišem moto center jeršin pravjo da dost računa pa da so tut eni dobil popraskane motorje nazaj
FrigoFrops Objavljeno Februar 28, 2010 Opozori Objavljeno Februar 28, 2010 Zanima me kakšne izkušnje imate z servisom pri Moto Mirči, Miran Jezovšek s.p., Liptovska 30, 3210 Slovenske Konjic, za Kawasaki motorje?
simonsi Objavljeno Februar 28, 2010 Opozori Objavljeno Februar 28, 2010 ole pa filter bo pa že znal zamenat, a boš generalno delal?
FrigoFrops Objavljeno Februar 28, 2010 Opozori Objavljeno Februar 28, 2010 Veš kok je motor je iz uvoza sicer kulker sem pregledal to in ono je vse ok mašina lufa kot mora servisna je garancija je še vse štima, kilometrov je mal. Sam vseeno bi rad da mi prvi servis pred sezono nardi pooblaščen serviser pa da še zadevo mal bol odznotraj pogleda da ne bo potem med sezono kakšnih zapletov.
LooLekSLO Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Veš kok je motor je iz uvoza sicer kulker sem pregledal to in ono je vse ok mašina lufa kot mora servisna je garancija je še vse štima, kilometrov je mal. Sam vseeno bi rad da mi prvi servis pred sezono nardi pooblaščen serviser pa da še zadevo mal bol odznotraj pogleda da ne bo potem med sezono kakšnih zapletov. Yogiju ne zaupaš? sesir 1
WhiteWolf Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Glede na vaše morebitne izkušnje, bi se za servis raje odločili za Yogi ali Moto Mirči, Miran Jezovšek s.p? Ima kdo slabe izkušnje s katerim od teh dveh?
malaguti1 Objavljeno Marec 31, 2010 Opozori Objavljeno Marec 31, 2010 (popravljeno) po vsem tem kar sem prebral se še vedno ne morem odločiti ali elisa ali primec imam pa servis in menjavo gum prosim za mnenja aja gre pa za yamaho fzs600 zelo bom hvaležen za odgovore lep pozdrav Popravljeno Marec 31, 2010. Popravil malaguti1
nk84 Objavljeno Marec 31, 2010 Opozori Objavljeno Marec 31, 2010 Za navadn servis ti predlagam da material nabavš pa si mal roke umažeš ker se ne splača na servis vozit za deset minut dela!
simonsi Objavljeno Marec 31, 2010 Opozori Objavljeno Marec 31, 2010 (popravljeno) aja gre pa za yamaho fzs600 fzs600 ti lahko vsak kmet poservisira, ni nobena znanost. Popravljeno Marec 31, 2010. Popravil simonsi wix, gsx750f, Gregc in 1 other 1 3
znj Objavljeno Marec 31, 2010 Opozori Objavljeno Marec 31, 2010 Sam sem peljal k Robertu Gregoriču: http://www.mehanika-rg.si/ Res, da sem čakal malo dlje saj je zelo natančen, kar pa je če me vprašate odlično Cene niso pretirane, tudi mehanik se ne dela nič "pametnega" . Motor pripelješ, mu poveš kaj naj naredi, daš telefonsko št. in ko konča te pokliče, da prideš iskati + vse račune ti da dore, Jernej125ccm in Gregc 3
malaguti1 Objavljeno April 1, 2010 Opozori Objavljeno April 1, 2010 hvala lepa vsem za odgovore Gregc 1
tomazinjo Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 Pohvaliu bi servis Primec-malo je za počakat, toda glede na odnos, ceno itd. ni prau nič čudnega da je takšna gužva. Pohvalno.
pepsi Objavljeno April 16, 2010 Opozori Objavljeno April 16, 2010 Pohvaliu bi servis Primec-malo je za počakat, toda glede na odnos, ceno itd. ni prau nič čudnega da je takšna gužva. Pohvalno. Mene zanima če si mu peljal Suzukija na servis.
tomazinjo Objavljeno April 19, 2010 Opozori Objavljeno April 19, 2010 Mene zanima če si mu peljal Suzukija na servis. Ja, gsxr-a 600 k6.
Kramp Objavljeno April 20, 2010 Opozori Objavljeno April 20, 2010 Pohvaliu bi servis Primec-malo je za počakat, toda glede na odnos, ceno itd. ni prau nič čudnega da je takšna gužva. Pohvalno. Ja, Jure bi res lahko naredil nek sistem naročanja. Saj je fajn kaj počvekat ampak včasih pa le predolgo traja. Sicer pa njemu svaka čast. Dec in mehankar kot se šika. anja37 in the JACK 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se