HiM Objavljeno Avgust 26, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2016 Ve kdo za koga(serviser ali popoldanc, samo da OK dela), ki bi mi jutri zamenjal verigo in zobnike v LJ ali okolici. Vem da je sobota ampak..
C eagle Objavljeno Avgust 26, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2016 (popravljeno) Ob 31. 7. 2014 at 20:58, Snecer pravi: Rossi ni doktor? Kolikor vem, je 9 krat diplomiral.... Popravljeno Avgust 26, 2016. Popravil C eagle
Kmet2 Objavljeno Avgust 28, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2016 Najboljši Jamnik in Škofljice .....najslabšega nimam ...... Bmflar in DAMI34 2
Borutt Objavljeno Avgust 28, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2016 pred 26 minutami, Kmet2 pravi: Najboljši Jamnik in Škofljice .....najslabšega nimam ...... Če imaš KTM-ja, moraš imeti rad svojega serviserja . NumLock, maus, Bmflar in 2 others 5
stuhec Objavljeno Avgust 28, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2016 (popravljeno) pred 20 minutami, Borutt pravi: Če imaš KTM-ja, moraš imeti rad svojega serviserja . ali pa si sam serviser Kaj pa pol Popravljeno Avgust 28, 2016. Popravil stuhec maus in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2016 pred 13 urami, stuhec pravi: ali pa si sam serviser Kaj pa pol pol se pa maš res rad C eagle, Ninč., maus in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Avgust 29, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2016 pred 17 urami, Borutt pravi: Če imaš KTM-ja, moraš imeti rad svojega serviserja . . SF, Bmflar, ELO in 6 others 9
TakeALookAround Objavljeno Avgust 29, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2016 Jah, k tolk casa prezivis s serviserjem, se kar zblizas.... Joker, Bmflar, Kmet2 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2016 pred 2 urami, Borutt pravi: kaj take oke delaš, to so pristna čustwa Kmet2, Bmflar, stuhec in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 11 urami, DAMI34 pravi: kaj take oke delaš, to so pristna čustwa Razumem prou vse, štekam pa prou nč Igi Pop, Frenk 67 in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 19 minutami, HD-Dyna pravi: Razumem prou vse, štekam pa prou nč Ko ti bo kdo baso oduzad porinu, boš mel take oke, štekaš? Frenk 67, Bmflar in Kmet2 3
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 8 minutami, DAMI34 pravi: Ko ti bo kdo baso oduzad porinu, boš mel take oke, štekaš? Nisem vedu, da je Miha tolk nevaren Kmet2 in Frenk 67 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2016 pred 20 minutami, HD-Dyna pravi: Nisem vedu, da je Miha tolk nevaren Tut js ne vem, pojasnu sm samo oke Bmflar, Kmet2 in Frenk 67 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 31, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2016 pred 15 minutami, HD-Dyna pravi: evo, lepo si to povedu, če kaj ne velja menjajo, na pa se zajebavajo sej je dober, pa sj bo, se bo udelalo, to ni nč narobe. Pohvalno. Kmet2, Bmflar, Frenk 67 in 1 other 4
lightning Objavljeno November 10, 2016 Opozori Objavljeno November 10, 2016 Pozdravljeni, ima kdo kakršnekoli izkušnje s servisom Motostatus mehanika (g. Boštjan Štravs) iz okolice Trebelnega (Mokronog)? Do pred nekaj leti je delal pri Barboriču v Žuženberku, potem je šel na svoje. V naprej hvala za info Lp, Lightning
Kmet2 Objavljeno November 10, 2016 Opozori Objavljeno November 10, 2016 pred 3 urami, lightning pravi: Pozdravljeni, ima kdo kakršnekoli izkušnje s servisom Motostatus mehanika (g. Boštjan Štravs) iz okolice Trebelnega (Mokronog)? Do pred nekaj leti je delal pri Barboriču v Žuženberku, potem je šel na svoje. V naprej hvala za info Lp, Lightning Topel nasvet............če se gr eza KTM ga pelji tam kjer jih šraufajo ne nekemu Japaner mehaniku , KTM je precej delikaten agregat ............samo primer : na LC4 imaš glavo na cilindru in če ne odvijačiš prvo enih dveh vijakov in se spraviš takoj na glavne vijake glave lahko poči cilinder in še dosti takih cak ki jih poznajo tisti ki jih šraufajo . Sory za off topic in ne poznam tega serviserja ...... Bmflar in lightning 2
ArcaneWater Objavljeno Januar 5, 2017 Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 (popravljeno) Počas bo nastopil čas za servis pa me zanima kater servis priporočate za Hondo, najbljižje mi je sicer Čepin (Vojnik) pa sem nedavno slišal da niti nimajo posebej mehanikov za motorje (nevem koliko je to res) zato sem na prvi servis lani peljal v AS-Domžale pa recimo da je bilo ok. Kakšne so vaše izkušnje? Edit: Mora bit še uradni servis (garancija) Popravljeno Januar 5, 2017. Popravil Arcanewater
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, Arcanewater pravi: Počas bo nastopil čas za servis pa me zanima kater servis priporočate za Hondo, najbljižje mi je sicer Čepin (Vojnik) pa sem nedavno slišal da niti nimajo posebej mehanikov za motorje (nevem koliko je to res) zato sem na prvi servis lani peljal v AS-Domžale pa recimo da je bilo ok. Kakšne so vaše izkušnje? AS-Domžale , zadovoljen . Ostalih ne poznam .... Fazer03 in Bmflar 2
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 pred 13 minutami, Arcanewater pravi: Počas bo nastopil čas za servis pa me zanima kater servis priporočate za Hondo, najbljižje mi je sicer Čepin (Vojnik) pa sem nedavno slišal da niti nimajo posebej mehanikov za motorje (nevem koliko je to res) zato sem na prvi servis lani peljal v AS-Domžale pa recimo da je bilo ok. Kakšne so vaše izkušnje? Edit: Mora bit še uradni servis (garancija) elisa- domžale Fazer03, maus, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 pred 10 minutami, dr.looney pravi: elisa- domžale Ups , to sem pa pozabil , tud bili koraktni in ustrežljivi , brez pripomb ....še majčko so mi dali , pa sem samo na servis pripeljal . Bmflar, maus, dr.looney in 1 other 4
maus Objavljeno Januar 5, 2017 Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 pred eno uro, dr.looney pravi: elisa- domžale tudi sam priporočam Bmflar, dr.looney, Kmet2 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2017 Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 pred 38 minutami, maus pravi: tudi sam priporočam tudi jst priporočam. maus, Kmet2 in Bmflar 3
siks Objavljeno Januar 5, 2017 Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 pred 2 urami, Arcanewater pravi: Počas bo nastopil čas za servis pa me zanima kater servis priporočate za Hondo, najbljižje mi je sicer Čepin (Vojnik) pa sem nedavno slišal da niti nimajo posebej mehanikov za motorje (nevem koliko je to res) zato sem na prvi servis lani peljal v AS-Domžale pa recimo da je bilo ok. Kakšne so vaše izkušnje? Edit: Mora bit še uradni servis (garancija) ...po mojih izkušnjah sta elisa in as ok, ok za osnovni servis z menjavo filtrov in olja pa je tudi yogi, pa še cenejši in bližji ti je...pri yogiju si med delom lahko prisoten v delavnici...pri obeh ostalih to ni zaželjeno... Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se