axilon Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 (popravljeno) ah...sej ni noben reku de je hornet tabolš motor na svetu...in nobenmu (oz. vsaj meni) se ni treba opravičvat Sicer pa...tistmu k se zvija geštel na cesti...je pomojm za cesto že nevaren ter več kot dobrodošel na pisti...kamor pa ta motor itaq ne spada. lp Popravljeno Julij 13, 2009. Popravil axilon
T Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 Zvija se vsak kot presta, ce nimas vredu nastavljenega vzmetenja, preden zacnes verjet podobnim komentarjem pojdi do koga ki se spozna na vzmetenje in motorje kot je Horneta. Verjetno se struckotom zvija pri brzini nad 260km/h v sanjah. lp Vzmetenje nastelano zelo dobro, Stabilzator krmila, nižja balanca pa je se vedno motor pri priganjanju zvijalo. Pa sej zvijanja se da navadit, tud po grobniku sm se podil z njo pa je bilo čisto fino. Motor mi je bil krasen, se enkrat pa ga tud slučajno ne kupim več. Najboljši del cele Hornet pa je definitivno agregat, ki je resnicno krasen. Pa načeloma upam trditi, da se na motorje še kar spoznam... Kot stručkotu se mi po ciljni na grobniku ni prav dosti zvijala edin če sm sanjal :unsure: Kot zaključek debate lahko napisemo da za svoj denar Hornet ponuja veliko, ni pa športnik.
ZaskA Objavljeno Julij 14, 2009 Opozori Objavljeno Julij 14, 2009 Bemti,sm pa v sršenou panj dregnu z vprašanjem o vzmetenju :krneki: Jaz sem s svojo 900tko zlo zadovoljen, kar se tiče zvijanja pa do tega pride redko kdaj in samo ob hitrih in dolgih ovinkih ko je hitrost za nakeda že na meji. Nad 160kmh motor vznemiri v glavnem voznik ki pokasira večino vetra v prsa, ter njegovo gibanje... Kdaj pa kdaj zamenjam hornet za 1000RR, ko dobim nazaj horneto pa vidiš da je togost okvirja proti RR precej slabša... Jaz za 900tko lohk rečem da je za tak denar motor
gregor46 Objavljeno Avgust 29, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2009 Oj sršenarji, se vidi da pridno nabiramo km,... sploh ni časa za pisanje Jas sem jih še 10k pod streho spravo O:-) PS:Če kdo potrebuje zaščito motorja,..........INFO na PM
gregor46 Objavljeno Avgust 30, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2009 (popravljeno) PS: še nekaj slikic.... http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1925 Popravljeno Avgust 30, 2009. Popravil gregor46
RUKI Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 Pozdravljeni! Sem novopečeni lastnik hornetke 900 l.2005 in bi lepo prosu če ma kdo kakšen priročnik za uporabo, ker ga prodajalec ni imel. Pa še vprašanje, pri kolko cca. prevoženih km se vam vžge lučka za rezervo? In kako nastaviš uro Za priročnik se pa ful priporočam.
RUKI Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 Nastavu uro in sprobou tanka. Ampak navodila pa še vedno nujno iščem če ma kdo..........
ZaskA Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Nastavu uro in sprobou tanka. Ampak navodila pa še vedno nujno iščem če ma kdo.......... Jaz mam navodila,kaj te pa zanima
RUKI Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Jaz mam navodila,kaj te pa zanima A maš v elektronski obliki? Ja navodila zmeraj rabš da vsaj mal pogledaš kako pa kaj je z motorjem, da si lahko kaj pomagaš... Če maš v el. obliki se priporočam
ZaskA Objavljeno September 16, 2009 Opozori Objavljeno September 16, 2009 Mam sam bukvo, vidm da si že dobu
sen Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 Bemti,sm pa v sršenou panj dregnu z vprašanjem o vzmetenju Jaz sem s svojo 900tko zlo zadovoljen, kar se tiče zvijanja pa do tega pride redko kdaj in samo ob hitrih in dolgih ovinkih ko je hitrost za nakeda že na meji. Nad 160kmh motor vznemiri v glavnem voznik ki pokasira večino vetra v prsa, ter njegovo gibanje... Kdaj pa kdaj zamenjam hornet za 1000RR, ko dobim nazaj horneto pa vidiš da je togost okvirja proti RR precej slabša... Jaz za 900tko lohk rečem da je za tak denar motor oj Mene pa zanima če tudi na tvoji hornetki, ko v drugi prestavi ali tretji naviješ tam do 7/8 obratou in spustiš gas zaslišiš nekakšen čudn glas(vrjetno v mašini ne vem). Če mogoče veš kaj bi bilo to mi prosim odgovori. lp. sen
ZaskA Objavljeno Oktober 8, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2009 oj Mene pa zanima če tudi na tvoji hornetki, ko v drugi prestavi ali tretji naviješ tam do 7/8 obratou in spustiš gas zaslišiš nekakšen čudn glas(vrjetno v mašini ne vem). Če mogoče veš kaj bi bilo to mi prosim odgovori. lp. sen Pri mojem nisem opazu kakšnih glasov,kako se pa sliši? Kovinski zvok ali mogoče veriga zaropota ko se razbremeni
urkoman Objavljeno Oktober 9, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 oj Mene pa zanima če tudi na tvoji hornetki, ko v drugi prestavi ali tretji naviješ tam do 7/8 obratou in spustiš gas zaslišiš nekakšen čudn glas(vrjetno v mašini ne vem). Če mogoče veš kaj bi bilo to mi prosim odgovori. lp. sen Pri meni me je na začetko malo motilo kadar sem spustil gas mašina precej bremza (in sliši se jo tudi) in sicer zaradi večjega navora, prej sem bil vajen Hornetke 600, katera je bila precej tišja. Mislim, da je z motorjem ok., lahko pa vseeno primerjas s kom ki vozi enako horneto. lp U.
gregor46 Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 (popravljeno) Se mogoče komu vala oz. ima doma desni stranski pokrov 2 (na sliki je označen levi!!) in levi pokrov motorja 1 Še vedno pa imam viška zaščito motorja (bunke), če koga zanima. Lp, Gregor Popravljeno November 27, 2009. Popravil gregor46
RUKI Objavljeno December 5, 2009 Opozori Objavljeno December 5, 2009 Se mogoče komu vala oz. ima doma desni stranski pokrov 2 (na sliki je označen levi!!) in levi pokrov motorja 1 Še vedno pa imam viška zaščito motorja (bunke), če koga zanima. Lp, Gregor A te "bunke" so home made? Maš mogoče kakšno sliko celega motocikla da se lepše vidi kao izgleda, zato ker sem že vidu tako grde crash pade, da so pogršale kompl. motocikel. Drgač mi pa lahko pošlješ na PM, pa kolk hočeš za njih.
sen Objavljeno December 29, 2009 Opozori Objavljeno December 29, 2009 Se mogoče komu vala oz. ima doma desni stranski pokrov 2 (na sliki je označen levi!!) in levi pokrov motorja 1 Še vedno pa imam viška zaščito motorja (bunke), če koga zanima. Lp, Gregor pozdravljen Ali poznaš koga ki ima bougspojler na horneti (z loiza). Jas ga kupujem pa bi rad kaj info.
MarduK Objavljeno December 29, 2009 Opozori Objavljeno December 29, 2009 pozdravljen Ali poznaš koga ki ima bougspojler na horneti (z loiza). Jas ga kupujem pa bi rad kaj info. Jaz sem imel, ko je bila še horneta pri bajti... TUKAJ so slike Kaj te pa zanima?
street_fighter Objavljeno December 30, 2009 Opozori Objavljeno December 30, 2009 (popravljeno) Jaz sem imel, ko je bila še horneta pri bajti... TUKAJ so slike Kaj te pa zanima? jz sem tega na ebayu osvojil:) marduk neki me zanima, glede nosilca za tablico? maš sam na zadna 2 vijaka al na 4 vijake? ko si glih delam nosilec Popravljeno December 30, 2009. Popravil street_fighter
MarduK Objavljeno December 30, 2009 Opozori Objavljeno December 30, 2009 jz sem tega na ebayu osvojil:) marduk neki me zanima, glede nosilca za tablico? maš sam na zadna 2 vijaka al na 4 vijake? ko si glih delam nosilec Bila je menjana cela spodnja plastika...na njo pa našravfan nosilec z dvemi vijaki.
ZaskA Objavljeno December 30, 2009 Opozori Objavljeno December 30, 2009 Bila je menjana cela spodnja plastika...na njo pa našravfan nosilec z dvemi vijaki. celo plastiko daj stran
RUKI Objavljeno Januar 9, 2010 Opozori Objavljeno Januar 9, 2010 A mi lahko svetujete kateri akumulator naj nabavim, ker je zdajšnji crknil. Noter je bil exide yt7b-bs 6,5 ah. Ampak v priročniku pa piše da bi moral biti 8,5 ah. Lp RUKI
polansk Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 zdravo mene pa zanima če ma kdo akrapoviča al pa leo vinci za prodat...2004letnik lp..
ZaskA Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 zdravo mene pa zanima če ma kdo akrapoviča al pa leo vinci za prodat...2004letnik lp.. prodam,poglej na avto.net
polansk Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 sm pogledu...sj tu ni zame je za fotra.. sj te je dns klicu pa če se bota kej zmenila ga jutr pridem spotjo iskat... lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se