Skoči na vsebino

Honda CB 900 hornet

Priporočene objave

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

No pa še jaz. Mogoče sem kje spregledal, pa vendar: kako je pa kaj s porabo pri ostalih? Pri moji je poraba med 6-6,5 (odvisno kako in kje vozim). Malo napišite. :yea1:

Objavljeno

Jaz ne pridem čez 6. Običajno se giblje okrog 5,5l.

Pa se rad zapodim čez Marijo reko proti Trbovljam, ne vozim pa po avtocestah.

Objavljeno

Poraba pri nornalni uporabi=5-6L na grobniku naraste čez 11,5

Objavljeno

Zelo težko čez 6l.

Objavljeno

Meni moja žre tam okoli 7l ... Poveste malo kako imate nastavljeno amortizacijo ? Prednapetost in obrati na hidravliki ...

LP,

Miran :)

Objavljeno

Meni moja žre tam okoli 7l ... Poveste malo kako imate nastavljeno amortizacijo ? Prednapetost in obrati na hidravliki ...

LP,

Miran :)

Tovarniško.

Sam nič ne brskam po motorju, razen pritiska v gumah, mazanje verige in kontrola olja.

Objavljeno

ima gdo kaj iskušenj z masko kapa ali givi?

sam sem jo namreč kupo in imam probleme z nosilvi (ne paše!)

post-3339-1149765697_thumb.jpg

Objavljeno

ima gdo kaj iskušenj z masko kapa ali givi?

sam sem jo namreč kupo in imam probleme z nosilvi (ne paše!)

Hud tale GIVI, tudi sam razmišljam o čem podobnem .. tale mi je zlo všeč, bolje kot tista ki je čisto iz pleksija ...

Da ti ne paše ... hmm če je predvidena za horneto 900 bi mogl pasat original gor. Kolk pa pride tole? Kakšn pa je kaj občutek se pelat z tem? Dosti manj piha?

Glede amortizacije pa sem se ravno včeraj malo igral. Otrdil sem zadnji konec na 4 stopnjo od najšibkejše za prednapetost vzmeti in pol obrata rebounda od full hard, pa se mi zdi dosti bolje (boljši filing za zadnji konc v zavojih). za spredaj se še nisem igral samo pol obrata več rebounda sem navil, bom pa še malo prednapetost dvignil (mam pa 83kg).

LP,

Miran

Objavljeno

@Enduro cena maske je 25k, kašen je pa občutek pri vožnji pa nevem (maska je v garaži namesto na motorju).

maska bi naj bla univerzalna za neked motocikle in bi naj prišla montirana med nosilčem zaluč in lučjo.[attachmentid=72054]

Vendar na Hornet-ki to ne gre zaradi nosilca (X) ki "drži" števec[attachmentid=72055]

Masko bi se po vsej vrjetnosti dalo montirat na zunanjo stran nosilca luči, vendar nikakor ne z nosilci ki so bili priloženi maski.

Zanima me če ima kdo podobne iskušnje (probleme)?

LP

Tako nekako[attachmentid=72056]

post-3339-1149773767_thumb.jpg

post-3339-1149773909_thumb.jpg

post-3339-1149774374_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

fantje tist univerzal maske so za en k...c!!!!!če ti jo bo ratal gor namontirat ti bo začela vibrirat pri mal višji hitrosti in tudi NI NARJENA za določen model ampak za vse.kupiš original by HONDA daš 28.000sit in maš masko k je bla delana POSEBEJ za ta motor v vetrovniku!boljše sigurno konkurenca ne naredi givi,kappa :slap: ....aja namontirano jo maš gor v pičlih 15 minutah!! :OK: :OK: evo par slikic..res da je mal draga sam je vredna teh penezu...[attachmentid=72075][attachmentid=72076][attachmentid=72077]

[attachmentid=72078]

[attachmentid=72079]

[attachmentid=72080]

simpl k pasulj :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

post-10693-1149784604.jpg

post-10693-1149784624.jpg

post-10693-1149784646.jpg

Popravljeno . Popravil Miha Z.
Objavljeno

Ja simpl k pasulj že ... sam tud grdo k svinja :eek: .) Res mi tale original Honda rjava ni nevem kako všeč ... Una GIVI je bolj po mojem okusu .. sicer majo pa vsake oči svojega malarja. Sem se zadnjič zanimal pri enem serviserju, ki ima tudi Hornetko kaj ma zaeno šipco gor, pa je reku GIVI in da paše direkt na šraufe, samo je res da moraš prav za Horneto 900 kupt ne kake univerzalke ..

LP,

Miran

Objavljeno

Res ne vem, zakaj kupujete naked motorje in potem gor tlačite te skrete od šipc?! :eek:

Naked je lep ravno zaradi teh okroglih luči in izpostavljenih števcev. Naked že sam pove, kaj z njim kupiš. Mušice v zobeh, ptičje perje in kri na kolenih, mušji britof na lučeh in števcih ter usnju. :OK: :OK: :OK:

To je naked! Sterilci kupujejo pa oklepnike. :lol1:

Horneta 900 je krasen naked motor. Po obliki, moči in voznih lastnostih! Dodatne šipce mu sploh ne pašejo!

Edino kar je tej Horneti zameriti, je shimmy ob nameščenem topcase-u! To je pa obup! Pa original Michelin gume so tud za en qrac!

Objavljeno

Res ne vem, zakaj kupujete naked motorje in potem gor tlačite te skrete od šipc?! :eek:

Naked je lep ravno zaradi teh okroglih luči in izpostavljenih števcev.

Horneta 900 je krasen naked motor.

Tocno tako!

Objavljeno

fantje tist univerzal maske so za en k...c!!!!!če ti jo bo ratal gor namontirat ti bo začela vibrirat pri mal višji hitrosti in tudi NI NARJENA za določen model ampak za vse.kupiš original by HONDA daš 28.000sit in maš masko k je bla delana POSEBEJ za ta motor v vetrovniku!boljše sigurno konkurenca ne naredi givi,kappa :slap: ....aja namontirano jo maš gor v pičlih 15 minutah!! :OK: :OK: evo par slikic..res da je mal draga sam je vredna teh penezu...[attachmentid=72075][attachmentid=72076][attachmentid=72077]

[attachmentid=72078]

[attachmentid=72079]

[attachmentid=72080]

Imam to šipco, samo sem jo dal dol (beri kupil z motorjem). Naked je naked, včeraj bil na Grobniku in nazaj (520 km), b.p. Moteče zna biti na avtocesti nad hitrostjo 160 km/h, j**i ga, malo trpi trup in roke. Je pa tudi res, da se avtocesti (če se le da) izognem. Usran pa si tako in tako, s to šipico ali brez...... :lol1:

Objavljeno

Imam to šipco, samo sem jo dal dol (beri kupil z motorjem). Naked je naked, včeraj bil na Grobniku in nazaj (520 km), b.p. Moteče zna biti na avtocesti nad hitrostjo 160 km/h, j**i ga, malo trpi trup in roke. Je pa tudi res, da se avtocesti (če se le da) izognem. Usran pa si tako in tako, s to šipico ali brez...... :lol1:

ja maš prav :grim meni je prodajalec reku da je učinkovit do hitrosti 160km/h sicer pa glede na velikost maske je zadeva kr dobra...

Ja simpl k pasulj že ... sam tud grdo k svinja :eek: .) Res mi tale original Honda rjava ni nevem kako všeč ... Una GIVI je bolj po mojem okusu .. sicer majo pa vsake oči svojega malarja. Sem se zadnjič zanimal pri enem serviserju, ki ima tudi Hornetko kaj ma zaeno šipco gor, pa je reku GIVI in da paše direkt na šraufe, samo je res da moraš prav za Horneto 900 kupt ne kake univerzalke ..

LP,

Miran

tud men ni nevem kako lepa sam itak jo bom dal pobarvat....

Objavljeno

fantje tist univerzal maske so za en k...c!!!!!če ti jo bo ratal gor namontirat ti bo začela vibrirat pri mal višji hitrosti in tudi NI NARJENA za določen model ampak za vse.kupiš original by HONDA daš 28.000sit in maš masko k je bla delana POSEBEJ za ta motor v vetrovniku!boljše sigurno konkurenca ne naredi givi,kappa :slap: ....aja namontirano jo maš gor v pičlih 15 minutah!! :OK: :OK: evo par slikic..res da je mal draga sam je vredna teh penezu...

samo medklic - in ti si prepričan, da tole izdela prav Honda, ne pa kak specializiran izdelovalec a la Givi, Kappa? :blush:

Objavljeno

Ne vem zakaj vse te maske, neglede na proizvajalca, meni izgledajo obupno grdo. Kot na kakem starem motorju iz 60 let :hmm: Če kupič model brez maske imej model brez maske, če pa hočeš masko kupi model z oklepom - simpl ko pasulj :D Sicer pa kaj bi se človek vtikal v okuse drugih .)

Objavljeno

No jest sem si zmontiral masko od Ducatija :OK: in se mi zdi kar O.K.

Nosilce sem si naredil sam, ne vibrira in tudi zaščita od vetra je dobra. :D

post-2720-1149943966_thumb.jpg

Objavljeno

[attachmentid=72078]

[attachmentid=72079]

[attachmentid=72080]

Jaz sem tudi namontiral original HPNDA šipco. Gre gor brez problemov. Zaleže pa ful.

Objavljeno

samo medklic - in ti si prepričan, da tole izdela prav Honda, ne pa kak specializiran izdelovalec a la Givi, Kappa? :blush:

o ja siguren :grim

Objavljeno
Pa original Michelin gume so tud za en qrac!

Zvozil michelin, zdaj je gor Bridgestone.

Objavljeno

@insallah: malo pokomentiraj razliko michelin vs. bridgestone, da vem kaj nabavit ko bojo mischelin-ke gladke.

Objavljeno

Zvozil michelin, zdaj je gor Bridgestone.

ja tiste orginal montirane michelinke so res za en k.... :angry2: glih dones sem jih zamenjal z dunlop qualifier pa bomo vidl kaj bo...

Objavljeno

Se pridružujem spošnem mnenju da so originalne gume slabe :BUA: !

Sam imam zdaj Michelin pilot power :OK: in so mnogo bolje vodljine občutek v nagibu je

siguren... je pa obraba malce večja.

Ampak je vseeno bolje dati kakšen tolarček več za gume kot da se sprašujes sredi ovinka

a bo al ne bo!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!