Insallah Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 saj se mi malo čudno zdi da bi bila guma pri 4k hin, je pa res da je malo stopničasta. naključni vulkanizer mi je sicer reko da je to potrebno obvezno menjat.........morda je hotel prodat kakšno gumo več so stopničke normalni pojav? Tudi pri meni pride do stopničk. Sicer pa mam jaz gor stranske kovčke.
Miha Z. Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 A se tudi vam to dogaja???? :( Hitrost med 60 in 100 km/h, zadaj kovček givi 52l.......vse vredu :D , nato spustim "bilanco", nakar jo začne trosit (med tem ko jo držim ni čutit nobenih vibracij), na začetku čisto malo potem pa vedno bol, nakar jo hitro primem in zppet vse v redu. :cry: mam isti problem :grim sranje ni kaj...baje zaradi težišča k je pomaknjeno preveč gor in nazaj čez os kolesa. To se mi je dogajal na vseh motorjih :eek: (VTR 1000F, 600F, XX). Tud na horneti bi se pa sm si privoščil stabilizator tako da je zdaj vse :OK: ! Mislim pa da je to malce odvismo od gum saj je to kar pogost problem na vseh motorjih. sicer pa ni moteče saj vendar vedo med vožnjo držimo za balanco, al kaj :? lp ti a mi lohk poveš kje si ga kupu,pa kam si ga montiral(na stran al na vrh pri balanci)za kako sliko ti bom ZELO HVALEŽEN :D ga bom tud jest dal gor k me preveč moti.... :angry2: Jest mam Michelin Pilot power in so čist :OK: v soboto menjam že drugič to sezono gume pa bom spet vzel Michelin. Prej sm skoz vozil na 207 RR in 208 pa mi je Pilot Power nekako bolj všeč. Hej a je že kdo menjal vrižnike na horneti? Rad bi malce manj obratov(hrupa) pri 130 Km/h. lp original michelinke so za en ku**c :BUA: :BUA: verižnike bom tud jest rad zamenu sam morem počakat da mi grejo teli falit.....
T Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 mam isti problem :grim sranje ni kaj...baje zaradi težišča k je pomaknjeno preveč gor in nazaj čez os kolesa. ti a mi lohk poveš kje si ga kupu,pa kam si ga montiral(na stran al na vrh pri balanci)za kako sliko ti bom ZELO HVALEŽEN :D ga bom tud jest dal gor k me preveč moti.... :angry2: original michelinke so za en ku**c :BUA: :BUA: verižnike bom tud jest rad zamenu sam morem počakat da mi grejo teli falit..... Stabilizator je od Matris-a. Montiran je nad zgornjim križem, v kompletu dobiš vse potrebno za montažo na motor.Montaža je enostavna(samo tank je treba dvignt)Pride okoli 70.000,00Sit jest sm ga kupil pri Moto Černe(motocerne.si).
T Objavljeno Julij 10, 2006 Opozori Objavljeno Julij 10, 2006 Z verižniki bo še zanimivo!! :grim :grim Sem zadnjič že snel originalnega in pri serviserju spucal 5 rabljenih 17 zobih verižnikov in tud en ni pasal, pol sm pa kolega na AS-u vprasal pa pravi da honda sploh nima prednjega 17 zobega! :angry2: Tako da bo potrebno zamenjati zadnjega in sicer 42 zobega z 41 če se prav spomnim je imela cbr 900 rr 98-99 spredi 16 zadi 41. Bom preizkusil in javil rezultate. :OK: lp
oldy Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Na svoji hornetki imam alu rack in kufer kappa. Vse skup trese ko ku.... Ave kdo za boljšo varianto nosilca oz. kaj uporabljate ostali in kako se obnese :?
Miha Z. Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Na svoji hornetki imam alu rack in kufer kappa. Vse skup trese ko ku.... :? sej mogoče se sliši bedasto :blush: sam aluminjast kaj???nosilec :hmm:
oldy Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 :? sej mogoče se sliši bedasto :blush: sam aluminjast kaj???nosilec :hmm: Zgleda pa tako .) [attachmentid=78502][attachmentid=78503]
Miha Z. Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 (popravljeno) aha tako zadevo pa prvič vidim :) made in home kaj :blink: .) nosilec givi,kappa,orginal(givi sam mal višja cena) sam mam kappa nosilec in kufr(je isto kot givi) z njim nimam problemov razen tizga problema k je zgori napisan .) sam baje stabilizator zadevo reši..... Popravljeno Avgust 15, 2006. Popravil Miha Z.
T Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Mam givi in stabilizator :OK: Problemov ni, ampak je treba napisat da jih tudi brez stabilizatorja ni bilo prav veliko. lp
Kölm Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Z verižniki bo še zanimivo!! :grim :grim Sem zadnjič že snel originalnega in pri serviserju spucal 5 rabljenih 17 zobih verižnikov in tud en ni pasal, pol sm pa kolega na AS-u vprasal pa pravi da honda sploh nima prednjega 17 zobega! :angry2: Tako da bo potrebno zamenjati zadnjega in sicer 42 zobega z 41 če se prav spomnim je imela cbr 900 rr 98-99 spredi 16 zadi 41. Bom preizkusil in javil rezultate. :OK: lp Se je obneslo ? Je poraba kej drugačna, pospeški, ....?
seinfeld Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Tudi jaz imam originalen kovček givi z nosilcem, pa mi nikoli nič ne trese. Kadar sem sam, če se le da, vozim brez kovčka, že zaradi izgleda. Pa balanco vedno držim, večino časa z obema rokama.
T Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Ali je že kdo zasledil hornet z belimi podlogami v števcih? :hmm: Razmišljam tudi o uporabi armature iz modela 954 rr :naughty: sam me malo skrbi kaj bo s štromom saj se rr vrti precej višje :kva2: , temperaturo meri v stopinjah ... Na netu sem sicer že videl takšne predelave sam mal me skrbi da nebi kej skuril ker s štromom nisva najboljša kolega.
Miha Z. Objavljeno Avgust 17, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2006 Ali je že kdo zasledil hornet z belimi podlogami v števcih? :hmm: Razmišljam tudi o uporabi armature iz modela 954 rr :naughty: sam me malo skrbi kaj bo s štromom saj se rr vrti precej višje :kva2: , temperaturo meri v stopinjah ... Na netu sem sicer že videl takšne predelave sam mal me skrbi da nebi kej skuril ker s štromom nisva najboljša kolega. 600 sem jih že vidu 900 pa mislm da jih ni usaj kolkr se jest zastopim na sršene.... glede predelave pa sva jest in štrom dva različna pojma umes jih je pa 45... :fredy: tko da pojma nimam
T Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Eh se bom zdej rajši vozil :grim :grim Pozim ko bo zuni sranje :cry: bom pa jest v delavnici predeloval in pilil po mojem sršenčku. :OK: Če bo volja in čas si bom omislil krivine iz Titana. :kva2:
Miha Z. Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 thonda sm prebral d si ga razbu :? a si ga fajn "obdelu"???
T Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 thonda sm prebral d si ga razbu :? a si ga fajn "obdelu"??? Niti ne! :OK: Vse kose ki so poškodovani sem naročil nove (130.000,00Sit). Edin feltne ki so malce opraskane bom dal pa popravit mojstrom. Prletu sm v avto od zadi, ampak se se ga dotaknu sam z gumo, nato pa sem izgubil kontrolo in zdrsnil. Motor je samo drsel, jest pa sem se kotalil kot pujsek :kva2: Bom pa zdej ko bodo motor zrihtal Hornet prodal in si verjetno omislil vfr :P Tko da če poznaš kakšnega interesenta za moped ali opremo, se priporočam. Akrapovič je ze odpotoval proti Štajerski. Mah sam še vedno zalosten zarad Hornetke, k sm jo glih zrihtal in naredil takšno kot sem jo hotel. Včeri pa je bla stara natanko 1 Leto. lp
Miha Z. Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 no ja sam d si ti cel :OK: če te kej tolaži sem lani z mojo bivšo naredu totalko k je bla stara slabih 6 mesecev in sicer na cesti k jo poznam v nulo <_< rata jebi ga :BUA: ti kulk pa si dal za lonce od Akrapovića :hmm: sam tko me zanima :)
T Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 no ja sam d si ti cel :OK: če te kej tolaži sem lani z mojo bivšo naredu totalko k je bla stara slabih 6 mesecev in sicer na cesti k jo poznam v nulo <_< rata jebi ga :BUA: ti kulk pa si dal za lonce od Akrapovića :hmm: sam tko me zanima :) SHIT! Na PM sem ti poslal za koliko sem jih prodal in ne za kolik sem jih kupil. Kupil se jih pa za dobrih 250eur več kot sem jih prodal. :wacko: Jupi spet sm naredu posel stoletja. :lol1: Za opremo sem zmetal skor 2000eur nazaj bom dobil pa mogoče 1000eur :slap: Uzival sem pa v njeni uporabi samo 5 mes. lp
gregor46 Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Ima kdo mogoče na hornet-ki 900 akrapovič open varianto, ter kaka je razlika open in street legal? Katero varianto priporočate in cena? Aja pa še to, obstaja za hornetho ta nova "trikotna" oblika lonca?
T Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Ima kdo mogoče na hornet-ki 900 akrapovič open varianto, ter kaka je razlika open in street legal? Katero varianto priporočate in cena? Aja pa še to, obstaja za hornetho ta nova "trikotna" oblika lonca? Priporočam ti SP serijo (street legal). :OK: Če imas dušilce not je lonec legalen in ni problemov, če pa ju odstraniš postane open. :devil: Hexagonalni še ne obstajajo in verjetno tudi ne bodo. :cry: Drugace sem na svojih dušilce skrajšal in jim s tem polepšal zvok, na zunaj pa so bili legalni. :OK: Če se odločaš za nakup Akrapoviča ti mogoče lahko pomaga saj ima znanec SP serijo skoraj nove in bi se dalo zmenit za dobro ceno. :naughty: Več na PM.
xr800 Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 (popravljeno) Priporočam ti SP serijo (street legal). :OK: Če imas dušilce not je lonec legalen in ni problemov, če pa ju odstraniš postane open. :devil: Hexagonalni še ne obstajajo in verjetno tudi ne bodo. :cry: Drugace sem na svojih dušilce skrajšal in jim s tem polepšal zvok, na zunaj pa so bili legalni. :OK: Če se odločaš za nakup Akrapoviča ti mogoče lahko pomaga saj ima znanec SP serijo skoraj nove in bi se dalo zmenit za dobro ceno. :naughty: Več na PM. Se strinjam glede SP serije (ža zaradi bodoče perspektive, ki ni nič kaj rožnata, vsaj kar se tiče racing izpuhov). Samo thonda, če skrajšaš db-killerje in praviš da so glasnejši, na zunaj pa kot da so not, kako pri vragu potem lahko prepričaš avstrijskega policaja, ki ti izmeri decibele na licu mesta, da je ror še vedno street legal :hmm: :naughty: :whistle: ? Sam prakticiram: pri nas brez db killerjev (dokler bo šlo), v tujini obvezno not (brez posegov). Do sedaj ni bilo problemov... :OK: Predvidevam, da z killerji izpuh ni nič glasnejši ko z original rori (je že iz trgovine imel SP serijo, tako da ne vem kako pojejo originalni). Racing se po moje podobno dere kot SP serija (govorim o zadnjih loncih in ne o kompletnem izpušnem sistemu). Popravljeno September 15, 2006. Popravil xr800
T Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 Se strinjam glede SP serije (ža zaradi bodoče perspektive, ki ni nič kaj rožnata, vsaj kar se tiče racing izpuhov). Samo thonda, če skrajšaš db-killerje in praviš da so glasnejši, na zunaj pa kot da so not, kako pri vragu potem lahko prepričaš avstrijskega policaja, ki ti izmeri decibele na licu mesta, da je ror še vedno street legal :hmm: :naughty: :whistle: ? Sam prakticiram: pri nas brez db killerjev (dokler bo šlo), v tujini obvezno not (brez posegov). Do sedaj ni bilo problemov... :OK: Predvidevam, da z killerji izpuh ni nič glasnejši ko z original rori (je že iz trgovine imel SP serijo, tako da ne vem kako pojejo originalni). Racing se po moje podobno dere kot SP serija (govorim o zadnjih loncih in ne o kompletnem izpušnem sistemu). [/quote) Če jih (ne pretirano) skrajšaš je zvok malce boljši vsekakor pa je neprimerno tišji od variante brez tulcev. Pomaga če samo tiste pokrovčke v dušilcu odstraniš. Sam nisem imel nikoli problemov niti v A niti doma. lp
xr800 Objavljeno September 15, 2006 Opozori Objavljeno September 15, 2006 ¸Jaz tudi ne, samo sem pa na Golici videl par ljudi, ki so jih imeli (in to zgleda velike). Pobliže se pa jim nisem hotel pokazat (bi mogoče še koga kaj zanimalo).....P:S: Škoda za hornetko, po drugi strani pa je VFR super nakup. Sam hotel isto (2003 letnik) iz Nemčije, pa je pol leto dni stara Hornetka od kolega prevldala (poznal in vozil motor). Mi ni žal, čeprav VFR :kva2: :worship: ......mi še vedno razjeda misli. LP
gregor46 Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 :OK: Hvala vsem za odgovore. Bom SP-serijo nabavo :grim . Zdaj pa šparat :blush: Lp
Miha Z. Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 gledu za Marving rore videt je hudo sam kaj ko so glih za sršena brez homologacije :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se