zajedalec Objavljeno soboto ob 06:30 Objavljeno soboto ob 06:30 Ob 17. 4. 2025 ob 21:13, BRANE pravi: Nov drz400 s v Italiji 9.700 eur. Kje si pa našel ta podatek? Siguren sem bil, da ne bo več kot 8 jurjev...
BRANE Objavljeno soboto ob 07:22 Objavljeno soboto ob 07:22 https://moto.suzuki.it/modelli/1144/dr-z4s.aspx 1
franc Objavljeno soboto ob 08:07 Objavljeno soboto ob 08:07 Moti me tisti fc pri ceni. Cena pri dobavitelju? Govora je bilo o 10k+ "na cesto". Lp
Markisan Objavljeno pred 19 urami Objavljeno pred 19 urami če bi koštal tam ene + 10% ajde 15% na hondo CRF300 bi še šlo. Tko se mi pa zdi da so mal pretiraval.
franc Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami Kakor vem ga rinejo v kategorijo (malo pod) 690,701,Wr ipd. Ti pa so 12-13k+. Lp
kp-kp Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred eno uro, franc pravi: Kakor vem ga rinejo v kategorijo (malo pod) 690,701,Wr ipd. Ti pa so 12-13k+. Lp V bistvu je od Kove 450 samo enga jurčka dražji, v katerega je vključen najmanj renome znamke za miren spanec . Ob 9. 3. 2018 ob 9:11, KilleRBee pravi: Baje, da jih pri nas ni 2008? Je teta pojambrala na homologaciji... Brane, ta je tvoj
franc Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami DRZ-jev se 2008 ni dalo več registrirati (novih) v Sloveniji. Sem ga hotel kupiti pa jih ni bilo več, posledično 690... 2007 je zadnje leto, ostalo pa edino, če so bili na "dnevni registraciji" . lp
BRANE Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 11 minutami, kp-kp pravi: Brane, ta je tvoj 2008.
Kugelschreiber Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami On 4/19/2025 at 10:07 AM, franc said: Moti me tisti fc pri ceni. Cena pri dobavitelju? Govora je bilo o 10k+ "na cesto". Lp Franco conssionario. Cena v štacuni, brez registracije. Se pravi, ja, 10k na cesti. Pridejo konec avgusta. https://www.moto.it/moto-nuove/suzuki/dr-z4s/dr-z4s-2025/9695324 Tale je oglasevan se cenej, iz oglasa mi ni jasno kaj je krivo. https://www.moto.it/moto-nuove/suzuki/dr-z4s/dr-z4s-2025/9696695
motolover Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami 14 hours ago, Markisan said: če bi koštal tam ene + 10% ajde 15% na hondo CRF300 bi še šlo. Tko se mi pa zdi da so mal pretiraval. Če je samo denar vprašanje, potem kupi Voge 300 Rallye za 4.500€. Honda CRF300Rallye stane 7.300. 33 minutes ago, Kugelschreiber said: Tale je oglasevan se cenej, iz oglasa mi ni jasno kaj je krivo. https://www.moto.it/moto-nuove/suzuki/dr-z4s/dr-z4s-2025/9696695 Verjetno samo vaba za kupce.
Markisan Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Na nemški uradni strani je 9.700. Kolikor berem so ljudje pričakovali ceno konkurenčno hondi, če damo v zakup "japonsko kakovost". Me zanima ali se bo prodajal ali ne. Drugače pa zanimiv motorček.
skalar36 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Brutalna cena. Japončki še niso dojeli, da so jim velik del trga odvzeli Kitajčki z nizkimi cenami. Če se Kitajci izkažejo za kvalitetne, bodo tile motorji padli na butični nivo.
BRANE Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Po moje.. suzuki ima ca 100 kubikov in 10 konjev več kot honda, vzmetenje je dolgohodno in se mi zdi, da je kr boljše od hondinega. Pa mape, pa ridebywire... Nevem kako je honda, ma suzuki vseeno ni glih lowcost izdelek. Saj je absolutno vse predrago, ma sumasumarum vseeno precej boljši izdelek kot honda 300, vsaj za moje oči in tudi neglede na to,da si lastim en kar solidno ohranjen primerek Suzane.
Ragezor Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami 1 liter vecji rezervoar 4 cm visji sedez 10 kil visja teza 10 konjev vec ? boljse vzmetenje 3500 eur vec. ne vem no. mene ne preprica. verjetno bo se novi ktm 390 enduro cenejsi (bo pa tudi tezji...)
Kugelschreiber Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Pismo, ne vem. Crf300+ene 2500€ in stvar zgleda hudo prepricljivo. Plus, s tem doplacilom je vzmetenje po meri. Lastnik tud pravi da je amputacija ekologije nardila motor cist drugacn. Ne vem, ne znam.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se