DAMI34 Objavljeno November 17, 2016 Deli Objavljeno November 17, 2016 pred 4 minutami, C eagle pravi: sam ta mora bit dražja, vsaj borutt talo pravi... Kolko te colajo? 200€ne... In to vsakič, ko se prpelejo za tabo za mano ne, jaz mam vinjeto za oba pasova Bmflar in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 17, 2016 Deli Objavljeno November 17, 2016 pred 1 uro, DAMI34 pravi: za mano ne, jaz mam vinjeto za oba pasova Ti si sploh "special edition" DAMI34 in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 17, 2016 Deli Objavljeno November 17, 2016 pred 11 minutami, HD-Dyna pravi: Ti si sploh "special edition" Romun! C eagle, GoBobi, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 17, 2016 Deli Objavljeno November 17, 2016 pred 15 minutami, HD-Dyna pravi: Ti si sploh "special edition" pred 4 minutami, solorider pravi: Romun! GoBobi, Bmflar, C eagle in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 17, 2016 Deli Objavljeno November 17, 2016 DAMI34 in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 17, 2016 Deli Objavljeno November 17, 2016 pred 11 urami, Kaldu pravi: Če sem prebral prav; s priklopnim vozilom (prikolica z naletno napravo, ki ni bivalna in skupno dovoljeno maso nad 750 kg) se lahko vozi 100 km/h Z lahim priklopnikom; to je prikolica do skupne dovoljene mase 750kg (z ali brez naletne naprave) in bivalne prikolice je omejitev 80 km/h Vem pa da v Nemčiji velja, da je na bivalni prikolici vgrajen stabilizator na naletni napravi, in je lastna masa vlečnega vozila večja kot skupna dovoljena masa vlečenega vozila dovoljena vožnja 100 km/h. Te imajo nalepko 100 na prikolici. Borutt, popravi me prosim, če se motim. Na avtocesti in na hitri cesti gre lahko vozilo do 3,5 T s prikolico 100 km/h, po drugih cestah pa 80 km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 Ne moreš verjet! https://dnevnik.si/1042754743 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 8 minutami, solorider pravi: Ne moreš verjet! https://dnevnik.si/1042754743 Seveda ne moreš verjeti, ker ne poznaš ne zakonodaje ne postopkov. Če je pa ta zgodba resnična, potem ne vem, kaj si je tisti butec s kapo na glavi sploh mislil. DAMI34, C eagle, solorider in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 2 minutami, Borutt pravi: Seveda ne moreš verjeti, ker ne poznaš ne zakonodaje ne postopkov. Če je pa ta zgodba resnična, potem ne vem, kaj si je tisti butec s kapo na glavi sploh mislil. C eagle in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 sej zmeri pravim: ne rabimo mi vojne.... mi se bomo birokratsko uničili... DAMI34, thumper, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 12 urami, Borutt pravi: Na avtocesti in na hitri cesti gre lahko vozilo do 3,5 T s prikolico 100 km/h, po drugih cestah pa 80 km/h. Ali zgornje velja ne glede kakšen tip priklopnega vozila je? In hvala v naprej za informacije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 31 minutami, Borutt pravi: Seveda ne moreš verjeti, ker ne poznaš ne zakonodaje ne postopkov. Če je pa ta zgodba resnična, potem ne vem, kaj si je tisti butec s kapo na glavi sploh mislil. kaj mislil? zgleda nič .. kaj mislil? s čim? a imajo policisti kakšno obnavljanje znanja na vsake toliko let ali ob spremembah ? pa kakšen test o poznavanju zakonov in predpisov? saj vem približno obliko odgovora... "šolo" so naredili in to je merodajno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 27 minutami, thumper pravi: kaj mislil? zgleda nič .. kaj mislil? s čim? a imajo policisti kakšno obnavljanje znanja na vsake toliko let ali ob spremembah ? pa kakšen test o poznavanju zakonov in predpisov? saj vem približno obliko odgovora... "šolo" so naredili in to je merodajno.. Policist mora delovati zakonito. V tem primeru mu ni šla najbolj matematika in je zaj... pri starosti in posledično pri ukrepu. pred 36 minutami, Kaldu pravi: Ali zgornje velja ne glede kakšen tip priklopnega vozila je? In hvala v naprej za informacije. Lahki priklopnik je priklopno vozilo. GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, Borutt pravi: Policist mora delovati zakonito. V tem primeru mu ni šla najbolj matematika in je zaj... pri starosti in posledično pri ukrepu. A bo sankcioniran ? Sej se spomniš .....ne delaj prekrškov pa ne boš rabil plačevat ..... P.S. men tud matematika ni šla , pa včasih zaj.... sam morem vse plačat Popravljeno November 18, 2016. Popravil Kmet2 C eagle, Bmflar, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 (popravljeno) pred 6 minutami, Borutt pravi: Policist mora delovati zakonito. V tem primeru mu ni šla najbolj matematika in je zaj... pri starosti in posledično pri ukrepu. a sankcije zanj? glede na strošek, ki ga je ustvaru okoli sebe? Psi lajajo, karavana gre dalje Ps: zgleda de smo istega mnenja, pa verjetno še kdo...Post vistem času... Popravljeno November 18, 2016. Popravil C eagle Kmet2, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 1 uro, Borutt pravi: Policist mora delovati zakonito. V tem primeru mu ni šla najbolj matematika in je zaj... pri starosti in posledično pri ukrepu. pa pri popravljanu svoje napake tudi ... če je res to kar piše , da je rekel naj vržejo položnico stran in zahtevajo sodno varstvo .. po domač povedan - nategnu jih je k mlade mačke - namenoma .. ali pa je splošno nesposoben kar je edina druga opcija.. sodno varstvo Rey 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 (popravljeno) naša otroška vzgoja je bila, da nam je miličnik spustil gumo in smo za kazen šli peš domov. Lepa vzgoja! Tole je pa too much Popravljeno November 18, 2016. Popravil solorider C eagle in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: A bo sankcioniran ? Sej se spomniš .....ne delaj prekrškov pa ne boš rabil plačevat ..... P.S. men tud matematika ni šla , pa včasih zaj.... sam morem vse plačat Je mogoče predpisana sankcija za zmoto ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 23 minutes ago, Borutt said: Je mogoče predpisana sankcija za zmoto ? Je, če jaz zmotno ocenim stanje na cestišču..... Ni, ce zdravnik zmotno oceni zdravstveo stanje pacienta... ...razlika, enkrat nasrkam jaz, drugič pa spet jaz Bmflar, C eagle, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 4 minutami, ftp pravi: Je, če jaz zmotno ocenim stanje na cestišču..... Ni, ce zdravnik zmotno oceni zdravstveo stanje pacienta... ...razlika, enkrat nasrkam jaz, drugič pa spet jaz Poišči napako v policistovem ravnanju oziroma v postopku. Ugotovil je prekršek in ukrepal. Zmotil se je pri starosti osebe, kar posledično pomeni drugačen ukrep in sicer zoper mladoletno osebo ni možen hitri postopek oziroma izdaja plačilnega naloga. GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 52 minutami, Borutt pravi: Je mogoče predpisana sankcija za zmoto ? To ni zmota, to je malomarnost in za to so sankcije. lp DAMI34, thumper, tomash in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 18 minutami, franc pravi: To ni zmota, to je malomarnost in za to so sankcije. lp Res ? GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 pred 26 minutami, franc pravi: To ni zmota, to je malomarnost in za to so sankcije. lp jaz bi mu za 14 dni skril pištolo. GoBobi, tomash, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 Jeb*tga...on je zmotno prebral cifre na dokumentu in je posledice nosila tista punca oz.njena mama. Ti pa napacno (! ne zmotno, napacno) preberes cifre na prometnem znaku in nasrkas...brez moznosti "uveljavljanja" zmote dr.looney, DAMI34, TakeALookAround in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 18, 2016 Deli Objavljeno November 18, 2016 Jaz bi jim samo odpisal, da taka oseba s temi podatki na tem naslove ne obstoja ! .... in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se