GoBobi Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 @thumper --> enga sam zate za unga "pezde bogatunski", k si mi ga stisnu včeraj. Sam tolk da sva kvit ... ...in ja, ti se kar kregaj z rajo in hodi delat za manj kot ___ (vstavi poljubno urno postavko, glede na to da praviš, da imaš 6 ojrov naduro). Upam, da vsaj delaš v družinskem podjetju, ker če ne, potem res nisi poklican, da pametuješ ostalim saj bi to moral očitno storiti najprej svojemu "gospodarju", ki te izkorišča in drgne za male pare. Ne imej zdaj izgovorov (odplačevanje kredita, malo služb, neplačevanje gospodarju, šibko gospodarstvo, bolezni,...) - bodi načelen, svoje delo do pozne noči s 6 ojri za naduro verjetno opravljaš zato, ker nisi sposoben dobit druge, boljše službe. Podobno je pa verjetno s policaji - očitno si jim precej podoben in boš morda na razpisu res izbran . Lahko pa si samo zloben in tečen človek, pa se zato rad kregaš in druge v nič daješ ... Ko bi znao ?! Ajd! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 45 minutes ago, tomash said: To da se policaji izživljajo, tudi nad mladino pa ni nič novega. Bo pa vsak slej ko prej dobil ta svoje. Tako mi kot tudi oni. Očitno se policije ne da ustavit, je pač represivni aparat države. To je dejstvo, in policaji so pač priviligirana kasta. Lahko maltretirajo, štrajkajo, kupujejo novo opremo, dirkajo po cestah, šikanirajo svoje in vse to je njihov privilegij, ki ga razumem, ne morem in ne bom pa se sprijaznil s tem. Od tega moja alergija nad kifelci, ker se je en enkrat čisto po nepotrebnem izživljal nad menoj pri 43 letih, in to na sodišču kjer je pričal... To da se branijo med seboj mi je tudi jasno, spec. državni tožilec je stvar zavrnil, tako da sem sam dal na sodišče..., in sem toliko pacienta da bom šel do konca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 pred eno uro, thumper pravi: poglobi naj se tista uradna oseba , ki ne zna šteti do 18.. kdo govori o postopku v primeru ugotovitve prekrška , ki ga stori mladoletna oseba? govorimo o kaznovanju mladoletne osebe kot polnoletne ! neka uradna oseba ni delovala v skladu z zakoni in predpisi! kaj ti ni jasno? a ti moram filmček posnet da se ti bo premikalo? torej nehaj bluzit in nabijat . če te ni bilo zraven in si nisi ogledal video posnetka s tonskim zapisom kar bi bil - seveda pogojno če bi ga ti priznal seveda - edini merodajni materialni izkaz o dogodku.. pa še do 18 morš znat štet.. Ti bom napisal tako, da boš razumel. Nimaš najmanjšega pojma o nečem, s čimer nimaš opravka, ampak se vseeno kurčiš in napenjaš do onemoglosti. Primi v roke tisto specialno orodje za 300€, ker tiča tako ali tako ne najdeš več. Je sedaj jasno ? pred 51 minutami, tomash pravi: Se spomnim, ko je pri nas en policaj jezikal in se delal pametnega. Mu je en tak bolj močen možakar, s štango skor hrošča na pol presekal. Un policaj ni nikol več jezikal in pametoval. To da se policaji izživljajo, tudi nad mladino pa ni nič novega. Bo pa vsak slej ko prej dobil ta svoje. Tako mi kot tudi oni. Očitno se policije ne da ustavit, je pač represivni aparat države. To je dejstvo, in policaji so pač priviligirana kasta. Lahko maltretirajo, štrajkajo, kupujejo novo opremo, dirkajo po cestah, šikanirajo svoje in vse to je njihov privilegij, ki ga razumem, ne morem in ne bom pa se sprijaznil s tem. Prvi odstavek je tvoja izkušnja in verjetno ima marsikdo takšno izkušnjo v spominu. So pa tudi obratne situacije. Bolj me zanima tisto, kar si napisal v drugem in v tretjem odstavku. Nekoliko boš moral razložiti, da bomo točno vedeli, kaj je bilo in, kaj se dogaja. Ker sedaj smo imeli primer, ko je nekdo izvedel določen ukrep zoper določeno osebo. In se je začel postopek, kateri bi se moral začeti takoj in sicer brez pisanja globe. Zato napiši nek primer, da lahko komentiramo, kritiziramo ali zagovarjamo oziroma pojasnjujemo določene postopke. Ker tako na splošno opisovati, da so izživljanja in maltretiranja zoper nekoga ter represija na vsakem koraku, je bolj gostilniška debata. Pepos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 19, 2016 Deli Objavljeno November 19, 2016 Se boste sami ohladil al vas dam na hladno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 Ob 18. 11. 2016 at 16:54, GoBobi pravi: Jebovasbog, pizduni nezmoztljivi . Nisem mogu prebrat tele strani 282, ker se samo za jajca vlečete en druzga. Ko bi bili tako perfektni vsi v svojih poklicih, matervamjebem.Kaj se kurac drgnete okrog tega miličarja, če pojma nimate kako laufa birokracija. Zajebo, zajebo. Nej odgovarja kar je zajebu, pa mirna bosna. Tko al tko pa je šlo od njegovega hišnega obiska vse po poteh, po katerih bi itak šlo (sodišče, CSD). In to je problem, ne to, kako je (samo na začetku) zajebu plavi uniformiranec. Problem je ta kazen za 40 ojrov in drama okrog tega, ko pa pijani pizduni doma prefukavajo vse okrog sebe, šlatajo svoje lastne otroke in podobno, pa sodišče nič ne ve, ker mu CSD po parih letih še ni nič sporočil, na CSD-ju so pa lih nekaj reorganiziral in so se lih nekaj papirji založil. In ja, ko smo ravno tlele - poznam enega strašnega motorista, ki se lahko najde tlele notri, pezde usrano (ne vem, če je/je bil na forumu). Al me razpizdite s temi forami "kolk ga jest plačujem, takoj ga vržt iz službe, šolo naredu pa se nehu izobraževat,...". Razpizdite zaradi tega, ker jaz poleg tega uniformiranca vidim težave še pri: - fakn električarju, katerega delovna ura je bila vredna 25 ojrov, pa še ni vedno prišel ob dogovorjenem času (moral bi se samoodpustit, ker krade poštenim državljanom, ki delamo za jebenih 6 EUR/uro neto in se ne drži dogovorov)- - vsakega, ampak res vsakega, prodajalca, ki mi ne izkaže dolžnega spoštovanja in profesionalnega obnašanja, ko pridem k njemu zapravit svojih 6 EUR na uro. Če ima on težave doma, z zdravjem, s svojim partnerjem, s šefom, z motoristi, z vremenom, s slabo letino gob,... briga me!! Ali profesionalen odnos in nasmešek ali pa naj gre na zavod, ker ni sposoben in je žaljiv. Vi bi pa rekli, naj grem drugam. Lahko, ampak najprej njega na zavod, ko ga jebe. Dejmo naredit red v tej fakof državi. - še vedno prdite v hlače! So you´re not fuckin´ perfect, right?! . Na pimpl mi gre samo to, ker nihče nikoli ne prizna, da ga kdaj userje, če pa že prizna pa je sarkastičen, posmehljiv, se s svojim kretenskim razmišljanjem celo kiti, ali pa naredi svoj userek nepomemben/trivialen. Ob 19. 11. 2016 at 9:53, thumper pravi: prvo kot prvo - električarjeva postavka je neto ali bruto-bruto z ddv? je v to vključen čas vožnje in kilometrina? drugo - električarja ni bilo - dogovorjeno ustno ( pokličeš drugega izvajalca) ali podpisana pogodba oz. pisno naročilo potrjeno s strani izvajalca s terminom izvadbe del- po možnosti s plačanim delnim avansom kot potrditvijo naročila izvedbe del? tu ga lahko držiš za neipolnjevanje dogovora ... najprej napadeš , ko pa ti nekdo vrne z isto mero pa še ploščo obrneš ? ker močn karakter.. brez močn .. pred 21 urami, GoBobi pravi: @thumper --> enga sam zate za unga "pezde bogatunski", k si mi ga stisnu včeraj. Sam tolk da sva kvit ... ...in ja, ti se kar kregaj z rajo in hodi delat za manj kot ___ (vstavi poljubno urno postavko, glede na to da praviš, da imaš 6 ojrov naduro). Upam, da vsaj delaš v družinskem podjetju, ker če ne, potem res nisi poklican, da pametuješ ostalim saj bi to moral očitno storiti najprej svojemu "gospodarju", ki te izkorišča in drgne za male pare. Ne imej zdaj izgovorov (odplačevanje kredita, malo služb, neplačevanje gospodarju, šibko gospodarstvo, bolezni,...) - bodi načelen, svoje delo do pozne noči s 6 ojri za naduro verjetno opravljaš zato, ker nisi sposoben dobit druge, boljše službe. Podobno je pa verjetno s policaji - očitno si jim precej podoben in boš morda na razpisu res izbran . Lahko pa si samo zloben in tečen človek, pa se zato rad kregaš in druge v nič daješ ... Ko bi znao ?! Ajd! ja glej - se pač prilagajam takim kot si ti - vem da imaš težave z razumevanjem brez kletvic in podcenjevanja .. boš odgovoril na moje vprašanje okoli urne postavke električarja in pogojev plačila le teh? pa tudi če ne - poglej si malce v svoj - podcenjevalni - post ki je nad tem textom in pojdi prebrat še tiste svoje litanije v katerih si zapisal približno takole - ne citiram ampak preberi kot sem jaz prebral tvoje : """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" fakn -----------, tvoja delovna ura je vredna 6ojrov, -------------------------------------------------------------(moral bi se samoodpustit, ker kradeš poštenim državljanom, ki delamo za jebenih 4.5EUR/uro neto )- - vsakega, ampak res vsakega, prodajalca, ki mi ne izkaže dolžnega spoštovanja in profesionalnega obnašanja, ko pridem k njemu zapravit svojih 4.5 EUR na uro. Če imaš težave doma, z zdravjem, s svojim partnerjem, s šefom, z motoristi, z vremenom, s slabo letino gob,s policijo... briga me!! Ali profesionalen odnos in nasmešek ali pa pojdi na zavod, ker nisi sposoben in si žaljiv. ti bi rekel, naj grem drugam. Lahko, ampak najprej tebe na zavod, (ko te j**e.) """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" a ti je sedaj ,ko sem tebe upravičeno glede na razliko najinih urnih postavk postavil na električarjevo mesto bolj jasno o čem pišem? pa še to - te citiram glede na odnos do električarja : " Upam, da vsaj delaš v družinskem podjetju, ker če ne, potem res nisi poklican, da pametuješ ostalim saj bi to moral očitno storiti najprej svojemu "gospodarju", ki te izkorišča in drgne za male pare. Ne imej zdaj izgovorov (odplačevanje kredita, malo služb, neplačevanje gospodarju, šibko gospodarstvo, bolezni,...) - bodi načelen, svoje delo do pozne noči s 6 ojri za naduro verjetno opravljaš zato, ker nisi sposoben dobit druge, boljše službe." mojo nadurno postavko zamenjaj s svojo .. svoje delo imam rad in ga opravljam dobro . ne maram pa , da me kdorkoli podcenjuje zaradi moje plače ali da se mu zdi , da je zaradi svoje plače , ki je boljša kot moja - superioren .. upam , da ne boš nikoli primoran plačevati mojih uslug po uradnem ceniku .. pa da boš uradni urni postavki navkjub hvaležen , če ti bom rekel , da pridem ob 19h pa bom prišel ob 20.30.. ker bi ti rabil mene - jaz pa si bom moji nizki plači navkljub utrgal moj čas z družino in ti bom prišel narediti kar boš rabil ker bi ti to rabil takoj danes -izven mojega rednega delovnega časa .. če pa želiš , te pa lahko postavim v vrsto in si tam 37-ti , jaz pa se bom tukaj s kavča pomirjal pa kaj toplega pojedel in kakšno rekel z mojima dvema .. mastercard ni za vse -- pa stanje mora imet.. pred 21 urami, Borutt pravi: Ti bom napisal tako, da boš razumel. Nimaš najmanjšega pojma o nečem, s čimer nimaš opravka, ampak se vseeno kurčiš in napenjaš do onemoglosti. Primi v roke tisto specialno orodje za 300€, ker tiča tako ali tako ne najdeš več. Je sedaj jasno ? razumem te ..se pa ne strinjam s tabo ..v nasprotju s tabo , ko ni nobene opcije pisanja , ki bi jo jaz lahko uporabil , da bi jo ti razumel.. kar se tiča tiče ne moreš soditi drugih po sebi .. če ti trikrat napišem , da je uniformirana uradna oseba naredila napako v postopku s tem , ko je mladoletno osebo proglasila za polnoletno osebo ti pa odgovarjaš s takimi , da nihče razen tebe - ki si pač verjetno eden redkih če ne celo edini od zaposlenih v policiji - ki vse veš o tem , jaz pa nimam najmanjšega pojma - in to brez kakršnekoli argumentirane razlage o "zmoti,ki ni napaka" v postopku - je to najmanj smešno... ne pa ni - zelo žalostno je .. policije ne bomo ustavili .. in dokler bodo zaposleni v policiji zakrivali in slepomišili ter pometali svoje napake pod preprogo do takrat je to brezveze .. če ne bodo sami pri sebi porihtali sistema in usposobili svoje zaposlene za ščitenje zakonov in predpisov potem tudi mi nimamo te moči ..torej se tema res lahko zapre , kot je biker poizkusno naredil .. če bo borutt pri volji komu pomagat se lahko odpre tema "policistova pomoč" .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 pred 15 minutami, thumper pravi: ... kar se tiča tiče ne moreš soditi drugih po sebi .. če ti trikrat napišem , da je uniformirana uradna oseba naredila napako v postopku s tem , ko je mladoletno osebo proglasila za polnoletno osebo ti pa odgovarjaš s takimi , da nihče razen tebe - ki si pač verjetno eden redkih če ne celo edini od zaposlenih v policiji - ki vse veš o tem , jaz pa nimam najmanjšega pojma - in to brez kakršnekoli argumentirane razlage o "zmoti,ki ni napaka" v postopku - je to najmanj smešno... ne pa ni - zelo žalostno je .. policije ne bomo ustavili .. in dokler bodo zaposleni v policiji zakrivali in slepomišili ter pometali svoje napake pod preprogo do takrat je to brezveze .. če ne bodo sami pri sebi porihtali sistema in usposobili svoje zaposlene za ščitenje zakonov in predpisov potem tudi mi nimamo te moči ..torej se tema res lahko zapre , kot je biker poizkusno naredil .. če bo borutt pri volji komu pomagat se lahko odpre tema "policistova pomoč" .. Tič je zaposlen. Štekaš ? Jaz tebi napišem milijonkrat, pa še vedno lajnaš eno in isto. Nihče ni nikogar proglasil za kogarkoli ali karkoli. Je to razumljivo ? Sploh ne poznaš ne zakonodaje in ne postopkov, pa nekaj pametuješ. Sem ti že napisal, kaj se naredi, če pride do napake. In ves nadaljnji postopek je pravilen postopek zoper mladoletno osebo oziroma zoper njenega starša ali zakonitega skrbnika. Je tudi to jasno ? Tisto tvoje pisanje o nekem pometanju je pač tvoje mišljenje in ne konkreten primer. Ker pač ne poznaš konkretnega primera, nabijaš in nabijaš. pred 22 urami, twom pravi: Od tega moja alergija nad kifelci, ker se je en enkrat čisto po nepotrebnem izživljal nad menoj pri 43 letih, in to na sodišču kjer je pričal... To da se branijo med seboj mi je tudi jasno, spec. državni tožilec je stvar zavrnil, tako da sem sam dal na sodišče..., in sem toliko pacienta da bom šel do konca. Prehitevanje ? Sem ti odgovoril, vendar se je komunikacija s tvoje strani ustavila. Če pa ni ta primer, se ti pa opravičujem. Ampak za tisti primer še vedno čakam odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 pred 16 minutami, Borutt pravi: Tič je zaposlen. Štekaš ? Jaz tebi napišem milijonkrat, pa še vedno lajnaš eno in isto. Nihče ni nikogar proglasil za kogarkoli ali karkoli. Je to razumljivo ? Sploh ne poznaš ne zakonodaje in ne postopkov, pa nekaj pametuješ. Sem ti že napisal, kaj se naredi, če pride do napake. In ves nadaljnji postopek je pravilen postopek zoper mladoletno osebo oziroma zoper njenega starša ali zakonitega skrbnika. Je tudi to jasno ? Tisto tvoje pisanje o nekem pometanju je pač tvoje mišljenje in ne konkreten primer. Ker pač ne poznaš konkretnega primera, nabijaš in nabijaš. kolikor je velik si težko najde dovolj dela .. ne kupuj geesa ker se lahko podaljša za več kot ti misliš in ne bo samo preko rame temveč okoli vratu..s težkim srcem si komaj upam pomisliti , kaj se zgodi ob erekciji.. pa še premalo dela bo imel .. zdaj pa dovolj. če uradna oseba napiše v zapisnik o prekršku kazen za polnoletno osebo je to merodajno saj je napisano in ugotovljeno dejansko stanje s strani uradne osebe - v tem primeru policista .. si pravkar napisal :" kaj se naredi , ko pride do napake ? " par postov nazaj si trdil , da napake ni bilo.. in ne govorim o dejanskem pravilnem postopku zoper mladoletno osebo.. tega nisem nikoli oporekal niti njegove pravilnosti . tudi o upravičenosti tega postopka nisem komentiral ..to vseskozi ti vlečeš sem notri navkjub temu , da se o tem sploh ne izjasnjujem.. kar se tiče zakrivanja in pometanja pod preprogo se pa strinjam s tabo - ni merodajnih obremenilnih prič , ni uradnih dokumentov in ni certificiranega video audio zapisa ..torej sem se zmotil in to ne obstaja ..se opravičujem vsem udeleženim .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 pred 24 minutami, thumper pravi: kolikor je velik si težko najde dovolj dela .. ne kupuj geesa ker se lahko podaljša za več kot ti misliš in ne bo samo preko rame temveč okoli vratu..s težkim srcem si komaj upam pomisliti , kaj se zgodi ob erekciji.. pa še premalo dela bo imel .. zdaj pa dovolj. če uradna oseba napiše v zapisnik o prekršku kazen za polnoletno osebo je to merodajno saj je napisano in ugotovljeno dejansko stanje s strani uradne osebe - v tem primeru policista .. si pravkar napisal :" kaj se naredi , ko pride do napake ? " par postov nazaj si trdil , da napake ni bilo.. in ne govorim o dejanskem pravilnem postopku zoper mladoletno osebo.. tega nisem nikoli oporekal niti njegove pravilnosti . tudi o upravičenosti tega postopka nisem komentiral ..to vseskozi ti vlečeš sem notri navkjub temu , da se o tem sploh ne izjasnjujem.. kar se tiče zakrivanja in pometanja pod preprogo se pa strinjam s tabo - ni merodajnih obremenilnih prič , ni uradnih dokumentov in ni certificiranega video audio zapisa ..torej sem se zmotil in to ne obstaja ..se opravičujem vsem udeleženim .. Preberi kakšen moj zapis, da boš videl, kaj sem napisal o napaki oziroma o zmoti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 pred 28 minutami, Borutt pravi: Preberi kakšen moj zapis, da boš videl, kaj sem napisal o napaki oziroma o zmoti. nič konkretnega ..vse zavito v meglo .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 Pravkar, thumper pravi: nič konkretnega ..vse zavito v meglo .. Potem pa prvo razčisti pri sebi. Pepos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 (popravljeno) On 11/18/2016 at 0:53 PM, Borutt said: Je mogoče predpisana sankcija za zmoto ? Em, ok, zmota pravis? Pogledat osebni dokument in se zmotit pri cem, branju? Al osnovnosolski matematiki? Potemtakem se tud jaz lahko brez sankcij zmotim in na stevcu preberem 60 namesto 50? 5 in 6 sta si zelo podobni stevilki... japajade! BTW, ne dvomim o postopkih kasneje, ne gre mi pa v glavo, kako lahko uradna useba ne ugotovi starosti legitimne osebe z dokumenti.... Popravljeno November 20, 2016. Popravil jvalant Kmet2, Scarabeo 500 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 Ob 18. 11. 2016 at 9:06, Borutt pravi: Seveda ne moreš verjeti, ker ne poznaš ne zakonodaje ne postopkov. Ob 18. 11. 2016 at 10:10, Borutt pravi: Policist mora delovati zakonito. V tem primeru mu ni šla najbolj matematika in je zaj... pri starosti in posledično pri ukrepu. Ob 18. 11. 2016 at 12:53, Borutt pravi: Je mogoče predpisana sankcija za zmoto ? Ob 18. 11. 2016 at 13:26, Borutt pravi: Poišči napako v policistovem ravnanju oziroma v postopku. Ugotovil je prekršek in ukrepal. Zmotil se je pri starosti osebe, kar posledično pomeni drugačen ukrep in sicer zoper mladoletno osebo ni možen hitri postopek oziroma izdaja plačilnega naloga. prvo zavijanje napake v meglo z nadaljnim postopkom .. Ob 18. 11. 2016 at 13:47, franc pravi: To ni zmota, to je malomarnost Ob 18. 11. 2016 at 14:06, Borutt pravi: Res ? Ob 18. 11. 2016 at 14:43, thumper pravi: posledica zmote je pa napaka..napačno je zapisal starost osebe oz.je storil napako , ker je osebo kaznoval napačno.. torej je napaka v postopku , to se ne more zgoditi .. ker ko izpolnjuje zapisnik o prekršku mora vpisati EMŠO - za katero pa vemo , da je sestavljena iz dneva rojstva , meseca rojstva in zadnjih treh številk letnice ter 6mestnega števila .. dvakrat zmotil pri rojstnem datumu ? no comentario .. ni smeškota , ki bi orisal tako površnost - uradne osebe , ki za tako ne-delo prejema plačo iz državnega proračuna .. je pa možno da je bil sam pa ne šteje čez 15 .. Ob 18. 11. 2016 at 15:19, Borutt pravi: Ti se pa full spoznaš. Kot vedno samo nabijaš. Sploh ne poznaš zakonodaje in še manj postopke in nekaj na pamet pišeš. Daj se malo poglobiti v zadevo, preden začneš tipkati. Ker začneš takoj nabijati, čeprav o sami stvari nimaš najmanjšega pojma. Zdaj pa zelo pretiravaš. Če pa misliš, da se sankcionira napako pri izpolnjevanju plačilnega naloga, nam posreduj to informacijo. tvoja prva omemba napake - ki ni več zmota.. Ob 19. 11. 2016 at 0:10, Borutt pravi: Očitno nisi prebral vsega, kar sem do sedaj napisal. Ampak bom ponovil. Ves tisti postopek, kateri se je kasneje zgodil, je pač postopek, kateri se zgodi v primeru ugotovitve prekrška, katerega stori mladoletna oseba. Je sedaj jasno ? Če ne poznaš zakonodaje in postopkov, ne tipkaj. Kakšno škodo je to prineslo ? Nisi se zmotil. Ti zavestno stresaš jezo na napačnega. Poleg tega ti ne gre najbolj branje mojih zapisov. Imam nečitljiv rokopis ? Dihaj . drugo zavijanje prvotne napake v meglo z omenjanjem nadaljnjega postopka.. Ob 19. 11. 2016 at 12:11, Borutt pravi: Če bi ti poznal zakonodajo in postopke, bi točno vedel, kdaj se postopek ustavi, zavrže ali kako drugače ustavi. Zato sem ti pa napisal, da ne tipkaj nekaj na pamet. Ampak so prsti hitrejši od možganov. Nihče od nas tukaj ni bil takrat poleg. Zakaj bi mi sedaj nekaj sodili na podlagi novinarskega članka, kateri je lahko dramatiziran zaradi pridobivanja bralcev. Mediji so orodje manipulatorjev in velik biznis. Sem razložil postopek v primeru ugotovitve kršitve mladoletne osebe in nič več. Zakaj se je zgodil postopek, je pa druga stvar. Vsi smo ljudje in vsi delamo napake. Jaz bi sedaj marsikatero stvar drugače naredil, kot sem jo pred leti. Ne vem ali postajam modrejši in pametnejši ali pa se mi samo ne da toliko pisati. Čeprav se vsake toliko najde kdo, ki želi mojo pozornost in moj čas. In se mu posvetim. nihče od nas ni bil poleg - dejstvo .. tvoj prvi odgovor :"Seveda ne moreš verjeti, ker ne poznaš ne zakonodaje ne postopkov. " tretje zavijanje prvotne napake v postopku pri ugotovitvi prekrška - v meglo z omenjanjem pravilnega postopka.. tvoja druga omemba napake - ki ni več zmota.. Ob 19. 11. 2016 at 15:39, Borutt pravi: Ti bom napisal tako, da boš razumel. Nimaš najmanjšega pojma o nečem, s čimer nimaš opravka, ampak se vseeno kurčiš in napenjaš do onemoglosti. Primi v roke tisto specialno orodje za 300€, ker tiča tako ali tako ne najdeš več. Je sedaj jasno ? komentiranje vredno davkoplačevalskega denarja .. pred 1 uro, Borutt pravi: Tič je zaposlen. Štekaš ? Jaz tebi napišem milijonkrat, pa še vedno lajnaš eno in isto. Nihče ni nikogar proglasil za kogarkoli ali karkoli. Je to razumljivo ? Sploh ne poznaš ne zakonodaje in ne postopkov, pa nekaj pametuješ. Sem ti že napisal, kaj se naredi, če pride do napake. In ves nadaljnji postopek je pravilen postopek zoper mladoletno osebo oziroma zoper njenega starša ali zakonitega skrbnika. Je tudi to jasno ? trditev , ki je nerazumljiva pri prvotnem zmotnem zapisniku o prekršku.. tvoja tretja omemba napake.. in seveda četro zavijanje v meglo z omenjanjem nadaljnjega - pravilnega - postopka.. pred 16 minutami, Borutt pravi: Potem pa prvo razčisti pri sebi. jaz za svoje napake sam odgovarjam .. kar je velika razlika naspram policiji , kjer se napaka posameznika obravnava po kolektivni odgovornosti .. torej postane minorna glede na velikost kolektiva in se jo lahko zavrže ali pa omili na raven "zmote" .. ne - nimam prič , nimam uradnih obremenilnih dokumentov in nima premikajočih slikc , da bi to svojo trditev dokazal.. žaljenje soforumašev ti pa gre dobro od rok ni kaj ... pa s tem ne mislim mene .. in navkljub tvojemu znanju o zakonih in predpisih ter službi , ki jo opravljaš ti to ne daje nikakršne pravice da žališ in podcenjuješ ostale forumaše .. grem tisto razkuhano granitno kocko stran zlit .. itak jih je zmanjkalo .. Borutt - lepo se imej še naprej v tem tvojem oblačku zakonov in predpisov.. jaz se bom pa policiji čimbolj izogibal .. manj jo vidim manj je težav - zmeraj ..če jih ne vidim nimam težav , če jih ne rabim pa tudi ne.. SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 pred 17 minutami, jvalant pravi: Em, ok, zmota pravis? Pogledat osebni dokument in se zmotit pri cem, branju? Al osnovnosolski matematiki? Potemtakem se tud jaz lahko brez sankcij zmotim in na stevcu preberem 60 namesto 50? 5 in 6 sta si zelo podobni stevilki... japajade! pred 2 minutami, thumper pravi: prvo zavijanje napake v meglo z nadaljnim postopkom .. tvoja prva omemba napake - ki ni več zmota.. drugo zavijanje prvotne napake v meglo z omenjanjem nadaljnjega postopka.. nihče od nas ni bil poleg - dejstvo .. tvoj prvi odgovor :"Seveda ne moreš verjeti, ker ne poznaš ne zakonodaje ne postopkov. " tretje zavijanje prvotne napake v postopku pri ugotovitvi prekrška - v meglo z omenjanjem pravilnega postopka.. tvoja druga omemba napake - ki ni več zmota.. komentiranje vredno davkoplačevalskega denarja .. trditev , ki je nerazumljiva pri prvotnem zmotnem zapisniku o prekršku.. tvoja tretja omemba napake.. in seveda četro zavijanje v meglo z omenjanjem nadaljnjega - pravilnega - postopka.. jaz za svoje napake sam odgovarjam .. kar je velika razlika naspram policiji , kjer se napaka posameznika obravnava po kolektivni odgovornosti .. torej postane minorna glede na velikost kolektiva in se jo lahko zavrže ali pa omili na raven "zmote" .. ne - nimam prič , nimam uradnih obremenilnih dokumentov in nima premikajočih slikc , da bi to svojo trditev dokazal.. žaljenje soforumašev ti pa gre dobro od rok ni kaj ... pa s tem ne mislim mene .. in navkljub tvojemu znanju o zakonih in predpisih ter službi , ki jo opravljaš ti to ne daje nikakršne pravice da žališ in podcenjuješ ostale forumaše .. grem tisto razkuhano granitno kocko stran zlit .. itak jih je zmanjkalo .. Borutt - lepo se imej še naprej v tem tvojem oblačku zakonov in predpisov.. jaz se bom pa policiji čimbolj izogibal .. manj jo vidim manj je težav - zmeraj ..če jih ne vidim nimam težav , če jih ne rabim pa tudi ne.. Saj za pisanje in nabijanje imata voljo in čas. Me zanima, če ju imata tudi za branje spodnjih vrstic. (1) Organ, ki je izdal odločbo, sme vsak čas popraviti pomote v imenih ali številkah, pisne ali računske pomote ter druge očitne pomote v odločbi. Popravek pomote ima pravni učinek od dneva, od katerega ima pravni učinek popravljena odločba. Popravek odločbe, ki je za stranko neugodna, pa učinkuje od dneva vročitve sklepa o popravku odločbe. (2) O popravi pomote se izda sklep. Uradni zaznamek o popravi se zapiše na vse izvirnike odločbe, če je to mogoče. Uradni zaznamek podpiše uradna oseba, ki je podpisala sklep o popravi. (3) Zoper sklep, s katerim se že izdana odločba popravi ali s katerim se zavrne predlog za popravo, je dovoljena pritožba. (1) Če v tem ali drugem zakonu ni drugače določeno, se v hitrem postopku glede pristojnosti, zastopanja, jezika v postopku, vlog, vabil, zapisnikov, odločb, pregledovanja in prepisovanja spisov, rokov in narokov, vrnitve v prejšnje stanje, vročanja in izločitve uradnih oseb smiselno uporabljajo določila zakona o splošnem upravnem postopku. Odločbo prekrškovnega organa je mogoče izpodbijati z zahtevo za sodno varstvo: - če je bila z odločbo prekršena materialna določba tega zakona ali predpis, ki določa prekršek; - če je bila storjena kršitev določb postopka, ker ni odločil pristojni organ, ker storilcu ni bila dana možnost, da se izjavi o prekršku, ker je pri odločanju ali vodenju postopka sodelovala oseba, ki bi po zakonu morala biti izločena ali je bila izločena, ker so bile kršene določbe o uporabi jezika v postopku, ker izrek odločbe ni razumljiv ali je sam s seboj v nasprotju ali ker odločba nima vseh predpisanih sestavin; - zaradi zmotne in nepopolne ugotovitve dejanskega stanja, pri čemer se smejo v zahtevi navajati nova dejstva in predlagati novi dokazi le, če vlagatelj zahteve izkaže za verjetno, da jih brez svoje krivde ni mogel uveljaviti v hitrem postopku; - če se odločba opira na dokaz, na katerega se po določbah tega zakona ne more opirati, ali ki je bil pridobljen s kršitvijo z ustavo določenih človekovih pravic in temeljnih svoboščin; - zaradi izrečenih sankcij, odvzema premoženjske koristi in stroškov postopka in odločitve o premoženjskopravnem zahtevku. Pepos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 @thumper, ne da se mi brat vsega tvojga teksta. Malo se bom potegnu nazaj z mojim izrazoslovjem, ampak ne zamenjuj mojega "nazajpotega" z uklonljivostjo, ker me ne poznaš . Kar se električarja tiče, je bil pri meni pred cca. tremi leti: iz istega kraja, na bajti 7 ur, od tega 2x kufe in enkrat malica, brez računa in z materialom posebej (razen nekaj malega stvari kot so dva vijaka, nekaj malega izolirtraka, par navadnih vezic) = 150 ojrov. Ja, tako kot si omenil za svojo službo, sem bil v podobni situaciji jaz, ker se je tudi meni mudilo (in njegovo telefonsko pač imam). Za moje pizdenje pa ne potrebujem polno citatov, ker sem vam hotel povedati samo to, da se vedno najprej poglejmo v ogledalo ampak ne kot vozniki (nabijanje čez Borutta oz. miličarje), ampak kot profesionalci v poslu, ki nam daje kruh. Ne verjamem vam, da se nikoli niste zmotili, ja zmotili, pri delu, ki ga opravljate. To vključuje tudi vse tisto, kar bi lahko naredili bolje, pa ste morali pohiteti, ker vas je nekje čakalo drugo nujno delo, pa vedno, ko ste po nesreči (zmota?!) nekaj popacali bolj kot bi lahko, preveč stolkli, ker se je mudilo ali niste pazili, odšli par minut prej iz šihta, bili neprijazni do (recimo zoprne) stranke, rekli da ne morete, ker se vam ni dalo, spili kakšno pivo med šihtom, zaokrožili račun (tudi če samo za par evrov), naredili komu uslugo brez računa,... Ja, vidiš, to sem mislil. In zato sem napisal, da smo vsi ljudje, ki prdimo v hlače (poslanci, dohtarji, župniki, vojaki, jebomater, menda tudi medicinske sestre) - ergo nismo popolni. Tvoje štiri evre in pol pa ne omalovažujem, čeprav sem v jezi napisal kar sem napisal. Starša sta me od majhnega učila, da je vsako delo častno in tega nisem pozabil, ujezi pa me pokroviteljski odnos in žaljenje (v tej temi konkretno policistov), kar pa si delal TI. Verjetno iz jeze tako kot jaz, ampak jaz zase to vsaj vem, upam, da se tega zavedaš tudi ti zase. In še na koncu, če si ti slučajno električar (ker sem ga ravno izpostavil), se ti opravičujem, ampak kot sem napisal spodaj v tistem postu, res nisem mislil na nobenega konkretnega pisca. Na živce mi gre samo to, da se ne pogledate/pogledamo v špegu kot ljudje oz. profesionalci in to me je spravilo na obrate. Ajd! dr.looney, C eagle in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 pred 10 minutami, GoBobi pravi: @thumper, ne da se mi brat vsega tvojga teksta. Malo se bom potegnu nazaj z mojim izrazoslovjem, ampak ne zamenjuj mojega "nazajpotega" z uklonljivostjo, ker me ne poznaš . Kar se električarja tiče, je bil pri meni pred cca. tremi leti: iz istega kraja, na bajti 7 ur, od tega 2x kufe in enkrat malica, brez računa in z materialom posebej (razen nekaj malega stvari kot so dva vijaka, nekaj malega izolirtraka, par navadnih vezic) = 150 ojrov. Ja, tako kot si omenil za svojo službo, sem bil v podobni situaciji jaz, ker se je tudi meni mudilo (in njegovo telefonsko pač imam). Za moje pizdenje pa ne potrebujem polno citatov, ker sem vam hotel povedati samo to, da se vedno najprej poglejmo v ogledalo ampak ne kot vozniki (nabijanje čez Borutta oz. miličarje), ampak kot profesionalci v poslu, ki nam daje kruh. Ne verjamem vam, da se nikoli niste zmotili, ja zmotili, pri delu, ki ga opravljate. To vključuje tudi vse tisto, kar bi lahko naredili bolje, pa ste morali pohiteti, ker vas je nekje čakalo drugo nujno delo, pa vedno, ko ste po nesreči (zmota?!) nekaj popacali bolj kot bi lahko, preveč stolkli, ker se je mudilo ali niste pazili, odšli par minut prej iz šihta, bili neprijazni do (recimo zoprne) stranke, rekli da ne morete, ker se vam ni dalo, spili kakšno pivo med šihtom, zaokrožili račun (tudi če samo za par evrov), naredili komu uslugo brez računa,... Ja, vidiš, to sem mislil. In zato sem napisal žaljenje (v tej temi konkretno policistov), kar pa si delal TI. Verjetno iz jeze tako kot jaz, ampak jaz zase to vsaj vem, upam, da se tega zavedaš tudi ti zase. In še na koncu, če si ti slučajno električar (ker sem ga ravno izpostavil), se ti opravičujem, ampak kot sem napisal spodaj v tistem postu, res nisem mislil na nobenega konkretnega pisca. Na živce mi gre samo to, da se ne pogledate/pogledamo v špegu kot ljudje oz. profesionalci in to me je spravilo na obrate. Ajd! ker me ne poznaš . ujezi pa me pokroviteljski odnos in žaljenje (v tej temi konkretno policistov), kar pa si delal TI. če bi me poznal bi vedel , da policistov ne žalim ..policaje pa ..kar je velika razlika in slednji , ki kršijo zakone in predpise si to še kako zaslužijo.. kar se pa Borutt-a tiče pa so najina čustva obojestranka .. to kar on meni jaz njemu nazaj le s to razliko , da ga jaz ne obkladam z raznimi nadimki etc.. kar se tiče dela - jaz svoje napake popravljam sam izven delovnega časa brezplačno oz. brez kakršnegakoli obremenilnega stroška ko jih naredim - in s svojim vozilom če pride do tega .. in nisem štromar - še tega se mi manjka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 1 hour ago, Borutt said: Saj za pisanje in nabijanje imata voljo in čas. Me zanima, če ju imata tudi za branje spodnjih vrstic. (1) Organ, ki je izdal odločbo, sme vsak čas popraviti pomote v imenih ali številkah, pisne ali računske pomote ter druge očitne pomote v odločbi. Popravek pomote ima pravni učinek od dneva, od katerega ima pravni učinek popravljena odločba. Popravek odločbe, ki je za stranko neugodna, pa učinkuje od dneva vročitve sklepa o popravku odločbe. (2) O popravi pomote se izda sklep. Uradni zaznamek o popravi se zapiše na vse izvirnike odločbe, če je to mogoče. Uradni zaznamek podpiše uradna oseba, ki je podpisala sklep o popravi. (3) Zoper sklep, s katerim se že izdana odločba popravi ali s katerim se zavrne predlog za popravo, je dovoljena pritožba. (1) Če v tem ali drugem zakonu ni drugače določeno, se v hitrem postopku glede pristojnosti, zastopanja, jezika v postopku, vlog, vabil, zapisnikov, odločb, pregledovanja in prepisovanja spisov, rokov in narokov, vrnitve v prejšnje stanje, vročanja in izločitve uradnih oseb smiselno uporabljajo določila zakona o splošnem upravnem postopku. Odločbo prekrškovnega organa je mogoče izpodbijati z zahtevo za sodno varstvo: - če je bila z odločbo prekršena materialna določba tega zakona ali predpis, ki določa prekršek; - če je bila storjena kršitev določb postopka, ker ni odločil pristojni organ, ker storilcu ni bila dana možnost, da se izjavi o prekršku, ker je pri odločanju ali vodenju postopka sodelovala oseba, ki bi po zakonu morala biti izločena ali je bila izločena, ker so bile kršene določbe o uporabi jezika v postopku, ker izrek odločbe ni razumljiv ali je sam s seboj v nasprotju ali ker odločba nima vseh predpisanih sestavin; - zaradi zmotne in nepopolne ugotovitve dejanskega stanja, pri čemer se smejo v zahtevi navajati nova dejstva in predlagati novi dokazi le, če vlagatelj zahteve izkaže za verjetno, da jih brez svoje krivde ni mogel uveljaviti v hitrem postopku; - če se odločba opira na dokaz, na katerega se po določbah tega zakona ne more opirati, ali ki je bil pridobljen s kršitvijo z ustavo določenih človekovih pravic in temeljnih svoboščin; - zaradi izrečenih sankcij, odvzema premoženjske koristi in stroškov postopka in odločitve o premoženjskopravnem zahtevku. Zakaj zdaj z zakoni, povej kako to, da odrasel clovek, z izobrazo ne zna prebrat starosti osebe iz dokumentov... sem posevej poudaril, da ne dvomim o postopkih kasneje. Hocem povedati, da clovek, ki ne zna prebrati osnovnih zadev z osebne izkaznice, nima kaj iskati v takem poklicu kot je policist... Se enkrat, ne zanima me zakonska podlaga in postopki, zanima me kako je sploh mogoce legitimirati cloveka, ga opozoriti, ga oglobiti, kar vse podrazumeva branje dokumenta, pisanje prijave itd in se zmotiti v starosti... Taki ljudje naj meni sodijo? DAMI34, Scarabeo 500, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 8 minutes ago, thumper said: kar se tiče dela - jaz svoje napake popravljam sam izven delovnega časa brezplačno oz. brez kakršnegakoli obremenilnega stroška ko jih naredim - in s svojim vozilom če pride do tega .. in nisem štromar - še tega se mi manjka potem si pa zobozdravnik, ki ima v gostilniških pretepih težko roko Ajd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 pred 2 minutami, jvalant pravi: Zakaj zdaj z zakoni, povej kako to, da odrasel clovek, z izobrazo ne zna prebrat starosti osebe iz dokumentov... sem posevej poudaril, da ne dvomim o postopkih kasneje. Hocem povedati, da clovek, ki ne zna prebrati osnovnih zadev z osebne izkaznice, nima kaj iskati v takem poklicu kot je policist... Se enkrat, ne zanima me zakonska podlaga in postopki, zanima me kako je sploh mogoce legitimirati cloveka, ga opozoriti, ga oglobiti, kar vse podrazumeva branje dokumenta, pisanje prijave itd in se zmotiti v starosti... Taki ljudje naj meni sodijo? Sedaj me sprašuješ, kako je lahko nekdo naredil napako oziroma se zmotil pri starosti osebe. Glede na to, da se izdajaš za pismeno osebo in svojo pismenost dokazuješ na odprtem forumu, katerega lahko bere vesoljna Slovenija in vsakdo na tem majhnem planetu, te sedaj sprašujem, kako si lahko naredil toliko napak v svojem zapisu, katerega citiram. Se imaš še vedno za pismeno osebo ? V primeru takšnega ali pa drugačnega odgovora bi moral v tem mojem zapisu najti tudi odgovor na svoje vprašanje. Bmflar in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 pred 2 minutami, Borutt pravi: Sedaj me sprašuješ, kako je lahko nekdo naredil napako oziroma se zmotil pri starosti osebe. Glede na to, da se izdajaš za pismeno osebo in svojo pismenost dokazuješ na odprtem forumu, katerega lahko bere vesoljna Slovenija in vsakdo na tem majhnem planetu, te sedaj sprašujem, kako si lahko naredil toliko napak v svojem zapisu, katerega citiram. Se imaš še vedno za pismeno osebo ? V primeru takšnega ali pa drugačnega odgovora bi moral v tem mojem zapisu najti tudi odgovor na svoje vprašanje. Njegova napaka nima nobene posledice razen tvojega odgovora Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 3 minutes ago, Borutt said: 12 minutes ago, jvalant said: Zakaj zdaj z zakoni, povej kako to, da odrasel clovek, z izobrazo ne zna prebrat starosti osebe iz dokumentov... sem posevej poudaril, da ne dvomim o postopkih kasneje. Hocem povedati, da clovek, ki ne zna prebrati osnovnih zadev z osebne izkaznice, nima kaj iskati v takem poklicu kot je policist... Se enkrat, ne zanima me zakonska podlaga in postopki, zanima me kako je sploh mogoce legitimirati cloveka, ga opozoriti, ga oglobiti, kar vse podrazumeva branje dokumenta, pisanje prijave itd in se zmotiti v starosti... Taki ljudje naj meni sodijo? Sedaj me sprašuješ, kako je lahko nekdo naredil napako oziroma se zmotil pri starosti osebe. Glede na to, da se izdajaš za pismeno osebo in svojo pismenost dokazuješ na odprtem forumu, katerega lahko bere vesoljna Slovenija in vsakdo na tem majhnem planetu, te sedaj sprašujem, kako si lahko naredil toliko napak v svojem zapisu, katerega citiram. Se imaš še vedno za pismeno osebo ? V primeru takšnega ali pa drugačnega odgovora bi moral v tem mojem zapisu najti tudi odgovor na svoje vprašanje. ubijalsko jasno razloženo. Edino pulcaji so plačani od nas davkoplačevalcev, zato jim vsi davkoplačevalci lahko sodimo in jih grajamo. tudi odpustimo, če so tako nesposobni. Vsi davkoplačevalci Borutt . Ajd! Bmflar, Kmet2 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 pred 18 minutami, Kmet2 pravi: Njegova napaka nima nobene posledice razen tvojega odgovora Kakšno posledico je imela pa ena druga napaka ? Verjetno sledi zanimiv odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 pred 30 minutami, GoBobi pravi: potem si pa zobozdravnik, ki ima v gostilniških pretepih težko roko Ajd! ne .. sem jih pa spravil več pod ključ kot Borutt ..verjetno tudi kakšnega uslužbenca policije .. ne nism špicelj .. pred 6 minutami, Borutt pravi: Kakšno posledico je imela pa ena druga napaka ? Verjetno sledi zanimiv odgovor. odgovor tudi slučajno ni zanimiv ..samo žalosten.. brezvezno in nesmotrno zapravljen davkoplačevalski denar če ima policija zaposlenega nekoga , ki ne zna prepisovat podatkov z osebnega dokumenta .. kamoli računat .. zapravljen čas in papir za zapisnik in zapravljen čas za obisk na domu - v službenem času ..še dobr da zna štrajkat ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 Pravkar, thumper pravi: ne .. sem jih pa spravil več pod ključ kot Borutt ..verjetno tudi kakšnega uslužbenca policije .. ne nism špicelj .. odgovor tudi slučajno ni zanimiv ..samo žalosten.. brezvezno in nesmotrno zapravljen davkoplačevalski denar če ima policija zaposlenega nekoga , ki ne zna prepisovat podatkov z osebnega dokumenta .. kamoli računat .. zapravljen čas in papir za zapisnik in zapravljen čas za obisk na domu - v službenem času ..še dobr da zna štrajkat ... Oddajaš stanovanja ? Za kaj je bil zapravljen denar ? To boš pa ja znal obrazložiti, kajne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Oddajaš stanovanja ? Za kaj je bil zapravljen denar ? To boš pa ja znal obrazložiti, kajne. ne .. preberi še enkrat.. če bi prebral bi videl zakaj ..in zato .. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno November 20, 2016 Deli Objavljeno November 20, 2016 @thumper in @Borutt, vidva sta premočna debatanta zame. Jaz bom zdej šou in vaju pustu malo sama. Ne bom se umaknu, da ne bo kdo mislu, da se bojim ključavničarja in policista , samo malo bom šel smetit v druge teme ... če vama je to O.K. seveda . Pa oglasta se kej še kje drgje . Ajd! thumper, Bmflar, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se