jskrablin Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 3 urami, IZTOK pravi: Se kolesarjem so hoteli prepovedat, a teh je vec in so se dovolj glasno bunili. Tudi z biciklom vožnja v naravnem okolju ni dovoljena. Obstaja sicer par izjem, ki bi se jih lahko uporabilo tudi za ostala vozila. Sam kaj, ko pol menda srne strašiš pa so jagri jezni...
IZTOK Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 1 minuto, jskrablin pravi: Tudi z biciklom vožnja v naravnem okolju ni dovoljena. Obstaja sicer par izjem, ki bi se jih lahko uporabilo tudi za ostala vozila. Sam kaj, ko pol menda srne strašiš pa so jagri jezni... S kolesom je dovoljeno po vlakah in celo po planinskih in gozdnih poteh, ce soglasa upravljalec poti. Nam pa so odobrili na sportnih poligonih za motorna vozila in gozdnih cestah - beri makadamske ceste skozi gozdove, po katerig vozijo tudi avtomobili in kamioni ter MX proge.. Saj se strinjam, naravo je potrebno cuvat. Naj bodo zascitena obmocja. Po gozdu kar pocez seveda tudi ne. Ampak po nezascitenem obmocju kjer so vlake, a lahko tam se pretirano skodujes? Ce seveda dovoli upravljalec. A je kdo od teh sploh videl kako zgleda sveza vlaka? Danasnji gozdarski stroji so zverine. Po tem zakonu lahko unicujejo vsi, ki imajo gospodarski interes ... par motoristov pa izpadejo kot dezurni krivci ... Kmet2 in Quest 1 1
jskrablin Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 15 minutami, IZTOK pravi: Ampak po nezascitenem obmocju kjer so vlake, a lahko tam se pretirano skodujes? Ce seveda dovoli upravljalec. A je kdo od teh sploh videl kako zgleda sveza vlaka? Danasnji gozdarski stroji so zverine. Po tem zakonu lahko unicujejo vsi, ki imajo gospodarski interes ... par motoristov pa izpadejo kot dezurni krivci ... Itak da niso videli kako zgleda sveža vlaka. Če bi, bi verjetno tud gozdarjenje prepovedali. Moje mnenje je, da je pri nas varovanje narave popolnoma iztirilo in povzroča več škode kot koristi. Par podatkov. ~ 37% površine celotne države je zavarovano pod Natura 2000. Med drugim tud potok v naši bližini, manj kot 200 metrov od avtoceste mimo Ljubljane. Neposredna posledica te norosti ("naravno okolje" v mestu Ljubljana, lol res?) je skor popolna blokada izvajanja protipoplavnih ukrepov, ki so nujni že kar nekaj časa. In to na področju, ki je že bilo urejeno in regulirano. V prejšnji državi. ~ 60% površine države je gozd. Ki ga je vsako leto več. Medtem ko se na veliko gobezda o slovenski nafti, ga je velika večina še vedno neurejenega po žledolomu, poleg ga je malo še veter zdelal lani. Tu nekaj jamrat o morebitni škodi, ki naj bi jo povzročala vožnja z mopedom po vlakah sploh na področjih kjer so zaradi posledic žledoloma ratali praktično goloseki je idiotsko in hinavsko. Zveni pa fino. Le kdo se ne bi želel boriti za pravice srnic, ptičkov in čebelic? Če poslušaš one najbolj agresivne treehuggerje je itak najbolj da se vsi kr obesimo, da bo uboga narava lahko živela v miru. Al nekaj. gretzky, Zivnorc, .... in 4 others 4 3
Popularna objava C eagle Objavljeno Julij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 3 hours ago, jskrablin said: Zveni pa fino. Le kdo se ne bi želel boriti za pravice srnic, ptičkov in čebelic? Če poslušaš one najbolj agresivne treehuggerje je itak najbolj da se vsi kr obesimo, da bo uboga narava lahko živela v miru. Al nekaj. Me pa od zmeraj zelo zanima, če se tejle ZELENI odpravijo v službo peš, pa če svoje cote na roke perejo z uporabo pepela, pa če gonijo pedala, da lahko fusbal gledajo... ?!?!?! Alo so zeleni samo okol gobca??? Pa penasti, ker se bodo ptiči kar sami od sebe zaletavali v vetrnice, ker so slepi... Takim bi vzel vozniško za zmeraj, pa elektriko bi jim odklopu, vodo bi jim pa napelal 1 km od šotora!!! Golazen.... MiNa, izibajker, jskrablin in 7 others 3 3 4
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 Tako pa v Franciji ukica, sesir, Zivnorc in 2 others 1 4
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Julij 3, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 ...konjujedan.... DAMI34, IZTOK, bojc84 in 11 others 2 12
Tex Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 https://www.policija.si/index.php/sl/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/93616-motoristi-bodite-previdni-ta-teden-poostreno-preverjamo-ali-spotujete-predpise maus 1
IZTOK Objavljeno Julij 4, 2018 Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 (popravljeno) pred 8 urami, Tex pravi: https://www.policija.si/index.php/sl/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/93616-motoristi-bodite-previdni-ta-teden-poostreno-preverjamo-ali-spotujete-predpise Ja lepo vreme definitivno daje lazen obcutek varnosti. Zato se raje vozite po dezju in poledici Pa tole nam priporocajo: Pri vožnji skozi levi ovinek se odmaknite od ločilne črte na sredini vozišča, sicer bo vaša glava brzela tudi meter globoko po smernem vozišču za nasprotni promet. Vse lepo in prav ampak meni je pred tremi tedni policaj na motorju tako sekal ovinek, da je celada svignila kaksnih 15 cm mimo A stebricka. V ovinku takoj za odcepom proti Semicu iz magistralke NM - Metlika. Lahko je drugim pamet prati... Popravljeno Julij 4, 2018. Popravil IZTOK Tex, 3nity in thumper 3
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 4, 2018 Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 12 hours ago, Zivnorc said: ...konjujedan.... ....konjudva....vsaj jaz dva vidim.... gretzky, dr.looney, C eagle in 1 other 4
jskrablin Objavljeno Julij 4, 2018 Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 pred 9 urami, Tex pravi: https://www.policija.si/index.php/sl/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/93616-motoristi-bodite-previdni-ta-teden-poostreno-preverjamo-ali-spotujete-predpise A si se že kr vnaprej odločil da bo strošek Tex in 3nity 2
Tex Objavljeno Julij 4, 2018 Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 50 minutes ago, jskrablin said: A si se že kr vnaprej odločil da bo strošek Ma nekaj bo treba, ja.. Je ves letošnji budget še nedotaknjen.. jskrablin 1
ukica Objavljeno Julij 4, 2018 Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 11 hours ago, Tex said: https://www.policija.si/index.php/sl/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/93616-motoristi-bodite-previdni-ta-teden-poostreno-preverjamo-ali-spotujete-predpise Izogibajte se asfaltnim površinam, na katerih je posut pesek, razlito olje ali podobno (predvsem v ovinku) me res zanima ker junak pri normalni hitrosti sredi ovinka lahko popravi svojo linijo tok da se izogne madezu, pesku.. Andro Asgaard 1
Snečer Objavljeno Julij 4, 2018 Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 pred 19 minutami, ukica pravi: Izogibajte se asfaltnim površinam, na katerih je posut pesek, razlito olje ali podobno (predvsem v ovinku) me res zanima ker junak pri normalni hitrosti sredi ovinka lahko popravi svojo linijo tok da se izogne madezu, pesku.. odvisno kolko je polito ali posipano
IZTOK Objavljeno Julij 4, 2018 Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 pred eno uro, ukica pravi: Izogibajte se asfaltnim površinam, na katerih je posut pesek, razlito olje ali podobno (predvsem v ovinku) me res zanima ker junak pri normalni hitrosti sredi ovinka lahko popravi svojo linijo tok da se izogne madezu, pesku.. Te cvetke niti nisem zapazil. A ne bi oni raje podali kaksno ovadbo kateremu od upravljalcev za pesek, luknje, grbine ... Aja, sem pozabil na clen o neprilagojeni hitrosti, ta vse pogliha thumper in DAMI34 2
Borutt Objavljeno Julij 4, 2018 Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 pred 3 urami, IZTOK pravi: Te cvetke niti nisem zapazil. A ne bi oni raje podali kaksno ovadbo kateremu od upravljalcev za pesek, luknje, grbine ... Aja, sem pozabil na clen o neprilagojeni hitrosti, ta vse pogliha Na to temo je že bilo pisano. In tudi, kdaj se uporabi člen z naslovom hitrost vožnje.
Kremenčkovi Objavljeno Julij 4, 2018 Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 Folk, jaz priznam, nekaj je hudo narobe z mano. Ma res. Ja vem, da eni že veste, sam zdaj mislim nekaj drugega. Berem, kak so polovili nekaj norih divjakov, eden od njih je teral 150 pri 100 omejitvi. Pa takemu je treba priznat vsaj 2 kategorijo umske prizadetosti. Edn majstor se je skor dvignu z audi a8 ker je pičil 200 tam kjer je omejitev 130.tist ki piše take članke, se najbrž več kot z puntojem ni pelal. Pa pizda no, a nebi mogli to kategorirat, tak kot psihiče, bi vsaj enkrat jaz dobil 1 kategorijo. Ker v svoji 25 letni karijeri sem letel kr nekajkrat pri 90 tud duplo. Vem , da Boruta jezi, da se ni takrat hladil v grmu, mene pa jezi že 30 let, da Slovenija noče zgradit umoasvalta za nas kategorirance. A je al ni zdaj pravi cajt, da zahtevamo svoje ? Ni ? Bo čez 30 ? Ok, počakam. Najbrž. Kor13, ZdravkoK, Andro Asgaard in 1 other 3 1
Popularna objava Borutt Objavljeno Julij 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 pred 54 minutami, isarajli1 pravi: Folk, jaz priznam, nekaj je hudo narobe z mano. Ma res. Ja vem, da eni že veste, sam zdaj mislim nekaj drugega. Berem, kak so polovili nekaj norih divjakov, eden od njih je teral 150 pri 100 omejitvi. Pa takemu je treba priznat vsaj 2 kategorijo umske prizadetosti. Edn majstor se je skor dvignu z audi a8 ker je pičil 200 tam kjer je omejitev 130.tist ki piše take članke, se najbrž več kot z puntojem ni pelal. Pa pizda no, a nebi mogli to kategorirat, tak kot psihiče, bi vsaj enkrat jaz dobil 1 kategorijo. Ker v svoji 25 letni karijeri sem letel kr nekajkrat pri 90 tud duplo. Vem , da Boruta jezi, da se ni takrat hladil v grmu, mene pa jezi že 30 let, da Slovenija noče zgradit umoasvalta za nas kategorirance. A je al ni zdaj pravi cajt, da zahtevamo svoje ? Ni ? Bo čez 30 ? Ok, počakam. Najbrž. Novinarji živijo od bralcev. Torej jim morajo nekaj ponuditi, da pade na račun. Vem pa tudi, da naše vodstvo sedi in se praska ter v vsakem primeru prejema mesečno plačo. Ne vem pa, zakaj morajo neke navadne prekrške in njihove storilce dajati v javnost oziroma novinarjem. S tem, da kažejo na nekoga, ga linčajo in križajo, ne naredijo prav nič dobrega in še manj pametnega. Vse skupaj je samo predstava za odvračanje pozornosti in opravičevanje za meritve in kasiranje. Ker vse se vrti okoli denarja. Zato morajo kršitelji obstajati, pa, če vam je prav ali pa ne. Denar mora krožiti. Kor13, gretzky, Kmet2 in 14 others 14 2 1
Kremenčkovi Objavljeno Julij 4, 2018 Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 pred 2 minutami, Borutt pravi: Novinarji živijo od bralcev. Torej jim morajo nekaj ponuditi, da pade na račun. Vem pa tudi, da naše vodstvo sedi in se praska ter v vsakem primeru prejema mesečno plačo. Ne vem pa, zakaj morajo neke navadne prekrške in njihove storilce dajati v javnost oziroma novinarjem. S tem, da kažejo na nekoga, ga linčajo in križajo, ne naredijo prav nič dobrega in še manj pametnega. Vse skupaj je samo predstava za odvračanje pozornosti in opravičevanje za meritve in kasiranje. Ker vse se vrti okoli denarja. Zato morajo kršitelji obstajati, pa, če vam je prav ali pa ne. Denar mora krožiti. Moram priznat, da takega odgovora nisem pričakoval. Imaš prav. Da je pa v naši prelepi tako, kot je, sploh pa v javnem sektorju itd pa je očitno tak še zlo vredu, ker drugače bi nas ljudstvo skenclalo.
Andrejcer Objavljeno Julij 5, 2018 Opozori Objavljeno Julij 5, 2018 https://sobotainfo.com/novica/avtomobilizem/previdno-na-cestah-policija-ta-teden-v-poostren-nadzor/437019
ZdravkoK Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 (popravljeno) Ob 4. 7. 2018 ob 21:47, Borutt pravi: Novinarji živijo od bralcev. Torej jim morajo nekaj ponuditi, da pade na račun. Vem pa tudi, da naše vodstvo sedi in se praska ter v vsakem primeru prejema mesečno plačo. Ne vem pa, zakaj morajo neke navadne prekrške in njihove storilce dajati v javnost oziroma novinarjem. S tem, da kažejo na nekoga, ga linčajo in križajo, ne naredijo prav nič dobrega in še manj pametnega. Vse skupaj je samo predstava za odvračanje pozornosti in opravičevanje za meritve in kasiranje. Ker vse se vrti okoli denarja. Zato morajo kršitelji obstajati, pa, če vam je prav ali pa ne. Denar mora krožiti. No kar nekaj časa že berem tele poste pa Burutt (naš policaj) še ni kake pametne povedal (al pa je jaz nisem prebral?) Ampak tale post pa vsaka čast. Borutt si res policaj,zdj sem mal podvomu? :-) Popravljeno Julij 6, 2018. Popravil ZdravkoK sesir in Kremenčkovi 2
Borutt Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 pred 1 uro, ZdravkoK pravi: No kar nekaj časa že berem tele poste pa Burutt (naš policaj) še ni kake pametne povedal (al pa je jaz nisem prebral?) Ampak tale post pa vsaka čast. Borutt si res policaj,zdj sem mal podvomu? :-) Zdravko, si res bral tele poste? Zdaj sem malo podvomil ZdravkoK in C eagle 1 1
maus Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 pred 2 urami, ZdravkoK pravi: Borutt si res policaj,zdj sem mal podvomu? S potrditvijo potrjujem, da je policijski policaj gretzky, Grut, thumper in 4 others 2 5
.... Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 pred 5 urami, maus pravi: S potrditvijo potrjujem, da je policijski policaj Kaj pa ti? Si kdaj želel biti policaj?
maus Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 pred 6 urami, Arzen pravi: Kaj pa ti? Si kdaj želel biti policaj? ne .. sm biu pa zmeri kaubojc za maškare ZdravkoK, ...., gretzky in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Julij 7, 2018 Opozori Objavljeno Julij 7, 2018 Evo, danes so mi dali nastavek za kajenje, žal dobro filtrira. 0,00 maus in gretzky 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se