Black Knight Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Marvin welcome to the club... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Marvin, pozdravljen... Da ti bo lazje, bom jaz nastel... ;) Kat, Sanda7, Katarinza, Thundercat & boljsa 1/2, Nearrain in Gregs... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Marvin,dobrodošel med nami.Se še kaj vidimo na Ridah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Marvin welcom to the jungle.... ja smo bili včeraj na ridah omenjeni član pa dva ne člana moja 1/2 pa Marvin ki je zdej član...sam še moja ne vem kaj čaka :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Pišete da ste na ridah :angry: ko pa jest pridem mimo, pa ni nikogar (danes ob 19 h sem šel mimo) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Vsem skupaj hvala za toplo dobrodošlico. Najbrž bi pretiraval, če bi rekel, da sem ginjen :) , je pa občutek nekako v tej smeri... Torej bodite pozdravljeni in se vidimo na cesti. Marvin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2003 Deli Objavljeno Junij 1, 2003 Če danes ne bo dežja kar slabo kaže sem okoli 18h tam na ograji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 1, 2003 Deli Objavljeno Junij 1, 2003 Če danes ne bo dežja kar slabo kaže sem okoli 18h tam na ograji Na ograji?? :o Te pridem snet , če naw dež... B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2003 Deli Objavljeno Junij 1, 2003 No velja ti kar prid.Bom dala župniku za pivo da odžene dež stran ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 1, 2003 Deli Objavljeno Junij 1, 2003 V soboto sem z Motosvetmobilom (beri: skodilak ;)) ob 18:45 prikruzal na ride iz dela v Postojni... edino thundercat in Natasa sta bila na ograji... mimo pa je padlo kaksnih 100 motoristov v pol ure... sem mislil, da se mi bo odtrgalo.... jaz pa na 4 kolesih... :angry: Ampak bom ze vozil motorcka... ko bo spet cil in zdrav... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 (popravljeno) Jest sem se pa v soboto okoli 19h+ nazaj peljal v Ljubljano, pa sem se misli ustaviti. Tam je bila modra Fazerka, pa nobenega zraven :( Šele v ovinku sem videl dva osebka, ki sta sedela nad ovinkom v travi, pa sem jima pomahal, sam ne vem, če sta me vidla, ker je za mano peljal en na enduru, pa mislim, da sta ga gledala. No, doma mi je Robycop povedal, da je bil to Thundercat. Thundercat, no če se me mogoče spomniš, jest sem se peljal takrat mimo, na rdeči R6 2003. Popravljeno Junij 2, 2003. Popravil AndY1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 :) andy,sva bla pa skoz en za drugim.tud jst sm se mim peljal takt k je bla modra fazerka tm,z aprilio etx 125 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 Kaže da nas bo kar nekaj MS okol 18h tam V petek 30.5. 2003 ni bilo ob 18:00 niti enga na ridah !!!!!!!!!!! No midva s Dado sva šla enkrat gor pa dol ( pa sej je itak brez veze, ker je tolko zalivkov), pol pa naprej. Mogoče ste bili tam kasneje . LP matic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 V soboto sem z Motosvetmobilom (beri: skodilak ;)) ob 18:45 prikruzal na ride iz dela v Postojni... edino thundercat in Natasa sta bila na ograji... mimo pa je padlo kaksnih 100 motoristov v pol ure... sem mislil, da se mi bo odtrgalo.... jaz pa na 4 kolesih... :angry: Ampak bom ze vozil motorcka... ko bo spet cil in zdrav... ;) Z avtom ne velja ;) jest sem se peljal mimo ob 19 h in se zato nisem ustavljal, ker so bili tam avtomobili :( ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 Ja zdej me pa že kar nekaj časa ni bilo na ograji,računam na sredo po 18h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 bil danes tam. Zgleda, da po toči indežju pozerjev na ridah ni sploh B) Skratka - po mrzlem-mokrem-bitumnu drsi kot po mastni prasici ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 Z avtom ne velja ;) jest sem se peljal mimo ob 19 h in se zato nisem ustavljal, ker so bili tam avtomobili :( ;) Jebemo, Jerry, a OGROMNE Motosvet nalepke pa nisi videl na zadnji sipi?! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Opazila včeraj na LJ obvoznici midva z Lady nalepko na Motosvetmobilu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Zdaj je mal čudno vreme upam da ne bo dežja kajti grem na ride,mogoče si celo premislim in grem v šolo.Najprej na ride. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Šla sem pred šolo pa tud na Ride kjer sem pojela sirni burek in spila solo pol je pa že Mačica iz morja prišla nato pa še Tundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Mogoče sem še NIETA srečala na ridah,če je bil z rdečim ducatijem in glasnimi rori Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Jest sem se pa v soboto okoli 19h+ nazaj peljal v Ljubljano, pa sem se misli ustaviti. Tam je bila modra Fazerka, pa nobenega zraven :( Šele v ovinku sem videl dva osebka, ki sta sedela nad ovinkom v travi, pa sem jima pomahal, sam ne vem, če sta me vidla, ker je za mano peljal en na enduru, pa mislim, da sta ga gledala. No, doma mi je Robycop povedal, da je bil to Thundercat. Thundercat, no če se me mogoče spomniš, jest sem se peljal takrat mimo, na rdeči R6 2003. Vidu vidu.....ma maš lep motor.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 (popravljeno) Hvala, hvala :D Če bi vaju prej opazil, da sedita tam zgoraj, bi se ustavil. Tako sem pa videl samo zapuščeno fazerko, pa nobenega lastnika, pa sem bil kar žalosten. :( Šele v ovinku sem vaju opazil.... No, vsaj vem za naslednjič... sej vas bom počasi vse, ki se zadržujete na ridah, spoznal. Popravljeno Junij 4, 2003. Popravil AndY1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Sigurno nas boš,sam večkrat prid pa bo,pa bl zvečer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 V tork na ridah srečala Mačico danes pa Perota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave