Sanda7 Objavljeno Junij 28, 2003 Deli Objavljeno Junij 28, 2003 Ja PEPE kaj ni padal dež.Pridem danes zvečer mal pogledat pa v PO tud k bo big fešta radia 94 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 28, 2003 Deli Objavljeno Junij 28, 2003 Noup, ko smo se hropci mimo kotalili, se je dež obzirno umaknil. B) Je pa obilno padal malo prej. Videli smo potočke & original mavrico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 joj nisem bil nč na ridah....sem že pozabu kako je tam.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Sem bila učeraj in danes okol 18h tam pa se ni hotel noben ustavt,ej tundercat ki se ti skrivaš k te ni.No se vidva k se srečava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Sem šel danes dopldan čez ride. Ni bilo nobenega, le šlepar je rinu čez. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Sem bila učeraj in danes okol 18h tam pa se ni hotel noben ustavt,ej tundercat ki se ti skrivaš k te ni.No se vidva k se srečava jst sem tukej....na ridah pa nisem bil že...ojojoj....pridem pridem...kmalu... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Če me danes ne bo kam dlje neslo bom okoli 19h na ridah mogoče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Pol sva se pa za eno uro zgrešila :huh: ...pa drugič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 Ja me ni bilo k sem bila takrat še na zboru rihenberkov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 evo dons se pa jes lohk pohvalim da sem bil na ridah!! :P sem bil ze v petek ko sem sel na morje, sem srecal enga z thundercat, pa se ene 2. dons sem sel pa dam z morja pa ni blo nobenga, razen dveh policajev, ki sta me seveda ustavla :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zrime Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 v torek sem se peljal po ridah in seveda so bili prisotni tudi policisti (kot zmeraj), prvo patruljo sem prešel brez problema. Na mojo žalost pa sta bili tisti dan dve tako da sem v drugo priletel k sneta skira :D Sem pa zvedu razloge za policijsko trpinčenje motoristov na ridah. Vaščani in župan so čist popizdili ker nas je toliko. Zato so dobili plavci navodila da vsakega motorista ustavijo in mal zatežijo, če to ne bo pomagalo bodo sami zaprli cesto za motoriste. Se je pa že zgodilo, da je nek kmet posipal ovinke z peskom :blink: (vse to mi je povedal policaj med pisanjem listka) zatorej previdno mimo norih voščanov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Temu se reče vpliv dnevne politike na delo Pogorelčeve "neodvisne" policije. :o S temi vasmi, ki neposredno oklepajo magistralno cesto Dunaj - Trst je pa tako: V tistih časih, ko so tam čez tovorili z vpregami iz in v tržaško luko, je bila hiša (vas) ob cesti čisti extraprofit. :) Danes je pa nadležno. :angry: Bi človek mislil, da si bodo iz tistega extraprofita danes sfinancirali obvoznico. :rolleyes: Zato se mi smilijo sploh ne. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Bi človek mislil, da si bodo iz tistega extraprofita danes sfinancirali obvoznico. :rolleyes: Zato se mi smilijo sploh ne. :lol: Ne ne. Čakajo pomoč države. Malce drago se mi zdi že tole vzdrževanje ikonografije klenega kmečkega življenja, tekmovanj traktorjev in polivanja gnojnice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 5, 2003 Deli Objavljeno Avgust 5, 2003 Sem bila v nedeljo po dolgmu cajtu spet na ridah pa sta bila od MS samo Tundercat in Andy1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natas Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 Se je pa že zgodilo, da je nek kmet posipal ovinke z peskom... Grrrr.Najprej bitumen potem pa... Kljub temu da kmjete letos pestijo naravne katastrofe,je videti da nekatere skrbijo druge reci.Takim naj susa pozge cisto vse,ce pa kaj po naklucju ostane,naj dokoncno potolce toca.Lahko pa da je model zamenjel poletje z zimo. :D :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 6, 2003 Deli Objavljeno Avgust 6, 2003 Zdaj je mal bolš na ridah glede peska ker so še nekaj roba naredili iz asvalta,tako da sedaj avtomobilisti nič več ne vozijo po šodru in ga ne nanašajo na cestišče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 Pa še nove bele črte smo dobili posredin kaj je lepo zdej pa sam še en bife manjka pa bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 Danes ob 19.07 sva spraskala vse, kar se je dalo. :blink: Kje ste bili, da bi gledali????!!!!!! :P :P :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 9, 2003 Deli Objavljeno Avgust 9, 2003 Danes ob 19.07 sva spraskala vse, kar se je dalo. :blink: Kje ste bili, da bi gledali????!!!!!! :P :P :D ;) Take raje ne gledamo.... :P :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Avgust 10, 2003 Deli Objavljeno Avgust 10, 2003 Danes ob 19.07 sva spraskala vse, kar se je dalo. :blink: Kje ste bili, da bi gledali????!!!!!! :P :P :D ;) Sem se peljal tam skoz ,pa nič videl spraskanega. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 Danes posedel pol ure na ridah...zraven bilo še par motorjev...tudi policija je enkrat peljala mimo...standard....le nekaj peska je v glavnem ovinku zato previdno....drugače se je pa par motoristov kar upalo pognati mašine do limitov..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erick Objavljeno April 28, 2004 Deli Objavljeno April 28, 2004 Včeraj bil na ridah...z avtom seveda...mljask... Cel kup motoristov, ko sem šel proti Kopru se je še celo eden vozil gor in dol :D in preizkušal prijem cestišča. Tudi peska se ni manjkalo. Ko sem se pa vračal so pa policaji ravno popisovali motorista, ki je imel bližnje srečanje z nekim meganom...udrt plehovje, nič hujšega ni bilo videti. Pa srečal cel kup poznanih... :yea2: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 28, 2004 Deli Objavljeno April 28, 2004 Vidim da bo treba spet začet na ride posedat za vikend med tednom pa ovinke polagat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno April 28, 2004 Deli Objavljeno April 28, 2004 Vidim da bo treba spet začet na ride posedat za vikend Pa kakšno metlo imejte sabo :OK: ,v nedeljo je bilo veliko peska :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno April 28, 2004 Deli Objavljeno April 28, 2004 komaj čakam da grem polagat u ride sam vreme bo spet dobro za kmete da jim namo tezil.po pamet saj sami veste kok je nevarn,zal učeraj prva smrtna zrtev.iskreno sozalje svojcem ter prijateljem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave