pertocanec Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 No pa so spet prekmurci otrpnili. Ka se več niše nika ne vozi z motoron!??!
branko1 Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 Ka je zdaj? Ge mo se stalno vozo, samo ka nede snejg na cesti. Moj "prdaš" nejde na zimsko spanje.
pertocanec Objavljeno Oktober 13, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2012 Edino ka mi jna pamet spadne: fsi so na motoraj pa v nouro pamet žmičejo po cestaj, te pa nega časa za net :naughty:
Ninč Objavljeno Oktober 14, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 što vrag de se zaj vozo, či mi je še peški mrzlo
stuhec Objavljeno Oktober 14, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 v Avstriji imajo ogrevane hale za mrzle ljudi
Ninč Objavljeno Oktober 14, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 persze, komaj čakan ka se iden ta grejt
pertocanec Objavljeno Oktober 16, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2012 Evo tej keden se čaka indijansko poletje pa - ka vas vidin na cesti
branko1 Objavljeno Oktober 16, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2012 Ges, pa moj pajdaš - ki je nabavo k100rt - gnes ga ide registrirat - morava sprobati oldyja.
pertocanec Objavljeno Oktober 17, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2012 K100 je bil negda svejta nobl moped, samo je te zgubo veljavo, ka so ga smrkci furali. Na vsakšen vogli je stal nagnusni plavo bejli s kuframi, pa tistof štangof na šteri je plavi posvejt sedo. Mogli bi jin na čelade namontirat posvejte
branko1 Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Nika ne šteka. Me pa neka zanima. Kelko prekmurskih forumašov je v motoklubih?
pertocanec Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 Ges san nej. Nekak ne ven ka bi s ten profiteral, se pa dan prepričati
stuhec Objavljeno Oktober 28, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2012 Odvisno v kaksnem si lejko je zanimivo
pertocanec Objavljeno Oktober 28, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2012 Ja saj to vervlen samo trbej pravoga poiskati.
Guzzila Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Ej Štuhec ! Pogledni kaj sem nabava na stara leta....... umetnica51 1
Guzzila Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 Pertočanec, kaj si ne prava, ka boš zaradi krize oda Tenerko. Zaj pa delaš 9000 km na leto.... Kaj plastike še zdržijo tresljajaje paraleltwina?
pertocanec Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Opa Kavaman se je oglaso. Si med enduraše zblodo? Ja razmišlal san ka bi jo odal za pošteni pejnez kar pomeni ka jo pod 1400 ne dan pa je kak je. Če bi što bil interesent... Je pa istina ka san letos vsega vkup napravo točno 10897 km, pa mi niti ednoug neje nanč zakašlala naopak, poleg toga san pa z ženo naredo eno turico tridnevno - pertoča - bovec, čez vršič ta pa čez predel nazaj pa tak dale pa je bila poraba še itak pod 5,5l/100 km. kar se mi zdi še kar ok. Torej ča se v kratkon ne najde kupec, jo bon pelal na servis, te de pa cena 1700. Ka se plastik tiče - svaka čast Kawaman , najboljši si.
Guzzila Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 (popravljeno) Hvala! Vem ka sem dober, ker to delam z ljubeznijo.... Pa ne do tebe ampak do motorov! :grim Popravljeno November 6, 2012. Popravil KAWAMAN umetnica51 1
branko1 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 :grim :grim :grim mater sta slinava..................... :kva2:
pertocanec Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Pajdaš - či bi ti vido ka mi je kawaman sestavo bi tudi pil vodo v šteroj si noge mujvle :notworthy: . Kawaman - kak to ka si si to nabavo?
Guzzila Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 Premalo sem se voza, ka bi meja kakšen konkreten stroj. To pa mam za dušo, ne pelam se nikam daleč (čiglih sem že nareda 230 km v eni rundi) in niti sekundo mi neje dugi cajt. Pa zavedam se ka sem še živ, tak me "zvibrira"..... Saj veš kak gre tista Predinova: Bol star, bol nor...
Guzzila Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 (popravljeno) Pajdaš - či bi ti vido ka mi je kawaman sestavo bi tudi pil vodo v šteroj si noge mujvle :notworthy: . Kawaman - kak to ka si si to nabavo? Premalo sem se voza, ka bi meja kakšen konkreten stroj. To pa je igrača za dušo, vsako minuto na njem se počutim živega (tak kurva virbrira). Pa še šrajfam ga lehko večinoma sam, pa vozim se po cestah za kere do zaj nesem zna ka obstajajo..... Pa po zadjem sem se nafča voziti..... Popravljeno November 7, 2012. Popravil KAWAMAN
stuhec Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 Ej Štuhec ! Pogledni kaj sem nabava na stara leta....... oo vao, svetoven si ga probo pelat pa več nej šlo brez njega
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se