pertocanec Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 Mož postave, pa po zadnjen kotači!?!?!? Ampak dobro - či je za dušo se ti fse oprosti. Na stara lejta si moremo tudi kakše igračke privoščiti, ka znamo ka smo še ne za v leseni kaput.
Guzzila Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 Mož postave, pa po zadnjen kotači!?!?!? Ampak dobro - či je za dušo se ti fse oprosti. Na stara lejta si moremo tudi kakše igračke privoščiti, ka znamo ka smo še ne za v leseni kaput. Na poligoni, ne po cesti........
Guzzila Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 kan pa gres na poligon ? Španik, Novi Marof, kakšna zapuščena deponija cukrne repe......
stuhec Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 ja Novi Marof ja pravo za sm, poznam
Guzzila Objavljeno November 12, 2012 Opozori Objavljeno November 12, 2012 Samo resen je dosadno v toti temi, moram malo reklame nareti prek moto klubov....
MTXer Objavljeno November 12, 2012 Opozori Objavljeno November 12, 2012 kam se hodite kaj vozit z totih kuncov?
TinaRR Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 tu pa res nič ne dogaja.....greeninja pa nata gi se skrivata?? se mi zdi ka najč ne ven več kak zgledneta
pertocanec Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Bajkeri so kak medvedi. Gda se preveč ohladi jih nigi več nega
pertocanec Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 Očitno de se toti forum revitaliziro pa spomladi tak ka... Dobro preživite zimo
Guzzila Objavljeno December 6, 2012 Opozori Objavljeno December 6, 2012 Keri pridete na Prekmursko vstajo zutra v Mursko Soboto - prosim brez kock in kolekov, ker mam družino in deca še niso pri kruhi..... sayo 1
pertocanec Objavljeno December 6, 2012 Opozori Objavljeno December 6, 2012 Kdo ti je pa kriv ka si policaj . Ampak resno - Tote fore s kockami so idiotske. Sakši keri kocko v policaja vrže si zasluži poštene batine, ka de te malo k sebi prišo. Problem je bole v tem ka sodstvo dela takše greške, ka se nan že celi svet smeje. Če de šlo tak dale, do kriminalci iz vsega sveta k nan hodili ka mo jin sodili, ka te do bar lejko fraj po sveti hodili tudi če do obsojeni. Škoda, ka tisti bedaki nemrejo par dni biti v uniformi, ka skasirajo kakšo kocko, pa koga grdo poglednejo, te si pa nakopajo tožbe za prekoračitev pooblastil pa takše oslarije. Nekši moj sorodnik je, še v bivši jugi, policaja spotekno, pa jih je dobo dvakrat k vuhi, kda se je pa pritožo, so njemi pa porinili pod nos izjavo, ka so ne z njim fizično obračunavali, te so ga pa še s pendrekon malo zmehčali, ka je podpiso. Če ga gnes pitaš, je bila to ena izmed najboljših stvari, ka se njemi je v življenji zgodila, zato ka se je malo nafčo reda.
pertocanec Objavljeno December 7, 2012 Opozori Objavljeno December 7, 2012 KAWAMAN - ne pozabi se tu poforčkat, kda boš domov prišo, ka mo znali ka nan boš še lejko plastiko švasal
stuhec Objavljeno December 7, 2012 Opozori Objavljeno December 7, 2012 nega panike kejko znan je nič posebnega nej blo
pertocanec Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 To je super samo mislin ka res moramo malo solidarnosti pokazat z našimi policaji, ka do nan dale popravlali motore
Guzzila Objavljeno December 10, 2012 Opozori Objavljeno December 10, 2012 KAWAMAN - ne pozabi se tu poforčkat, kda boš domov prišo, ka mo znali ka nan boš še lejko plastiko švasal Evo preživa sem 1. Prekmursko vstajo. Sicer ime ni čisto pravo, ker je bilo dosti Prlekov pa Štajercov. Bilo je super, nič kritičnega, celo čaj so mi plačali protestniki, pa ene dikline so me vabile na pijačo, sam je te glih malo zagustilo, tak ka sem se ne moga odzvati vabili.
pertocanec Objavljeno December 10, 2012 Opozori Objavljeno December 10, 2012 Me veseli, ka to čujen. Pomeni ka prekmurci itak niso tak nori
NinjaRider04 Objavljeno December 10, 2012 Opozori Objavljeno December 10, 2012 viden ka vas je dosta tu gore..no pa da se še van jaz pridružen. = ))
pertocanec Objavljeno December 13, 2012 Opozori Objavljeno December 13, 2012 Dosta že mogoče samo pozimi smo bole zmržnjeni
pertocanec Objavljeno December 16, 2012 Opozori Objavljeno December 16, 2012 Negda bil, zaj je pa tak drago gratalo, ka več nejde. me deca preveč koštajo
stuhec Objavljeno December 16, 2012 Opozori Objavljeno December 16, 2012 ja pa deco nič ne pelaš na smučanje ? ali jim vsaj na vasom brejgi eno "tezko" vlecnico zrihtaj
pertocanec Objavljeno December 19, 2012 Opozori Objavljeno December 19, 2012 Znaš kelko košta smučanje za 6 oseb!?!?? (žena ne smuča) Bi mogo bit Jankovič ka bi si to lejko privoščo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se