stuhec Objavljeno December 19, 2012 Opozori Objavljeno December 19, 2012 no ja, mogoče ima on svoj breg na katerem smuča in ga manj košta :grim
pertocanec Objavljeno December 19, 2012 Opozori Objavljeno December 19, 2012 Najbrž, če ga pa nema je pa za tou mol ka njemi ga kupi.
Guzzila Objavljeno December 27, 2012 Opozori Objavljeno December 27, 2012 Kaj se bo ša kdo pelat 1.1.2013, glede na to ka je vuni pomlad....
branko1 Objavljeno December 28, 2012 Opozori Objavljeno December 28, 2012 ge san za. povej ge se dobimo pa ajdi za neprekmurce en zanimiv stavek ki ga ne bodo "razmili" "žmetno je v kmici posvejt vužgati, pa sumiča bujti" A, kaj je to
branko1 Objavljeno December 29, 2012 Opozori Objavljeno December 29, 2012 Danes sem se malce zapeljal naokrog. Srečal 2 športaka blizu Obija. Mogoče še jutri nabacim par kilometrov
Ayma Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Kaj se bo ša kdo pelat 1.1.2013, glede na to ka je vuni pomlad.... Sosed, jaz sem takoj za NinjaRider04 1
stuhec Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 In prekmurci ..... Dobro vgojno, idemo zdaj kaj, al ga zgemo ?
BremzPenzl Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 In prekmurci ..... Dobro vgojno, idemo zdaj kaj, al ga zgemo ? Stuhec! pa ti se zivis. Si se v Lj? Te bom rufno ko bom tam in grema napir!
Guzzila Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 (popravljeno) Štuhi, zadnjič sem pri Lenarti vida, ka ti Alfa še leti, samo za 150 kujov si se nekšno pomalem pela. Kaj te jebe poraba ali radarji ??? Mater sem letos zamrzja zimo, najrajši bi se preselja nekam v Afriko... Dugi cajt je, nima nišče nič plastike za švasati?? Popravljeno Marec 28, 2013. Popravil KAWAMAN
motozajebant Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 Štuhi, zadnjič sem pri Lenarti vida, ka ti Alfa še leti, samo za 150 kujov si se nekšno pomalem pela. Kaj te jebe poraba ali radarji ??? Mater sem letos zamrzja zimo, najrajši bi se preselja nekam v Afriko... Dugi cajt je, nima nišče nič plastike za švasati?? glede na slog pisave, je skor tko k da bi biu iz afrike
motozajebant Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 se iskreno opravičujem, vidim da sem v napačni temi in prekmurci med sabo "gučate"...
Guzzila Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 (popravljeno) glede na slog pisave, je skor tko k da bi biu iz afrike Ti pošljem link do Prleškega slovarja??? No hard feelings !!! Popravljeno Marec 28, 2013. Popravil KAWAMAN
Guzzila Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 Ker je res dosadno sem se sprava k velkemi podvigi. Na mojem SUMO-ji je prejšnji lastnik očitno poškoduva desno okrasno plastiko na rezervoari, potli pa so dečki falat kar odrezali z žago. To mi je šlo fejst na živce. Tu je nekaj slik, kak sem reša situacijo, moram reči ka je to do zaj moj največji švasarski podvig. Prvo sem z plastičnih PP palčk oblikuva manjkajoči "špic", na konci sem zadevo sfinišira za dvokomponentnim epoxi kitom, na fino zbrusa te pa zamaskira z 3D karbonsko folijo. Ne zgledne slabo, samo zaj moram našminkati še levo plastiko....
Guzzila Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 Pa eni so pred kratkim z voznje prsli Z zmržjenimi jajci.......
stuhec Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 (popravljeno) Z zmržjenimi jajci....... Nop, edin mal moker bil Vceraj pa je kar vroce bilo, sam je zdaj glih prava temperatura Popravljeno Maj 27, 2013. Popravil stuhec
Nata Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 ste še živi pa zdravi ? vüpan ka lejpi pozdraf - se vidimo kaj ??? kda je ge kakšo srečanje? V Krijževcaj san bijla - pa nikoga od vas nej vijdla
stuhec Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Si podlednila pod mize ? Tam se vcasih svašta najde Ta vikend pogledni v žiri, bos tudi kaj nasla
NinjaRider04 Objavljeno Junij 22, 2013 Opozori Objavljeno Junij 22, 2013 Ide stoj dans v Konjisce ? jaz sen misla da bi ša..samo še neven...
cisco Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Pozdraf Povejte fantje imate kje v prekmurju kak moto zbor-piknik-zabavo-čago 5.7.2013? Cel vikend se bomo vozil tam gori, pa me zanima kako dobra moto destinacija ki se jo splača pogledati razen mlina na muri... thx
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se