cisco Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 ??? za to pa sprašujem...vsak prav ja mlin na muri pejte gledat če ste že gor.... siguren je še kej drucga....kake naravne znamenitosti na dveh nogah..... pa kaka motoristom prijazna lokacija s ohlajenim pirom, baje je kar vroče napovedan....
bio Objavljeno Julij 1, 2013 Opozori Objavljeno Julij 1, 2013 Pozdrav ta vikend je moto zbor pri muri na srednji bistrici... več info je tu https://www.facebook.com/events/174800022686315/?ref=22 tu pa je še točna lokacija: https://maps.google.com/maps?daddr=46.539794,16.273538&hl=en&sll=46.54099,16.279292&sspn=0.012501,0.033023&mra=mift&mrsp=1&sz=16&t=m&z=16 Lp
stuhec Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/37-letnica-med-prehitevanjem-z-avtomobilom-trcila-v-motorista.html Kdo je to kaj bil
pertocanec Objavljeno Avgust 28, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2013 Zdravo družba! Ven ka san se že dugo nika nej javo - san trenutno brez motora pa si neščen luštov delati samo me pa neka zanima : na avtonetu je kar neka Kawasakijov KLR po ugodni cenaj pa me zanima če ma što kaki kelko telko pošteni komentar ali pa celo izkušnje s ten motoron
branko1 Objavljeno Avgust 28, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2013 Pred lejti san meu Tengaja. Jej, je bil fajn motorček. Čisto lejki, pa 1 cilinder , pa šau je kak vrag. Za končne hitrosti in pa po avtocesti je nej glih , drugače pa............... Me ma ka bi si ga kujpo.
stuhec Objavljeno Avgust 28, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2013 To ka 1x mas ti je mogoce zanimivo Ce mas sanso se kaj drugo probaj
pertocanec Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Ja no, stuhec, se moren kar strinjat s tebo. Ges san vozo štiri leta yamaho supertenere, pa moren rečti ka je bila super. Te mi je financminister malo zašteko tak ka san jo mogo odati, zaj pa malo gledan ka bi kaj bilo dosegljivo, ka pogrešan motor (pa moja zdavanjska tudi). San ču ka je kawa KLE podhranjen, pa baje ma tak voski zic, kak či bi na ploti sedo. Tengai bi najbrž rad bilk malo podoben STjki ali pa africi če se ne motin.
stuhec Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Kda so kaj testne voznje, ce mas sanso it, lejko probas Mogoce bos pa cez cas veckrat ba keron sedo
Guzzila Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Ja no, stuhec, se moren kar strinjat s tebo. Ges san vozo štiri leta yamaho supertenere, pa moren rečti ka je bila super. Te mi je financminister malo zašteko tak ka san jo mogo odati, zaj pa malo gledan ka bi kaj bilo dosegljivo, ka pogrešan motor (pa moja zdavanjska tudi). San ču ka je kawa KLE podhranjen, pa baje ma tak voski zic, kak či bi na ploti sedo. Tengai bi najbrž rad bilk malo podoben STjki ali pa africi če se ne motin. Tak trdi nemre biti kak na mojem KTM-i. Pomagaš si lehko z marsičem, jaz naprimer z kolesarskimi gatami, vido pa sem že tipa, ki si je na zic zmontira ovčjo kožo in je ne moga prehvaliti udobja. Sicer pa je KLE fejst soliden stroj, praktično neuničljiv....
stuhec Objavljeno Januar 22, 2014 Opozori Objavljeno Januar 22, 2014 Je keri tu ka kaj LOUIS -ovo robo odavle ?
boja_007 Objavljeno Januar 24, 2014 Opozori Objavljeno Januar 24, 2014 Pozdravljeni, če koga slučajno zanimajo kakšni aftermark / nachbau .... rezervni deli, plastike za cross, ročke, žmigavci, ročke, svečke.... skratka nega ka se nebi dalo dobiti ali zrihtati. Tude servisi se opravljajo in razna mehanična dela. spletna trgovina: http://trgovina.motohrup.si/ - naročite lahko kar iz domačega naslonjača. drugače pa še spletna stran: www.motohrup.si Facebook: www.facebook.com/motohrup Pa vupan ka san zdaj nej nekše velke reklame delo, dosti jih pa še ne ve zato. pa bi mogoče rad. V letošnji sezoni bodo organizirane tudi kakšne vožnje, treningi varne vožnje, testne vožnje z motocikli HONDA. lp, Tomaž
Vojč Objavljeno Maj 15, 2014 Opozori Objavljeno Maj 15, 2014 Na mojo žalost se prodaja odličen motor: http://www.motosvet.com/kupim/index.php?app=ads&id=211
Sleeper Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 Zdravo! Čez vikend nas gre par iz Ljutomera proti Plitvičkim jezerom (Ormož, Varaždin, Zagreb, Karlovac) in čez Bihać ter Hrvatsko Kostanjico nazaj. Če se kdo pridruži je vljudno vabljen! LpS
Sleeper Objavljeno Junij 5, 2014 Opozori Objavljeno Junij 5, 2014 Je sploh kdo tukaj ki se kdaj kam dalje pelje kot 15km na kavo in domov? :mellow: krava 1
girox Objavljeno Junij 13, 2014 Opozori Objavljeno Junij 13, 2014 Je sploh kdo tukaj ki se kdaj kam dalje pelje kot 15km na kavo in domov? :mellow: seveda, redno!! (z avtom in avtomatsko klimo)
stuhec Objavljeno Julij 11, 2014 Opozori Objavljeno Julij 11, 2014 Je sploh kdo tukaj ki se kdaj kam dalje pelje kot 15km na kavo in domov? :mellow: seveda se najde sem ze mislil da je umrla nasa sekcija
pertocanec Objavljeno Julij 27, 2014 Opozori Objavljeno Julij 27, 2014 Tale sekcija še ne je mrtva, ka bi pa živa bila pa tudi nega viditi
ribič07 Objavljeno Julij 30, 2014 Opozori Objavljeno Julij 30, 2014 zgleja ka se rejši vozimo,kak tu prozno slamo mlotimo... Andrejcer 1
stuhec Objavljeno Avgust 4, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2014 uhh kak dosti je motor. na cestah v prekmurju
pertocanec Objavljeno Avgust 12, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2014 Vidin ka so prekmurski motoristi na spletu enako aktivni kak na cestaj - to je nikak. Jaz sa žn bil zaj en čas brez, zaj san si pa kupo tdm . ko. Vupan ka de šla bar tak dobro kak ST. Čeprav cajta glih nega, ka zaj po novom vozim špedicijo pa san več v holandiji kak doma.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se