Skoči na vsebino

Klub Firestarter

Einherjar

Priporočene objave

Saj je tudi sebe presenetil ;) ... če komu ni jasno o čemu je govor ... glej avatar

uhaa Hoč, če skineš še Lemmy brke si pljunoti Miran Rudan !

Na fotki seveda ! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uhaa Hoč, če skineš še Lemmy brke si pljunoti Miran Rudan !

Na fotki seveda ! :P

:OK: :OK: :OK: :OK:

Se mi je zdel,da mora še kak estradni umetnik zgledat,k naš Pleshko :yea2: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hotschko! :cry:

Ma dej se cmizdit! :fight2:

Prow lep je! :OK:

No ja... :hmm:

Khm.... :)

Se mi zdi, da je že mal :topic: ... bo treba kej spečt, pa prnest.... O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Razočaran sm nad brisanjem mene kot takega. :cry:

Tolk sm biw v topicu kokr ostali. Škoda, glede na temo "kr'neki" k se dogaya klele.

No, ja-long live Firestarters! :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prnest, prnest! No pa sej ce ni koruze, al bo kostanj kmalu :rolleyes:

ne bom kostanja spekla.... ker se bo ohladil do tam....

Bo treba kaj bolj mrzlo obstojnega.... :hmm:

Burek? :hmm: :?

Obljubim, da ja.... ampak - za kolk oseb? :kva2: :kva2: :kva2:

Mamsamdvapladnjapress :huh:

Sicer vas pa pozdravlja en vaš "judge" ... matr, je fletn, pa šele zdej sm zvedla, da je vaš.... :xx:

Popravljeno . Popravil Manu
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne bom kostanja spekla.... ker se bo ohladil do tam....

Bo treba kaj bolj mrzlo obstojnega.... :hmm:

Burek? :hmm: :?

Obljubim, da ja.... ampak - za kolk oseb? :kva2: :kva2: :kva2:

Mamsamdvapladnjapress :huh:

Sicer vas pa pozdravlja en vaš "judge" ... matr, je fletn, pa šele zdej sm zvedla, da je vaš.... :xx:

Kostanj bi se pekel tu, ne rabis ti pect... Za vse ostale "obstojne stvari" se pa vedno priporocamo...

Drugace pa je nas judge glih tolk fajn k vsi ostali... (no ja nekateri smo se boljsi)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naši trije so se v Avstriji zadnji vikend dobro odrezali. Moj je tisti ta mali levo. Upam, da bo do jutri zvečer malo zrastel. Kako so že včasih rekli: Živemu se vse zgodi!!! :kva1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O Manu veš kako rad bi te videl kako pečeš kostanj ?! O:-)

Al pa šarana ! Če malo poenostavim in priredim od Vuka:

Manu peče šarana

Fifty gleda sa tavana..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Upam, da bo do jutri zvečer malo zrastel. Kako so že včasih rekli: Živemu se vse zgodi!!! :kva1:

Icy - kaj to pomen? Da si končno le našel nekaj kar iskal in iskal in iskal .... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No jaz sm se na poti domov od vs skor ubila,ker so me moji rolarji zapustil,namreč dali so odpoved,prvi kolešek se je odsraufal in med voznjo se odpeljal v grabn :(..no in potem sm sestavlala in iskala dele ampak nism najdla tako da se moje prevozno sredstvo na 8 kolesckih popravla do naslednjega torka :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No jaz sm se na poti domov od vs skor ubila,ker so me moji rolarji zapustil,namreč dali so odpoved,prvi kolešek se je odsraufal in med voznjo se odpeljal v grabn :(..no in potem sm sestavlala in iskala dele ampak nism najdla tako da se moje prevozno sredstvo na 8 kolesckih popravla do naslednjega torka :D

Ob tem bi lahko dala še vgradit nitro pogon...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.....a te je kdo z motorjem vleku na rolerjih!? :kva2: To sem ti jaz že predlagu in po moje bi blo kr.......hitr!!! :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tejcy - ni sreče s prevoznimi sredstvi?

No veselo, predvsem pa uspešno "šraufanje" ti želim. :)

Drugiš pa boljš, da prej preveriš, če je vse OK s prevoznim sredstvom, preden se podaš na pot ... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Haha kok ste smesni :D .) ,si bom popravla to prevozno sredstvo al pa nove rolarje kupila,drgac pa itak treba dubit kak motor na test :D...No ja sej se vidmo nasledn tedn :D dons sm kumi prezivela solo :(

LP :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jap, celih dvain/$%#"!/ let :unsure:

Je pa vseeno velik :D

Icy kaj bi ti kej posodu tvoj motorck kdaj za kako furo :D dej no :D hehe...Jao blodnje...TO mi sola skoduje :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!