Rude Boy Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Saj je tudi sebe presenetil ;) ... če komu ni jasno o čemu je govor ... glej avatar uhaa Hoč, če skineš še Lemmy brke si pljunoti Miran Rudan ! Na fotki seveda ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 uhaa Hoč, če skineš še Lemmy brke si pljunoti Miran Rudan ! Na fotki seveda ! :P :OK: :OK: :OK: :OK: Se mi je zdel,da mora še kak estradni umetnik zgledat,k naš Pleshko :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Hotchko svaka čast za odločitev! Čeprav zgledaš prav psihopatsko. Ampak je cool! A prideš v Pulo!?(da sem lahko fotkal s teboj)?!:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 ...Čeprav zgledaš prav psihopatsko. Ampak je cool! A prideš v Pulo!?(da sem lahko fotkal s teboj)?!:) Am loh jest prvi sliku B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Hotschko! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Hotschko! :cry: Ma dej se cmizdit! :fight2: Prow lep je! :OK: No ja... :hmm: Khm.... :) Se mi zdi, da je že mal :topic: ... bo treba kej spečt, pa prnest.... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 Razočaran sm nad brisanjem mene kot takega. :cry: Tolk sm biw v topicu kokr ostali. Škoda, glede na temo "kr'neki" k se dogaya klele. No, ja-long live Firestarters! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 2, 2004 Deli Objavljeno September 2, 2004 ...... bo treba kej spečt, pa prnest.... O:-) Prnest, prnest! No pa sej ce ni koruze, al bo kostanj kmalu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 (popravljeno) Prnest, prnest! No pa sej ce ni koruze, al bo kostanj kmalu :rolleyes: ne bom kostanja spekla.... ker se bo ohladil do tam.... Bo treba kaj bolj mrzlo obstojnega.... :hmm: Burek? :hmm: :? Obljubim, da ja.... ampak - za kolk oseb? :kva2: :kva2: :kva2: Mamsamdvapladnjapress :huh: Sicer vas pa pozdravlja en vaš "judge" ... matr, je fletn, pa šele zdej sm zvedla, da je vaš.... :xx: Popravljeno September 3, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2004 ne bom kostanja spekla.... ker se bo ohladil do tam.... Bo treba kaj bolj mrzlo obstojnega.... :hmm: Burek? :hmm: :? Obljubim, da ja.... ampak - za kolk oseb? :kva2: :kva2: :kva2: Mamsamdvapladnjapress :huh: Sicer vas pa pozdravlja en vaš "judge" ... matr, je fletn, pa šele zdej sm zvedla, da je vaš.... :xx: Kostanj bi se pekel tu, ne rabis ti pect... Za vse ostale "obstojne stvari" se pa vedno priporocamo... Drugace pa je nas judge glih tolk fajn k vsi ostali... (no ja nekateri smo se boljsi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 a jutri bo pol burek pa pir?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 a jutri bo pol burek pa pir?! pir lahka bureka pa ne :wacko: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Naši trije so se v Avstriji zadnji vikend dobro odrezali. Moj je tisti ta mali levo. Upam, da bo do jutri zvečer malo zrastel. Kako so že včasih rekli: Živemu se vse zgodi!!! :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 O Manu veš kako rad bi te videl kako pečeš kostanj ?! O:-) Al pa šarana ! Če malo poenostavim in priredim od Vuka: Manu peče šarana Fifty gleda sa tavana.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Upam, da bo do jutri zvečer malo zrastel. Kako so že včasih rekli: Živemu se vse zgodi!!! :kva1: Icy - kaj to pomen? Da si končno le našel nekaj kar iskal in iskal in iskal .... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 No jaz sm se na poti domov od vs skor ubila,ker so me moji rolarji zapustil,namreč dali so odpoved,prvi kolešek se je odsraufal in med voznjo se odpeljal v grabn :(..no in potem sm sestavlala in iskala dele ampak nism najdla tako da se moje prevozno sredstvo na 8 kolesckih popravla do naslednjega torka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 No jaz sm se na poti domov od vs skor ubila,ker so me moji rolarji zapustil,namreč dali so odpoved,prvi kolešek se je odsraufal in med voznjo se odpeljal v grabn :(..no in potem sm sestavlala in iskala dele ampak nism najdla tako da se moje prevozno sredstvo na 8 kolesckih popravla do naslednjega torka :D Ob tem bi lahko dala še vgradit nitro pogon... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 No jaz sm se na poti domov od vs skor ubila,ker so me moji rolarji zapustil,namreč dali so odpoved,prvi kolešek se je odsraufal in med voznjo se odpeljal v grabn :(..no in potem sm sestavlala in iskala dele ampak nism najdla tako da se moje prevozno sredstvo na 8 kolesckih popravla do naslednjega torka :D .....a te je kdo z motorjem vleku na rolerjih!? :kva2: To sem ti jaz že predlagu in po moje bi blo kr.......hitr!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 No jaz sm se na poti domov od vs skor ubila,ker so me moji rolarji zapustil,namreč dali so odpoved,prvi kolešek se je odsraufal in med voznjo se odpeljal v grabn :(..no in potem sm sestavlala in iskala dele ampak nism najdla tako da se moje prevozno sredstvo na 8 kolesckih popravla do naslednjega torka :D tejcy - ni sreče s prevoznimi sredstvi? No veselo, predvsem pa uspešno "šraufanje" ti želim. :) Drugiš pa boljš, da prej preveriš, če je vse OK s prevoznim sredstvom, preden se podaš na pot ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Ali pa si umisliš boljše vozilo in seveda tudi trpežnejše seveda! Pa še uporaba čelade je - Si skoraj tako kot na motorju :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Haha kok ste smesni :D .) ,si bom popravla to prevozno sredstvo al pa nove rolarje kupila,drgac pa itak treba dubit kak motor na test :D...No ja sej se vidmo nasledn tedn :D dons sm kumi prezivela solo :( LP :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Icy - kaj to pomen? Da si končno le našel nekaj kar iskal in iskal in iskal .... :lol1: Jap, celih dvain/$%#"!/ let :unsure: Je pa vseeno velik :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Jap, celih dvain/$%#"!/ let :unsure: Je pa vseeno velik :D Icy kaj bi ti kej posodu tvoj motorck kdaj za kako furo :D dej no :D hehe...Jao blodnje...TO mi sola skoduje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Icy kaj bi ti kej posodu tvoj motorck kdaj za kako furo :D dej no :D hehe...Jao blodnje...TO mi sola skoduje :( Si zihr da ti samo šola škoduje :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se