balki Objavljeno Marec 20, 2004 Opozori Objavljeno Marec 20, 2004 O dilerjih ne bi zgubljal besed in moči,ker je kupit itak ne mislim.Moja lepotica je zedetek v polno,pa tudi vrh mojih zmožnosti :doze: Rune sem si ogledal na Imotu,res glomazna zadeva,ki dobr zgleda,kakšna pa je njena uporabnost in vodljivost pa počakmo na SLO.lastnika ki nam bo to povedal iz izkušenj? :BUA: O dilerjih pa še to ,da bi nam pri nakupu lahko mal več ponudili,ne pa da moramo vsak šravf posebej kupit!
Mustang Objavljeno Marec 20, 2004 Opozori Objavljeno Marec 20, 2004 Sem jo tudi jaz uživo videl na IMOTU. Stvar zgleda impozantno, glomazno, monumentalno, impresivno, legendarno. Všeč so mi harleyi - ampak tole je pa :notworthy: . Mislim, da so ustvarili instant legendarni motor, ki bo čez kakšnih 30 let stal celo premoženje in jih bodo imeli le najbogatejši zbiralci in ljubitelji. Thumbs up :OK:
ceco Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Mislim, da so ustvarili instant legendarni motor, ki bo čez kakšnih 30 let stal celo premoženje in jih bodo imeli le najbogatejši zbiralci in ljubitelji. Ja, se strinjam glede spomeničarstva. Ampak uporabno legendo so naredili leta 96. Trust me and balkiju. Pa še kakim petim srečnežem v Slo. Osmemu je stroj na poti čez Atlantik.
Mustang Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Ja, se strinjam glede spomeničarstva. Ampak uporabno legendo so naredili leta 96. Trust me and balkiju. Pa še kakim petim srečnežem v Slo. Osmemu je stroj na poti čez Atlantik. A je to mišljen Gold Wing ali Valkyrie?
ceco Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 Tenksi Brmmči. Redke ptice v Evropi. Valkir je približno 800 v celi Evropi. GW- jev pa samo v SLO čez 60. Ruski motoristi, ki bi radi imeli nekaj več, se vozijo z Valkirami in ne z Harleyi. Pridejo na vsa evropska srečanja VRCCja.
balki Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 :hmm: Se mi je zdelo da nas je lastnikov Valkir bolj malo,verjetno zaradi tega nobenga ne poznam razen (ceco)pa še njega le prek motosvet foruma :OK:
kp-kp Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 V Kopru imamo tudi eno (Dido). Sicer pa z MS tablico. Sem imel priložnost vozit. Kljub ogromni masi neverjetno poskočna in obvladljiva zadeva. :OK:
ZOKI Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Prejšnji teden sem v Šenčurju videl enega avstrijca z HONDO NRX 1800. Ker jo v naših katalogih ni, me morda malo več zanima, kot to, da ima stroj od golde. Hvala za morebitne informacije
Saint Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 A ti ni tole dobra stara in prek Cecota & Co. poznana Honda NRX 1800 Valkyrie Rune. :hmm: :? lp Rudi
ZOKI Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Tako ja, tip je bil pa slovenec in full fin, tako da karkoli sem ga vprasal je oci obrnil, potem pa jo je odpeljal stran od firbcev. Sploh mi ni lepa, je pa zelo zanimiva, sploh ko jo prvic vidis.
Osama Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Nabrekel motor za prevažanje nabreklega ega. Če mu tudi ud tako nabrekne, potem samo blagor mu!
RSV Mille Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Zoki, a nis najprej reku d je bil avstrijec, pol si pa omenu d je slovenc? Ktero je zdj-a je avstrijski slovenc al je slovenski avstrijec? :lol1:
ZOKI Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 Imel je avstrijsko tablico, govoril je :D slovensko, kaj pa je bil pa res ne morem vedeti. Črn ni bil! :D
balki Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Prejšnji teden sem v Šenčurju videl enega avstrijca z HONDO NRX 1800. Ker jo v naših katalogih ni, me morda malo več zanima, kot to, da ima stroj od golde. Hvala za morebitne informacije Skoči na to povezavo pa si oglej. B) Valkyrie Riders Cruiser Club
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se