Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

česa ne znam..hm..mislim...veš to je tak..nimaš druge možnosti, ko enrkat neki narediš, lukna ostane..

pa me zanima, vi k mate neonke; A jih mate pršaufane iz zunanje strani, al jo mate notr v ohišju dano?

Objavljeno

jest mam pod plastiko zatlaceno.

Ej nimaš nič za skurit. Ti samo pazi, da gre plus na plus, minus pa na minus in bo :)

Objavljeno

ce bos dal direkt na aku pazi da nebos dal minusa tud na akuta, kr pol nebo na elektro vžgal, - morš dat na maso(železni del ohišja). jaz sn dal lepo + na+, - na -, pa ni hoto vžgat. samo na nogo. pol sn se pa na maso spomno :) :) . jaz mam to specialno gor pritrjeno, nisn 0 lukn vrto ampak mam za takimi plastičnimi traki za zategnit, kr je nekak tak na ohišju. teško je povedat, bom na mitingu pokazo :)

Objavljeno

aja, nič mi ni skurlo pa nič, samo mi je enkrat tak žica zažerela da se je skoro vžgala, ko sn nekaj zamešo:) sn mogo pol 5 cm žice bek cviknit kr je bla skurjena. drugač pa se nič ni skurlo :) :)

Objavljeno

ej jebediah kje si pa kupu neonko? k jst sm tud iz novga mesta pa me zanima,zatu k jo bom mogoce tud jst gor dau. :D :rolleyes:

Objavljeno

zdej bo mel že vsak na skuterju neonko <_< ----> :)

Objavljeno

Ah ke jst jo niam, jst mam ral ledice, pa novoletne lučke ;)

Objavljeno

jzst sem neonko dubu zdraven comp ohišja ;D

Objavljeno

Ja to je res, sam če bi kupu uno k je za v avto, ki je veliko bolj vzdržljiva kot pa klasična, nebi blo problema.

Objavljeno

aja, pa prosu bi, če ma kdo kako sliko kak je dal on neonko gor (ampak ne kako sveti, pač pa kak je gor dana)

10x

Objavljeno

Kolk ledic lohk zaporedno vežeš upor + n ledic ? Kolkr mam u glav 9 al mam prov, da ne izgubi svetilnosti?

Lp

Objavljeno

Ja brez upora lahko vežeš vzdoredno 4 LEDice ker je pol padec enak 12V ( ena LEDica je 3V) drgugač pa z upori različno ( odvisno od upora itd.)

Objavljeno

ZAPOREDNO vezes 4 ali 5 ledic.

nikako pa ne VZPOREDNO, ker pol vsako skuris:)

Objavljeno

Pol mam pa jst napačen podatek u glavi?

Kolkr se spomnm je roba reku 9, sam nism orepričan.

Roba povej :P

lp

Objavljeno

Točno to bo to :D

Tkole bo prov:

12V----upor----6X ledica--- 0

Nism biv prepričan al 6 al 9 :D

LP

Objavljeno

V glavnem.. napetost na eni LEDici more bit 3V

Objavljeno

če je 3V, pol bi lahko zaporedno vezov 4 ledice, an? sej ze napetost na zaporedni vezavi deli.. :unsure:

Objavljeno

nazaj k neonkam.. :) jez sem pa mislu neonko dat ke zadej, pod rit skuterja.. nad zadnjo gumo.. a ma to kdo? se vsaj ne bom bavu, da bi jo kje stovku ;) pa eni so mi govoril, da še ni tolk nevarn, da bi nasedu z neonko, samo, da jo trestljaji pokončajo.. :unsure:

Objavljeno

Ne ne lohk jih vežeš 6 pa ne svetilnost ledice nebo izgubila :)

lp

Objavljeno

Ja, že dolg nazaj sm vidu eno slikco kle gor na MS-ju. Sam, če že, more bit kakšna manjša de pol ne svetiš ljudem za sabo v oči :huh:

Objavljeno
pod rit skuterja.. nad zadnjo gumo.. a ma to kdo?

Vs da mam jaz to samo nimam neonke mam pa zato 9ledic :) :) :) :)

Objavljeno

Ja.. jaz mam tak lepo skrite odspodaj. Boljše zgleda kot neonka odspodaj :) :P

post-18-1060037151.jpg

Objavljeno

kaj te nena nič moti nalepka od registracije tam pod belanco?? je bol opzna ko lučke skoro :P :P :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!