mladench Objavljeno November 5, 2019 Deli Objavljeno November 5, 2019 @KARMEN1 teb barvo pušča KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno November 5, 2019 Deli Objavljeno November 5, 2019 pred 22 minutami, KARMEN1 pravi: Meni nič ne piha........ Ja, če imaš zadaj čop las...morda so pa te čelade mišljene za ženske, da lahko skozi tisto odprtino lase spravijo...? KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno November 5, 2019 Deli Objavljeno November 5, 2019 Zadaj imam glavo obrito. vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno November 11, 2019 Deli Objavljeno November 11, 2019 Če koga zanima zgodovina, funkcija, tipi... moto čelad. Poljuden članek o tem najpomembnejšem kosu opreme si lahko prebere tule: https://bjbikers.com/funkcija-i-tipovi-kaciga/ p.s. Pomoč pri tekstu nudi Google translate. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanG. Objavljeno December 10, 2019 Deli Objavljeno December 10, 2019 Kako se štelajo pini za pinlock na Nolanovih čeladah (n85)? Z roko jih ne morem obrnit, z kleščami ne, ven jih ne potisnem... Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LunaticFringe Objavljeno December 10, 2019 Deli Objavljeno December 10, 2019 pred 32 minutami, MilanG. pravi: Kako se štelajo pini za pinlock na Nolanovih čeladah (n85)? Z roko jih ne morem obrnit, z kleščami ne, ven jih ne potisnem... MilanG. in Bostjan L 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato295 Objavljeno December 11, 2019 Deli Objavljeno December 11, 2019 Zdravo, Si kdo lasti to čelado, kakšno mnenje? https://shop.touratech.com/helmet-touratech-aventuro-carbon-companero-14844.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno December 12, 2019 Deli Objavljeno December 12, 2019 pred 20 urami, mato295 pravi: Zdravo, Si kdo lasti to čelado, kakšno mnenje? https://shop.touratech.com/helmet-touratech-aventuro-carbon-companero-14844.html Ne poznam te, je pa neverjetno podobna Nexxovi XD1, ki sem jo imel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato295 Objavljeno December 12, 2019 Deli Objavljeno December 12, 2019 Touratechova je težka samo 1250g, zato me zanima. Tale tvoja je 1500g, če sem prav videl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno December 12, 2019 Deli Objavljeno December 12, 2019 (popravljeno) Zanimivo. https://www.rideapart.com/articles/249054/is-the-nexx-xd1-the-same-helmet-as-the-touratech-aventuro-but-cheaper/ je nexx, ampak ni. Za to ceno, bi znal bit dobr pisker. Popravljeno December 12, 2019. Popravil Kugelschreiber Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 13, 2020 Deli Objavljeno Januar 13, 2020 Zdravo, odločam se za nakup nove čelade. Čelado bom nabavil v beli barvi, a bi jo dal polepii z kakšno odbito grafiko. Ali kdo ve za kakšnega modela, ki bi mi jo polimal? Lp, notranc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Januar 14, 2020 Deli Objavljeno Januar 14, 2020 Malo sem polepšal svojo čelado Črne barve je bila original iz Lojza (spodaj je 700, zgoraj 900) notranc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Februar 23, 2020 Deli Objavljeno Februar 23, 2020 Kam daš (brezplačno) staro čelado, ki je odslužila po svojih letih in kilometrini??? Ali jo uporabijo pri treningu prvi pomoči....? Velikost S, Nolan N84, kilometrina 200k+ Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Februar 23, 2020 Deli Objavljeno Februar 23, 2020 pred 1 uro, Bostjan L pravi: Kam daš (brezplačno) staro čelado, ki je odslužila po svojih letih in kilometrini??? Na stalažo u garažo. Ti bo lep spomin(ek). RobiRoberto in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaxx Objavljeno Marec 4, 2020 Deli Objavljeno Marec 4, 2020 Pozdravljeni, zanima me, kako je z nalepkami na čeladi, ali lepilo kako vpliva na trdnost materiala? Imam pa nolan n87 črna mat barva, material lexan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2020 Deli Objavljeno Marec 4, 2020 pred 25 minutami, ninjaxx pravi: Pozdravljeni, zanima me, kako je z nalepkami na čeladi, ali lepilo kako vpliva na trdnost materiala? Imam pa nolan n87 črna mat barva, material lexan. ne ninjaxx in Bostjan L 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dkee46 Objavljeno Marec 5, 2020 Deli Objavljeno Marec 5, 2020 pred 11 urami, DAMI34 pravi: ne načeloma ne, vendar pa na enem izmed gasilskih izobraževanj, so nam še kako "vbijali v glavo", da vse kar koli ali nalepiš ali napišeš (recimo alkoholni flomaster) se spremeni trdnost materiala, dejansko se material kemijsko obdela in takšen material več nima proizvajalčeve garancije. Recimo še primer: - s flomastorom napisana kratica na gasilski čeladi -> čelada ni bila dovoljena za uporabo in ni prestala pregledala opreme. - z nalepkami (brother) označena čelada, za katero gas. društvo se gre -> isto kot zgoraj, ni več uporabna. - enako je bilo z varnostimi pasi... kateri so bili označeni, pa bodisi kratice od osebe od katerega je bila ali pa samo zap. št. -> zavrnjeno, ni več uporabno. Eni kar nekaj komplicirajo, vsi pa vemo, da dejansko naj nebi nič spremenilo. Je pa žalostno, da ko do česa pride, znajo najti ravno tako zadevo in ti komplicirat. Glede na zgoraj napisano, je potem tudi enaka težava z gopro nosilcem na čeladi. Taka čelada spet "po pravem" ni OK. Ampak pri motorju nimaš tehničnih pregledov opreme, tako da pomoje brez panike. Samo sem hotel povedati, kaj vse lahko komplicirajo...takrat še sam nisem mogel verjeti. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2020 Deli Objavljeno Marec 5, 2020 Na mojih čeladah je vedno kaka nalepka, pa celo kaka značka. Nobena še ni razpadla. Verjamem pa da znajo strokovnjaki komplicirat, sem pa tudi 100% prepričan, da lepilo z nalepke ne spremeni strukture materiala, saj se mora najprej prežreti skozi lak ter nato še barvo. Z ozirom, da sem nalepke tudi ostranjeval, vem da je podaj površina nedotaknjena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 5, 2020 Deli Objavljeno Maj 5, 2020 A ima kdo GIVI X.21 CHALLENGER čelado, izkušnje ? ne najdem nič reviewov na netu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto999 Objavljeno Maj 10, 2020 Deli Objavljeno Maj 10, 2020 Zdravo. Ker je moja Nolan N87 odslužila svoje sem v nakupu nove čelade. V poplavi čelad v cenovnem rangu do 300eur se ne znajdem prav nič prosim za kakšen predlog. Fajn bi blo, da je tiha ? Tele sm na hitro pogledal. AGV K 3 SV BOLO HJC IS17 4 HSF LS2 FF390 HJC RPHA 70 Mnenja predlogi dobrodošli ✌️ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2020 Deli Objavljeno Maj 10, 2020 pred 12 minutami, Moto999 pravi: Zdravo. Ker je moja Nolan N87 odslužila svoje sem v nakupu nove čelade. V poplavi čelad v cenovnem rangu do 300eur se ne znajdem prav nič prosim za kakšen predlog. Fajn bi blo, da je tiha ? Tele sm na hitro pogledal. AGV K 3 SV BOLO HJC IS17 4 HSF LS2 FF390 HJC RPHA 70 Mnenja predlogi dobrodošli ✌️ čelade od a do ž, že obstaja tema, ni potrebe po odpiranju nove teme. Rpha 70 vozim jaz in je tiha. Is 17 manj. Vendar, kako čelada deluje je bolj bistveno od tvojega motorja in vetrne zaščite. Brez testa bo težko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Maj 10, 2020 Deli Objavljeno Maj 10, 2020 RPHA 70 imam tudi jaz in mi je všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto999 Objavljeno Maj 10, 2020 Deli Objavljeno Maj 10, 2020 Uhh šele sedaj opazil da je Rpha70 skoraj 400eur ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muhec Objavljeno Maj 11, 2020 Deli Objavljeno Maj 11, 2020 Kupil v petek RPHA 70. Cena 360 eur s popustom. Prvi vtis zelo dober. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 11, 2020 Deli Objavljeno Maj 11, 2020 Zanima me, kako pritrjujete kamere na čelado. Jih lepite ( s čim) ali vijačite ali kako drugače. Rad bi pritrdil nosilec za komunikacijo. Sedaj je zataknjen na spodnji rob pa me moti, pa še ni čisto fiksno. Za dvostranski lepilni trak nisem prepričan, če je dovolj močan, ne bi pa rad vrtal in vijačil skozi čelado (če je to sploh primerno, glede na trdnost in varnost). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se