urkoman Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Vzami kakor hoces, verjetno nisem samo jest razumel, da se norcujes iz nasveta. Takih je zal dosti na forumu...
urkoman Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Lej, ce si resno mislil s tem stavkom "me razsvetlis kaksne famozne klesce", se ti opravicujem, moja napaka, odgovor o klescih so ze fantje ponudil, najcenej so okoli 40€.
rajder Objavljeno Marec 7, 2013 Opozori Objavljeno Marec 7, 2013 Evo danes imel dopoldan čas in zamenjal zavorne cevi dal dve prepleteni in ojačani za vsako zavorno čeljust svojo do sedaj sem imel speljano čez blatnik. Zamenjal zav. tekočino dal malo boljšo do 307stopinj prezračil ina evo dela. Sem pa delal to prvič na motociklu ampak izi k pasulj. urkoman 1
Ervin93 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 (popravljeno) mi zlo škripa sprednja bremza. Kot sm že prebral pišete da se pač namaže tm k nalega batek ampak to ste pisali da ko piska med zaviranjem. Meni škripa tudi med pomikanjem motorja ter tudi med vožnjo pri počasni vožnji je slišati. Tudi v tem primeru pomaga mast al bo v čem drugem problem? Mam pa sintarjeve not. Prevoženih majo tm ene 500km edit: ko pa pritisnem zavoro ne piska več Popravljeno April 19, 2013. Popravil Ervin93
urkoman Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 si poizkusil zavrtet prednjo gumo, ko je na stojalu?
Ervin93 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 nimam prednjega stojala. Sm ga pa pač na mestu pomikal nazaj pa naprej in cvili tudi cel obrat diska
urkoman Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 v vsakem primeru rabis stojalo, da bos karkoli spremenil...
danci1973 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 mi zlo škripa sprednja bremza. Kot sm že prebral pišete da se pač namaže tm k nalega batek ampak to ste pisali da ko piska med zaviranjem. Meni škripa tudi med pomikanjem motorja ter tudi med vožnjo pri počasni vožnji je slišati. Tudi v tem primeru pomaga mast al bo v čem drugem problem? Mam pa sintarjeve not. Prevoženih majo tm ene 500km edit: ko pa pritisnem zavoro ne piska več Najbrž bi bakrena mast pomagala, saj zaradi svoje gostote duši vibracije (=cviljenje)... D.
Ervin93 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 (popravljeno) spremenil kako, kaj? (urkoman) ja nč bom pogledu če se mi kje vala ta mast pa bom probu. Že prej z orginal je piskalo vendar zanemarljivo zdj je pa zlo moteče (danci) Popravljeno April 19, 2013. Popravil Ervin93
urkoman Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 pri meni sem samo ploščici razrahljal pa je bil rešen problem zaradi česar mi je cvililo in kolo ni prosto teklo, ko sem ga zavrtel... ploščice imam pa vedno original, se najbolj razumejo z diski in z mojimi ušesi...
urkoman Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 vtaknes top predmet med ploščici in pomigaš levo desno (gor dol, odvisno kako drzis celjust) pred leti videl na servisu... sam sem to rabil naredit, ko so mi menjal gume pri vulkanizerju, da ne govorim kako slampast so tazadnjo gor nataknil... Ervin93 1
Ervin93 Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 vtaknes top predmet med ploščici in pomigaš levo desno (gor dol, odvisno kako drzis celjust) pred leti videl na servisu... sam sem to rabil naredit, ko so mi menjal gume pri vulkanizerju, da ne govorim kako slampast so tazadnjo gor nataknil... no bom probu to dans. hvala
Ervin93 Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 am mam bakren silikon, to vrjetn nam pravo ane?
Ervin93 Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 sm se mal dans poigral pa bil bol pozoren. napisal sem da ne piska ko stisnem zavoro. sm se zmotu. zdj dost bols ampak se zmeri med zaviranjem tako da bo treba se to bakreno mast kje staknt kr pomoje bakren silikon ne bo prava stvar ali pac? urkoman 1
danci1973 Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 Bakreni silikon najbrž res ne bo OK. Ti rabiš bakreno mast - nekaj takega ... Ervin93 1
ZdenkoK Objavljeno Junij 7, 2013 Opozori Objavljeno Junij 7, 2013 Jaz sem komplet naročil TUKAJ, 70€ z poštnino vred,dobil v enem tednu - so pa HELL-ove cevi.
T1cK0 Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Kje bi se dalo dobit Brembo zavorne ploščice za zadnji disk na Ducati Monster 600 dark, l.00? Oziroma kaj je najboljši nadomestek originala
nenonenc Objavljeno Julij 18, 2013 Opozori Objavljeno Julij 18, 2013 Zanima me ali je na čoperju mozna menjava diska ze pri slabih 40.000km? Zanimam se za nakup le tega ampak mislim, da se je verjetno stevec ze enkrat obrnil okoli!!!
PURPLE Objavljeno Julij 18, 2013 Opozori Objavljeno Julij 18, 2013 (popravljeno) Zanima me ali je na čoperju mozna menjava diska ze pri slabih 40.000km? Zanimam se za nakup le tega ampak mislim, da se je verjetno stevec ze enkrat obrnil okoli!!! Bom sicer ampak ko si ravno omenil km, na propelerju imam dobrih 10kkm več kot omenjaš (trenutno stanje plus obrnjen števec) pa imam še prve diske, bo pa počasi čas za menjavo. Popravljeno Julij 18, 2013. Popravil PURPLE
danci1973 Objavljeno Julij 18, 2013 Opozori Objavljeno Julij 18, 2013 Zanima me ali je na čoperju mozna menjava diska ze pri slabih 40.000km? Zanimam se za nakup le tega ampak mislim, da se je verjetno stevec ze enkrat obrnil okoli!!! Moj moped s 105000km ima tretje diske... V obeh primerih sem jih menjal zaradi pulzirajočega zaviranja ('tresenja'). D. gsxf750 1
svobodnaptica01 Objavljeno Julij 18, 2013 Opozori Objavljeno Julij 18, 2013 Moj moped s 105000km ima tretje diske... V obeh primerih sem jih menjal zaradi pulzirajočega zaviranja ('tresenja'). D. moj 122.000 in še vedno vse bp, tudi mesa še dovolj, trese nič. Wakasaki 1
Zivnorc Objavljeno Julij 18, 2013 Opozori Objavljeno Julij 18, 2013 .. jest pa sploh nič ne bremzam.... razmišljam da prodam diske... ... mi mašina tolk bremza....
Coban Objavljeno Julij 18, 2013 Opozori Objavljeno Julij 18, 2013 Bom sicer ampak ko si ravno omenil km, na propelerju imam dobrih 10kkm več kot omenjaš (trenutno stanje plus obrnjen števec) pa imam še prve diske, bo pa počasi čas za menjavo. Ko že omenjaš propeler moj ima 45K kil diski kot novi, prednje ploščice še original zadnje ploščice menjane na servisu pri 40K kil. Ps, pubeci VOZIT ne BREMZAT ! !
PURPLE Objavljeno Julij 18, 2013 Opozori Objavljeno Julij 18, 2013 Ko že omenjaš propeler moj ima 45K kil diski kot novi, prednje ploščice še original zadnje ploščice menjane na servisu pri 40K kil. Ps, pubeci VOZIT ne BREMZAT ! ! Na motorju imam preko 148.000 km - prvi diski. Sprednje ploščice so bile menjane pri 75.000km - trenutno imajo še dovolj mesa, zadnje sem menjal na okoli 140.000; menjane so bile istočasno kot sprednje. Pri boxerju se pozna zavorni učinek motorja oz. ena prestava nižje in skoraj ni treba kaj bremzat.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se