franc Objavljeno Junij 1, 2015 Deli Objavljeno Junij 1, 2015 Saj imaš moje izkušnje (glej zgoraj). Zadeva je udobna ni pa ravno trpežna in ni malo denarja. Ne verjamem da je prav veliko uporabnikov (na krajših turah je brez veze, na kakšnih "ultra potovalnikih" pa ne verjamem da ima kakšno dodano vrednost) . Pa malo je "tečno" ker ga moraš dol jemati, da ne dobi noge ali si kakšna mačka nabrusi kremplje na njem, pa na trajektu, da ti je ga preščipnejo z gurtno... ) . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSM Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 Airhawk izdelke najbolje poznajo invalidi, paraplediki, ki so obsojeni na sedenje. Blazine so zelo udobne za sedenje, in preprečujejo nastanek preležanin. Iz teh večjih so razvili manjše namenjene motoristom. Moto blazino mi je posodil kolega invalid, katero sam uporablja pri vožnj z ATV-jem. Udobje super, vendar! Zelo čuden občutek po ritjo, plavajoč, čudno sem se počutil med vožnjo skozi zavoje. Pri voznji skozi zavoje moram čutiti motor tudi z ritjo, kar pa mi ta blazina preprečuje. Tudi sopotnica jo je preizkusila, navdušena nad udobnostjo, vendar zelo nestabilen občutek na sedežu. Pred nakupom preizkusi, obvezno, ker niso ravno poceni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 Jp, Joze did it again! ....iz rdece na rumeno, da naujo ga spoznal.... Pa se malce ga je povisal.... jozexj6, builder, gasperX in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Junij 20, 2015 Deli Objavljeno Junij 20, 2015 Operacija uspela. kje si uredil, cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 20, 2015 Deli Objavljeno Junij 20, 2015 (popravljeno) Enostavna, poceni in hitra rešitev za "boleče riti", kolena (sedež je višji za cca 2cm) in še kaj... Gel "poušter" napravljen iz treh sedežnih prevlek za kolo... Na sedež po potrebi pripet z ježkom, stal pa me je cca 10€ (prodajajo jih v znani trgovini ). ...pa še to, paše praktično na vsak motor in na vsako "rt". Popravljeno Junij 20, 2015. Popravil MiNa Scarabeo 500, kp-kp, Joker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mikro1234 Objavljeno Julij 13, 2015 Deli Objavljeno Julij 13, 2015 No nabavu sem AIRHawk2 povšter za pod rit, ker nazadnje 750km v eni furi z sopotnico je bila pa prehuda za mojo tazadnjo. Izkušnje z Airhawkom kdo? jaz bom poročal čez kakih 20dni.... 20 dni je mimo... Kakšne so izkušnje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Avgust 26, 2015 Deli Objavljeno Avgust 26, 2015 Res je rabiš malo privajanja, vendar pa pot do juga grčije z sovoznico zadaj je ugodnejša in za zdržat tudi po prevoženih iber 600km na dan...za vsakodnevno rabo pa ni. škoda ga je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 26, 2015 Deli Objavljeno Avgust 26, 2015 Ni air, je pa gel in zelooo poceni (DIY) varianta. Obnese se pa več kot odlično. Testiral na Češko in nazaj, 1500km v treh dneh. Seveda se bo kdo spotaknil na izgled.... SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Januar 1, 2016 Deli Objavljeno Januar 1, 2016 Obudim staro temo se kdo z preoblačenjem sedežev ukvarja tudi v Sloveniji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Januar 2, 2016 Deli Objavljeno Januar 2, 2016 Imamo Dareta v Kočevju,ki vsem nam tle okoli preoblači sedeže.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yakuza Objavljeno Januar 6, 2016 Deli Objavljeno Januar 6, 2016 (popravljeno) Pozdravljeni, v tej temi bi rad delil moje izkušnje z izdelavo sedeža za mojega bobbra. Gre za popolno samogradnjo, od osnovne Fe plošče do tapeciranja. Najprej je bilo veliko ogledovanja obstoječih zadev in kako sami postopki izdelave potekajo. Potem nabava materiala pri lokalnih mojstrih; pločevina, usnje. Predvsem pri usnju sem hotel imeti pravo kravino, trdo, debelo surovo ustrojeno usnje. Dobil sem ga pri mojstru v Mavčičah, ki mi je dal tudi par koristnih nasvetov. Najprej sem se malo poizgral s pozicijo, obliko in velikostjo. Zato sem si iz kartona naredil par oblik in velikosti in poizkušal. Izbrano obliko sem nato prenesel na jekleno pločevino debeline 4mm in jo z vbodno žago počasi izrezal in lepo obdelal robove. Potem sem osnovo še zakrivil. Prej sem jo dal prekriviti v eno delavnico, kjer pa niso čisto razumeli kaj bi rad dobil s krivljenjem, zato sem stvar vzel v svoje roke in z malo fizike zadevo naredil na roke v domači delavnici .... Potem je bilo na vrsti določanje izvrtin za montažo pritrditvenih vijakov M10 Popravljeno Januar 6, 2016. Popravil yakuza Ferrarist, bajkr88, Cletus in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava yakuza Objavljeno Januar 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 6, 2016 pred 35 minutami, yakuza pravi: izibajker, Bmflar, tourer in 14 others 15 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 6, 2016 Deli Objavljeno Januar 6, 2016 pred eno uro, yakuza pravi: Super nazoren opis izdelave sedeža za Bobber. Škoda da ga nisi dal v tole temo, kjer bi bil še bolj viden. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yakuza Objavljeno Januar 6, 2016 Deli Objavljeno Januar 6, 2016 Saj sem kolebal, kam jo postavit, pa se mi je zdelo, da je tam bolj splošna debata o predelavah. Itak se še lovim pri objavljanju daljših objav tako, da bom kasneje, ko zadevo bolje uredim in opremim še malo s tekstom, administratorje prosil, da jo po potrebi prestavijo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 6, 2016 Deli Objavljeno Januar 6, 2016 (popravljeno) Če so raznorazne "predelave" skupaj, v eni temi, jih tudi za nazaj lažje najdeš. Če pa se za vsak projekt odpre nova tema pa potem (ko je le ta končan) kar nekam ponikne... Takih opisov kot je tvoj je zelo malo. Še dobra dva tedna je do: http://www.motorbikeexpo.it/en/ Tam imaš tovrstnih zadev v izobilju.. Pa ugodne bus variante gredo skozi Lj. Popravljeno Januar 6, 2016. Popravil izibajker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Zgledajo dobro in ugodna cena... http://www.motok-seats.com/store/default/comfort-seats-seat-covers.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Ne vidim razloga zakaj naj bi oblačil sedež v to? Jagenjček ja, če gre za povečan komfort na utra dolgih vožnjah, skaj pa res ne. motofrik 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Vse najde svoj smisel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 28 minutes ago, Snecer said: Vse najde svoj smisel Kot nalepke na feltnah.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 In izpuh akrapovič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Lep izpuh in grd skaj na sedežu ista isto. Ga mogoče vidva dvojčka prodajata, da vama je tako všeč? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 (popravljeno) lep izpuh ne vpliva na vožnjo, grd skajast sedež pa ja, je najbrž bolj udoben od nemškega kravjega usnja ps. od kdaj pa akrapivic dela lepe izpuhe? Popravljeno Februar 4, 2016. Popravil Snecer gift 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 5 minutes ago, Snecer said: lep izpuh ne vpliva na vožnjo, grd skajast sedež pa ja, je najbrž bolj udoben od nemškega kravjega usnja ps. od kdaj pa akrapivic dela lepe izpuhe? grški skaj, ha, ha... od vedno, samo če imaš jodlarski okus tega ne opaziš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Zgleda lahko dobr ja, vazn je kasn je po dolocenih kilometrih.... Pri skaju pa teh zadevah tezko ves... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 4, 2016 Deli Objavljeno Februar 4, 2016 Že naslov je napačen. To so sedežne prevleke, ne sedeži. thumper in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se