maus Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 (popravljeno) pred 52 minutami, Dimen pravi: https://www.danmedicasouth.co.uk/product/debbonair-custom-gel-pads-only-for-diy-interior-fitting/ to mi je jasno .. saj imam od leta 2005 v vse motorje vgrajen gel ... komentiral sem tisti gel, ki se natakne na sedež Popravljeno Januar 3, 2017. Popravil maus Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 (popravljeno) Tokole zgleda,če gdo rabi.Spodja plast je nederseča Popravljeno Januar 3, 2017. Popravil gusar fritz1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 res škoda gusar js sm naroču pr lojzu po obliki sodeč čisto istega... 50 € me je prišel.... konec tedna ga sprobam pa javim če je za kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 8 urami, maus pravi: to mi je jasno .. saj imam od leta 2005 v vse motorje vgrajen gel ... komentiral sem tisti gel, ki se natakne na sedež Ja ja, lepo povej, da ce das gor nataknjenga ne dosezes do tal maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Januar 26, 2017 Deli Objavljeno Januar 26, 2017 Orginal in predelan sedež za več udobja. Razlika je očitna. zoranko, DAMI34, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 4, 2017 Deli Objavljeno Marec 4, 2017 Po prevoženih dveh vikendih naj omenim, da je mojster opravil svoje delo vrhunsko. Lepo se sedi in moja stara obrabljena trtica se sedaj ne obremenjuje več na sedežu. Prej so me po slabi uri vožnje začeli uničevati mravljinci in sedaj vozim cel dan brez bolečin v hrbtenici gretzky, zoranko, maxxa in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zoranko Objavljeno Marec 5, 2017 Deli Objavljeno Marec 5, 2017 Ob 1/26/2017 ob 18:18, The Lakl pravi: Orginal in predelan sedež za več udobja. Razlika je očitna Kaj je to mojster iz Dupleka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 5, 2017 Deli Objavljeno Marec 5, 2017 Jap Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 14, 2017 Deli Objavljeno Marec 14, 2017 (popravljeno) Enduraši! Če se kdo veliko vozi in bi rad nabavil ovčjo kožo (rit mu bo zelo hvaležna) se lahko obrne na: ga. Mija 041-450-127 Popravljeno Marec 14, 2017. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Marec 26, 2017 Deli Objavljeno Marec 26, 2017 (popravljeno) Pozdravljeni. Uporablja oziroma je uporabljal kdo to zadevo na spodnji povezavi? Zanima me kako se obnese. Z temi geli koliko berem niste najbolj zadovoljni. http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Comfort-Seat-Cushion-Tourtecs-Air-M-Motorbike-Pillow-Pad-Cover-/401262643754?hash=item5d6d1e0a2a:g:ECAAAOSwEzxYdiRQ Popravljeno Marec 26, 2017. Popravil honda2000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Marec 27, 2017 Deli Objavljeno Marec 27, 2017 On 26. 1. 2017 at 6:18 PM, The Lakl said: Orginal in predelan sedež za več udobja. Razlika je očitna. Pr komu si to naredu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 27, 2017 Deli Objavljeno Marec 27, 2017 Tapetnik Kocbek iz Dupleka pri MB GO_Tomi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
4janic Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Kje bi clovek predelal sedez za sovoznika za Ducati 848? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 pred 2 urami, 4janic pravi: Kje bi clovek predelal sedez za sovoznika za Ducati 848? A si kaj pobrskal po tejle temi? Skoraj sigurno se bo našel kakšen kontakt... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosa Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 pred 3 urami, 4janic pravi: Kje bi clovek predelal sedez za sovoznika za Ducati 848? Po moje bi to najlažje naredil v delavnici. Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek03 Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 Pozdravljeni, iščem visok sedež za BMW f800r. mogoče bi kdo zamenjal svoj visok sedež z nižjim. Imam srednjo višino. Hvala za pomoč. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava _luke_ Objavljeno Julij 22, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 22, 2017 Torej predelava sedeža...tisti ki ne spremlja teme bmw - k1200R/S. Ker je original sedež za voznika še nekako, za sopotnico pa zelo slab, sem se praktično sredi sezone odločil da dam predelat mojstroma Matjažu ter Radošu iz okolice Nove Gorice. Podjetje mata odprto T-cover, prevleke 80% za motocross, enduro // 20% cestni program. Njihovi sedeži se štejejo za ene boljših v evropskem merilu. Meni sta izdelala že cca 6 sedežev + za kakšnega kolega. Še pri nobenem nisem imel ene pripombe, s tazadnjim sem pa oh in sploh zadovoljen. Sopotnica je ubistvu tista ki ga nemore prehvalit Torej kaj je narejeno: - gel za voznika ter sopotnico čez celo površino sedenja - na zadnjem sedežu je naklon popravljen (vzdignjen) 2cm, tako da je bolj položen ter dodana grbina trikotne oblike - prevleka malo po moji ideji (materjale izbiraš sam), ter seveda sem pustil roke dovolj odprte umetnikoma ki vidita zadevno že vnaprej kako bo boljše izgledalo - cena sedeža na sliki 225€, narejen v 5 delovnih dneh Zdej to je reklama, ker se počutim da morem fanta pohvalit. Teh ki izdelajo sedež oz predelajo v sloveniji ni ravno veliko ampak so. V tujini je zgodba drugačna, ampak tam so tudi cene drugačne Uglavnem ne si mislit da se v sloveniji ne da narest prave zadeve! Kontakt T-cover 041713331 Radoš // 041565219 Matjaž MiNa, Kugelschreiber, DAMI34 in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Julij 22, 2017 Deli Objavljeno Julij 22, 2017 Jst bom tudi to zrihtal, sm se že zmenu s svojo ritjo, k se nekej buni sedet na uni original plastiki. In to, seveda, pr njih. Itak. Če so za Gajserja dobri, bojo tudi za moje lešnike _luke_ in Quest 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 Torej že kar nekaj časa nazaj je bil objavljen post na FB skupino MOTORISTI in sicer o nekih Poljakih, ki ti montirajo gel, preoblečejo itd... si je kdo shranil link oziroma ve za koga gre? Za vse informacije sem zelo hvaležen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 35 minutami, znj pravi: Torej že kar nekaj časa nazaj je bil objavljen post na FB skupino MOTORISTI in sicer o nekih Poljakih, ki ti montirajo gel, preoblečejo itd... si je kdo shranil link oziroma ve za koga gre? Daj na hitro prečekiraj tole temo. Je bilo objavljeno že nekaj kontaktov slovenskih mojstrov, ki delajo take zadeve... gretzky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 Evo dobil, če bo še kdo iskal, naj bo večno zapisano tukaj: https://www.facebook.com/WIJALIS/ Imajo pa samo Ebay trgovino, s € cenami se jo najde tukaj: http://stores.ebay.de/Firma-Wijalis Sam bom sprobal, do sedaj imajo same pozitivne ocene in reviewe po celem netu... Drugače pa sem prečekiral temo (3 strani nazaj, 19 pa je že iz daljnega 2013) - sej pravim, nisem iskal slovenske mojstre ampak poljske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Oktober 10, 2017 Deli Objavljeno Oktober 10, 2017 19 hours ago, znj said: nisem iskal slovenske mojstre Ta je slovenski, tko da ti vrjetno ne bo ustrezno Nardi dobro, so rekli tisti, ki so nardili tm zic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Oktober 10, 2017 Deli Objavljeno Oktober 10, 2017 Ob 22. 11. 2016 ob 9:26, Rdeči pravi: Odvisno od želje. Od 60 eur pa naprej brez gela. Ima več vrst oblik gelov, ki jih oliva sam poleg tega ti doda peno po želji. Po pogovoru z njim sem videl, da ve za kaj se gre. Všeč mi je bilo, če nisi deleč od Šenčurja, da lahko probaš na motorju preden ga dokončno zaključi. Dela tudi volane. Si se naročil počakal par ur in šel.... meni niso še nič odgovorili. rabijo tudi motor ali samo sedeže. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 pred 11 urami, solorider pravi: Si se naročil počakal par ur in šel.... meni niso še nič odgovorili. rabijo tudi motor ali samo sedeže. Nesel sem samo sedež. Po nekaj dneh sem pa ga šel iskat. Boljše je, če pokličeš ali se oglasiš. solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bostjan L Objavljeno November 6, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno November 6, 2017 Preoblikovanje sedeža Začel sem razmišljati o sedežu, ko se mi je prevleka sedeža malo raztegnila in so se začele delati gube pod mojima nogama. Če že moram potegniti prevleko dol, bom pa še preoblikoval sedež po moji riti. Prva slika je skoraj nov originalni sedež. Druga slika je testno obdobje, kjer sem probaval različne debeline pene. Zadnjo različico debeline pene na sliki sem testiral približno 150 kilometrov. Osnovno obliko sem jasno poškilil pri večjih proizvajalcih npr. Bagster… Ulivanje umetnega kavčuka…. Na umetni kavčuk je prišla še 6mm debeline trše pene z zaprtimi celicami. Takšna, kot sem jo uporabljal na testu. Dobre strani: Narejeneno točno po moji riti. Originalna prevleka in nespremenjen videz. Gel (umetni kavčuk) in peno se lahko odstrani in ostane original sedež in prevleka. Slabe strani: Nenatančna (ne super ravna) izdelava. Veliko ur testiranja, da ugotoviš kaj ti paše. Kaj se še da naredit? Lahko bi odlil v kavčuk celotno mojo rit in dobil prfekten zic. Lahko bi naredil v sredini sedeža lunjo/zarezo tako, kot imajo pri kolesarskih sedežih ze boljši pretok krvi ali preveč občutljiv zadnji del črevesja. To je bila prva moja izkušnja z predelavo sedeža. DAMI34, gretzky, Rdeči in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se