Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

To bo 2-dnenvi miting??

Najbrz...jaz sem takega mnenja...da z 3 dnevnim meetingom bi samo razvlacevali celotno zadevo...pa vecji stroski pa vse to. Dvodnevni meeting bi bil menda kar zadosti.

Objavljeno

se strinjam.

tisti dan ko se bo to odvijalo vsi pridejo in je to to

Objavljeno

am...ti si neke tu narobe razumel...2dni pomeni da se v petek dobi in se v soboto gre domov...

pa ne z takimi offtopici pisat...

Objavljeno

am nočeš?če te kdo kaj sili?saj pa to greš tja pa je...če še nikoli nisi bil na kakem koli srečanju?kaj te misliš da te bo kdo tam zadrževal al kaj :)

Objavljeno

Ne, največji problem je ker mi doma nebodo dovolili prespati v mb, v šotoru ne?????

Objavljeno

kak hočete :) jaz spim v avtu...šotorov mam prek glave...

keri pa ti bo sploh spal celo noč...mogoče kake 2 uri da malo ksebi pridem...

Objavljeno

Sej ne rabis spat :) po svetlem pa gres domov..drugi dan..pa reces da nisi 0 spal...lahko pa si hotel kje v mbju placas :)

Objavljeno

Jah pol pa ne povej da so sotori :) Al pridejo gledat? :P

Objavljeno

preveč komplicirate ludi :) nakoncu kdo bo čez noč tam bo tak spal nekje na mizi :D

Objavljeno

Uuuu Karli pizdarija :blink: :angry: :wacko: :wacko: :wacko: Sploh nebi vedel tega ce mi nebi danes Tilen reko tega...Upam,da bote cim bolse porihtali...Drugo leto jih skotamo pa zaperemo v dixije :D

Objavljeno (popravljeno)

@Roba ti se še boš kaj udeležil mitingov raznih?:) pa kak so kaj tvoji načrti, če še misliš kdaj kaki skuter zrihtat?

Pogrešam to ko sem prišel na miting in že 500m prej čul vrrrrrr(dna) :)

Popravljeno . Popravil blindek
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

No torej...srecanje bo 28.4.2006 na travnatem parkirnem prostoru Aerodroma Maribor. :D

lp

Objavljeno

A ma Roba še DNA :huh:

Objavljeno (popravljeno)

V 5ek se grem fiksno dogovorit za prostor na aerodromu maribor. Tako da se premika :D

Popravljeno . Popravil Lenc
Objavljeno

kaj ti delaš z tem DNA!?!? prodaj al pa zrihtaj bemo boga :) da bo nehče drugi magari fural to po cesti...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!