Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Blindek mislim da se nebo nic prodajalo ampak bomo na mitingu vsi :eek: :) :) Vsaj dozdeva se mi, da se z teto dna nekaj dogaja :OK: :OK:

Objavljeno

Scootfreak ka robeja nega bude na mitingu on bo in da špain <_< <_<

Objavljeno

Ah zo, ja pol pa neo :eek: Bo pa :eek: 1x drugic, sem pa ziher da se bo 1x :eek: glede dna :) Zdaj pa me ze oke bolijo od :eek: :P

Objavljeno

saj pa miting je dopust :)

roba potem pa bar k nam pridi...

Objavljeno

roba potem pa bar k nam pridi...

Kaj kdaj nisem?Itaq,da pridem :D

Objavljeno

kak zaj kaj kaže ta miting? Lenc kak gre?

Objavljeno

po mojih informacijah jim še samo oder pa šotor manjka, druga pa je zmenjeno

Objavljeno

po mojih informacijah jim še samo oder pa šotor manjka, druga pa je zmenjeno

Po vecini ja... za 1x je to vse tak dogovorjeno...kolegi pa to...treba sestavit pogodbe o sodelovanju pa it tja da se to podpise pa treba se k nekaj sponzorjem...

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Ok že dolgo me ni blo tu gor tak da... ampak vseeno me zanima približno kdaj mislite met miting, ker že malo pogrešam stare cajte :devil: :devil: :devil:

Objavljeno

28.4.2006 letališče Maribor! srečanje bo trajalo 2dni!bo šotor,muzika,pijača,jesti, itd... :)

Objavljeno

in to lahko pride kdor koli??????? tut jaz naprimer??

vsi smo vabljeni

Objavljeno

nihče ni vabljen :)

to je srečanje...torej vsi pridejo lahko :) enako ko kako motoristično srečanje...

da jaz malo tu napišem kak napreduje ker očitno lenc nič sem ne hodi :)

priprave potekajo na z 200% hitrostjo :P

zaj se še odločajo za šotor...dobili so eno ponudbo

bom kopiral kaj je on meni napisal

CENA:

Najem šotora (10x20 m) : 200 m2 1.000,00 SIT/m2 200.000,00 SIT

Najem osnovne razsvetljave: 15.000,00 SIT za Vas GRATIS!

Prevoz: 20.000,00 SIT

SKUPAJ: 220.000,00 SIT

Ob zagotovitvi pomoči 8 ljudi za montažo ter demontažo Vam priznamo 20% popusta - 44.000,00 SIT

Skupaj: 176.000,00 SIT + ddv

prvo ponudbo ki so jo dobili je bila 550k! tako da je to kar poceni...

Objavljeno

cool. No zdaj pa mene zanima če gre kdo iz Celjskega konca na meeting?? Ker jaz sem iz Celja pa bi šel samo sam pa tut ne grem. A so/je kdo ki gre? Pa bi šli skupaj..... je kdo? naj se javi

Objavljeno

grejo z velenja...ticko,nitro freak itd :)

oni so na vsakem mitingu(razen če res nemorajo prit)

Objavljeno

:OK: :OK: Se En MiTiNg!!! WooHooo :yea1: :yea1: Semo upam da nebo tak ko prejsno leto :( konc poletja ko smo kr na avtocesto sli :slap: :wacko: Samo upam da bo to res caga ... da bo folka ... :D :yea1: :yea1: :worship: :worship:

Objavljeno

do zdaj smo vsako leto šli na avto cesto...če še ne veste :)

torej da zopet malo novice povem...

mesto je zdaj 100%, srečanje se bo odvijalo na letališču Maribor(kjer je avto sejem vsako nedeljo),za šotor bom vedel več drugi teden ko se bo hugo zmenil :)

Objavljeno

cool. No zdaj pa mene zanima če gre kdo iz Celjskega konca na meeting?? Ker jaz sem iz Celja pa bi šel samo sam pa tut ne grem. A so/je kdo ki gre? Pa bi šli skupaj..... je kdo? naj se javi

Js grem na miting pa še enih par frendov :P sm pa iz Stranic - blizu konjic lahka gremo skup :D

Objavljeno

hehe :eek: kaj pa je gdo s primorske ki gre gor?? mal je dalec s skuterjem do gor :/

Objavljeno

Js grem na miting pa še enih par frendov :P sm pa iz Stranic - blizu konjic lahka gremo skup :D

ja super to če pa greste pol bi se vam pa lahka pridružil, sicer bom jst mel vzadi še svojo drago....more it zravn k se premal zanima za motorje. Ja pol če grete kje bi se pa lahko dobil ????

Objavljeno

Ja na vlak pa gremo naši :D :D :D

No ju3 je sestanek in vam bom po sestanku povedal kaj smo se vse zmenli

PS letos tudi gremo na AC hitrostne rekorde podirat :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1:

Objavljeno

dj runner proti moji rski nebote mogli :P

za tiste ki neveste kak prit...vlak in skuter zraven...

drugače pa tisti ki misliti prit z avti al pa kak vzamte sabo neke kolegice :)

tudi jaz neke takega načrtujem :)

pa ne neke tam 150kg...ampak lepa dekleta ki so za akcijo :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!