c0Li Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Brezzicno povezavo omogoca NOLAN N-102 + BLUETOOTH SET primerno za (voznik - sopotnik). Ce rabis povezavo Voznik - voznik, dokupis se MIDLAND 445 BT postajo, ki pravtako omogoca povezavo preko Bluetooth-a in radij se poveca do cca 5 KM Strosek po repu: N-102 270€ Basic kit 55€ Bluetooth kit 224€ Midland 445 BT 130€ skupaj: 680€ ce se ne zmotis vec kot za 1 €
moppy Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 lep pozdrav. Že lep čas spremljam to temo na forumu, ker sem se tudi sama kar nekaj casa odločala za nakup komunikacijskega sistema. Hotela sem kupit bluetooth sistem(da bi lahko imela priklopljene vse napravice :D ), vendar me je najbolj motilo pri ostalih bluetooth sistemih, da moras imet se celado iste firme :headbang: in da se ne mores pogovarjat z drugim motoristom, ker nesejo samo 10m. :hmm: Lani v Italiji na sejmu pa so me preprical in kupila sem sistem INTERPHONE bluetooth firme cellular line. Prva stvar (no in tudi ena glavnih)po čem se je razlikoval od drugih je, da se lahko pogovarjam z možem, ki se vozi na drugem motorju, se pravi da nese tud tam od 150-200m, pa se celado imam laho to, ki mi je vsec. Glede kvalitete zvoka : meni se zdi super, ne bom se delala, da sem stestirala vse sisteme tega sveta, ampak meni se zdi odličen, tudi prilagaja se samodejno na "šume" iz okolice,... Mene je navdušil (se vidi a ne? :D ), vam predlagam, da stvar stestirate,... Aja cena je 169 eurou (za vse :OK: ) evo, se en link sem nasla s testom: http://www.webbikeworld.com/motorcycle-int...th-intercom.htm Mislim da se ga ze da dobit v nekaj trgovinah po Sloveiji, je za prasat
c0Li Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Zadnic mi je Google povedal, da v zadnjem casu cedaljevec proizvajalcev ponuja svoje izdelke, ki podpirajo Bluetooth tehnologijo. V bistvu je treba samo skombinirat uporabniku na kozo pisan sistem. Vsak pa se lahko odloci za cenejso, ali drazjo varijanto.
moppy Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 vem da je veliko takih bluetooth sistemov, ampak ta je edini, saj kokr sem jaz zasledila, ki omogoča pogovor tut med dvema motoristoma, zato mi je pa tako vsec :D
meelck Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Hvala, hvala, hvala za informacijo. Lih to sm iskou. Sm klicou kr uvoznika, pa so bli ful prjazni in so mi vse razložl pa povedal ke se da to zadevo dobit. Zadeva je super. Ce slucajn se kerga zanima je stran od uvoznika TUKEJ
Solo R Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Ekola, moj :grim SC1 Advance že montiran in preiskušen stvarca se obnese odlično....presenetljivo uredu čeprav sem bil od začetka malo skeptičen .) . Povezava z GSM deluje odlično preko Bluetooth vmesnika. :OK: Slušalke super slim in ne tiščijo samo pozicija mikrofona pa tudi ne moti. Montažni zunanji konektorji za hitri priklop na sistem .... :kva2: prva liga.... Ne da sem navdušen samo jaz , ampak tudi vsi tisti ki so me klicali na GSM pa sploh niso dojeli , da sem na rajdu he eh :yea1: SoloR
FLY Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 Pssst v eni veleblagovnici iz znane verige na 4črke(švabsko poreklo?)v Gorici(IT)imajo interkome za bajkerje.Zadeva je sicer čist simpl,ampak tudi 10 ojrov ni velik denar.Tako da če bo kdo skočil tja ravno po pašto... LP FLY P.S. imajo tudi spodobno tank torbo za 23 ojrov,samo kaj ko nimam "standardne"kante :doze:
jfk Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Pssst v eni veleblagovnici iz znane verige na 4črke(švabsko poreklo?)v Gorici(IT)imajo interkome za bajkerje.Zadeva je sicer čist simpl,ampak tudi 10 ojrov ni velik denar.Tako da če bo kdo skočil tja ravno po pašto... LP FLY P.S. imajo tudi spodobno tank torbo za 23 ojrov,samo kaj ko nimam "standardne"kante :doze: Katere črke naj uporabim, da bom dobil ime trgovine :?
jegrmajstr Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 L(ee)DL se bo v kratkem odpru tudi v Celju, Velenju, Mariboru pa še kje, če se že niso. če ne druga bi blo za pogledat ta interkom, če je za kej :)
meelck Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 V ljubljanski trgovini TC imajo za sprobat INTERPHONE :OK: Mene je prepričalo. :yes:
HRC Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Če prav razumem,je 170 eurov za eno čelado,se pravi 320 za komplet.Imam prav ali se motim-upam da se?! lep pozdrav. Že lep čas spremljam to temo na forumu, ker sem se tudi sama kar nekaj casa odločala za nakup komunikacijskega sistema. Hotela sem kupit bluetooth sistem(da bi lahko imela priklopljene vse napravice :D ), vendar me je najbolj motilo pri ostalih bluetooth sistemih, da moras imet se celado iste firme :headbang: in da se ne mores pogovarjat z drugim motoristom, ker nesejo samo 10m. :hmm: Lani v Italiji na sejmu pa so me preprical in kupila sem sistem INTERPHONE bluetooth firme cellular line. Prva stvar (no in tudi ena glavnih)po čem se je razlikoval od drugih je, da se lahko pogovarjam z možem, ki se vozi na drugem motorju, se pravi da nese tud tam od 150-200m, pa se celado imam laho to, ki mi je vsec. Glede kvalitete zvoka : meni se zdi super, ne bom se delala, da sem stestirala vse sisteme tega sveta, ampak meni se zdi odličen, tudi prilagaja se samodejno na "šume" iz okolice,... Mene je navdušil (se vidi a ne? :D ), vam predlagam, da stvar stestirate,... Aja cena je 169 eurou (za vse :OK: ) evo, se en link sem nasla s testom: http://www.webbikeworld.com/motorcycle-int...th-intercom.htm Mislim da se ga ze da dobit v nekaj trgovinah po Sloveiji, je za prasat
moppy Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Cena je 169 eurou za en sistem ja, meni se ne zdi predrago, glede na kvaliteto in zmožnosti. Vem, da so oslati bluetooth sistemi se drazji, pa ponujajo manj. Je pa odvisno kaj isces seveda, meni je pomembno, da imam tudi zvezo z drugim motorjem, zato sem ga tudi kupila. Sicer je pa nekdo napisal da se ga da sprobat v tc moto shopu (pa najbrz se kje drugje), tako da ti predlagam da gres probat.
HRC Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 Ekola, moj :grim SC1 Advance že montiran in preiskušen stvarca se obnese odlično....presenetljivo uredu čeprav sem bil od začetka malo skeptičen .) . Povezava z GSM deluje odlično preko Bluetooth vmesnika. :OK: Slušalke super slim in ne tiščijo samo pozicija mikrofona pa tudi ne moti. Montažni zunanji konektorji za hitri priklop na sistem .... :kva2: prva liga.... Ne da sem navdušen samo jaz , ampak tudi vsi tisti ki so me klicali na GSM pa sploh niso dojeli , da sem na rajdu he eh :yea1: SoloR Kolko evrov te je pa stala ta zadeva? Malo sem gledal po njihovi internet strani in zdi se mi,da je zraven tudi nekaj kablovja,zanima me tudi kam spakiraš postajo? L.P.
Solo R Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Vzel sem Starcom1 Advance SOLO komplet(242€) +BlueTooth modul(136€) (za povezavo z GSM om)+montažni konektor za v plastiko 39€(hitri priklop na osnovno enoto-interkom , ki je montiran pod sedežem) to se pravi vse skupaj 417€ V kompletu je : -interkom enota -slušalke+mikrofon -povezovalni kabel za Audi naprave (MP3, CD...) -povezovalni kabli -povezovalni kabli za napajanje -pritrditveni material dodatna oprema(opcijsko): -bluetooth modul -montažni konektor s kablom do interkoma za hitri priklop na interkom Je pa sistem nadgradljiv če se bo kakšna vozila zadaj , dokupim samo še ene slušalke z mikrofonom, lahko ga nadgradim tudi na moto to moto sistem , torej med komunikacijo med motoristi s tem da dokupim PTM ročno postajo in jo priklopim na interkom, z dodatnim dokupom kabla si lahko priklopim tudi GPS(enkrat ...) :kva2: ....to je pa več ali manj vse .... no če kupuješ sistem za moto to moto vzemi tistega, ki je v kompletu že PTM ročna naprava , ker se mi zdi da te bo prišlo ceneje kot posebej.... ...povem lahko samo še , da sem ... :OK: SolO p.s sem pa zasledil predstavitev tega sistema tudi v zadnji št. Moto......... reviji :grim
meelck Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 (popravljeno) Aha, a to je ful bols al kaj? Polno enga kablovja, pa napajanje iz motorja (spet kabli), pa na motor šraufat pa dokupovanja komplet na komplet na komplet..... :hmm: Pri Interphone sistemu je vse kr rabš en sistem, ga pritrdiš na čelado in že se lohk prklopš na MP3, GPS, GSM(brez kablou --> Bluetooth), če se pa hočš še s sopotnikom pogovarjat, pa še on enga kupi (kolkr sm se pogovarjou z uvoznikom, bo za dva kompleta nižja cena, tm okol 320€ oz. še manj) in se povežeta (brez kablou - spet) al pa če ga ma tvoj kolega, se tud sam povežeta pred vožnjo in že debatirata, lahko 7ur brez prestanka če hočeta, k če bi se dl časa vozu si tko preveč zbit, če pa ne pa baterija drži 700ur v pripravljenosti. Ponoč k greš mal počit, pa daš filat baterijo in zjutraj spet naprej.... V KRATKEM: VSE TO V ENEM SISTEMU, BREZ DOKUPOVANJA. PA ŠE ENKRAT: BREZ KABLOU. Jest sm tud s svojmu zadovoljen, odločitev je pa itak na tistmu, ki kupuje. Uživejte v vožnji! Kmal bo spet sonce. Popravljeno Marec 28, 2007. Popravil meelck
Solo R Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Kabli gor kabli dol .....spet jih ni tolk ...pa še dol iz čelade mi nitreba dajat in mislt na filanje baterij. No ja .....sem imel tako zadevo nekaj časa nazaj in sicer od ChatterBoxa(top klasa tam čez veliko lužo-cekina pa tud)enak princip montaža na čelado , komunikacija moto-moto, gsm, mp3...itd Po svoje odlična stvar že z vgrajeno PMR napravo sicer brez bluetootha...bilo pa tudi kar nekaj pomanklivosti ...prevelik šum ob čeladi zaradi premajhne aerodinamičnosti same naprave, baterije so bile svoje poglavje.....in ker sem rabil stabilen, preverjen sistem z referencami .... ..pa sem šel nazaj na klasik sistem(če mu sploh lahko rečem tako )., pol urce sem si vzel za montažo sistema na motor in čelado........ko pa na furco pa je tkole 15min da se oblečem in mašino iz garaže ven spravim.....telefon na bluetooth se poveže vsakič samodejno, priklop na interkom sistem ...kabel v konektor moški v žensko :naughty: 3-5 sekund (če sem ponoč kej vadu drugač 7-9s :grim ), na baterije nič ne mislim ker je sistem vseskozi priklopljen na napajanje z avtomatskim izklopom.....še mal črnega humorja....furam lahko tud 48-96 ur pa bo delal non stop.. :yea1: ....dokupovanje ali vse v enem...,,odvisno za kater komplet se odločiš...lohk maš vse ..lohk pa sam tist kar rabiš trenutno in po zmožnostih €€€...dokupiš če rabiš ko rabiš IN NI TREBA MENJAT CELOTNEGA SISTEMA kot pri podobnih sistemih..... Vsaka stvar ima svoje dobre in slabe lastnosti, važno je da za svoj cekin dobiš kar največ in da stvar deluje po pričakovanjih in ti služi kot si si zamisli. sonca ni, a vseen na furo...po opravkih
HRC Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Hvala za odgovore,vsak hvali svoje in,če zadeva fajn špila je to tudi razumljivo.Sam sem se odločil,da kupim Interphone,je cenejši in kar me najbolj navdošuje je to da je brez kablov in ga ni treba nadgrajevat. L.P HRC
meelck Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Alo spet jest, Dons sm ravno gledou od proizvajalca Interphona (link TUKAJ) in opazu da je zadeva se bolsa kot so najprej napisali. Odličen pri hitrostih do 180 km/h (jest grem tko sam do ene 160 k mam enduro) in pa lovi 500m. Primeren pa za vse čelade: preklopne, zaprte, jet, odprte... Sam tolk. Fest bodte.
HRC Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 Alo spet jest, Dons sm ravno gledou od proizvajalca Interphona (link TUKAJ) in opazu da je zadeva se bolsa kot so najprej napisali. Odličen pri hitrostih do 180 km/h (jest grem tko sam do ene 160 k mam enduro) in pa lovi 500m. Primeren pa za vse čelade: preklopne, zaprte, jet, odprte... Sam tolk. Fest bodte. Svetovno, :OK: :OK: :kva1: :worship:
eMBe Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 (popravljeno) če koga zanima prodam Bluethot od Midlanda po nabavni ceni :grim nerabljeno ! je pa baje zelo uporabna ter zanesljiva zadevšna razlog prodaje: ne rabim ker imam v novih čeladah že vgrajen sistem vse ostalo na PM Popravljeno Marec 29, 2007. Popravil eMBe
moppy Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 No HRC, sem vedla, da te bo navduslo :D
Ivch Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Torej v tisti L*dl trgovini, ki je zdej tud pri nas, imajo od 10.04.2007 v ponudbi pogovorno napravo, za 7€? L*dl napravca :glare: Jo kdo že ima??
Ivch Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Napravca iz prejsnjega posta je docakala vceraj krst... Razen, da slusalko z mikrofonom tezko dobim v celado (Shoei XR1000), ko je enkrat notri, ne moti. Testirala sva jo ene 100km voznje po regionalni cesti. Opravlja svojo nalogo do 100km/h bp. Pri ene 120 se sicer da slisat, samo ni ravno kristalno jasno :P Presenetlo me je (glede prebrano o napravah tega ranga), da veter v slusalki sploh ni pretirano glasen-motec tudi pri 120km/h, vec pa se s sopotnico redko kdaj vozim. Po postanku sem se odlocil, da je ne bom vec tlacil v celado, tudi v prihodnje ??? Kdaj pa bo le prisla prav...
eMBe Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Jaz imam nolanko 102 z basic kitom. Uporabljam samo za sprejemanje klicov. Naj pa povem, da je zadeva super, le da ti med temi kratkimi pogovori koncentracija na cesto kar precej pade dons sm nabavu to famozno Nolanko za po mestu :D kaj rabim še dokupit da mi vleče telefon preko Basic kita :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se