Skoči na vsebino

Komunikacijski sistemi za čelade, Intercom...

Priporočene objave

Objavljeno
Cena je pa ......poglej TU

Ee link falil....

Evo tkole tukajle direktno za omenjen sistem BHS

Objavljeno
Ee link falil....

Evo tkole tukajle direktno za omenjen sistem BHS

:whistle: Prava malenkost 379 € :whistle:

Objavljeno
:whistle: Prava malenkost 379 € :whistle:

To je komplet dveh :whistle: bluetooth slušalk za dve čeladi, komunikacija med sopotnikom +GPS, pa še sopotnik ima lahko svoj telefon gor povezan. Tko da niti ni tolk, no ja kakor vzameš ... :evilgrin:

Objavljeno
Tole znese cca 90 € če sem prav zračunal za 2 čeladi ??

Zelo zanimivo . Je kdo že preiskusil pri nas pa naprimer z Garmini sparit ??

Tole znese kar 125 £ funtov + poštnina 45 funtov to se pravi 170 funtov kar je 248 € . Si prišparal :naughty: , samo

boh ne daj da kaj crkne, ker moraš gor spet pošiljat na svoje stroške in oni dol pošljejo spet na tvoje :whistle:

Pri Bluetooth u je pa včasih tko ,da se rado kaj zalomi med uparjevanjem/uskladitvijo z drugimi enotami in je stvar problem resetirat in....in potem :alien1:

l.p.

Solo R

ps

ni ga čez dober kabel :worship:

Objavljeno
Tole znese kar 125 £ funtov + poštnina 45 funtov to se pravi 170 funtov kar je 248 € . Si prišparal :naughty: , samo

boh ne daj da kaj crkne, ker moraš gor spet pošiljat na svoje stroške in oni dol pošljejo spet na tvoje :whistle:

Pri Bluetooth u je pa včasih tko ,da se rado kaj zalomi med uparjevanjem/uskladitvijo z drugimi enotami in je stvar problem resetirat in....in potem :alien1:

l.p.

Solo R

ps

ni ga čez dober kabel :worship:

Pardon sem malo prehitro računal :slap:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

že od samega začetka se ubadam z enim vprašanje...

kako je kaj ta žični interkom varen... recimo če imaš nesrečo? bi se žice potrgale? bi se usb odklopil? kaj bi se zgodilo? bi mi mogoče slušalke in mikrofon potrgalo iz čelade?

je že kdo kaj takega videl ali bognedaj doživel?

Objavljeno

To je vse tako rahlo in tanko, tako da ti ni treba skrbeti okoli tega.

Sicer pa letiš iz motorja skupaj z zvezo :whistle:

Objavljeno
Tole BHS600 je kupil kolega in pravi da je vredu ...sparil z Garminom in GSM om :naughty:

http://www.imc-motorcom.com/content/produc...amp;language=en

...luškana tanka stvarca z dvema slušalkama ne samo z eno kot jo imajo nekateri proizvajalci....

S R

Ja pa poveste da ima naprava domet samo 10m (Interphone ga ima 250-300m) in pa da ima vgrajeno nikljevo baterijo, ki je znana po spominskem efektu? Interphone ima prav zaradi tega baterijo iz kalijevega polimera. Sicer je pa sedaj tudi podaljšana prodajna akcija za sistem INTERPHONE ob odprtju nove trgovine z moto in outdoor opremo (več o tem TUKAJ).

Prisotni pa bomo tudi na letošnji sejemski prireditvi AUTO MOTOR SHOW 2007 v Ljubljani v hali C na raztavnem prostoru 24 (slika1, slika2). VABLJENI!

Klemen Sušnik

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

www.erms.si ..... tle mal poglejte pa prašte ...... je dost teh zadev za komunikacijo :OK:

Objavljeno

Najboljša rešitev je, da se pri UScom oglasiš, kupiš VHF štacjonček in slušalke, pa lahko potem tud naše ta modre poslušaš :naughty: :naughty: (pride včasih prav, če veš kje je radar oz. kaj se dogaja na cesti)

cena? eh, ni omembe vredno...kakšnih 250€ :whistle: :whistle: :whistle: :headbang: :slap: .

No, ko smo že pri zvezah, a mogoče kdo prakticira kaj podobnega? Tako da se lahko pogovarjaš tudi z drugimi, ne sam s tistim na zadnjem sedežu?

Objavljeno

Pri Lidlu so imeli en walkie-talkie set za 29.99 € (dva aparata, 2x aku, polnilec, slušalki z mikrofonom). 5 km dometa, 3 leta garancije. Deluje (preverjeno) iz Belvija v Radvanje. :P

Že bežim... :chase: :D

Objavljeno (popravljeno)

Jst sem nekaj časa nazaj kupil Interphone po zeloo ugodni ceni...z njim sem s komunikacijo voznik-sovoznik zadovoljen...v povezavi s telefonom (pogovor) je tudi ok zadeva...edino če si preko telefona predvajam glasbo se pa veliko slabše sliši oz. je bolj potiho...no sam vseeno sem na splošno zadovoljen z njim :OK: ...če koga zanima kje sem kupil mu bom povedal naslov po PM, da ne bom tu delal reklame

Popravljeno . Popravil Ttko
Objavljeno
No, ko smo že pri zvezah, a mogoče kdo prakticira kaj podobnega? Tako da se lahko pogovarjaš tudi z drugimi, ne sam s tistim na zadnjem sedežu?

mi2 uporabljava zadevo iz conrada... sem dala povezavo kakšno stran ali dve nazaj.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni,

Obvestil bi vas, da bo v decembru potekala prednovoletna akcija za komunikacijski sistem INTERPHONE na vseh prodajnih mestih v Sloveniji (povezava TUKAJ). Cena za eno napravo bo namesto 169 EUR le 135 EUR, tako da se splača. Če bi imeli mogoče še kakšne informacije v zvezi z napravo, me pa lahko kontaktirate na e-poštni naslov.

Lep pozdrav,

Klemen Sušnik

NORIK PLUS d.o.o.

reklama_interphone.jpg

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Hallo!

Mislim da takle interfon hudo boli pri uhlju v eni pravilno oprijeti čeladi.Sam sem izbral žično za naju dva in možnost povetave preko PMR, dodajanje CD, audio navigacija, gsm, VOX sistem itd.Dobra reč in zadaj me sliši preko 200km/h in jaz njo do 150 brez težav.Nato pa malo kričanja.

Cena 99€

Ajd!

Objavljeno
Hallo!

Mislim da takle interfon hudo boli pri uhlju v eni pravilno oprijeti čeladi.Sam sem izbral žično za naju dva in možnost povetave preko PMR, dodajanje CD, audio navigacija, gsm, VOX sistem itd.Dobra reč in zadaj me sliši preko 200km/h in jaz njo do 150 brez težav.Nato pa malo kričanja.

Cena 99€

Ajd!

Za kakšno zadevo gre? Ali lahko opišite kakšno napravoposedujete.

LP,

MiP

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!