Fos Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Hello! Rad bi si nabavil kakšno zadevo, da bi lahko komuniciral z voznikom drugega motorja brez pritiskanja an kakšen gumb - nekakšno varianto baby fona! Pozanimal sem se za komplet ALAN K1 v Luisu. Tam so mi rekli da moram dokupit nek VOX adapter, da bo zadeva delovala tako da ko spregovorim to drugi sliši. Seveda pa me mori problem glasnost šumenja vetra, motorja, itd. No ko sem se s prodajalcem pogovarjal o tem, mi je to potrdil in povedal da ta stalni VOX ni primeren za motor. Prosim povejte kakšno opremo uporabljate vi, oz. ali ima kdo ALANov system, ki deluje na željeni način! Ali tale Baehr deluje na tak system? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AUDI21 Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 (popravljeno) Mene pa zanima, če je ta baehr dober oziroma uporaben na kawasakiju zx-6r in do kakšne hitrosti je OK. Ker se človek z njim redko pelje pod 90 :) Popravljeno Junij 6, 2006. Popravil AUDI21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YONI Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 Ja velik je napisanega o tem, vendar ko pa začneš iskati pa je bolj malo uporabnega. Čeprav že nekaj piše o povezavah med voznikom in sopotnikom ( dve postaji me ne zanimajo ) sem za pameten denar našel samo Louisov model tisti za cca 100 €. Sicer je povezava z kabli, vendar bi rajše imel brezžičnega, me pa za ta model konkretno zanima ( kjer tega odgovora v predhodnih nisem opazil ) ali je zadeva za kupit ali ne in kako je z montažo v klape-čelade ( C2 ali Vs55 airoh) kjer sta nam čeladi sicer prav kaj dosti placa za kakšne stvari pa ni. Ali ima kdo kaj izkušenj in hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zorro Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 V eurospinu pri nas imajo intercom (na žico) za 2.500 Sit. Ima tudi line in, in avtomatsko preklopi na govor. Sem kupil in dela za ta denar odlično. Seveda pa ni za zvočne hitrosti :eek: skratka zelo malo denarja, pa vsaj neki muzike :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 V eurospinu pri nas imajo intercom (na žico) za 2.500 Sit. Ima tudi line in, in avtomatsko preklopi na govor. Sem kupil in dela za ta denar odlično. Seveda pa ni za zvočne hitrosti :eek: skratka zelo malo denarja, pa vsaj neki muzike :P http://www.eurospin.it/sezioni/dettaglio.c...2&dett=2141 Sej tole je to ane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zorro Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 http://www.eurospin.it/sezioni/dettaglio.c...2&dett=2141 Sej tole je to ane? Točno to. samo da ni treba v IT, ker majo pri nas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YONI Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 http://www.eurospin.it/sezioni/dettaglio.c...2&dett=2141 Sej tole je to ane? Kaj pomeni nadzvočna hitrost ? tja do 100 km se sliši ?? in Kje v evrospinu v I ali SLO. Sicer je res tako mal denarja da je človek kar malo skeptičen saj je tisti pri Louisu 100 € res pa da ima radio in AUX priključke, vendar če ti to sploh pride prav ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 Kaj pomeni nadzvočna hitrost ? tja do 100 km se sliši ?? in Kje v evrospinu v I ali SLO. Sicer je res tako mal denarja da je človek kar malo skeptičen saj je tisti pri Louisu 100 € res pa da ima radio in AUX priključke, vendar če ti to sploh pride prav ?? Majo ga v Eurospinu v Sloveniji. stane 2300SIT. Na prumu preizkusu (doma v garaži) dela zadeva čist OK. K pa ga bom kej bl stestirov pa napišem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 Majo ga v Eurospinu v Sloveniji. stane 2300SIT. Na prumu preizkusu (doma v garaži) dela zadeva čist OK. K pa ga bom kej bl stestirov pa napišem. Podobna zadeva , kuplena v LOUIS-u mi je delovala nekje do max 60 km/h. Med garažo in vožnjo je velika razlika - žal ! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YONI Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 Majo ga v Eurospinu v Sloveniji. stane 2300SIT. Na prumu preizkusu (doma v garaži) dela zadeva čist OK. K pa ga bom kej bl stestirov pa napišem. Ja hvala čakam za tvoj odgovor, sicer pa je včasih kakšna zadeva tudi za mal denarja dobra. Pa še žal ti ni če poten crkne... Kjer vidim da neke super rešitve ni v ponudbi edino verjetno če je zelo draga... Prosim tudi če mi lahko napišeš kako je kaj s montažo, da te pol zadeva ne žuli tja v glavo. Hvala in lep pozdrav! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zorro Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 Ja hvala čakam za tvoj odgovor, sicer pa je včasih kakšna zadeva tudi za mal denarja dobra. Pa še žal ti ni če poten crkne... Kjer vidim da neke super rešitve ni v ponudbi edino verjetno če je zelo draga... Prosim tudi če mi lahko napišeš kako je kaj s montažo, da te pol zadeva ne žuli tja v glavo. Hvala in lep pozdrav! Sem šel do morja s to napravo iz Eurospina. zadeva deluje do 100 km/h, potem prevlada veter (uporabljam integralno napravo). Montaže ni, in sicer uporabljaš jo tako da si jo daš v ušes in potem daš čelado na glavo. Naju (s punco) ni motilo, je pa najbrž odvisno od strukture uhlja :D Skratka, do morja po stari cesti sva se brez težav pogovarjala, kakovost zvoka je bla OK. najbrž pa zadeva ni za dolgo časa. greva pa s punco na korziko z motorjem in bova isti interkom mela za sabo. Če bo crknu, bova pač med vožnjo tiho:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 Ja zadeva je vsekakor vredna svojga dnarja. Za moje hitrosti (ke do 120kmh) je čist ok. Pe še line in ma tok da lahk gor kšn MP3 prklopš al pa navigacijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YONI Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 Ja zadeva je vsekakor vredna svojga dnarja. Za moje hitrosti (ke do 120kmh) je čist ok. Pe še line in ma tok da lahk gor kšn MP3 prklopš al pa navigacijo Kam ste namestoil mikrofon ?? Sem zadvo mal pogledu pa mi ni čisto jasno kam gre mikrofon kjer imam klappe čelado :hmm: Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 Kam ste namestoil mikrofon ?? Sem zadvo mal pogledu pa mi ni čisto jasno kam gre mikrofon kjer imam klappe čelado :hmm: Hvala! Slušalko daš v uho, mikrofon maš pa pol pred usti oz. mal pr stran. Pol pa samo čelado daš gor. Tut sam mam klap čelado (Nolan 101), sopotnica ma pa integralko pa je povsod brez problema. Če te pa še kej zanima pa kr praš. LP Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 Kaj lahko daš kakšno fotko gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 Kaj lahko daš kakšno fotko gor? Dobite, samo ne pred petkm k grem za ene 2 dni pogledat če je morje še slan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 Dobite, samo ne pred petkm k grem za ene 2 dni pogledat če je morje še slan :D Saj ti ni treba hodit, ti lahko jaz 100% potrdim, da je še slano :grim Zdaj pa hitro slikco gor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 19, 2006 Deli Objavljeno Julij 19, 2006 Saj ti ni treba hodit, ti lahko jaz 100% potrdim, da je še slano :grim Zdaj pa hitro slikco gor :D :BUA: nič več slano,solinarji vse pobrali... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 Slan je še, mokr pa tut :P evo tukej so pa slikce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 :OK: na obali se da dobit to stvarco ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 :OK: na obali se da dobit to stvarco ? Dobit se ga da v EuroSpinu. Baje mate v Izoli enga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davinci Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 Dobit se ga da v EuroSpinu. Baje mate v Izoli enga v krškem v eurospinu so jih baje dobili pet in jih tudi takoj prodali :( očitno je to dober nakup. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 Vsi Gorenjci, ki bi to zadevo radi kupili, v kranjskem EuroSpinu te zadeve nimajo, v tržiškem pa tudi ne, tako da bomo dva jurja prišparal :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Julij 21, 2006 Deli Objavljeno Julij 21, 2006 Na Jesenicah so prejšn tedn imel še 2 komada, ampak nek zadej skrita tko da sm mogu rečt da so mi prnesl. Je kao ful drago pa majo rajš zadej sprevlan :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Julij 23, 2006 Deli Objavljeno Julij 23, 2006 klik Se že pogovarjamo! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se