pogi Objavljeno Avgust 17, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2003 ja, lahk se na šobcu se lahk dobimo, al pa pred hokejsko halo ;)
bOnZy Objavljeno Avgust 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2003 ah ja...jest grem pa v tork alpa sredo s5 na morje za 6-7dni an...jebt ga...uzivejte se namest mene...:( :( :(
McMatko Objavljeno Avgust 17, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2003 Pru preverte ce na sobcu ne poberajo parkirnine (koj k na sobc zavijes en stoji) k cene vs bojo za 0.8k osušl ;)
Petzl Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 za tele prde parkirnina?!? to je pa se hujs kokr ce ti v bohinju redar listk napise za napacno parkiranje :D
bOnZy Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 za tele prde parkirnina?!? to je pa se hujs kokr ce ti v bohinju redar listk napise za napacno parkiranje :D a mas ti slucajn kej bols motor ''prde'' (po tvoje) kokr mi?? glih tko mas runnerco! :P :P
Petzl Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 ja, torej je prda. zame je "motor" od 600ccm naprej (razn hard enduro pa cross)
bOnZy Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 a zej bos pa reku da je tvoj motor prda, ksi ga tko hvalu na vsa usta daj najhitrej pa nwem kwa se use....?
K4M1K4Z4 Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 no dj langus tih bot od prd... mal razmisl kolk $$$ stane prda pa te scene. se vid da ti je ocka kupu motor, ampk pomisl da SO (sj men so ga tud tastari kupl ampk jz to vsaj cenm!!!) eni doug zbiral kes da so kupl tko k ti pravs "prde". sj ne recem ce bi ti mu motor (seveda "motor" od 600ccm naprej) jz bi na tvojmu mestu mal premislu predn bi kj napisu, ce pa glih ne bi mogu tolk razmislat bi se pa odjavi s foruma!!! :angry:
bOnZy Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 K4M1K4Z4 se popolnoma strinjam stabo...nekdo je moral zasluziti denar in kupiti motor sploh pa to kr je tvoj fotr mojmum pravu da je v tvojo runnerco ulozu ze vec kpa 200k! bol da res mal premislš, pa se naučiš cent tist kr ti starši dajo...!!
Petzl Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 vi pa veste kolk je moj fotr ulozu v moj motor sigurno ja. kamikaza: kako mors govorit da mi je fotr vse financirov, sej ne ves, a si bil mogoce zraven? nisi, torej ne ves. to je eno, drugo...ce se mislis kregat si najdu narobnga, pa ce mi mas kej za povedat, mi povej na 4 oci!
Petzl Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 aja pa se to glede tega, kdo zna cent motor, se pa ze vid po ohranjenosti, pa po temu, kako vozis z motorjem, a je to pocas, al je to "divjanje in dirkanje po cestah", ne mislm se pa kregat z vami, ker nisem zarad tega na forumu, pa kot sem ze omenu, mi povej 1:1 ce mi mas kej, usak zna pisat.
bOnZy Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Langus a hoces mar rect daj tvoj fotr pol mojmum fotru lagov akua?ej 100% tij fotr use financirov, mogoce ti mal od zepnine svoje samo useen..
bOnZy Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 dej ti men povej kok se vozs ti? skutr mas vec kot pa 2 leti pa mas komej 3500km..toj pa zato k ga mas ve u garaz...skutr mas pa itaq zato da se peles znemu ne pa da ga gledas...jest mam mojga 1 let pa 3 mesce pa mam ze 9600 prevozenh paj ohranjen k nov!
Petzl Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 skutr mi je res kupu, pa priblizno polovico delov tut, osalo sm pa sam. pa nevem zakaj se mate tak vesele kregat tukej, ce te kej zre, prid do mene k sm 500m stran doma pa mi povej na 4 oci pa je
bOnZy Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 zre me to da neznas cent tist kr ti starsi kupjo an...sicer me pa bk an..vazn da jest znam cent svoje stare...
Petzl Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 vozm se, tolk kr ga rabm in ne nekam za brezzveze ampak z namenom, govorim od preganjanja do konca, kolkrat si me pa letos vidu divjt? pa ne mislm se zapenat z vm, veste ket me najdete, ce mate tolk jajc da kle pisete cist ene tretje stvari, pridte do mene pa mi povejte kr mi mate za povedat
K4M1K4Z4 Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 dj... na 4 oci... sj vem kuko ti fotr mori zarad motorja in vrjetn noces da bi to sm napisu an <_< sj ne bom, ne skrb, zto s tvojim 4 ocmi kr nehj no...
bOnZy Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 jp...ce bi mal povedal izgrede kuko tej fotr pizdi zarat motorja...pol bi blo bol ceb se odjavu s foruma
Petzl Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL seveda ja, dej a upas pridt pred mojga fotra pa mu to rect, no dej pridta k sta tako pogumna, kot kaze bo treba mal moderatorja obvestit ane?
bOnZy Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 kaj pa bos obvestil moderatorja?da govoriva resnico akua???...no langus cak da pridem z morja pa se lahko pomenmo...!! ajde...
_Roba_ Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Prosim vas....bOnZy kaj tebe treba res amlo omirit al kaj???Ker te ma dosti ljudi nagledanih ne grezim ti pa nix samo povem ti!Ce se mate kaj za zmenit idi ven an ulico pa se tam zmenitie skotajte ko biki arkade razbite,cerljusti premaknite pol pa idi na kavo skup :) Al pa se an PM idite menit pa to pisat....
bOnZy Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 roba ce to bi ti use velik drugace gledu ce bi vedu tocn zakwa se gre...samo ni vazn...ja sej bol da mi ne grozis an!
_Roba_ Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 In kaj bi blo ce bi ti??Nix ti bi priso z prijatli v mb bi me pocakali skotali tako so me robocopi an tekmi pa sli an? :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se