Gregs Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 Zaenkrat 100% dva kandidata: 1. Duhec 2. Gizmo 3. punK :? Piši Gregsa. Ampak samo do 13:00, potem moram počasi proti LJ na Maksi it pomaha... pardon, pomagat... :D Kdaj se pa začne? Pa koliko cekinov prinesem s seboj?
Thundercat Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 a ne gremo v nedeljo na Maksi varno vožnjo?? :hmm: lahko med potjo kakšno pico sklestmo,jaz sem za ok...potem jemo .....sam da jemo...sam da je meso.... :D
gizmOkak Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 Piši Gregsa. Ampak samo do 13:00, potem moram počasi proti LJ na Maksi it pomaha... pardon, pomagat... :D Kdaj se pa začne? Pa koliko cekinov prinesem s seboj? ← Deal :OK: Kot mi je IBA sporoču se dobimo na Mobikrogu ob 10h. Sabo prnest 6000SITnih (se mi zdi, al 5000, nevem :? :blush: , vsekakor ne več kot 6k) Mi bomo tam do 14h verjento, pole mahnemo na maksi vožnjo, bomo vidli tekom dneva... Verejtno bo kar tko nekej ja :hmm: @Duhec (ne Devilish :grrr ): Ma kej prou pousod se ti naflika ta baba zadi al kaj :slap: dej reši se je malo no :lol: :lol1: Nja bo usaj za slikat dobra :photo: nas za slikat, d se razumemo. D se ne bo slučajno ona nastavlala :lol: @Sanda7: Vabljena pa nej pride še seba :OK: @Devilish: Se hecam, pa brez zamere, sej me poznaš :naughty: :P
gizmOkak Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 Sm nardila malo popravkov :P ← Ti kar popravlej, js sm tudi :lol1: Zaenkrat 100% dva kandidata: 1. Duhec 2. Gizmo 3. punK :? Rabli bi še kšnga fotografa :P Sicer kar jst vem nisva 100% ampak OK :hmm: Če pa ti nisi 100% ne vem, Duhec je zaenkrat še cel in ga neč ne manjka. Torej je 100% :grim
devilish Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 @Duhec (ne Devilish :grrr ): Ma kej prou pousod se ti naflika ta baba zadi al kaj :slap: dej reši se je malo no :lol: :lol1: Nja bo usaj za slikat dobra :photo: nas za slikat, d se razumemo. D se ne bo slučajno ona nastavlala :lol: ← :fight2: :fight1: :cry: Ti kar popravlej, js sm tudi :lol1: Če pa ti nisi 100% ne vem, Duhec je zaenkrat še cel in ga neč ne manjka. Torej je 100% :grim ← gizmo... te pošljem nekam :xx: :ninja: :grim fglafnem, ja, je 100% to je res... ma fizicno, druga zgodba pa tece glede nedelje, ce je 100% v namerah it tja :naughty: :P
viggen Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 SANDA, čestitam za novi motor! :devil: Čeprav še vedno imam občutek, da sem korak nazaj z informacijami......srebrna strela....hm, lahko bi bilo karkoli......Eos, jaz, duhec,itd, vsak ima svojo srebrno strelo...torej je lahko Suzukec, Aprilia, Yamahca, BMW........ TC, hvala glede vremena! :lol: GIZMO, kaj pol greste na tisto pistico? Enkart bo tud viggen mel čas..... :whistle:
kat Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 Sanda barabca tole srebrno zadevco si mi pa čist zatajila .) anyway primorci, dejte mal bl razdelat tole sobotno furco :P Če ne boste glih divjali :hmm: se vam mogoče pridružim :D no vsaj en delček poti
Thundercat Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 (popravljeno) ob 10.03 štart s planinskih rid....kam gremo ..tja proti Gorici, kjer poberemo Žana...nato proti tolminu in čez mejo nekam proti nasfedu.....vmes se nekje ali pa za nazaj ustavimo na kosilu ker jaz sem lačen..... :D ne bomo divjali..... .) Popravljeno Junij 16, 2005. Popravil Thundercat
devilish Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 vmes se nekje ali pa za nazaj ustavimo na kosilu ker jaz sem lačen.....:D ← Allora pejdi jest!! :blink: Zakaj čakat do takrat?? :P
Sanda7 Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 ja ma res tc sej boš skup padu do takrat k bomo šli marendat,dejte kakšno dobro picerijo zvohat viggen hvala za čestitke :004 kat takrat še nisem vedla to se je zgodilo v 15minutah tko da :whistle: pa itak ni nič posebnega da bi se hvalila okol,če bi bil benelli tornado bi se na ves glas drla tako pa ostajam bl tiha danes se bom klatla okol rid tko da,če me gdo rabi ve kje sem .)
Sanda7 Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 ajej zdejle sem vidla da se je učeraj ubil motorist na mobi krogu in da bo dirkališče verjetno zaprto cel mesec :cry:
gizmOkak Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 ajej zdejle sem vidla da se je učeraj ubil motorist na mobi krogu in da bo dirkališče verjetno zaprto cel mesec :cry: ← nebo .) Je pa res jeba :cry: odpovedali žlajfi :angry: :cry: V soboto se torej vidimo v NG. Js se vam pridružim ob 11h30 nekje pri astro baru (aka pri Metki) See ya :yea1:
gizmOkak Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 Sanda :angry2: SLIKCE MADONA :devil: zdej nevem koga pozdravlat s ti.. ammm z roko :lol: :yea1:
gizmOkak Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 nebo .) ← bo :cry: Zaradi nesreče bo mobikrog odslej naprej zaprt... Za kakršno koli ganjanje po mobikrogu bo dan treba prijavit kot javno prireditev in vse kolobocije zravn... V bistvu bo ratal ko mini Grobnik kjer bojo vse prireditve javne in pod nadzorom policije reševalcev, gasilcev itd. V glavnem konc je z Mobijem :( Torej v nedeljo se dobimo na ridah ob 14:00 in odkrenemo na MAKSI varno vožnjo :OK:
Sanda7 Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 no vidiš gizmo da bo :cry: slikce,nema slikc prid jutr na ride pa boš vidu,al pa čaki do nedelje :winkiss: oz sobote k gremo u nasffild,čeprov une češnje u brdih me še vedno močno mikajo tko da bog si ga vedi kaj bo jutri
viggen Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 Saaaaaaaaaaaaaandaaaaaaaaaaaaa! :eek: Pa povej no kaj za en stroj maš???? Drugače se bomo nehote kar mino rid zapeljali, zdej ko ne bo več videti rdeče Yamahce.........ravno zaradi nje smo se velikokrat ustavili na Ridah, pa na Grobniku sem jo zagledal, pa po cesti, pa ........ GIZMO, kaj po niste bli na mobikrogu? TC, vzemte kakšno dvojezično tablo s seboj, da se stopotjo naredi kako dobro delo.... :yea1:
Thundercat Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 sanda7 ima po novem yamaho virago 750 ...lušten motor... :OK:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 @TC .. sanda neb mela viragota niti v nočnih morah :P :devil: :devil:
Sanda7 Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 hudo hudo :lol1: to sem se pa nasmejala do solz, motor bo naogled danes na ridah,ampak grem prej še en krog usekat tko da pridem po 18h sicer pa ni nič posebnega,ampak sam poživi
Sanda7 Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 kaj pol za jutre gdo misli jit u nasffild poleg mene,tcja,nts in gizmodriskota,neki se je šulc menu,ostali pa boste travo kosili al kaj
Gregs Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 kaj pol za jutre gdo misli jit u nasffild poleg mene,tcja,nts in gizmodriskota,neki se je šulc menu,ostali pa boste travo kosili al kaj ← Ne, smo v Mariboru... ampak če me piči in pridem dovolj zgodaj v LJ, priletim za vami v Nassfeld... :naughty:
Godfather Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 Fabi,Gizmokak in Godfather Divača -Gorice-Gradišče-Ajdovščina -Col-Črni vrh-Idrija-Nost na Soči-Gorica-Divača :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Sanda7 Objavljeno Junij 18, 2005 Opozori Objavljeno Junij 18, 2005 Sporočam veselo novico,učeraj smo dobili še eno motoristko iz te sekcije :OK: sicer je bila tud prej motoristka oz bl prikolica,tako da bravo za to odločitev nakupa motorja,srečno in varno vožnjo in čim več lepih kilometrov. kej več bo pa sama napisala. zdej pa gas na bajk pa končno že naskok na ta nasffild :yea2:
Schultz Objavljeno Junij 18, 2005 Opozori Objavljeno Junij 18, 2005 Gizmo in ostali: a še velja randevu pri Astro baru v NG ob 11.30?
nts Objavljeno Junij 18, 2005 Opozori Objavljeno Junij 18, 2005 Sporočam veselo novico,učeraj smo dobili še eno motoristko iz te sekcije :OK: sicer je bila tud prej motoristka oz bl prikolica,tako da bravo za to odločitev nakupa motorja,srečno in varno vožnjo in čim več lepih kilometrov. kej več bo pa sama napisala. zdej pa gas na bajk pa končno že naskok na ta nasffild :yea2: ← Hvala :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se