Thundercat Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 Na OMV pumpi.... ma greste z motorini...kul...počasi pa srečno pa se gor vidmo.... :D
mk-r Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 Seveda... Če bi omenil avto bi me fentali... LP
pek Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 Se vidimo ob 11.00 na južni obvoznici LJ na pumpi.Menda je tam zborno mesto :?
MOTOVILC Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 Ekkola en poten pozdravček iz Čateža z rehabilitacije po op. :OK: Sem v hotelu Zdravilišče, :? če greste jutri popoldne slučajno kej mimo GSM v profilu maternasgonjokuprascepress ! :wacko:
superblackbird Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 gotovo.... 10.00 zmenjen z kraševci v postojni, potem pa v celje. Napoveduje se lep dan in ga je škoda zapravit. LP Ob 10.30 prjatu. Sej lohk prideš tudi že ob 10.00, ma se bojim zate, da se ga naliješ v tiste pol urce.
gizmOkak Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 Ma srečkoti vi js sm pa fully zaseden jutre, mam tekmovajne tku d je cela sobota šla po kur** Ja neč kej, mejte se karseda fajn, pa d nebojo kšne neumne po cesti O:-) ku ponavadi ne :P pa čim prej poročat kko je blo!!!!
Sanda7 Objavljeno Marec 13, 2004 Opozori Objavljeno Marec 13, 2004 Zdej ste mi pa nardil lušte,k sedim tuki pred to kišto v šihtu in čakam uro 14h. No fajn se imejte in srečno pot,držim pesti za lepo vreme
pek Objavljeno Marec 14, 2004 Opozori Objavljeno Marec 14, 2004 Žan ti je lahko žal,ker nisi šel z mano :yea2: sem šel cez Col in Črni vrh,tko da sem prvič v življenju vozu po bob stezi :lol1: sej cesta je bila kopna,ma na obeh straneh po meter in pol snega,tko da ni bilo šans da bi zletu vn iz ceste :OK:
Thundercat Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Ekkola en poten pozdravček iz Čateža z rehabilitacije po op. :OK: Sem v hotelu Zdravilišče, :? če greste jutri popoldne slučajno kej mimo GSM v profilu maternasgonjokuprascepress ! :wacko: pusti rehalibitatorke pri miru....ne zganjaj hudiča in čim prej domov v bistrc..... O:-)
gizmOkak Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Žan ti je lahko žal,ker nisi šel z mano :yea2: sem šel cez Col in Črni vrh,tko da sem prvič v življenju vozu po bob stezi :lol1: sej cesta je bila kopna,ma na obeh straneh po meter in pol snega,tko da ni bilo šans da bi zletu vn iz ceste :OK: ja verjamem, ma sej tudi če bi vn zletu nebi niti čutu (razn po tekvinu) k je blo tko mrez a :wacko: mi je žou ja :cry: :cry: ful, pa drugič :yea2:
MOTOVILC Objavljeno Marec 17, 2004 Opozori Objavljeno Marec 17, 2004 pusti rehalibitatorke pri miru....ne zganjaj hudiča in čim prej domov v bistrc..... O:-) :P ma kaj k so tko cortkane :wacko:
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Kaj zdej primorci se kej furate,nič vas ne vidim
mk-r Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Upam na lepo nedeljo... Pol pa bo... :OK:
superblackbird Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Kaj zdej primorci se kej furate,nič vas ne vidim Ta teden mi ga je uspelo sam pelat do Postojne na registracijo. Sem ga lih spucal po moto bumu, ki sva oba iz črne barve bela postala, zdej pa sva nazaj bela. Zato nas mogoče ne vidiš, ki menjavamo barvo. :D Upam na nedeljo. Pa še to; tisti, ki vozite na tehnični v Postojno lahko komot pustite vse auspuhe in druge home made varijante na mopedu, meni ga je pogledal na 20 m, vprašal, če je tisti moj, zabrundal, da ima sigurno dobre žlajfe in je blo opravljeno. 10 minut z vsemi vplačili skupaj.
mk-r Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Ta teden mi ga je uspelo sam pelat do Postojne na registracijo. Sem ga lih spucal po moto bumu, ki sva oba iz črne barve bela postala, zdej pa sva nazaj bela. Zato nas mogoče ne vidiš, ki menjavamo barvo. :D Upam na nedeljo. Pa še to; tisti, ki vozite na tehnični v Postojno lahko komot pustite vse auspuhe in druge home made varijante na mopedu, meni ga je pogledal na 20 m, vprašal, če je tisti moj, zabrundal, da ima sigurno dobre žlajfe in je blo opravljeno. 10 minut z vsemi vplačili skupaj. Tehnični.... Se ne sekiram... Še vsaj 2 leti me ne bodo vidli.... :D :D :D
Thundercat Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Ta teden mi ga je uspelo sam pelat do Postojne na registracijo. Sem ga lih spucal po moto bumu, ki sva oba iz črne barve bela postala, zdej pa sva nazaj bela. Zato nas mogoče ne vidiš, ki menjavamo barvo. :D Upam na nedeljo. Pa še to; tisti, ki vozite na tehnični v Postojno lahko komot pustite vse auspuhe in druge home made varijante na mopedu, meni ga je pogledal na 20 m, vprašal, če je tisti moj, zabrundal, da ima sigurno dobre žlajfe in je blo opravljeno. 10 minut z vsemi vplačili skupaj. :OK: :OK: sej je vedno bilo tako...no meni je še številke včasih pregledal...če se mu da....sicer pa komaj drugo leto letim na tehnični... :rolleyes: fantje z našega tehničnega so zakon!! :yea2:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 fantje z našega tehničnega so zakon!! :yea2: Seveda zato pa imate tko izpravna vozila na vašem postonjskem koncu. :wacko:
superblackbird Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Seveda zato pa imate tko izpravna vozila na vašem postonjskem koncu. :wacko: Ej sploh ne spadam v postojnski konc, sam zbivam povprečje izpravnih mopedsov. Mk-r sem čul pravt, da se govori po vasi, da bodo z 1.majem uvedli šest mesečne tehnične preglede za BMW-je. :kva2:
sax Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Mk-r sem čul pravt, da se govori po vasi, da bodo z 1.majem uvedli šest mesečne tehnične preglede za BMW-je. :kva2: Da se nauš krvavo usjeknu!!! B)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 da se govori po vasi, da bodo z 1.majem uvedli šest mesečne tehnične preglede za BMW-je. :kva2: pa 20% bodo zavarovanje dvignli ka so kosi tko dagi :lol1:
mk-r Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 pa 20% bodo zavarovanje dvignli ka so kosi tko dagi :lol1: Upam da jih ne bom še rabil... <_<
superblackbird Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Eeeeee, lej lej lej, folk se je zbudu. A sem koga užalu?? Aja, to so menda le govorice, ko pogovor slučajno nanese na BMW. :beer2:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Eeeeee, lej lej lej, folk se je zbudu. A sem koga užalu?? Aja, to so menda le govorice, ko pogovor slučajno nanese na BMW. :beer2: ah sej smo vedno budni .... bemfle so pa zakon sam smo še mal premladi zanje ... pol čez 50-ta leta pa bodo prav pršla ..... :lol1:
mk-r Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Nobeden užaljen... Smo pa res še mladi za bemfle... Ma kaj hočem... so mi pač všeč...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se