Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Tuki v PO so res carje,sploh pa mi nimajo kej k mam motor poštiman v nulo.Zdej se grem pa vozit.
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 KLMN a sva se srečala učeri na cesti,če bi pelov v skupini motorjev(4,5)zadni
punK Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 @ sanda7 : ne nism bij jst! sem se vozu sam ker ga je treba utekat, in nima noben živcev se vozit do 90 km/h z mano!!!! :D :D
Sanda7 Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 Ja ja sej sva se že na chatu zmenla tud za kofe,če si pozabu.Sicer pa spet pada ta prekleti dež oz na drugi strani bajte sneg
Thundercat Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 Ja ja sej sva se že na chatu zmenla tud za kofe,če si pozabu.Sicer pa spet pada ta prekleti dež oz na drugi strani bajte sneg kr nej pada...da ceste počisti...sem se menu s cestarjem je sosed moj pa pravi da bodo šli pospravljat ceste ko država dnar da...oni so privat in ne delajo zastojn...tako da se zna zavlečt....
Sanda7 Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 Ti šment,dej reč da nej še na rakek pridejo mal ta pesek pomest
Thundercat Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 Ti šment,dej reč da nej še na rakek pridejo mal ta pesek pomest bom :rolleyes: ko pometejo pri nas..... :P
gizmOkak Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 sej bo dš spral s ceste vso porkerijo, tku d ni panike d bi mogli z metlami laufat okul :P sicer pa, vikend je bil kar zanimiv, čeprou mrzu...tje po krasu se še kar da pelat :D upam pa d bo ta wikend kej bl toplu (tm okul 25oC) in sonce, pa brez burje in topu asvalt, pa brez zalivku in brez luken.....pol se bom pa zbudu s prstom u riti :yea2: se gremo furat u nedeljo če bo vreme?
punK Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 se gremo furat u nedeljo če bo vreme? valda!!!!! :yea2:
Sanda7 Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 sej bo dš spral s ceste vso porkerijo, tku d ni panike d bi mogli z metlami laufat okul :P sicer pa, vikend je bil kar zanimiv, čeprou mrzu...tje po krasu se še kar da pelat :D upam pa d bo ta wikend kej bl toplu (tm okul 25oC) in sonce, pa brez burje in topu asvalt, pa brez zalivku in brez luken.....pol se bom pa zbudu s prstom u riti :yea2: se gremo furat u nedeljo če bo vreme? Z DVEMA :P
gizmOkak Objavljeno Marec 25, 2004 Opozori Objavljeno Marec 25, 2004 alora zmenjeno, zjutro sam pogledam če bom dobu audija od milke (nagradna igra) pole pa grem...takoj po kosilu. Se kej čujemo al se kar dobimu tu in tam ob tem in tem cajtu...?
Burnout Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 Blagor vam k se lahko furate z motorji!! :OK: :OK: Jst sem pa obsedel doma z zlomljenim gležnjem :cry: :cry: in ne morem it na motor! Mate kakšen nasvet da preživim ta cajt k bom mogel met gips na nogi, da bom čim manj trpel ob misli kako se bi lahko vozil :yea2: pa se ne morem :cry: :cry: ? Lp Burnout
Thundercat Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 Mate kakšen nasvet da preživim ta cajt k bom mogel met gips na nogi, da bom čim manj trpel ob misli kako se bi lahko vozil :yea2: pa se ne morem :cry: :cry: ? Lp Burnout mamo...Motosvet....... :yea2: :yea2:
Burnout Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 Ja no vsaj to mi ostane!! MOTOSVET :yea2: :yea2: :yea2: Vsaj nekaj da me potolaži! :OK: Sam kurc je poslušat kako se majo drugi fajn ko se fjakajo okol ti pa lahko sam gledaš motor v garaži :cry: Lp Burnout
mk-r Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 (popravljeno) Ni problema... Moj kolega se je kar z gipsom vozil... :D Popravljeno Marec 26, 2004. Popravil mk-r
Thundercat Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 Ja no vsaj to mi ostane!! MOTOSVET :yea2: :yea2: :yea2: Vsaj nekaj da me potolaži! :OK: Sam kurc je poslušat kako se majo drugi fajn ko se fjakajo okol ti pa lahko sam gledaš motor v garaži :cry: Lp Burnout sej nisi edini...verjetno se jih manj vozi kot pa je tistih ki se sedaj še ne vozimo....ne skrbi še bo sonca....pa tudi noga se bo zacelila pol pa gasa :yea2: :afro1:
Sanda7 Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 TC ti ga kar tolaž sam k bo sonce posijalo in malo ogrelo mu nobena tolažba ne pomaga.Se bom šla še zanalašč mal v hribe vozit da mu bom lušte delala .) Burnout,naj ti gips snamejo čim prej dol,lahko pa prideš do mene vzamem fleksarco v roke en dva tri in je :OK: Kaj se jutr kje vidmo na cesti baje da bo za en giro odpelat
Burnout Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 ...Se bom šla še zanalašč mal v hribe vozit da mu bom lušte delala Burnout,naj ti gips snamejo čim prej dol,lahko pa prideš do mene vzamem fleksarco v roke en dva tri in je Kaj se jutr kje vidmo na cesti baje da bo za en giro odpelat Ma ja ej me prow mika! Kje se dobijemo? :lol1: Ti se kar fjakaj okol pa pazi da te kje ne ujamem z berglami :lol1: ! Drgač sem mel operacijo pa mam zdej ploščico pa 7 šraufow v gležnj v pondeljek pa grem pobrat šive in po pravi gips, za zdej mam sam langeto (Sanda ne rabiš fleksarce sam ene močne škarje za prerezat). Zdej če bom rabu kej pošraufat motor bom kar iz gležnja vzel :lol1: ! Lp Burnout
superblackbird Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 Bojs ne se sekirat, saj ti tud jaz delam družbo med nesposobnimi za na moped ta wikend (upam,da sam ta) mi poberejo šive v četrtek. Pol pa ... :D
mk-r Objavljeno Marec 28, 2004 Opozori Objavljeno Marec 28, 2004 Bojs ne se sekirat, saj ti tud jaz delam družbo med nesposobnimi za na moped ta wikend (upam,da sam ta) mi poberejo šive v četrtek. Pol pa ... :D Ej blackbird... hitro poštimaj zadeve... začenja pomlad.... Na mojo srečo pa sem danes lepo naredil cca 300km po sončku...:D
Thundercat Objavljeno Marec 28, 2004 Opozori Objavljeno Marec 28, 2004 danes sem res vidu kr neki motoristov ..pa sando7 pa sebata na Gw :notworthy: :notworthy: čez postojno že hrumi.... :D na ridah je pa še sneg menda....
MOTOVILC Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 ekkola mene spet prvi dan v službi po 3. mesecih :D
Thundercat Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 ekkola mene spet prvi dan v službi po 3. mesecih :D oo00 :notworthy: :OK: ...kdaj boš pa kej na motorju.... :hmm:
Sanda7 Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Pa kaj ste sami invalidi v tej sekciji,alora Trk trk po lesu Ma na ridah je blo suho prejšn tedn.
gizmOkak Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 ej kolk je lepo vreme tle na goriškem....vsak dan nrdim vsaj 150km....zakon je... U soboto smo bli u KP še z enim sošolcm in vam povem, zakon, po dougem cajtu spet mal akcije. Sam smo že vn s faze...obeh je hrbet bolel (malčk) :P bo treba nabirat kondicijo .) Sanda kaj je tista telefonska taprava k jo maš na profilu? Če je pol ne se čudit če bo kdaj med vikendom zvonil oz brrrnel telefon u hlačah :naughty: kaj bo pa zaeno vreme za wikend :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se