Skoči na vsebino
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

Objavljeno

Za prodat imam novo pokrivalo za Z750/Z1000. Več info na PM.

Objavljeno (popravljeno)

.....no nevem kako za kirga....jst pa občutno pogrešam navor pri tem motorju in malo boljše odzivanje pri nizkih obratih.....Ko greva s punco kam morn kr fajn 2-3 dol vrečt če hočem konkretno prehitet in se ne cjazit med prehitevanjem......V Dolomitih (hrib)....se je še kako poznalo pomanjkanje navora.....

ja,manjka navora će ga s čukom primerjaš, pomisli pa, kako bi blo če bi mel 600tko?!

mel vse tri, govorim iz prve roke.

Popravljeno . Popravil siks
Objavljeno

Da slišim kakšne gume pilite na ZZZZZejčkih.

Js trenutno Dunlop roadsmart.

Kaj pa vi?

Objavljeno (popravljeno)

tut js....

Popravljeno . Popravil DiAbLo46
Objavljeno (popravljeno)

Na svojem Zju imam gume dunlop sportsmart - izjemno zadovoljen!

Ima kdo ta ermaxov nosilec tablice na Zju? klik Ali je že kdo ga kupoval tukaj na tc motoshop?

ali je nakup teh smernikov zraven obvezen? (če kdo ve ali dobiš to 4smernike ali samo zadnja dva?)

ali so ti smerniki manjši ali enaki?

ali so potrebni kakšni dodatni posegi v elektroniko če to gor montiram?

Iščem najbolj easy varianto za zamenjavo serijskega nosilca za tablico. Cena mi ne igra tolko vloge, ker bi rad samo imel zadevo kar se da lahko urejeno z čim manj zejbavanja in težav....

P.S. katere nosilce za tablico pa vi uporabljate? bi bil hvaležen če se malo ''pohvalite'' :)

Popravljeno . Popravil Rocko
Objavljeno

Pozdravljeni!

Sem nov na tem forumu in ker je ravno ta tema, kjer ste večinoma lastniki Z-jev bom kar tukaj povprašal(moderator upam, da nimaš nič proti). Iščem za Z-ja750 letnik 07 dalje:

-sprednji blatnik

-masko

-levo ogledalo

-levi pokrov na mašini

-štender(tačko)

Če bi imel kdo kaj od tega za prodat, naj mi prosim javi na ZS. Deli so lahko tudi popraskani, glavno da so celi.

Lp

Objavljeno (popravljeno)

Pozdravljeni!

Sem nov na tem forumu in ker je ravno ta tema, kjer ste večinoma lastniki Z-jev bom kar tukaj povprašal(moderator upam, da nimaš nič proti). Iščem za Z-ja750 letnik 07 dalje:

-sprednji blatnik

-masko

-levo ogledalo

-levi pokrov na mašini

-štender(tačko)

Če bi imel kdo kaj od tega za prodat, naj mi prosim javi na ZS. Deli so lahko tudi popraskani, glavno da so celi.

Lp

na avt0.net sem pod rubriko oprema in moto deli deli našel ogledala, pokrov za mašino in blatnike za Z750... poglej malo tja :)

aja pa ne pozabi da je ebay lahko tudi tvoj prijatelj :)

Objavljeno

na avt0.net sem pod rubriko oprema in moto deli deli našel ogledala, pokrov za mašino in blatnike za Z750... poglej malo tja :)

aja pa ne pozabi da je ebay lahko tudi tvoj prijatelj :)

Že klical, nima nič več vsaj trenutno ne, če misliva oba pravega.

Včasih se pa najde kaj tud na kakem forumu, če ne drugače bom pa res probal še kaj preko ebay-ja.

Objavljeno

Že klical, nima nič več vsaj trenutno ne, če misliva oba pravega.

Včasih se pa najde kaj tud na kakem forumu, če ne drugače bom pa res probal še kaj preko ebay-ja.

odvisno je tudi če ti cena ni ovira pol lahko tako zadeve kar na novo nabaviš :P Drugače pa ma ebay če si vzameš čas dokaj dobre deale.

Aja pa še odgovarjam sam sebi na svoje zgornje ''jamranje'' glede nosilca za tablico, sem se že odločil da bom verjetno naslednji mesec kar kupil tole - se mi zdi najbolj simpl in najbolj elegantno.

Lp Rocko

Objavljeno

odvisno je tudi če ti cena ni ovira pol lahko tako zadeve kar na novo nabaviš :P Drugače pa ma ebay če si vzameš čas dokaj dobre deale.

Aja pa še odgovarjam sam sebi na svoje zgornje ''jamranje'' glede nosilca za tablico, sem se že odločil da bom verjetno naslednji mesec kar kupil tole - se mi zdi najbolj simpl in najbolj elegantno.

Lp Rocko

:nono: če bi finance dopuščale, pol sploh nebi spraševal tukaj. Bi bili deli novi že doma. Z ebay-jem še res, da nimam nobenih izkušenj, kako to gre. V skrajnem primeru bom pač moral pogruntat tud to zadevo.

Lp

Objavljeno

tretji komplet Metzeller M3 bo pravkar znucan, naslednje bodo njena naslednica Metzeller M5

Kaj pa vi?

Objavljeno (popravljeno)

Na svojem Zju imam gume dunlop sportsmart - izjemno zadovoljen!

Ima kdo ta ermaxov nosilec tablice na Zju? klik Ali je že kdo ga kupoval tukaj na tc motoshop?

ali je nakup teh smernikov zraven obvezen? (če kdo ve ali dobiš to 4smernike ali samo zadnja dva?)

ali so ti smerniki manjši ali enaki?

ali so potrebni kakšni dodatni posegi v elektroniko če to gor montiram?

Iščem najbolj easy varianto za zamenjavo serijskega nosilca za tablico. Cena mi ne igra tolko vloge, ker bi rad samo imel zadevo kar se da lahko urejeno z čim manj zejbavanja in težav....

P.S. katere nosilce za tablico pa vi uporabljate? bi bil hvaležen če se malo ''pohvalite'' :)

Js mam home-made nosilec tablice in LED smernike zadaj, moral sem zamenjati rele, ker če pustiš originalnega utripajo precej hitro, kot da bi bila ena žarnica pregorjena (ker je premajhna poraba elektrike,) zamenjal sem ga z enim iz Lojza, ki je namenjen prav za take reči. Je pa to zelo enopstavna operacija, ne raiš bit štromar. Več info na ZS če želiš...

Popravljeno . Popravil lajbn
Objavljeno (popravljeno)

lajbn hvala za pomoč. bolj ali manj sem se tako odločil da kupim ta nosilec in smernike pustim za zdaj originale. To bom montiral naslednji mesec pa seveda prilepim tudi kako fotko

v primeru težav ali kakšnih ostalih infotov pa te bom z največjim veseljem kontaktiral, še enkrat hvala za ponujeno pomoč :)

Objavljeno

ja,manjka navora će ga s čukom primerjaš, pomisli pa, kako bi blo če bi mel 600tko?!

mel vse tri, govorim iz prve roke.

...vseeno......Z ima malo preveč kilogramov....sem tudi vozil 600 ccm pa je blo več navora kot pri tem z-ju....sem pa tudi vozil dvo valnika.....

tak da če dam vse skupaj oz. dvovalnika stran (ker pa itak vleče že pri 2500 obratov, kot traktor).....še zmeraj ostajam pri svojem!

glede gum.....jst mam na svojem metzeller Z8 (z njo že narejenih 10.000 km .....pa še bo za 2000 ziher.....)Pa se pretežno voziva s punco, oprijem na

ovinkih odličen oz. dovolj za cestno rabo.....

lp!

Objavljeno (popravljeno)

bolj ali manj sem se tako odločil da kupim ta nosilec in smernike pustim za zdaj originale.

Za to ceno mi tale nosilec deluje nekako skromno :blush: . Pa dimenzija se ujema s tvojo tablico glede na to, da imajo gor drugačne tablice?

Če bi jaz kupoval, bi kupil kaj takega. Na tega tudi tablico bolj trdno fiksiraš gor in originalno lučko obdržiš :)

Popravljeno . Popravil Cofko Cof
Objavljeno

Za to ceno mi tale nosilec deluje nekako skromno :blush: . Pa dimenzija se ujema s tvojo tablico glede na to, da imajo gor drugačne tablice?

Če bi jaz kupoval, bi kupil kaj takega. Na tega tudi tablico bolj trdno fiksiraš gor in originalno lučko obdržiš :)

Nebom niti najmanj oporekal da izgleda slabo, ampak ta se mi zdi skoraj enako velik :O Si mi pa dal za mislit...

Objavljeno (popravljeno)

Nebom niti najmanj oporekal da izgleda slabo, ampak ta se mi zdi skoraj enako velik :O Si mi pa dal za mislit...

Sorry Rocko, ampak zdaj se mi pa zdi, da že mal pretiravaš? Nevem, zakaj ne kupiš nosilca v sloveniji, jih imaš kar nekaj kvalitetnih, pa jih imaš v roku 2dni. V tujini boš plačal pa enako, če ne še več, poštnina+ carina pa še čakati boš moral. Ne kompliciraj s tem kaj drugi mislimo, poglej, kater ti je lepši in ga kupi...

Pa brez zamere.

lp

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

Žal, ampak rad bi najlažjo varianto, ker nisem mehanik in se mi ne ljubi improvizirat... Bom se potrudil manj komplicirat :)

Objavljeno

Pozdravljeni!

Zanima me, tisti ki ste zamenjali original lonec z kakšnim športnim na novem modelu Z-ja, kako je z tistima dvema zajlama. Jih enostavno odviješ tam na sredini in zatlačiš nekam al kako ste to rešili.

Pa še to me zanima, če se vam motor po menjavi lonca pod nizkim tekom kako drugače obnaša, oziroma je vse isto kot z original loncem, razen zvoka seveda :naughty:

Lp

Objavljeno

Pozdravljeni!

Zanima me, tisti ki ste zamenjali original lonec z kakšnim športnim na novem modelu Z-ja, kako je z tistima dvema zajlama. Jih enostavno odviješ tam na sredini in zatlačiš nekam al kako ste to rešili.

Pa še to me zanima, če se vam motor po menjavi lonca pod nizkim tekom kako drugače obnaša, oziroma je vse isto kot z original loncem, razen zvoka seveda :naughty:

Lp

Zajle odrstraniš iz motorčka, ki je na levi strani pod plastičnim pokrovom

Pod nizkim tekom, se ne obnaša drugače, saj za sprotno pravilno delovanje deluje računalnik-prednost el. vbrizga ;)

Objavljeno

Hvala za info.

No preden grem v nabavo novega lonca, bom še malo pogledal in povprašal za kaj rabljenega. Tako, da če kdo ve za kakšno zadevo ali prodaja mi lahko sporoči na ZS.

Lp

Objavljeno

Ima kdo za prodat original izpuh za Z-ja novi model? Bi rabil za en projekt :rolleyes:

Objavljeno

Hvala za info.

No preden grem v nabavo novega lonca, bom še malo pogledal in povprašal za kaj rabljenega. Tako, da če kdo ve za kakšno zadevo ali prodaja mi lahko sporoči na ZS.

Lp

jest bi ga prodal če bi dobil nekje ugodnega en drug model, gor imam leovince gp style, rabu bi pa gp pro, a ta bi te zanimov?

hyperjack morva se dobit enkrat da vidm razliko....

Ima kdo za prodat original izpuh za Z-ja novi model? Bi rabil za en projekt :rolleyes:

jest mam original auspuh doma zapakiran letnik 08, če te zanima piš na zs...

lp

Objavljeno

mam za 08!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!