Skoči na vsebino

Yamaha XT 660 X in R

Priporočene objave

Objavljeno

A ima mogoče kdo za prodat nosilec za kovček, namreč doma ima kovček kappa 30l z ploščo rabil bi samo nosilec??

Nosilec je pri meni, cena 60 ojrov je fiksna vzemi ali pusti 041 443 989 :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

Jaz ti ga dam za 40eur    :smoke:

Popravljeno . Popravil Himc57
Objavljeno

Ja ti bom opisal moje izkušnje s tem motorjem. Imel sem rdečo črnega XTX 660 SUPER MOTO. Seveda zdaj ko sem odrasel imam Hondo Crosstourerja 1200 za 2 motorja XT in 3 motorje XT po konjih. No dosti šale. 

Še vedno bi za solo vožnje imel ta motor.

To je motor za samske, šminkerje, uživače vijuganja med avti. 

+ izgled

+ zvok motorja neverjeten ( en cilinder da svoje ). priporočam nap. Akrapoviča

+ lega na cesti

+ pospeški in užitek privitja do 0-120km/h

+ poraba

-  sopotnica odpade zaradi premalo konjev

- občutno pomanjkanje moči nad 120km/h

- šaltanje v nižjo prestavo da lahk prehitiš

- torzija motorja pri dveh potnikih ( ga mal zvija)

To je to in zame je bil odskočna deska nabiranja izkušenj. LP Buha

Objavljeno

Pozdravljeni!

Prodaja gdo xt 660 od letnika 2005-07 lepo ohranjeno cena tm do 3000€

lep pozdrav.

Objavljeno

Zdravo. Mene pa zanima katere pnevmatike kej uporabljate na R variantah? Zanimajo me predvsem mnenja v rangu dunlop trailmax 65s, Metzeler torance,.. Oprijem asfalt, makadam?

zdj odvisno kolk se boš vozu po makadamu in kaj od tega pričakuješ... za fajn zabavo vsaj kakšne conti tkc 80 al pa karoo...

če se pa veliko vožiš po asfaltu ti pa priporočam conti trail attack, pa tud na makadamu niso dost slabš al pa prav nič od anakee2 al pa tourance.

kupim alu zaščito motorja (skid plate) če kdo prodaja. tel 051-411-381

lp mitja

Objavljeno

Še vedno kupujem Akrapoviče ! Mam dnar ;)

- v trgovinah z Akrapovičevimi izdelki, jih imajo toliko da jih kar prodajajo

- če nimaš opcije za nakup novih redno spremljaj ebay.com, ebay.de, ebay.co.uk

- če nimaš opcije nakupa iz tujine redno spremljaj avtonet (pred kratkim so se prodajali 3je kompleti), bolho

Nevem, al še nisi pogruntal, da motosvet niso glih mali oglasi, pa glede na to, da ti jih še vedno ni noben ponudil, bi lahko pomislil, da tema ni glih primerna za iskanje.

Objavljeno

Še vedno kupujem Akrapoviče ! Mam dnar ;)

:) Hja, razlog, da ti nihče ne odgovori, je to, da je rabljene dobit Akrapoviče za XT skor mission impossible - morš res met srečo. Tko da, kot je rekel HyperJack: spremljaj oglase vsepovsod. Konec koncev pa če imaš dnar (za rabljene Akrapote boš dal vsaj 400 eur, ravno zato, ker so iskana roba) je vseen drek, kakšn auspuh boš dal gor. Kilogram gor ali dol, teb je važn, da bo prdelo. Razlika v pridobitvi moči med aftermarket izpuhi je za naše potrebe zanemarljiva. Ozri se že za LeoVince, Arrow, karkoli pač dobiš. Povprašaj še za Mass.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Dejte mi povedat a še komu zaliva xt-jko pa da noče vžigat? Stokrat sem že spucal svečko, kupil novo, zamenjal bencin ker sem mislil da je prestar...Potem le enkrat vžge, pa vžiga par dni lepo, pol pa spet isti k....? Pa krivine začnejo žaret če ga nekaj časa na mestu navijaš-normalno? ali je tolk bencina v izpuh steklo? Če ma kdo kakšen konkreten odgovor oz. idejo kaj še nardit? Preveru sem tudi diagnostiko pa mislim da dela vse...

Objavljeno

Ce se nisi igral z nastavitvami vbrizga ali kaksne druge predelave ne verjamem da ti ga zaliva. znano je da imajo serijske masine z originalnimi nastavitvami nastavljeno razmerje bencin/zrak prerevno(premalo bencina) zaradi manjse porabe,
manjsih izpustov, itd. Pomoje je bolj vrjetn obraten scenarij ampak vseeno je tezko dolocit kaj ne stima glede na opis motorja in problema, ki si ga napisal. Poglej ce imas dovolj olja. Zgodilo se mi je, da je tezje vzigal ker nisem dobre pol sezone dolil nic olja, manjkaloga je kar nekaj, ko sem ga dolil je delal normalno. Sam bi iskal razlog (poleg premalo olja) v elektroniki: svecka, tuljava, kaksna varovalka, mogoce kaksen senzor ki pomaga dolociti razmerje bencin/zrak pri vbrizgu ali pa ce imas star in zapackan filter zraka ali pa kej kar ovira pretok zraka do filtra. Nisem mehanik in xt-jko mam samo 1 let, tko da vprasi se koga za mnenje, ki ma vec izkusenj.Upam da ti kej pomaga

Tisto glede zarecih krivin... http://www.youtube.com/watch?v=MeZYLkhAhwM upam da ne pocnes tega :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ima kdo nosilec za kovček za xtx verzijo od letnika 07. naprej??

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

prodam ugodno takšne kot na sliki! za yamaho xt600, za več inf.,pište na pošto

post-36269-0-79651600-1364413084_thumb.jpg

post-36269-0-21252300-1364413110_thumb.jpg

Objavljeno

prodam ugodno takšne kot na sliki! za yamaho xt600, za več inf.,pište na pošto

prodano!

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Mene zanima,ce se rabijo nosilci za stranske tekstilne torbe.... predvidevam da se ,ker ce ne bi bile direktno na izpuha naslonjene.Mogoce kdo ve kje se bi dali nosilci kupit in za kolk? lp

Objavljeno

Lep pozdrav. 

Torej, zelo poceni sem dobil starejšo yamaho xt. Motorja še nisem odpiral niti kurblal, vem le, da je motor ostal brez olja in naj bi prijelo bat. Tudi lastnik se ni nič ukvarjal z njim. Ima kdo od vam mogoče izkušnje kaj najprej gre, če ni olja. Je potrebno kakšno posebno orodje za razstavljanje motorja, pa prav bi mi prišel kak link do service manuala.

Potem me pa še malo zanimajo cene potrošnega materiala: Veriga, zobniki, ploščice, olje, filtri. Kupujete pri nas ali mogoče Ebay?

Hvala za odgovore in lep pozdrav :)

Objavljeno

Tako, motor je razdrt. Vse je ok, razen zobnika na glavni gredi ki je počen, ampak to verjetno ni posledica vožnje brez olja, tako da očitno je bilo olja dovolj :)

post-14087-0-11498600-1366778753_thumb.jpg

Se pravi potrebujem tole!

post-14087-0-58694800-1366778774_thumb.jpg

A kdo ve če je ta zobnik isti pri letniku 89 kot pri 92?

Objavljeno

ve modra kdo, koliko barov morajo imeti sprednje vilice na yamahi xt letnik 1989.

Lp

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

zivjo

v roku 14 dni bom narocil nekaj delov za svoj motor z ene od teh dveh strani: http://www.kedo.com/ ali http://off-the-road.de/ in ce kdo razmislja o nakupu iz teh dveh strani pa bi si delil postnino naj sporoci. ce pa pozna kaksno stran z manj postnine naj pa tudi pove :) (kedo ma 20 offtheroad pa cca 15€) prosim ce mi napisete na zs

LP matija

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!