simonsi Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Svečke tiste noter, ki so predpisane za motor. Raze če te tošel žuli. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 Hoj! Ne svetijo kratke luči. Tok je. Vse do konektorov. Stikalo v redu. Tudi menjava žarnic ne zaleže. Morda se kateremu ,,sveti,,?? :doze: lepa hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smokey20 Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 že drugič se mi je naredlo, da je motor zaprlo :huh: 2., 3. do konca pol ga pa kr neki prekine :cry: kaj bi bilo to? sm to ne zmerom :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 :unsure: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 :unsure: :whistle: Na katerem konektorju si preveril tok, na tistih, ki jih daš na žarnico??? Ali imaš pravo žarnica ? .) Ali so v konektorju ''jezički'' za stik z žarnico dovolj skupaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 Na katerem konektorju si preveril tok, na tistih, ki jih daš na žarnico??? Ali imaš pravo žarnica ? .) Ali so v konektorju ''jezički'' za stik z žarnico dovolj skupaj ? Na tistih, ki jih daš na žarnico, ja. :) Hm, h4, klasika. :blush: ,,Jezički za stik z žarnico so verjetno dovolj skupaj, če svetijo dolge?! :doze: :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 a nitka za kratko v žarnici je :doze: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 a nitka za kratko v žarnici je :doze: :P :kva1: Res, da nisem med najtabrihtnejšimi, sam' to pa že pretiravaš! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 :lol1: ma hecal sm se nooo :D lahko da ima samo konektor za + kratke slab stik, lahko tudi da je v sami žarnici prekinjena žička za kratko - v ohišju, čeprav bolj malo verjetno (probaj z žarnico ki na drugem vozilu sigurno sveti - se mi je že zgodilo da sem probaval z dvema zanič žarnicama :fredy: ) če je žarnica ok, je problem sigurno v stiku na konektorju (če praviš da na konektorju imaš tok) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 Hoj! Ne svetijo kratke luči. Tok je. Vse do konektorov. Stikalo v redu. Tudi menjava žarnic ne zaleže. Morda se kateremu ,,sveti,,?? :doze: lepa hvala JEBELA CESTA! ....se posipam z drekom (kravjim) :naughty: Se še enkrat zmeril ,,prevodnost,, Tok v konektoru je SAMO za dolge luči. :blush: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Mene pa zanima, če se je komu, ki na svoji R1 vozi sopotnico (ali sopotnika :P ), pri zadnji maski oluščila barva. To je na predelu, kjer se škornji dotikajo plastike (na desni strani samo). Plastika ni odrgnjena, ampak se je kar en košček odluščil. Govorim pa o novi R1. Lp, First Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Mene pa zanima, če se je komu, ki na svoji R1 vozi sopotnico (ali sopotnika :P ), pri zadnji maski oluščila barva. To je na predelu, kjer se škornji dotikajo plastike (na desni strani samo). Plastika ni odrgnjena, ampak se je kar en košček odluščil. Govorim pa o novi R1. Lp, First Ne, malo je odrgnjena, odluščila pa se ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Mene pa zanima, če se je komu, ki na svoji R1 vozi sopotnico (ali sopotnika :P ), pri zadnji maski oluščila barva. To je na predelu, kjer se škornji dotikajo plastike (na desni strani samo). Plastika ni odrgnjena, ampak se je kar en košček odluščil. Govorim pa o novi R1. Lp, First Do zdaj imel 2*R1 in na obeh prevozil kar nekak km s sopotnico in se mi to ni nikoli zgodilo.Morda je bila kdaj kakšna praska, vendar se je vedno dalo spolirati. Če nima tvoja sopotnica ravno nekih okovanih škornjev polnih netov in podobno .) , pojdi na servis Yamahe, morda še najbolje kar v Krško. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Ona je povzročiteljica :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Do zdaj imel 2*R1 in na obeh prevozil kar nekak km s sopotnico in se mi to ni nikoli zgodilo.Morda je bila kdaj kakšna praska, vendar se je vedno dalo spolirati. Če nima tvoja sopotnica ravno nekih okovanih škornjev polnih netov in podobno .) , pojdi na servis Yamahe, morda še najbolje kar v Krško. Ubistvu sem jaz sopotnica :blush: Fora je v tem, da na levi strani ni nič, na desni je pa odluščeno. Škornje imam Oxtar-jeve in je res, da se plastike na motorju dotika ravno plastika škornja. Lahko je da je maska malo drugače oblikovana, kot pri prejšnjih modelih, ampak lahko bi pa tudi mislili na to, da tam pridejo ravno škornji in bi magar kako dodatno prevleko dal gor al pa kej :angry: Ona je povzročiteljica :P :lol: Jst ja :blush: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Ubistvu sem jaz sopotnica :blush: Fora je v tem, da na levi strani ni nič, na desni je pa odluščeno. Škornje imam Oxtar-jeve in je res, da se plastike na motorju dotika ravno plastika škornja. Lahko je da je maska malo drugače oblikovana, kot pri prejšnjih modelih, ampak lahko bi pa tudi mislili na to, da tam pridejo ravno škornji in bi magar kako dodatno prevleko dal gor al pa kej :angry: :lol: Jst ja :blush: :D Kupi prozorno samolepilno folijo in jo na mestih kjer se ti zdi, da lahko opraskaš barvo nalimaj. P.S.Če jo rabiš imam jaz v pisarni 2xA4 te folije! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smokey20 Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 sklopka začela drset :headbang: pa glih zdej k je lepo vreme :unsure: kolk bo to koštal? letnik 00, 35000 km :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 Če podložiš fedre, ene par centov. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Na kateri strani ima ketno odmične? Desni, je tako? :naughty: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 Team Fiat Yamaha naj bi ponudila omejeno serijo replica plastik za R1/6 zgledalo bo pa takole... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) Team Fiat Yamaha naj bi ponudila omejeno serijo replica plastik za R1/6zgledalo bo pa takole... Od r6 maš tudi slike ? Tale r1 zgleda bolj tako. Kot en modelček :) Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil Original-One Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 mogoče zgleda kot modelček vendar ni ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) mogoče zgleda kot modelček vendar ni ;) to mi je jasno ;) aja, torej od r6 nimaš slik Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil Original-One Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Julij 17, 2007 Deli Objavljeno Julij 17, 2007 sory nimam R6 slikc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 Zdej nevem a je to kakšna domača predelava R6 al nej bi blo to - to...vseen dam slikce :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se