motozajebant Objavljeno Februar 3, 2020 Opozori Objavljeno Februar 3, 2020 KMC Yamaha Nisem nikjer našel teme o tej trgovini (če je, naj moderatorji prestavijo in zbrišejo mojo temo). Torej, za svoj odnos in ažurnost si zaslužijo same pohvale! Kupujem pri njih že nekaj časa in vsakič so zelo korektni. Predvsem si zasluži pohvale prodajalec Rok Hribar. Ažuren, prijazen in prodajalec v pravem pomenu besede. Kar se mene tiče, to trgovino toplo priporočam lp IF7 1
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2020 Opozori Objavljeno Februar 3, 2020 pred eno uro, motozajebant pravi: KMC Yamaha Nisem nikjer našel teme o tej trgovini (če je, naj moderatorji prestavijo in zbrišejo mojo temo). Torej, za svoj odnos in ažurnost si zaslužijo same pohvale! Kupujem pri njih že nekaj časa in vsakič so zelo korektni. Predvsem si zasluži pohvale prodajalec Rok Hribar. Ažuren, prijazen in prodajalec v pravem pomenu besede. Kar se mene tiče, to trgovino toplo priporočam lp tule
motozajebant Objavljeno Februar 3, 2020 Opozori Objavljeno Februar 3, 2020 (popravljeno) pred 5 minutami, DAMI34 pravi: tule kaj tule? update: Vidim, da si me v ocveno moto trgovin prešaltal. Tudi OK, čeprav sem mislil prav posebi KMC... Popravljeno Februar 3, 2020. Popravil motozajebant
Snečer Objavljeno Februar 3, 2020 Opozori Objavljeno Februar 3, 2020 pred 2 urami, motozajebant pravi: kaj tule? update: Vidim, da si me v ocveno moto trgovin prešaltal. Tudi OK, čeprav sem mislil prav posebi KMC... si prodajalca ustrezno nagradil in pustil kaj na pultu?
maus Objavljeno Februar 3, 2020 Opozori Objavljeno Februar 3, 2020 pred 12 minutami, Snečer pravi: si prodajalca ustrezno nagradil in pustil kaj na pultu? pomoje je vso robo plaču .. nč ukradu motozajebant 1
motozajebant Objavljeno Februar 3, 2020 Opozori Objavljeno Februar 3, 2020 pred 45 minutami, Snečer pravi: si prodajalca ustrezno nagradil in pustil kaj na pultu? Naročil preko telefona/maila...
skalar36 Objavljeno Februar 4, 2020 Opozori Objavljeno Februar 4, 2020 Danes bil v KMC. Same pohvale. Res fajn odnos in ustrežljivost. Ter dobra volja. Še grem tja... Aja pa tud cene so zelo dobre, oziroma poceni. Ker že kar nekaj let vozim IXS sem zadovoljen z to opremo. Priporočam!
Shillien Objavljeno April 11, 2021 Opozori Objavljeno April 11, 2021 (popravljeno) . Popravljeno April 11, 2021. Popravil Shillien
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se