motozajebant Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 KMC Yamaha Nisem nikjer našel teme o tej trgovini (če je, naj moderatorji prestavijo in zbrišejo mojo temo). Torej, za svoj odnos in ažurnost si zaslužijo same pohvale! Kupujem pri njih že nekaj časa in vsakič so zelo korektni. Predvsem si zasluži pohvale prodajalec Rok Hribar. Ažuren, prijazen in prodajalec v pravem pomenu besede. Kar se mene tiče, to trgovino toplo priporočam lp IF7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAMI34 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 pred eno uro, motozajebant pravi: KMC Yamaha Nisem nikjer našel teme o tej trgovini (če je, naj moderatorji prestavijo in zbrišejo mojo temo). Torej, za svoj odnos in ažurnost si zaslužijo same pohvale! Kupujem pri njih že nekaj časa in vsakič so zelo korektni. Predvsem si zasluži pohvale prodajalec Rok Hribar. Ažuren, prijazen in prodajalec v pravem pomenu besede. Kar se mene tiče, to trgovino toplo priporočam lp tule Link to comment Share on other sites More sharing options...
motozajebant Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 (edited) pred 5 minutami, DAMI34 pravi: tule kaj tule? update: Vidim, da si me v ocveno moto trgovin prešaltal. Tudi OK, čeprav sem mislil prav posebi KMC... Edited February 3, 2020 by motozajebant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snečer Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 pred 2 urami, motozajebant pravi: kaj tule? update: Vidim, da si me v ocveno moto trgovin prešaltal. Tudi OK, čeprav sem mislil prav posebi KMC... si prodajalca ustrezno nagradil in pustil kaj na pultu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maus Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 pred 12 minutami, Snečer pravi: si prodajalca ustrezno nagradil in pustil kaj na pultu? pomoje je vso robo plaču .. nč ukradu motozajebant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
motozajebant Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 pred 45 minutami, Snečer pravi: si prodajalca ustrezno nagradil in pustil kaj na pultu? Naročil preko telefona/maila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalar36 Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Danes bil v KMC. Same pohvale. Res fajn odnos in ustrežljivost. Ter dobra volja. Še grem tja... Aja pa tud cene so zelo dobre, oziroma poceni. Ker že kar nekaj let vozim IXS sem zadovoljen z to opremo. Priporočam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shillien Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 (edited) . Edited April 11, 2021 by Shillien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts