Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Zdravo!

Zadnje čase vse večkrat opažam neko trgovino moto-oprema v murski soboti

Je kdo že bil tam? Je res tako velika zaloga? Cene se zdijo zelo konkurenčne in zagotovo se dobi še kaj popusta na gotovino, poleg tega pa ima vse kvalitetne firme na enem mestu, ker kupujem komplet vse novo (alpinestars, berik, arai). Izkušnje kdorkoli?

Hvala! LP, Matjaž

Popravljeno . Popravil Mattithyahu
Objavljeno

Sem bil danes pri Vombergerju kamor sem šel gledat za čelado. Gospa je bla zlo prijazna in hkrati nevsiljiva, enako velja za prodajalca. In evo, čeprav sem bil že 99,9% prepričan da bom vzel XR 1000 je naneslo tak da bo to RX-7 Corsair - črna, samo en čas bo treba počakat da pride. Popusta bi naj dobil nekje okoli 8%. Pol sem šel k Labi in še preden sem stopo v salon je prodajalec že dobesedno laufal po kombinezon :grim Ne mores verjet, za trenutek sem se pocuto kot da mam krono na glavi O:-) Res so med prodajalci ogromne ogromne razlike, recimo Pintar osebno je reko da ma dopust in da mi bojo prodajalci v salonu razlozli kak se pride do njih...v smislu "ne gnjavi". Pa saj ne da bi se sekiral samo prek telefona se ne vidi

kolk dnarja mas v zepu in to je to...ko je pa tak tezko rečt par besed ne?

Objavljeno

Če si pa človeka na dopustu motil. Vprašanje kolk ma še takih...meni bi tudi film poču :D

Objavljeno

To sem se tudi jaz spraseval ampak piše pa da Ta produkt je bil dodan v katalog: ponedeljek , 26. marec 2007.

Jah nič, bo treba poklicat pa videt kak je na stvari.

Objavljeno
Sem bil danes pri Vombergerju kamor sem šel gledat za čelado. Gospa je bla zlo prijazna in hkrati nevsiljiva, enako velja za prodajalca. In evo, čeprav sem bil že 99,9% prepričan da bom vzel XR 1000 je naneslo tak da bo to RX-7 Corsair - črna, samo en čas bo treba počakat da pride. Popusta bi naj dobil nekje okoli 8%. Pol sem šel k Labi in še preden sem stopo v salon je prodajalec že dobesedno laufal po kombinezon :grim Ne mores verjet, za trenutek sem se pocuto kot da mam krono na glavi O:-) Res so med prodajalci ogromne ogromne razlike, recimo Pintar osebno je reko da ma dopust in da mi bojo prodajalci v salonu razlozli kak se pride do njih...v smislu "ne gnjavi". Pa saj ne da bi se sekiral samo prek telefona se ne vidi

kolk dnarja mas v zepu in to je to...ko je pa tak tezko rečt par besed ne?

Pri Vombergarju je gospa zelo prijazna ampak k pa stop šefe na dvoriše me pa mine, da bi mu pustu motor na servisu, prva stvar k vn pride je "ejga fnte kdo te je pa uču parkirat, nemorš tko parkirat, kr ke ga prestav.Pa glej, da boš vrgu flašo od ola v smeti" :blink: Baje je blo v časopisu, da ga je en z nožam okol bajte lovil :blink:

Kar se pa tiče Labe mam pa samo pozitivne izkušnje.Dve leti nazaj sem kupoval jakno in mi je prodajalec zrihtal use,še rokavice mi je priporočal.Letos mi je pomagal pri izbiri želve,kombinezona in škornjev.Tako, da vsak ki me vpraša za moto opremo ga napotim v Labo, ker so res na nivoju. :worship:

Objavljeno
To sem se tudi jaz spraseval ampak piše pa da Ta produkt je bil dodan v katalog: ponedeljek , 26. marec 2007.

Jah nič, bo treba poklicat pa videt kak je na stvari.

Spodaj desno,pod valute,klikneš euro pa je .)

Objavljeno

Pa dobr... Ko tole berem se mi oko orosi ob misli, zakaj v moje poslu ni tko nezahtevnih strank, kot jih majo mototrgovci pa serviserji... :headbang:

Objavljeno
Pa dobr... Ko tole berem se mi oko orosi ob misli, zakaj v moje poslu ni tko nezahtevnih strank, kot jih majo mototrgovci pa serviserji... :headbang:

:hmm: Zakaj so pa videti nezahtevne? Ker so zadovoljne? Po čem se to da sklepat...?

Objavljeno

spet pohvale TC-ju....sm kupovala čelado in škornje...in so mi ful pomagal, svetoval,...so kr trije bli ob meni :whistle: :whistle: :whistle:

TC je zakon :worship: :OK:

Objavljeno
spet pohvale TC-ju....sm kupovala čelado in škornje...in so mi ful pomagal, svetoval,...so kr trije bli ob meni :whistle: :whistle: :whistle:

TC je zakon :worship: :OK:

zgleda, da ima nežnejši spol pri njih prednost :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Jaz pa imam pošteno kritiko na delo g.Pilka v motocentu Promotor v Drešinji vasi pri reševanju reklamacij. V začetku soliden "interes", da zadevo (seveda) prodajo, ko pa je prišlo do reklamacije pa izjemno slabo informiranje, potem po cca. 7 tednih ne duha ne sluha o napredku in, ko sem človeka pobaral, kako in kaj, se praktično ni spomnil zadeve. Potem se je končno začelo mal premikat, nato pa je postal zelo tog in osoren. Potem pa je bilo vse samo še slabše... Da ne govorim, da sploh ne znajo sprejeti reklamacij niti jih (vsaj delno) strokovno obravnavati. No, pol se je pa še skoraj men "odtrgal".

Moram povedat, da je bila to moja najslabša izkušenja s trgovci sploh!

Od tedaj sem postal (še)previdnejši in se prej pozanimam, preberem kak post in pogledam še kakšni so ljudje za pultom, da ni kasneje kakih razočaranj (na eni ali drugi strani), ker na koncu vendar delaš z ljudmi.

Na splošno: -mislim, da bo potrebno počasi imeti za privzeto, da so večina le "trgovci" in ti poskusijo prodat tudi "pesek v puščavi", če se le pojavi prilika, ko pa pride do reklamacije, postaneš nezaželjen in takoj "težka ter zahtevna stranka" ali pa prično govoriti o takšnih in drugačnih izjemah,ipd.,.., a je.i ga, to se odgaja - deal with it - tudi reklamacije so sestavni del njihovega posla !

Kot pa sem prebral že zgoraj dva-tri poste, pa sem izjemno zadovoljen z COMPACO v Velenju. Že po telefonu so izjemno prijazni in ustrežljivi, da ne govorim, o klicih nazaj in odgovorih prek maila. Ne pozabijo na dogovore - trgovec se je spomnil klica 3 tedne nazaj in kaj sva se pogovarjala,..., skratka res super. 1A! :worship:

Popravljeno . Popravil Piksna
Objavljeno

Nisem ravno zahtevna stranka, zato pa se mi dogaja takšnole :

lani sva za SuzyQ v Velenju namesto Xlite izbrala N102. Ker ni bilo številke, sva jo vzela v GAMA CENTRU (BTC Ljubljana).

Lepo zapakirano itd. V ponedeljek sva se ustavila v Velenju vprašat, zakaj pušča. In servis ugotovi, da je iz čelade bilo potrgano ino pobrano par stvari in karneki nazaj zalepljeno (ter me s strogim očesom opazuje). Jaz nič kriv, lahko pa povem, da so, če je to vse res, v GAMA CENTRU BTC Ljubljana ZAGAMANI.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Mater sem jezn :devil: 3. septembra bil v Autocommercu in se meno za Shoei XR-1000, vprasal ce jo lahko narocim in je oni mladi prodajalec reko ja, vprasam ce morem dat kake podatke svoje pa je reko NE. Danes pa pridem tja pa mi Bostjan rece da sploh nisem nic naroco in da itak nisem dal are...takrat o ari ni blo niti besede, plus tega sem se sam vprasal ce morem dat kake podatke svoje...pa dobro jaz nea vem kaj se more clovek na glavo postavit pa 1000km nardit da koncno enkrat pri p.m. dobi celado? :ninja:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

POHVALA TSC LABI!!!! :worship:

Bil tam. Prodajalec mi je zelo prijazno svetoval in mi znosil na kup pol trgovine, oblačil sem kombinezone in obuval škornje, probaval rokavice, sedel na mopedih v kombinezonu in ta moj ceremonijal je trajal krepko čez celo uro in še to malo čez delavni čas trgovine. Niti enkrat ni pokazal kakršne koli slabe volje in je bil zelo ustrežljiv, si vzel čas.

Kupil nisem nič! In tudi takrat se ni dal in je bil še vedno zelo prijazen...

Jutri grem tja in domov odidem v novem kombinezjonu :evilgrin:

Objavljeno

Pohvala KMC-ju mi je zmiraj vse zrihtal kar sem rabil ceneje in v kratkem času :OK:

Objavljeno
Mater sem jezn :devil: 3. septembra bil v Autocommercu in se meno za Shoei XR-1000, vprasal ce jo lahko narocim in je oni mladi prodajalec reko ja, vprasam ce morem dat kake podatke svoje pa je reko NE. Danes pa pridem tja pa mi Bostjan rece da sploh nisem nic naroco in da itak nisem dal are...takrat o ari ni blo niti besede, plus tega sem se sam vprasal ce morem dat kake podatke svoje...pa dobro jaz nea vem kaj se more clovek na glavo postavit pa 1000km nardit da koncno enkrat pri p.m. dobi celado? :ninja:

Tud sam sem imel podobno izkušnjo v TSC-Labi in moram rečt da so fantje tam nadvse ustrežljivi.

Probal enih 10 kombinezonov, na žalost nisem našel takega ki bi mi ustrezal.Probal še škornje ter cel kup rokavic.

Domov sem odšel brez vsega, prodajalec pa se je kljub temu nasmehnil in mi dodal " bova pa drugič kaj našla"

Svaka jim čast

LP Rok

Objavljeno

V ponedeljek, 1.10. (začetek znižanja Nolan čelad), se naslikam v Velenju, Compaco. Hotel sem kupiti čelado za boljšo polovico, da bi imela enaki. Žal ni bilo njene velikosti, pa sem odšel z dolgim nosom. Pa drugo leto, sem si mislil. Nakar drugi dan sledi mail od Kompija, da je malo telefonaril po Sloveniji in našel željeno čelado v Ljubljani... So jo poslali po pošti. Danes pa je čelada že pri meni. Ja, to je res pravi odnos do kupca. Kot bi rekel Katanec: kapo dol. :worship:

Objavljeno
V ponedeljek, 1.10. (začetek znižanja Nolan čelad), se naslikam v Velenju, Compaco. Hotel sem kupiti čelado za boljšo polovico, da bi imela enaki. Žal ni bilo njene velikosti, pa sem odšel z dolgim nosom. Pa drugo leto, sem si mislil. Nakar drugi dan sledi mail od Kompija, da je malo telefonaril po Sloveniji in našel željeno čelado v Ljubljani... So jo poslali po pošti. Danes pa je čelada že pri meni. Ja, to je res pravi odnos do kupca. Kot bi rekel Katanec: kapo dol. :worship:

Še moja dobra izkušnja.

Sem bil 1 dan za tabo s familijo. Povedal kaj bi rad. Takoj je bilo en kup čelad za sprobat. Za mt se je kuj najdla velikost XS pri katerih sta bili ličnici zamenjani, fotr je naju velikost M zaste in je vzel zadnjo. Zraven se je odločilo še za vgradnjo N-Coma. Zame pa ni blo bene več toda je Kompi naredil par klical in že čakam čelado da pride po pošti :worship:

Pa seveda, da ne pozabim kako se je Kompi potrudil in celotno čelado predstavil. Kako se da vizir dol, kako se neguje vložek proti meglenju, vse n-com funkcije, .... ma ni da ni :worship:

Objavljeno
Zdravo!

Zadnje čase vse večkrat opažam neko trgovino moto-oprema v murski soboti

Je kdo že bil tam? Je res tako velika zaloga? Cene se zdijo zelo konkurenčne in zagotovo se dobi še kaj popusta na gotovino, poleg tega pa ima vse kvalitetne firme na enem mestu, ker kupujem komplet vse novo (alpinestars, berik, arai). Izkušnje kdorkoli?

Hvala! LP, Matjaž

To je pa nek šmuglar. Prodaja staro robo, ki jo nekje v tujini kupuje. Ni pooblaščen saj ga tudi na nobeni spletni strani ne objavljajo proizvajalci artiklov, ki jih prodaja. Previdno. :krneki: :krneki: :krneki:

Objavljeno

V Laba centru se res potrudijo,v TC Motoshop odvisno od trgovca,odlično pa Compaco Velenje.Takoj dobil čelado za preizkus,vmes pa so mi staro čelado in vizir odlično očistili -zastonj!Vse pohvale.

Objavljeno
To je pa nek šmuglar. Prodaja staro robo, ki jo nekje v tujini kupuje. Ni pooblaščen saj ga tudi na nobeni spletni strani ne objavljajo proizvajalci artiklov, ki jih prodaja. Previdno. :krneki: :krneki: :krneki:

Kombinezoni so novi in so ok, vsaj koliko sem sam videl na lastne oči.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!