M@T Objavljeno September 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2003 Ali gianelliji nimajo homologacije sta ga ena frenda zdaj kupila pa razen valjčkov in fererc nista nič drugega zravn dobila. Lp M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 ce nista nic dobila, nima garancije. leovince jo ima 100%, pa se boljsi je :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2003 mam se ono vprašanje se dajo dobit stekla za žmigavce take barve kak bo potem svetlo bo treba tud lučke kupit. LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 na mojem skuterju :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2003 Se da dobit za nrgja psyho kje si jih kupil. LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 DA, vse se da. prijatelj mi jih je prinesel iz italije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2003 THANKS LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 roba, rajs rec roostu naj ti naredi druzga, pa se cenejs bos skoz prsu, ce mas pa dost denarja si pa kupi evo. ali pa mhr :D Jah...morem se zmenit z njim.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2003 SE da avspuh z katalizatorom kak shekat. mam enega odvec pa dolgcvas mi je. ko sem ga se mel gor se mu dal manj lufta pa je kr boljše potegno na isti razdalji do 5km/h. ga lahko se bolj ma resonanco sc30.HVALA LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 (popravljeno) pa še neki me zanima...tele blokade notr...a kdo misl..(za 50ccm3) da je to celo s kakim namenom notr? :? pač glede na to kam ma fender zavit..pa da je gor tista mičkena cevka..čudno no :? vsaj za 50ccm bi jzst reku da bi blo nepametno to vn jemat, ali pač? Popravljeno September 13, 2003. Popravil Jebediah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2003 Za 50ccm3 da drugače ga bo ata zrezal ker mi tak nič ne koristi. Bolše da ga jaz uničim. Kaj je sploh katalizator. Hvala LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Nekaksen cistilec izpusnih plinov...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2003 TE PA tek lahk to ven vzamem. Ali je že kdo poskuso. LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 ne če lahko...MORAŠ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 TE PA tek lahk to ven vzamem. Ali je že kdo poskuso. LP M@T Jas sem ja...samo nikol nisem mel tega avspuha gor....oz.niti nevem vec ki je.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2003 kje si ga vrezu. je zaj skoz prosto. je blo to velka zadeva. LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Ma tak po cez po dolzini pa sirini sem ga tako da je bil cist prazen.....navdni avspuh pac :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2003 Kolegu na gileri sem vzel ta 2 filtra ven pa bolše pospešuje končna je ista. LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 zaka se men zdi da je to zračni filter? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 zaka se men zdi da je to zračni filter? :? Kak pa naj jas to vem? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 (popravljeno) M@T ves spoloh kaj je to??????Pa zaradi tega nima polsih pospeskov ker to je samo filter za membrano od katalizatorja in ta cevka gre not v blok motorja in pride ven nad variatorjom....tak da bol nemore potegnit Popravljeno September 14, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2003 Se opravičujm če sem rekel bolje vzamem nazaj .ampak se res MALO pozna. Lp M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Nevem mogoce se res malo pozna jaz tega nisem nikol stestiral ker sem mel orginalni avspuh gor samo 4ure tako da nevem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 kolk km si pa ti sploh naredu, preden si blokade meu zuni? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 kolk km si pa ti sploh naredu, preden si blokade meu zuni? :? Tocno 1000km 3dni sem rabo da sem jih mel :) :) Pa ze blokade ven pa gremo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se