Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ali gianelliji nimajo homologacije sta ga ena frenda zdaj kupila pa razen valjčkov in fererc nista nič drugega zravn dobila. Lp M@T

Objavljeno

ce nista nic dobila, nima garancije. leovince jo ima 100%, pa se boljsi je :yea2:

Objavljeno

mam se ono vprašanje se dajo dobit stekla za žmigavce take barve kak bo potem svetlo bo treba tud lučke kupit. LP M@T

post-18-1063443519.jpg

Objavljeno

DA, vse se da.

prijatelj mi jih je prinesel iz italije.

Objavljeno
roba, rajs rec roostu naj ti naredi druzga, pa se cenejs bos skoz prsu, ce mas pa dost denarja si pa kupi evo. ali pa mhr :D

Jah...morem se zmenit z njim....

Objavljeno

SE da avspuh z katalizatorom kak shekat. mam enega odvec pa dolgcvas mi je. ko sem ga se mel gor se mu dal manj lufta pa je kr boljše potegno na isti razdalji do 5km/h. ga lahko se bolj ma resonanco sc30.HVALA LP M@T

Objavljeno (popravljeno)

pa še neki me zanima...tele blokade notr...a kdo misl..(za 50ccm3) da je to celo s kakim namenom notr? :?

pač glede na to kam ma fender zavit..pa da je gor tista mičkena cevka..čudno no :?

vsaj za 50ccm bi jzst reku da bi blo nepametno to vn jemat, ali pač?

Popravljeno . Popravil Jebediah
Objavljeno

Za 50ccm3 da drugače ga bo ata zrezal ker mi tak nič ne koristi. Bolše da ga jaz uničim. Kaj je sploh katalizator. Hvala LP M@T

Objavljeno
TE PA tek lahk to ven vzamem. Ali je že kdo poskuso. LP M@T

Jas sem ja...samo nikol nisem mel tega avspuha gor....oz.niti nevem vec ki je....

Objavljeno

kje si ga vrezu. je zaj skoz prosto. je blo to velka zadeva. LP M@T

Objavljeno

Ma tak po cez po dolzini pa sirini sem ga tako da je bil cist prazen.....navdni avspuh pac :)

Objavljeno

Kolegu na gileri sem vzel ta 2 filtra ven pa bolše pospešuje končna je ista. LP M@T

post-18-1063529916.jpg

Objavljeno
zaka se men zdi da je to zračni filter? :?

Kak pa naj jas to vem? :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

M@T ves spoloh kaj je to??????Pa zaradi tega nima polsih pospeskov ker to je samo filter za membrano od katalizatorja in ta cevka gre not v blok motorja in pride ven nad variatorjom....tak da bol nemore potegnit

Popravljeno . Popravil _Roba_
Objavljeno

Se opravičujm če sem rekel bolje vzamem nazaj .ampak se res MALO pozna. Lp M@T

Objavljeno

Nevem mogoce se res malo pozna jaz tega nisem nikol stestiral ker sem mel orginalni avspuh gor samo 4ure tako da nevem...

Objavljeno

kolk km si pa ti sploh naredu, preden si blokade meu zuni? :?

Objavljeno
kolk km si pa ti sploh naredu, preden si blokade meu zuni? :?

Tocno 1000km 3dni sem rabo da sem jih mel :) :) Pa ze blokade ven pa gremo :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!