_jezus_ Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 Ja en srauf mi je zvilo. Sej zdej sm dal itak popravit tak da bo kul. Verjetno je pa tudi zaradi tega tko rulilo, ker je blo mal lufta vmes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 erm, ne vem, ampak men je jeršin reku, ko sem ga prosu za novo podložko med auspuh, da se tega ne dobi spljoh :lol1: ne vem bom šeu še mal pogledat okol, k 101% to se mora dobit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 lol ne kere hude :notworthy: Al si pa ti tak tup da si narobe povedu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 ja zihr, veš, ker je toliko podložk, in toliko krajev, kjer pride auspuh na cilinder :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno September 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2003 (popravljeno) _Roba_ ali si se dans cez glavne semafore okg(4.40)popoldne neso bil je neka glasen avspuh gor pa je HUDO šlo cez semafore proto CITIJU. MAS odrezan blatnik. KOLK ti gre po števcu.si mel nekao bundo plavo. AJD LP M@T Popravljeno September 30, 2003. Popravil M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 ZS mogoce? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 30, 2003 Deli Objavljeno September 30, 2003 _Roba_ ali si se dans cez glavne semafore okg(4.40)popoldne neso bil je neka glasen avspuh gor pa je HUDO šlo cez semafore proto CITIJU. MAS odrezan blatnik. KOLK ti gre po števcu.si mel nekao bundo plavo. AJD LP M@T Modro bundo?Rdeco SPX mam.Pelal sem se res tam okol pol petih ja.....Kaki motor je bil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@T Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 _Roba_ ali si se dans cez glavne semafore okg(4.40)popoldne neso bil je neka glasen avspuh gor pa je HUDO šlo cez semafore proto CITIJU. MAS odrezan blatnik. KOLK ti gre po števcu.si mel nekao bundo plavo. AJD LP M@T Modro bundo?Rdeco SPX mam.Pelal sem se res tam okol pol petih ja.....Kaki motor je bil? Gilera DNA pa full glasna je bla z odrezanim blatnikom. za bundo nisem vedel ker je sonce sijalo. LP M@T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Ej majkemi da bom tega jersina nekam poslal... sem racunal da bo danes fertik, pa ga klicem: Halo, a stre zrihtal zxa? ne, nismo... plina nam je zmankal jutri bo. gayi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 :D plina nam je zmankal, LOL :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Ej majkemi da bom tega jersina nekam poslal... sem racunal da bo danes fertik, pa ga klicem: Halo, a stre zrihtal zxa? ne, nismo... plina nam je zmankal jutri bo. gayi to ti je pa jeršin :P zato pa jst nikol k njemu ne pelem :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 Baje da je odrezal, zravnal, samo da nima plina za svasat :doze: Pravi profi... sj sm vedu da se bo neki zgodl... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 po moje sploh še za?eu ni- pa si je mogu neki zmislt :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 hm, pr temu jeršinu je tak: zrihta dobr, ko zrihta :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 1, 2003 Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 važn da zrihta pa daj dobr :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 a kdo ve razliko med ZX pa RR :D ma kdo kšne izkušne z RR..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 a kdo ve razliko med ZX pa RR :D ma kdo kšne izkušne z RR..... Ni RR novi model al se mi samo zdi :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 The “RR” series is now top of the Scoot range. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Zanimivo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 Men se zdi precej identičen z ZX-om. Jah ena dobra stvar za lastnike ZXa: če se naveličaš dušilca od njega, kupiš RR-ovega :D . Kt nokiin clip-on covers. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 ZX se mi zdi da je boljši, samo koleno poglejte! :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 ka pa cena? cenejš al draži od zx-a? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 ka pa cena? cenejš al draži od zx-a? :blink: To mene tudi zanima :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 RR nej bi biu naslednik ZX-sa :blink: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 4, 2003 Deli Objavljeno Oktober 4, 2003 al pa je RR nek umes med RS-om in ZX-som :D mogoče :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se