Skoči na vsebino

Maxiscooterji

Priporočene objave

Objavljeno

V Evropi naprodaj spomladi 2008. Cena še vedno neznanka :fight2: . V ZDA menda okrog 10.000 zelenčkov. :whistle:

Bomo videli... :music2:

post-17098-1193226827_thumb.jpg

Objavljeno

Ta DN je nora zadeva. Vsaj oblikovno :)

Objavljeno
Ta DN je nora zadeva. Vsaj oblikovno :)

Takole na prvi pogled mi ni preveč všeč. Me pa zanima, kako to res zgleda v živo...

Objavljeno
Takole na prvi pogled mi ni preveč všeč. Me pa zanima, kako to res zgleda v živo...

:D Skoči do MILANA kjer bo sejem EICMA, pa boš videl kako izgleda :kva2: v živo.

Objavljeno

Res bi lahko s kakim kombijem dol skočil. :naughty: Verjetno bi bilo zanimivo.

Objavljeno
:D Skoči do MILANA kjer bo sejem EICMA, pa boš videl kako izgleda :kva2: v živo.

Ah, ne, toliko me pa spet ne zanima. Pa še prelen sem za kaj takega... :yawn:

Objavljeno

Meni pa ful. Nasploh so mi všeč motorji, ki ne posnemajo nekih že obstoječih in ponavljajo dolgčasa, ki ga ljudje (preverjeno) prebavljajo. Raje imam novitete (tako na tehničnem kot oblikovnem področju), ker se samo tako pozna, da so se ustvarjalci resnično potrudili in šli korak naprej. Ali pa ta zadeva:

Yamaha_Gen-Ryu_st2pz.jpg

9737.jpg

9736.jpg

CRW_9062.jpg

Objavljeno

Mene pri Hondi oblikovno moti le tidti del nad prednjimi lučmi... skupaj z vizirjem bi moralo biti malo višje. Ostalo pa je fajn. Sploh okrog sedeža in prednje luči.

Objavljeno
Mene pri Hondi oblikovno moti le tidti del nad prednjimi lučmi... skupaj z vizirjem bi moralo biti malo višje. Ostalo pa je fajn. Sploh okrog sedeža in prednje luči.

Mah, tud zadnji del, pa sedeži so 'krneki'...

No ja, za moj okus vsaj. :)

Objavljeno

Aaaaaaa :kva2: Meni se totalno oči odpočijejo.

Objavljeno
Aaaaaaa :kva2: Meni se totalno oči odpočijejo.

Moj prejšnji komentar je bil namenjen prototipu, ki si ga nalimal gor... Mislil sem, da je to tud Honda...

Objavljeno

Če povem po pravici, mi pa Honda v gibanju ni tako všeč. Balanca je zakrivljena nazaj kot na kakšnem cruiserju aka drek pumpi.

Prednji del bi moral biti bolj "potovalni". Talo cruiser stil mi ni všeč. Sem kar malo razočaran. :unsure:

Objavljeno

Od konceptov in "sanj" nazaj k resničnosti :blush: KYMCO je v Tokiu predstavil model My Road.

Po podatkih bi naj imel 40kW in 63Nm navora, končna hitrost 170km/h.

My Road

LP

post-4877-1194167829_thumb.jpg

post-4877-1194167838_thumb.jpg

post-4877-1194167846_thumb.jpg

Objavljeno

Visit My Website

Še malo o Hondi DN...

Hecno, če jo pogledaš iz tlorisa :huh: ( z lufta ) je zadeva podobna vodnemu skuterju. :lol1: Bodite pozorni na mere DN-ja1

Kako jo lahko nagneš skozi ovinek, je pa tudi vprašanje? :hmm:

Objavljeno

Po videu sodeč podobno kot čoper ali skuter (ali oboje) :)

Objavljeno
Po videu sodeč podobno kot čoper ali skuter (ali oboje) :)

DN-01で採用しているオートマチック機構は、マニュアルトランスミッションタイプとほとんど変わらない :book:

ali na kratko, počakajmo, da ga vidimo v živo.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Namesto da bi naredili kakšnega spodobnega naslednika Burgmanu, SilverWingu ali T-maxu, se Japonci afnajo z nekimi Sci-Fi prototipi, ki nimajo nobene šanse, da bi kdaj prišli na trg...

V glavnem malce šminkajo stare modele in jim nabijajo cene do neba!

Tale T-max je najmanj 50% dražji od ostalih, primerljivih nejaponskih skuterjev! Dražji celo od italjanske rakete imenovane GP800.

Saj niso normalni.

Objavljeno
Koliko pa bo koštal T-Max 2008?

Če klikneš na link, boš videl dve ceni, višja je v oklepaju, vendar ne vem kaj to pomeni...

Objavljeno
Če klikneš na link, boš videl dve ceni, višja je v oklepaju, vendar ne vem kaj to pomeni...

Z ali brez ABS-a. :naughty: Kar se pa tiče cene, se vsak odloča kaj in za koliko bo kupil. Pač stvar osebne odločitve. :yea2:

Objavljeno (popravljeno)
Z ali brez ABS-a. :naughty: Kar se pa tiče cene, se vsak odloča kaj in za koliko bo kupil. Pač stvar osebne odločitve. :yea2:

Torej že brez ABS je toliko kot GP800 !

Saj nič ne rečem, maksi je dober... ampak ne toliko, da bi dal že za osnovno različico kar 3000€ več kot za svojega !

Popravljeno . Popravil Valentin
Objavljeno
Torej že brez ABS je toliko kot GP800 !

Saj nič ne rečem, maksi je dober... ampak ne toliko, da bi dal že za osnovno različico kar 3000€ več kot za svojega !

Prodaš svojega X9, plačaš 6000 in dodaš 3000, ki jih dobiš za X9, pa se račun izide. :hmm:

Objavljeno

Mogoče bo pa Kmyco my Road cenovno bolj ugoden. Sem zasledil predstavitveni film:

MYROAD

Prostora pod sedežem bo dovolj

kymco_myroad_700_08_12.jpg

Armaturna plošča je bogata

kymco_myroad_700_08_10.jpg

Pa tudi drugače deluje impozantno

kymco_myroad_700_08_03.jpg

kymco_myroad_700_08_05.jpg

Čeprav mi je T-max "zelo" všeč, nimam namena dajati čez 9000EUR za "moped". Upajmo na ugodno ceno Kymca :whistle:

LP

Objavljeno

Čeprav mi je T-max "zelo" všeč, nimam namena dajati čez 9000EUR za "moped". Upajmo na ugodno ceno Kymca :whistle:

LP

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Alo Maxiskuteristi,

kaj pa pravite na tale sveži model ?

post-1674-1198870338_thumb.jpg post-1674-1198870381_thumb.jpg post-1674-1198870409_thumb.jpg

www.vectrix.com

lp,Ata

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!