Skoči na vsebino

Maxiscooterji

Priporočene objave

Objavljeno

helou ...

neki me zanima ...kolega kupuje suzuki burgman ... in greva jutr enga gledat ... na kaj je treba pazit pr teh skuterjih ... k js pojma nima o teh zadevah hehe ....

lp jeger

Objavljeno (popravljeno)
helou ...

neki me zanima ...kolega kupuje suzuki burgman ... in greva jutr enga gledat ... na kaj je treba pazit pr teh skuterjih ... k js pojma nima o teh zadevah hehe ....

lp jeger

Debata o maxijih poteka tule moj maxiscooter, tole pa je namenjeno predstavitvi novih modelov.

Honda je predstavila novega SW-T400. Zadeva ima 2 cilindra (edini v razredu do 400ccm). 399ccm in 28,7 kW.

Predstavitev modela SW-T400 in prvi test

Bo pa treba uporabiti prevajalnik. :krneki:

Se mi pa zdi "najboljši" odgovor na novega Burgmana 400 in Majestya 400 (dokler yamaha ne pokaže novega) ter ostale konkurente v tem segmentu.

swt400ta-06.jpgswt400ta-03.jpg

Popravljeno . Popravil skuterist
Objavljeno
Debata o maxijih poteka tule moj maxiscooter, tole pa je namenjeno predstavitvi novih modelov.

Honda je predstavila novega SW-T400. Zadeva ima 2 cilindra (edini v razredu do 400ccm). 399ccm in 28,7 kW.

Predstavitev modela SW-T400 in prvi test

Bo pa treba uporabiti prevajalnik. :krneki:

Se mi pa zdi "najboljši" odgovor na novega Burgmana 400 in Majestya 400 (dokler yamaha ne pokaže novega) ter ostale konkurente v tem segmentu.

swt400ta-06.jpgswt400ta-03.jpg

Lepa ko šus... ampak teža 250 kg?! Sem mislil, da bodo maksijem šle teže počasi navzdol, ne pa v nebesa...

Objavljeno

Res mi ni jasno kako kljub novim tehnologijam in materialom teže vedno bolj naraščajo, z malo truda bi lahko oklestili težo za 25%.

Objavljeno
Res mi ni jasno kako kljub novim tehnologijam in materialom teže vedno bolj naraščajo, z malo truda bi lahko oklestili težo za 25%.

Mah, saj to nobenemu ni jasno... Tudi jaz zaradi teh neverjetnih tež stalno pizdim. Res bi enkrat rad slišal pojasnilo direkt od razvijalca teh težkokategornikov, zakaj in kako to ???

Naprimer tale potovalni enduro večjih zmogljivosti, tehta 70kg manj !!!

:angry:

Objavljeno (popravljeno)

Pa moj maxi ima 159 kg z vsemi tekočinami in polnim tankom. Res da je bolj športne zasnove in ni potovalen, tista zvita plastika pa tud ne more nanest 50 kg več....

Kolk kil ma pa tvoj piaggo X9?

Popravljeno . Popravil Hornet
Objavljeno
Pa moj maxi ima 159 kg z vsemi tekočinami in polnim tankom. Res da je bolj športne zasnove in ni potovalen, tista zvita plastika pa tud ne more nanest 50 kg več....

Kolk kil ma pa tvoj piaggo X9?

198 neto, s tekočinami še ene 18kg več. Tudi preveč za moje pojme...

Objavljeno

Maxsi je narejen za udobje,zato mu pripomore pri dobrih rezultatih tudi lastna teža,težji je bolj se drži ceste ter stabiljneši je v ovinkih. Moj prvi maxsi je bila Gilera 180FXR. Nori pospeški za 115 kg suhe teže,udobnost ter stabilnost pa ne bom komentiral. LP.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Mogoče kdo ve katera zavarovalnica je letos najugodnejša (najcenejša)?

Objavljeno

Če se gre da preneseš bonifikacijo z avtomobila je najbolje Maribot in Triglav in v slučaju nesereče najbolj hitro ter zagotovljeno izplačilo.

Objavljeno

Si pa izbral temo za vprašanje o zavarovanju :slap:

motocikli > splošno > zavarovalnice

Objavljeno

Mogoče pa le pride konkurenca GP800 :naughty: . Vsaj čelada bo šla pod sedež :whistle: .

Me pa resno zanima ali je to zopet kakšna novinarska raca (1. april še ni bil) :hmm:

post-4877-1238428857_thumb.jpg

Objavljeno
Mogoče pa le pride konkurenca GP800 :naughty: . Vsaj čelada bo šla pod sedež :whistle: .

Me pa resno zanima ali je to zopet kakšna novinarska raca (1. april še ni bil) :hmm:

če drži tole, enga kandidata/kupca že majo :)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

SPIDERMAX JE ZAKON!!!!!

NO SPLOH SO MI VŠEČ ITALIJANSKI DEZAJNI!!

Objavljeno
SPIDERMAX JE ZAKON!!!!!

NO SPLOH SO MI VŠEČ ITALIJANSKI DEZAJNI!!

A si si prebral naslov teme :angry:

Odpri si novo temo pa se tam "deri", ta je namenjena predstavitvi novih modelov skuterjev in vsega kar nekako sodi zraven.

Npr. Symov novi Joyride evo 200i

http://www.cyberscooter.it/modelli/sym/red...ide200evo_1.htm

joyrideevo200ta03.jpg

pa še Sym je najavil modele s400 in 600ccm med letoma 2009/10

novica:

Sym 400 in 600 ccm

Moč med 40 in 48 kW pri 7000 obratih na minuto. Imel bi naj med 500 in 565 ccm kar bi bil rekord pri enocilindričnih skuter modelih.

sym2744.jpg

Objavljeno

Jaz pa moram nekaj priznati :unsure:

Od vsega kar se trenutno prodaja ali pa je napovedano, mi je novi Xciting Ri daleč najlepši. :worship:

1024-02.jpg

Objavljeno
Jaz pa moram nekaj priznati :unsure:

Od vsega kar se trenutno prodaja ali pa je napovedano, mi je novi Xciting Ri daleč najlepši. :worship:

Tule je pa še povezava...

:worship:

Objavljeno

Mene zanima ,če imate lastniki piaggia X9 kakšen kodirni ključ oz. tretji ključ?

Lp

Objavljeno
Mene zanima ,če imate lastniki piaggia X9 kakšen kodirni ključ oz. tretji ključ?

Lp

Pozdravljen.

Tretji ključ ne obstaja, original so samo dva. Mogoče misliš na prvi ključ ki je rjave barve in samo z njim lahko kodiraš tretji ključ, ki bi ga dal narediti naknadno.

lp

Objavljeno

Lp

Pozdravljen.

Tretji ključ ne obstaja, original so samo dva. Mogoče misliš na prvi ključ ki je rjave barve in samo z njim lahko kodiraš tretji ključ, ki bi ga dal narediti naknadno.

lp

Kot je napisal že @ssabic, ključa sta samo dva.

Prvi je tisti s katerim lahko kodiraš morebitne nove ključe, a rabiš še neko ploščico na kateri je napisana koda, drugi je tisti katerega uporabljaš vsak dan.

Objavljeno

če drži tole, enga kandidata/kupca že majo :)

Kot kaže se nekaj res dogaja :hmm: , še ena novica na to temo.

http://www.motorrad-news.com/2009/04/18/yamaha-t-max-750/

Predstavitev konec leta in mogoče prodaja v 2010 :krneki:

post-4877-1240133739_thumb.jpg

post-4877-1240133760_thumb.jpg

post-4877-1240133771_thumb.jpg

post-4877-1240133928_thumb.jpg

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Nekaj zanimivega. Prvi je Piaggio Beverly 300 in šele sedmi je T-Max :eek:

mercato009top15-06.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!