motofrik Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 Hm.. za tak denar dobiš normalen avto. Ker ta stvor ima zveze z motorji/skuterji le v tem, da se nagiba.... Na motorju moraš čutiti vsaj malo vetra, sicer je boljši nakup avta. Ampak, vsakemu svoje. mopedist5 in skuterist 1 1
motofrik Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 (popravljeno) No, me je malo firbec matral, pa sem šel gledat za ceno tega čuda... Yap, definitivno ni za nas. Za ta denar dobiš normalen avto +normalen motor, pa še za enga skuterja ti ostane. 650 Burgmana, da ne bo kdo mislil, da kitajčka. Od 29.500 evrov se začnejo cene. Glava peče. :wacko: :wacko: :wacko: Popravljeno December 2, 2010. Popravil motofrik
maxiscooter Objavljeno Januar 30, 2011 Opozori Objavljeno Januar 30, 2011 To pa bom šel pogledat. Gre še kdo? http://www.cyberscooter.it/sx/news11a.htm#handytrike
skuterist Objavljeno Februar 14, 2011 Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 Po dolgem napovedovanju in čakanju so se pri Kymcu odločili da le "poženejo" model myroad 700i. Predviden začetek prodaje v ITA je junij 2011, cena pa še ni znana. Osnovne tehnične podatke jim je uspelo objaviti in sicer povzamimo na kratko: 699 ccm, 2 cilindra, okoli 41kW in 63 Nm navora, teža 265kg. Me zanima prva primerjava s konkurenco vir: cyberscooter.it daneb 1
skuterist Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 (popravljeno) No pa je tu tudi prvi test novega Kymco-ta: http://www.cyberscooter.it/modelli/kymco/redazione/myroad700i_1.htm Popravljeno Februar 24, 2011. Popravil skuterist
Matic7 Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 KTM: kot so rekli drugi - ni to to; skuter mora bit širok, prostoren in udoben. TRIKOLESNIK: vsko tele ma svoje vesel'e. KYMCO: prav nočejo se rešit tistega glomaznega dela, kjer je skrit jermen in ostalo drobovje.
nejcgs Objavljeno April 1, 2011 Opozori Objavljeno April 1, 2011 Po moje bo BMW skuter v "proizvodni" obliki predstavil v roku 1 leta............................... Vprašanje je samo kakšen motor bodo dali notri in koliko bodo koncep še "spremenili" do pričetka proizvodnje. zna biti 800 cm3 vrstni dvovaljnik, tak kot ga sedaj vgrajujejo v F800 (preizkušen motor, malo kuri in ga navijejo do 87KM). Z akrapovičem pa pridobi še dodatno moč. Sicer za skuterja obljuljajo "samo" 70KM. dvomim pa, da bo serijski skuter opremljen z kamero namesto z vzratnimi ogledali.
skuterist Objavljeno Maj 26, 2011 Opozori Objavljeno Maj 26, 2011 Pojavile so se prve "vohunske" fotografije Hondinega New Mid Concepta: več pa na strani: Motorcycle USA; Honda Mid Concept
x raider Objavljeno Maj 26, 2011 Opozori Objavljeno Maj 26, 2011 zna biti 800 cm3 vrstni dvovaljnik, tak kot ga sedaj vgrajujejo v F800 (preizkušen motor, malo kuri in ga navijejo do 87KM). Z akrapovičem pa pridobi še dodatno moč. Sicer za skuterja obljuljajo "samo" 70KM. dvomim pa, da bo serijski skuter opremljen z kamero namesto z vzratnimi ogledali. Danes preživel cel dan na motorju in mi te konje ki mi jih ponuja 650 več kot dovolj zadostujejo, pa še s temi moraš zalo previdno in počasi, saj ne mislim sponzorirat naši POLICIJI in nenasitni državi in kakor kaže bo z 1.6. večina voznikov pomislila kje bodo spustili svoje konje v dir, saj so zopet nove kazni na vidiko in to totalno nore. Lp. daneb 1
skuterist Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 To da bo BMW predstavil maxija v Milanu je sedaj že 99,9%, Hondina Integra je razkrita, zato se je tudi Yamaha odločila in Se že "veselim" obiska EICM-e letos
maxiscooter Objavljeno Oktober 26, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2011 Se že "veselim" obiska EICM-e letos Poglej kaj pride na trg leta 2012. Scooter namenjen tebi in vsem, ki so všeč športne oblike http://future-motorcycles.com/2012-ducati-maxi-scooter/ No jaz počakam na Burgmana 1000 cm touring izvedbe........
actarus16 Objavljeno Oktober 26, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2011 Mogoče,mogoče ..... ta je pa meni všeč (samo ne prehitevajte....samo všeč mi je) :grrr http://www.motosvet.com/aprilia-srv-850.html maxiscooter 1
gorazd Objavljeno Oktober 27, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2011 Poglej kaj pride na trg leta 2012. Scooter namenjen tebi in vsem, ki so všeč športne oblike http://future-motorc...i-maxi-scooter/ No jaz počakam na Burgmana 1000 cm touring izvedbe........ Ta Ducatijeva slika kroži že nekaj časa...dokler ne vidim, ne verjamem. G
skuterist Objavljeno November 8, 2011 Opozori Objavljeno November 8, 2011 Ducati skuterja ne bo. Je pa BMW predstavil svoja dva maxija: http://www.motosvet.com/eicma-2011-bmw-c-600-sport-in-c-650-gt.html in tudi Ymaha novega Tmaxa: http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/scooters/maxi/tmax.aspx?view=media Osebno mi je BMW bolj samo cena bo pa verjetno Ob teh dveh se mi nova Honda Integra nekako zdi "neposrečena" in tudi Suzuki bo moral nekaj ukreniti.
FrenkM Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 BMW maxi novosti sta všečni in po objavljenih specifkacijah zanimivi. Nič drugega ne preostane, kot da počakam, da zadeve pripeljejo v salone pri nas. Potem bomo lahko dajali konkretnejša mnenja. Kar se tiče pa Honde INTEGRE pa moram priznati, da sem pričakoval več. Se pa že sprejemajo prednaročila za njo po ceni 8990€ če se ne motim. Če smo iskreni ta MAXI scena ni poceni. Vseeno, jaz se že zdaj veselim novih izkušenj z mojim novim Nexusom 500. lp
Drejči Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 Nista mi všeč oba BMW-ja, T-Max še kar... Apriliina iteracija GP800 mi je še najbolj všeč. Zaenkrat ostaja Nexus pri hiši
skuterist Objavljeno November 15, 2011 Opozori Objavljeno November 15, 2011 Nista mi všeč oba BMW-ja, T-Max še kar... Apriliina iteracija GP800 mi je še najbolj všeč. Zaenkrat ostaja Nexus pri hiši Oj @Drejči, si še živ? Jaz sem jih videl v "živo", športni BMW mi je celo lepši od Tmaxa. Najkrajšo po mojem mnenju potegne Honda Integra (slika, pa ne gledat "punce"). SRV 850 je v živo bolj všečen kot na slikah, žal pa nikakor ne najdem slike SRV 850 Pa samo ostali trojica :grrr , SRV-ja pa naj kdo drug "pripopa".
Drejči Objavljeno November 15, 2011 Opozori Objavljeno November 15, 2011 živ, živ Si moral omeniti punce, pol sem pa samo njih gledal
Blond Objavljeno November 15, 2011 Opozori Objavljeno November 15, 2011 kaj pa brez babe se tut da motor dobit? jaz mam eno dost
x raider Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 Oooo joj ! Tudi dekoracija mora biti ! Lp.
Bubu25 Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 DRagi maxiscooteristi. prodajam t maxa,rumene barve,l.2002,prevoženih ima 60000 km,maja letos kupljen in opravljen veliki servis (olje,filtri,jermen,vački,gume).zraven dam se original nosilec za kovček in malossi avspuh.motor se nahaja na obali.prodaja pa se za 2600 €.če koga zanima ali pozna koga,ki bi zadevo kupil na se mi oglasi.hvala v naprej
x raider Objavljeno December 24, 2011 Opozori Objavljeno December 24, 2011 Vsem skupaj želim vesele BOŽIČNE praznike, ter SREČNO, uspešno,... NOVO LETO 2012, na cesti pa veliko varnih KM. Blond 1
mataur Objavljeno December 24, 2011 Opozori Objavljeno December 24, 2011 Pridružujem se x raiderju in vam želim vesele božične praznike in veselo, uspešno in kilometrov polno novo leto 2012... Se vidimo, ko se zagledamo...
Posavc Objavljeno December 24, 2011 Opozori Objavljeno December 24, 2011 Tudi jaz se pridružujem xraiderju in vsem skupaj želim vesele Božične praznike ter srečno novo leto 2012, predvsem pa veliko srečno in varno prevoženih kilometrov. Pa na snidenje na novih skupnih vožnjah.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se