gusar Objavljeno December 24, 2011 Opozori Objavljeno December 24, 2011 Vsem dobrim željam se tudi jaz pridružujem. SREČNO!
maxiscooter Objavljeno December 24, 2011 Opozori Objavljeno December 24, 2011 Dragi prijatelji, želim Vam vesel Božič ter srečno in varno leto 2012. V prihajajoči novi moto sezoni Vam želim ogromno varnih MAXI kilometrov v prijetni Maxi družbi. Veseli prazniki ohoooooo DXR16 1
pelikan Objavljeno December 25, 2011 Opozori Objavljeno December 25, 2011 (popravljeno) . Popravljeno December 25, 2011. Popravil pelikan
MAXISLAVC Objavljeno December 25, 2011 Opozori Objavljeno December 25, 2011 Se pridružujem vsem dobrim željam v prihajajočem letu 2012 in vsem želim veliko varnih kilometrov
zvone500 Objavljeno December 31, 2011 Opozori Objavljeno December 31, 2011 So poti, ki vodijo v nove kraje, so poti na katerih se marsikaj doživi, so poti, ki vodijo v nova spoznanja in so poti, ki vodijo v srca ljudi. V letu 2012 vam želim mnogo prijetnih in varnih poti z vašimi maxi-ji. Srečno! Zvone maxiscooter 1
sat500 Objavljeno December 31, 2011 Opozori Objavljeno December 31, 2011 (popravljeno) So poti, ki vodijo v nove kraje, so poti na katerih se marsikaj doživi, so poti, ki vodijo v nova spoznanja in so poti, ki vodijo v srca ljudi. V letu 2012 vam želim mnogo prijetnih in varnih poti z vašimi maxi-ji. Srečno! Zvone Vsem srečno! Popravljeno December 31, 2011. Popravil sat500
maxiscooter Objavljeno Januar 1, 2012 Opozori Objavljeno Januar 1, 2012 Vsem, ki me poznajo in ne poznajo želim srečno, zdravo in varno leto 2012. V upanju, da se bomo čim večkrat srečevali in družili z prijetno ekipo maxiscooter.si želim velikoooo lepih in zanimivih maxi kilometrov. DXR16 1
GoUpC Objavljeno Januar 21, 2012 Opozori Objavljeno Januar 21, 2012 http://www.avto_net/_MOTO/ad.asp?ID=5546456 Pozna kdo ta skuter, prodaja se že nekaj časa. Nekam sumljivo malo km ima
revival Objavljeno Januar 22, 2012 Opozori Objavljeno Januar 22, 2012 http://www.avto_net/_MOTO/ad.asp?ID=5546456 Pozna kdo ta skuter, prodaja se že nekaj časa. Nekam sumljivo malo km ima To je relativno,moj le letnik 1999,pa ima 18000km
GoUpC Objavljeno Januar 22, 2012 Opozori Objavljeno Januar 22, 2012 To je relativno,moj le letnik 1999,pa ima 18000km To je res ja. Glede na dokaj ugodno ceno mi kilometri niso šli lih v račun. Bo treba poklicat pa pogledat.
x raider Objavljeno Januar 23, 2012 Opozori Objavljeno Januar 23, 2012 Poznam ljudi ki imajo motor samo da ga ima !!! Ti pol na letno sezono ne naredijo 1000km, Treba ga je pogledat in se takoj ugotovi na obrablenosti raznih vitalnih delih, ter sam zvok agregata na te km. Lp.
pelikan Objavljeno Januar 24, 2012 Opozori Objavljeno Januar 24, 2012 MaXi prijatelji.... ... v kolikor ste (morebiti) spregledali... če imate čas, se nam pridružite 04.02.2012 v Ljubljani na MaXi Bowlingu 2012... Lep maxi pozdrav vsem... do kmalu!
plazilec Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Ali obstaja zakon s koliko leti so lahko otroci sopotniki na motorjih.
c00L3r Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Na motornem kolesu je dovoljeno voziti le osebo, staro več kot 12 let. Voznik motornega kolesa mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, ne ovira drugih udeležencev v prometu, zlasti ne sme spuščati krmila, se voziti po enem kolesu, se držati za drugo vozilo, prevažati, vleči ali potiskati predmetov, ki bi ga ovirali, ali potiskati in vleči drugih udeležencev v cestnem prometu. Za kolo z motorjem se smiselno uporabljajo pravila za motorno kolo. Voznik kolesa z motorjem, mlajši od 16 let, ne sme prevažati potnika. Vir: http://www.tecajcpp.com/cpp/osebe.php
plazilec Objavljeno Marec 5, 2012 Opozori Objavljeno Marec 5, 2012 Hvala za odgovor bo mi zelo koristil.Ali za ATV veljajo tudi ista pravila ali je kaj drugače?
ToniTic Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 Hej! še sam ne morem verjet, kaj sem naredil, ampak kar je, je! Dileme, tuhtanja, premlevanja je konec.Torej svojega odličnega in zvestega Z 750 S sem zamenjal za novega 300 kubičnega Sportcityja. Po dveh dneh in kakih 150 prevoženih kilometrih se počasi navajam na njega, na to, da nikamor ne gre, pa da se stresa čez luknjasto cesto, pa na čuden položaj za krmilom.... Za menjavo sem se pa odločil, ker se že eno leto nisem več vozil z motorjem. Zaradi izgube dveh dobrih prijateljev motoristov, pri drugi nesreči sem bil zraven, sem kar malo obupal nad vožnjo z motorjem. Skratka, ker sem kar nekaj let nazaj že vozil občasno en skuter za po mestu, sem mislil, da bi bil tak majhen in "poskočen" skuter nekaj, kar bi me vrnilo nazaj na dve kolesi. Zdaj pa bomo videli kako bo šlo.....
dami Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 Dobro si se odločil, tudi jaz sem letos zamenjal motor Aprilia Pegaso Strada za Yamaho mayesty 400 letnik 2007 in mislim, da se nsem zmotil.
FrenkM Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 Hej! še sam ne morem verjet, kaj sem naredil, ampak kar je, je! Dileme, tuhtanja, premlevanja je konec.Torej svojega odličnega in zvestega Z 750 S sem zamenjal za novega 300 kubičnega Sportcityja. Po dveh dneh in kakih 150 prevoženih kilometrih se počasi navajam na njega, na to, da nikamor ne gre, pa da se stresa čez luknjasto cesto, pa na čuden položaj za krmilom.... Za menjavo sem se pa odločil, ker se že eno leto nisem več vozil z motorjem. Zaradi izgube dveh dobrih prijateljev motoristov, pri drugi nesreči sem bil zraven, sem kar malo obupal nad vožnjo z motorjem. Skratka, ker sem kar nekaj let nazaj že vozil občasno en skuter za po mestu, sem mislil, da bi bil tak majhen in "poskočen" skuter nekaj, kar bi me vrnilo nazaj na dve kolesi. Zdaj pa bomo videli kako bo šlo..... Pozdravljam takšno odločitev in želim veliko predvsem velikovarnih km. Me pa zanima kot maxiscooterista začetnika kaj pomeni tisto, ko si napisal, da nikamor ne gre. Včeraj smo s prijatelji naredili krog po gorenski z tremi maxiji (cca. 350 km) in se fajn imeli. Na koncu dneva je meni na potovalnem računalnik kazalo povprečno hitrost okoli 70 km, najvišjo 172 km in povprečno porabo pod 4 litri. Lepo smo se peljali in če si pogledal na števec smo bili ves čas "prehitri"". Tile maxiji gredo hudo dobro, je pa res da nisem vozil še nobenega pravega motorja za 150 km in več. Se pa sprašujem, če ga sploh želim?? Lep dan še naprej. Fm
ToniTic Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 Mah, sej ni zdaj, da se ne premakne z mesta, ampak pač v primerjavi z motorjem, ki ima 110 konjev je dogajanje, ko obrneš gas pač.... no, bolj počasi pospešuje. To pospeševanje in lahkotnost prehitevanja bom res pogrešal, sej potovalna hitrost nekje okoli 100 do 120 pa bo kar vredu. Jaz pač imam rad pospeške, to mi je bilo všeč pri motorju, to mi zdaj malo manjka, ampak kot sem že omenil, kaj so razlogi, da sem šel z motorja na skuter, se bom s tem sprijaznil in se - vsaj upam - čim več vozil.
FrenkM Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 Sprejeto. Upam, da se na kakšnem srečanju vidiva in kakšno več rečeva. LP
oljka Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Lp če hočeš pospeške povečat, bi bilo potrebno varjator menjat.
drnovshek Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Meni so zadostovali že lažji valjčki. Hvala x-raiderju
V-strom650 Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Meni so zadostovali že lažji valjčki. Hvala x-raiderju Popolnoma se strinjam z zgoraj navedenim. Ne pretiravam, če potrdim, da so pospeški sedaj na mojem Nexusu popolnoma primerljivi z motorjem, ki sem ga pred leti vozil, tj. Suzukijevim V-stromom 650. Res pa, da ne eno, ne drugo nista super sport kategorija... LP, Bojan.
ToniTic Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 Vsekakor bom predloge vzel na znanje, najprej pa ga moram malo ulaufat, ima komaj 200 km prevoženih.
lisjak Objavljeno April 2, 2012 Opozori Objavljeno April 2, 2012 (popravljeno) Meni so zadostovali že lažji valjčki. Hvala x-raiderju Pozdravljeni Mal me zanima glede teh valjčkov, drugi teden imam servis pri x-raiderju in mi je omenil da bi menjal valčke ker sem mu jamral da mi je motor drugač super, ampak mal pogrešam pospešek pri prehitevanju. Zdaj pa nevem, a že zadostuje samo menjava valjčkov in kakšna je pridobitev med samo vožnjo ali se splača kupiti kakšen kit. Popravljeno April 2, 2012. Popravil lisjak
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se