bikez Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 (popravljeno) Kolk pa maš ceno? Popravljeno Februar 2, 2013. Popravil bikez
žiga 92 Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 A ga imas na avto netu ? ne če bi se ker najdu da bi ga meu bi ga pa še mogoč tud prodau..če pa ne bo pa še moj to sezono ali dve..zdj je motor tip top od tedi ko me je vrgl sm use zameju edin gum še ne, to je pa tk potrošn material na motorju si bo pa že kupu tist ko bi ga meu kake so mu pač dobre
sesir Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 Rečmo do 3.5k€. za letos maš suzukija....pol bo itak podaljšana pista....pa kupi enga krosa ali triala še
Zulf Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Lepo Lepo, lahko malo opišeš postopek, za nas k tega ne znamo, kaj treba paziti pri izvajanju? Lp
žiga 92 Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 a delaš kej z zadno bremzo al sam z gasom?predvidevam da je sam gas ker kr dost nazaj sediš,lepo zgleda ju3 bi lahk kej posneli sam snemalca nimamo...
Noiser69 Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 (popravljeno) večinoma z gasom ,ker mašina itak bremza ko gas spustiš, mam pa nogo skos na zadni bremzi če bi pršvo do krize sedim pa bol zadi zato ker sem bol vlek(190) @Zulf nč ekstra mavo kuplonge za pomoč u drugi prestavi(mni je lažje z kuplongo ker mam večji nadzor ko pa da bi dav samo gas), pol ko ga pa enkrat dobiš u "vago" pa še prestavlanje u višje brzine ... Popravljeno Februar 4, 2013. Popravil Noiser69
sesir Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 večinoma z gasom ,ker mašina itak bremza ko gas spustiš, mam pa nogo skos na zadni bremzi če bi pršvo do krize sedim pa bol zadi zato ker sem bol vlek(190) .če te hoče obrniti stisneš bremzo-takoj te zabije v tla-zato moraš balanco malo močnej držat,da te ne scota @Zulf nč ekstra mavo kuplonge za pomoč u drugi prestavi(mni je lažje z kuplongo ker mam večji nadzor ko pa da bi dav samo gas), pol ko ga pa enkrat dobiš u "vago" pa še prestavlanje u višje brzine ... -v drugi se peješ dodaš gas-ga sustiš in na pune dodaš in po potrebi malo cukneš -gor prestavljaš- samo malo popustiš gas nič kuplnge in z nogo rukneš ročko gor in prestavi
zviki Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 neki poletnega A to je cesta pred Ivarčkim?
Noiser69 Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 A to je cesta pred Ivarčkim? jo
zviki Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 (popravljeno) Noiser69. A boš daw za kak krog spomladi ? Sanjam KTM-a že 2 leti pa ga še sploh nisem peljal . Lahko se ti oddolžim v kakšni tekoči valuti Popravljeno Februar 12, 2013. Popravil zviki
Noiser69 Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 Noiser69. A boš daw za kak krog spomladi ? Sanjam KTM-a že 2 leti pa ga še sploh nisem peljal . Lahko se ti oddolžim v kakšni tekoči valuti načeloma se ga držim ko pijanc plota, za kak krog bi ga pa že dav no, sam da zdj do maja vse krešpede namontiram pa ga dobiš hehe;) drgač pa, ročke(bremza, kuplonga) že mam takratke, dele za "axle sliderje" tut že mam doma vse, namest sopotnikovih tačk pridejo fustrasterji od bmxa, na konc balance so tut slajdrji, za auspuh zaščite pa pridejo tti tedn, tk da bo zaščiten PREVENTIVNO, pa upam da nikol na tleh, bom ahto
Noiser69 Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 ni je pa lepše riti ko pa brz tablce pa žmigovcov )
Noiser69 Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 imaš pa grde avspuhe:) :) :grrr prav lpo pašejo na tti motor, grdo je če maš sam enga :grim
dj75 Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 :grrr prav lpo pašejo na tti motor, grdo je če maš sam enga :grim so premal glasni......
žiga 92 Objavljeno Februar 13, 2013 Opozori Objavljeno Februar 13, 2013 so premal glasni...... so ja poklič me pa ti bom zavrtel ka delajo toti rori.. mene ušesi pod čelado bolijo ka šele na frej..
barabon Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 Ima mogoče kdo na lagerju večji tank za SMC 660?
Zulf Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 Ima mogoče kdo na lagerju večji tank za SMC 660? Jaz imam 12 litrski tank za LC4, od 640 SM 2003 Letnik.Tank je kot nov.
barabon Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Pa to paše gor, al je treba zamenjat tudi sedež in še kaj? Kolk dnara? Mal sm gledu pretekle poste, imaš mogoče še zadnjo plastiko(blatnik)? Moj je sicer cel, sam bi ga odrezu in mal predelu pa novo luč dal gor... in bi blo fino met orginal rezervo, če bi slučajno na tehničnem kaj morili. Ma kdo izkušnje s tem? Iščejo se tudi axle sliderji...
mihael640lc4 Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 ma kdo oranžne plastike za 640 lc4? pa zadnja luč za duke2/lc4 640?
stuhec Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 :grrr prav lpo pašejo na tti motor, grdo je če maš sam enga :grim zakaj te je grdo ce imas sam enga ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se