Špilferderber Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 potuje kdo iz CE v MB v službo?
Sanda7 Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 jaz mam pa do službe mogoče cel kilometer :cry:
Noise Objavljeno Februar 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 jaz mam pa do službe mogoče cel kilometer :cry: Hjam potem se boš pa popoldne v LJ pripeljala...
HOMAR Objavljeno Februar 5, 2004 Opozori Objavljeno Februar 5, 2004 Če bi se res večina motoristov spravila isti dan na motor, je to že velik uspeh.
Rude Boy Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 ...prvi spomladanski dan, oz. prvi naslednji delovni dan ! prvi spomladanski je 21. marec - torej 22.3.2004 - ponedeljek - NA MOTORJE ! vsi zjutraj, ter tekom dopoldneva z motorjem v službo, šolo in po ostalih opravkih, za zaključek dneva "točka srečanja" vseh dvoklesnikov v krajih kjer so zmožni zorganizirat "razglasnu stanicu" in da kdo kaj pove, z raznimi "dodatki" odvisno od kraja ! k sodelovanju povabit kot je Nois napisal, svet za preventivo, policijo, klube, zastopnike...bi lahko rekli vse ki imajo karkoli veze ali pa bi hoteli imeti veze z motociklizmom ! se vidimo B) SKA BIKE sem svoje že septembra povedal ! naj se zgodi ! .) by kekecIII....pridem...
kekec III Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 sem svoje že septembra povedal ! naj se zgodi ! .) by kekecIII....pridem... ...ja itaq...pridem ....
Rude Boy Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Sitno, še 004 dni ! V službo vem priti z motorjem ! :ph34r: Je popoldne v LJ kaj organiziranega ? ....je v šiški še kaj odprtega ..la, la, la... .) Akcija !!! :kva2:
Špilferderber Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 škoda, da ni danes tisti "uradni" ride day... mam filing, da bo v ponedeljek mrzlooo :cry:
Shargo Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Napišite kje se boste zbirali recimo po večjih mestih, da bomo lahko prišli na obisk k sosedom!
Dave Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Kako pol? Ponedeljek? PS: Danes naredil 200+ kilometrov.
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Men se zdi da more folk še motorje registrirart,kljub takemu vremenu se mi zdi premalo motoristov na cesti
MaraudeR Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 (popravljeno) ...za ponedeljek ni ničesar organiziranega, je le predlog da se po opravkih (služba, šola,... ) zapeljemo z motorjem namesto z avtomobilom in tako opozorimo na prihod pomladi in s tem večjega števila motoristov na ceste - popoldan pa bi se dobili na običajnih zbirališčih (v LJ na 3M)... ...glede vremena - za ponedeljek je napovedano poslabšanje z možnim dežjem in temperaturami med 4 - 15 stopinjami - temperature pod 0 in sneg ni napovedan, tako da ni ovir... Popravljeno Marec 18, 2004. Popravil MaraudeR
mk-r Objavljeno Marec 18, 2004 Opozori Objavljeno Marec 18, 2004 Men se zdi da more folk še motorje registrirart,kljub takemu vremenu se mi zdi premalo motoristov na cesti Ej, jih poznam kar nehaj takih ki šparajo na registraciji... Zaj ko sije sončke se pa tolčejo po glavi... :lol1: LP
klimbra Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Ej, jih poznam kar nehaj takih ki šparajo na registraciji... Zaj ko sije sončke se pa tolčejo po glavi... :lol1: LP Kakor kdo....... Sicer pa.........ponedeljek????????????????????????
Dave Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Kaj je zdej? Se tri dni casa. Ponedeljek, da ali ne?
ton Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 Kaj je zdej? Se tri dni casa. Ponedeljek, da ali ne? Ma pravijo da bo "scalo" :cry:
Ice Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 definicija dezja: vse kar je pod kolicino dezja na tleh v visini min. 50 mm je samo povisan odstotek vlage v zraku. :naughty:
MaraudeR Objavljeno Marec 19, 2004 Opozori Objavljeno Marec 19, 2004 (popravljeno) Kaj je zdej? Se tri dni casa. Ponedeljek, da ali ne? Ponedeljek, da ...tako kot je zgoraj napisano .) Popravljeno Marec 19, 2004. Popravil MaraudeR
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2004 Opozori Objavljeno Marec 20, 2004 Ko se boste dokončno zmenili naj dajo modeatorji na prvo stran motosveta
Lucky Objavljeno Marec 20, 2004 Opozori Objavljeno Marec 20, 2004 Kaj pa se je za zmenit? Pejd v službo ali v šolo z motorjem, popoldne se pa zapel tja, kjer se motoristi v tvojem kraju običajno dobivajo. A simple as that! Za to vemo že pol leta, tist ki pa ne misli sodelovati, pa tudi z uradnimi objavami, plakati in oglasi ne bo šel.
bladzo Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Za mene bo to čisto običajen dan, saj se bom kot že vsak dan prej, peljal v službo z dvokolesnikom, opravil službo z dvokolesnikom, se pripeljal domov, ponovno z dvokolesnikom, pojedel, šel v drugo službo in spet delal na dvokolesniku. :yea2:
Klo Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Ej, jih poznam kar nehaj takih ki šparajo na registraciji... Ja zakaj pa ne?! Če se človek pozimi ne vozi le zakaj ne... Zaj ko sije sončke se pa tolčejo po glavi... :lol1: He-he...malo te že prime...ampak..registracijo in ostale s tem povezane "komplikacije" lahko opraviš v par urcah..če želiš.. :P
Klo Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Pa čim lepše vreme jutri! In pamet v roke! Jst grem kar z avtom, ker še nimam registriranega! .)
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 Za mene bo to čisto običajen dan, saj se bom kot že vsak dan prej, peljal v službo z dvokolesnikom, opravil službo z dvokolesnikom, se pripeljal domov, ponovno z dvokolesnikom, pojedel, šel v drugo službo in spet delal na dvokolesniku. :yea2: si res danes potoval z dvokolesnikom? (me nihce ne preprica da je v takem vremenu to uzitek - vsaka stvar ima svoje meje, tudi uzitki na motorju se ob dolocenih pogojih nehajo in stvar postane muka)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se