_jezus_ Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 zivijo, preglagam, da zacnes pisati slovensko, ker ne razumem nobenega tvojega posta :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 Med temi sesalci je moj Typhoon tak oldtimer :D Je narmeč 95 letnik (mislim pa da od gloge je tud tukaj nekje :hmm: ) . Prevoženih pa ima nekaj čez 16.000 (številak je začela naraščat, ko sem ga jaz v roke dobil :naughty: ) Kar se tiče kvalitete pa nima pripomb. Cilinder je bil po sedmih letih prvič narazen vzet in je bil kot novi. Edino kar je me motilo je elektronika, ki sem jo moral dvakrat zamenjat, ampak še za to sem verjetno sam kriv, ker mi je voda pri pranju nekje tekla po elektrniki :wacko: :cry: . Drugače je pa ta piaggio dober. Pa tudi deli niso dragi (npr. spednji kljun brez laka pride 8k :blink: vs. npr. aprilia čez 30k) Seveda me pa tud moti zračno hlajenje, sploh pa sedaj pri predelavi. Zato sem mogo naredit ta giant usmernik zraka in sedaj mi hladi super :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 Prevoženih pa ima nekaj čez 16.000 (številak je začela naraščat, ko sem ga jaz v roke dobil :naughty: ) Golob ga ma 1 leto pa pol pa ma 26k :) :wacko: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 Tista vijolčno-rumena je pa moja! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 in ti v akciji? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Oktober 5, 2003 Deli Objavljeno Oktober 5, 2003 Jaz mam pa DiTecha.. Do zdaj edino kar je blo, da sem enkrat ostal na Petrolu, ker so se mi oni zobniki od elektro-štartera nekak (nimam pojma kak) zdrobili, pa ga ni šlo vžgat.. nožnega pa DiTech pač nima (budale), pa oni plovec za bencin se mi je nekaj ostavlal pa nisem mel pregleda nad tankom. Samo so pa pr Aprili vse takoj zamenjali, še to skuter so mi prišli.. nikol ni blo prolemov z garancijo itd. Drugač pa mi je skuter 1A. Lega mi je najboljša.. ker mi Aeroxi in Speedyji ne ležijo dobro v ovinkih.. drugih pa tak nisem še vozo. Pa fajn ma visoko belanco, tak da se s koleni ne zadevaš noter dostkrat :) Samo pač kurc.. ni to skuter za predelavo. Samo originaln brez blokad pa leti ko prasica :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 B) ja glede lege v ovinkih je pa tko kokr se navadiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 ne sam je aprilia najbolsa saj zame nism pa se vozu aeroxa drgac sm pa vecino skuterjev vozu razn unih cpi,daelim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 jaz mam speedfighta, letnik je 99, kuplen v zacetku 2000, prevozenih 32.000 km. 12.000 prevozenih s polini 70 sport. :) masina je kar vzdrzljiva, dela precej dobro:D ojnica se je orginalna, drugo pa precej delov pac zamenjanih za tunanje:). plastika zadnja nova pa tak, ne da se mi vec vsega pisat. ce sem zadovoljen, ne vem:D vcasih ja, vcasih ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 @Grega: moj je 96letnik @M|tek: Glede aprilie in njene lege, vozu sem se z aprilio sr racing pac po mojih rovtah in lahko recem da je lega kr v redu, ampak je tukej ena fora, ker skuter dobesedno zaplava cez luknje, za voznika je to super, ampak ko sem ga zalozu na enmu ovinku je slo lepo pol mi je pa tazadno gumo kr naenkrat vzel, sm ga komej ujel.. Ne bom reku da ima moj Typhoon glih najboljso lego, ampak ma dost trde amortizerje, marsikdo je ze kolnu cez njih, ampak takoj se zacuti drsenje v ovinku, ampak jst sem se naucu to izkoristit, sicer ne tko kot Beno ampak podobno. Tko da uzivam v vsakem ovinku v levo(zakaj ne desnega, pojma nimam, ni tapravga feelinga) :? :D :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 jaz mam tudi za v levo precej vec obcutka:) pa ce na desno pades je skoda izpuha:D ceprav tudi v desno lahko zdrsim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 6, 2003 Deli Objavljeno Oktober 6, 2003 Sej vsi v levo lažje zalagajo. Sicer jest tut po desni strani štender brusm sam redko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Freemanx Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Moj DT je najboljši.....!!!!! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 ma to je ladja :D a mas 50 al 125 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Freemanx Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Aja, še nekaj sem pozabil. Ko ravno govorite o zalaganju... Ponavadi ga pritegnem do max v ovinek, pol pa bremzat na kratki razdalji s prvo zavoro, tako da je zadnje kolo v zraku, pa ob tem že začnem zalagat, še vedno po prvem..spustim zavoro, gre na oba, pa gasaaaaaaaaaaa..... yeah... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Freemanx Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 DT pa je 50 ccm odprt.. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 mas pa smisu za humor :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Aja, še nekaj sem pozabil. Ko ravno govorite o zalaganju... Ponavadi ga pritegnem do max v ovinek, pol pa bremzat na kratki razdalji s prvo zavoro, tako da je zadnje kolo v zraku, pa ob tem že začnem zalagat, še vedno po prvem..spustim zavoro, gre na oba, pa gasaaaaaaaaaaa..... yeah... :grim tole akcijo nam bos pa pokazov enkrat :naughty: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 sej ni rossi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 sej še rossi bi se najbrž zložu pr tem manevru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 Aja, še nekaj sem pozabil. Ko ravno govorite o zalaganju... Ponavadi ga pritegnem do max v ovinek, pol pa bremzat na kratki razdalji s prvo zavoro, tako da je zadnje kolo v zraku, pa ob tem že začnem zalagat, še vedno po prvem..spustim zavoro, gre na oba, pa gasaaaaaaaaaaa..... yeah... :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 sej mogoče bi kšnmu to ratal sam pa 100% ne na enduri 50 sploh pa ne z enduro gumam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 sej mogoče bi kšnmu to ratal sam pa 100% ne na enduri 50 sploh pa ne z enduro gumam Nikol neveš, moja baka tut k z vozičkom zalaga gajsna z kublom po tleh :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Aja, še nekaj sem pozabil. Ko ravno govorite o zalaganju... Ponavadi ga pritegnem do max v ovinek, pol pa bremzat na kratki razdalji s prvo zavoro, tako da je zadnje kolo v zraku, pa ob tem že začnem zalagat, še vedno po prvem..spustim zavoro, gre na oba, pa gasaaaaaaaaaaa..... yeah... :grim Ta manevr bi pa u zivo prov rd vidu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 U sele zej sm vidu --> z 50 DT ??? res sm mislu kva mas kksnga hudga suprmoto :lol1: :lol1: Zej bi pa se rajs vidu ta manevr :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se