Stric Burek Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 eno vprašanje... koliko je takšen motor primeren za začetnika na teškem motorju? do sedaj sem vozila 2 leti typhoona, 5 let benellija 491 racing in 1 leto yamaho tzr50. sprašujem, ker imam namen kupiti nekaj, kar bo podobno yamahi tzr, samo da bo večja prostornina. Važno je kaj imaš u glavi... Lahko pa voziš Buso. Če maš u glavi OK, če nimaš se boš s TZR ubil :blink:
rosse20 Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 ma men se gre zato, da ko se peljem 90, da mi ni treba motorja skos do konca tiščat. zato bi imela kaj več.
Erik Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 A je že dal kdo spredaj gumo 120/70 na letnik 04, če kako se obnese? a je treba potem kaj vzmetje namestit?
_Nejkooo_ Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 eno vprašanje... koliko je takšen motor primeren za začetnika na teškem motorju? do sedaj sem vozila 2 leti typhoona, 5 let benellija 491 racing in 1 leto yamaho tzr50. sprašujem, ker imam namen kupiti nekaj, kar bo podobno yamahi tzr, samo da bo večja prostornina. ja če nisi sigurna v svoje sposobnosti in si mnenja da bo to premočno za tebe, si daj najprej 25 kw blokado gor za kakšne pol leta da se malo privadiš, pol pa dol pa je to to :OK: :D
AJ Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Sem pogledal po drugih temah pa nisem našel pravega odgovora; zanima me kako pogosto se delajo redni servisi na tem motorju in pa kaj se menja/pregleda. Po koliko km je potreben kak konkreten servis (ventili in podobno...) LP :)
SiR Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 zanima me kako pogosto se delajo redni servisi na tem motorju in pa kaj se menja/pregleda. Po koliko km je potreben kak konkreten servis (ventili in podobno...) Odvisno od letnika in zjebanosti motocikla...
Stric Burek Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 načeloma so servisi na 6k km, ampak konkretnejši servisi so kadar rabi. Če je sfukan motor, pol prej, če ne pač ne... Zdržijo v glavnem :D
gebre Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 Pri novejših yamahah so popravili servisni interval na 10k, če se ne motim
Stric Burek Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 Pri novejših yamahah so popravili servisni interval na 10k, če se ne motim Sem predvideval da mladec ne bo kupil nove :P
AJ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Sem predvideval da mladec ne bo kupil nove :P Pravilno si predvideval :) Še eno vprašanje; je kdo kaj eksperimentiral s predelavo originalnega avspuha na R6? (ni še keša za akrapota... :BUA: ) Rad bi dobil malo globji zvok, pa me zanima če se da kaj prevrtat al pa kej podobnega? LP
Moto Mirko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Pravilno si predvideval :) Še eno vprašanje; je kdo kaj eksperimentiral s predelavo originalnega avspuha na R6? (ni še keša za akrapota... :BUA: ) Rad bi dobil malo globji zvok, pa me zanima če se da kaj prevrtat al pa kej podobnega? LP priporočam ti da tega raje ne delaš ker motor bo s tem samo izgubil moč boljše da počakaš še malo in zaslužiš za akrapota :OK: :OK:
AJ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 pol pa rajši počakam ja... no če ma kdo slučajno kak rabljen izpuh (akrapo, wings, arrow...) za prodat, PM please :D LP
Moto Mirko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 pol pa rajši počakam ja... no če ma kdo slučajno kak rabljen izpuh (akrapo, wings, arrow...) za prodat, PM please :D LP pravilno si se odličil :OK: :OK: :OK:
JMatic Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 evo kupu letnik 2000, 2000km, malenkost popraskana (bo za cez cimo deu hehe) http://spikey.homelinux.org/gallery/view_a...bumName=album06
krava Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Ne pozabi na liter olja, ko se odpraviš 500km+ daleč. :OK: :OK: :OK:
Gixxer Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Ne pozabi na liter olja, ko se odpraviš 500km+ daleč. :OK: :OK: :OK: a pije to tolk olja :?
JMatic Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 a ma kdo nacrt zadne bremze...rabm exploded view od cilindra zadned bremze.
JMatic Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 a to gre tut na r6? http://www.louis.de/_40d23641920f423f27d48...tnr_gr=10028026
AJ Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 A ma kdo mogoče kako razbito R6 99-03 pa prodaja po delih? Bi rabo ene par stvari pa da ne kupujem novih za brezveze... Če ma kdo, prosim PM. LP
Aless Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 A ma kdo mogoče kako razbito R6 99-03 pa prodaja po delih? Bi rabo ene par stvari pa da ne kupujem novih za brezveze... Če ma kdo, prosim PM. LP ena se na avtonetu prodaja,....modra,ko jo je na grobniku raztepo,pa tudi z foruma mislim da je,...poglej malo v temi od letosnjega grobnika
JMatic Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 hm ja jest bi rabu desno crno plastiko uno k je pod balance....na spredni plastiki
sjeng Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Eh če bi reku levo..... moja desna je tut :headbang:
JMatic Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 sj ce je desna zlamana...pol jo lahko popravm...tko da ce jo se mas ... se priporocam :> drgac me pa se neki zanima...tale moja mofa je kr neki casa ocitno stala...pa so bremze zabasane...z oljem valda...al naj kupm nove celjusti al lahko to spucam? ker zadno sm spucu pa je zdj uredu. sam je problem k ze skor dva dni "namakam" tiste preklete sraufe na sprednih celjustih pa se skos ne grejo dol :> aja pa kok so sploh celjusti? neoriginal po moznosti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se