Skoči na vsebino

Yamaha YZF R6

Priporočene objave

Objavljeno

eno vprašanje...

koliko je takšen motor primeren za začetnika na teškem motorju?

do sedaj sem vozila 2 leti typhoona, 5 let benellija 491 racing in 1 leto yamaho tzr50.

sprašujem, ker imam namen kupiti nekaj, kar bo podobno yamahi tzr, samo da bo večja prostornina.

Važno je kaj imaš u glavi... Lahko pa voziš Buso. Če maš u glavi OK, če nimaš se boš s TZR ubil :blink:

Objavljeno

ma men se gre zato, da ko se peljem 90, da mi ni treba motorja skos do konca tiščat. zato bi imela kaj več.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

A je že dal kdo spredaj gumo 120/70 na letnik 04, če kako se obnese? a je treba potem kaj vzmetje namestit?

Objavljeno

eno vprašanje...

koliko je takšen motor primeren za začetnika na teškem motorju?

do sedaj sem vozila 2 leti typhoona, 5 let benellija 491 racing in 1 leto yamaho tzr50.

sprašujem, ker imam namen kupiti nekaj, kar bo podobno yamahi tzr, samo da bo večja prostornina.

ja če nisi sigurna v svoje sposobnosti in si mnenja da bo to premočno za tebe, si daj najprej 25 kw blokado gor za kakšne pol leta da se malo privadiš, pol pa dol pa je to to :OK: :D

Objavljeno

Sem pogledal po drugih temah pa nisem našel pravega odgovora;

zanima me kako pogosto se delajo redni servisi na tem motorju in pa kaj se menja/pregleda. Po koliko km je potreben kak konkreten servis (ventili in podobno...)

LP :)

Objavljeno

zanima me kako pogosto se delajo redni servisi na tem motorju in pa kaj se menja/pregleda. Po koliko km je potreben kak konkreten servis (ventili in podobno...)

Odvisno od letnika in zjebanosti motocikla...

Objavljeno

načeloma so servisi na 6k km, ampak konkretnejši servisi so kadar rabi. Če je sfukan motor, pol prej, če ne pač ne...

Zdržijo v glavnem :D

Objavljeno

Pri novejših yamahah so popravili servisni interval na 10k, če se ne motim

Objavljeno

Pri novejših yamahah so popravili servisni interval na 10k, če se ne motim

Sem predvideval da mladec ne bo kupil nove :P

Objavljeno

Sem predvideval da mladec ne bo kupil nove :P

Pravilno si predvideval :)

Še eno vprašanje; je kdo kaj eksperimentiral s predelavo originalnega avspuha na R6? (ni še keša za akrapota... :BUA: ) Rad bi dobil malo globji zvok, pa me zanima če se da kaj prevrtat al pa kej podobnega?

LP

Objavljeno

Pravilno si predvideval :)

Še eno vprašanje; je kdo kaj eksperimentiral s predelavo originalnega avspuha na R6? (ni še keša za akrapota... :BUA: ) Rad bi dobil malo globji zvok, pa me zanima če se da kaj prevrtat al pa kej podobnega?

LP

priporočam ti da tega raje ne delaš ker motor bo s tem samo izgubil moč boljše da počakaš še malo in zaslužiš za akrapota :OK: :OK:

Objavljeno

pol pa rajši počakam ja...

no če ma kdo slučajno kak rabljen izpuh (akrapo, wings, arrow...) za prodat, PM please :D

LP

Objavljeno

pol pa rajši počakam ja...

no če ma kdo slučajno kak rabljen izpuh (akrapo, wings, arrow...) za prodat, PM please :D

LP

pravilno si se odličil :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

LeoVince so dost poceni. PM...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ne pozabi na liter olja, ko se odpraviš 500km+ daleč. :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Ne pozabi na liter olja, ko se odpraviš 500km+ daleč. :OK: :OK: :OK:

a pije to tolk olja :?

Objavljeno

a ma kdo nacrt zadne bremze...rabm exploded view od cilindra zadned bremze.

Objavljeno

A ma kdo mogoče kako razbito R6 99-03 pa prodaja po delih? Bi rabo ene par stvari pa da ne kupujem novih za brezveze... Če ma kdo, prosim PM.

LP

Objavljeno

A ma kdo mogoče kako razbito R6 99-03 pa prodaja po delih? Bi rabo ene par stvari pa da ne kupujem novih za brezveze... Če ma kdo, prosim PM.

LP

ena se na avtonetu prodaja,....modra,ko jo je na grobniku raztepo,pa tudi z foruma mislim da je,...poglej malo v temi od letosnjega grobnika

Objavljeno

hm ja jest bi rabu desno crno plastiko uno k je pod balance....na spredni plastiki

Objavljeno

Eh če bi reku levo..... moja desna je tut :headbang:

Objavljeno

sj ce je desna zlamana...pol jo lahko popravm...tko da ce jo se mas ... se priporocam :>

drgac me pa se neki zanima...tale moja mofa je kr neki casa ocitno stala...pa so bremze zabasane...z oljem valda...al naj kupm nove celjusti al lahko to spucam? ker zadno sm spucu pa je zdj uredu. sam je problem k ze skor dva dni "namakam" tiste preklete sraufe na sprednih celjustih pa se skos ne grejo dol :>

aja pa kok so sploh celjusti? neoriginal po moznosti

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!